- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi hayaletorka
-
saol canım. evet üçüz micro ile oldu. bakımı çok çok çooooooookkk zor ama tek seferde işlem tamam dimi))))))))))))))
kızlar 2-3 gündür siteye giremiyordum ramazan olunca iki üç gündür misfirlerim çotu zaman bulamadım
Benim yokluğumda üçüzlerimiz bile olmuş allahıma bin şükür şubat anneleri olarak bu arada şaşırdım ve tuubaa cım hayırlı olsun arkadaşım valla vbiz 1 taneyle zor uğraşıyoruz okuyunca bir sürü soru geldi aklıma mesela gece birisi uyanınca onun sesine diğerleri uyanmuyormu uyanıyorsa önceliği hangine veriyorsun diğelimki biri acıkmışken diğeri kaka yaptı ki bebimki yaptığı gibi asla beklemez anında alınması gereklidir aksi takdirde çığlıkları bütün apartmanı ayağa kaldırır abowwwww kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısorular sorular birde arada yangın vaaarrr diye barmak geliyormu içinden -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- v.s v.s
İşin şakası bir yere kadar canım ne kadar zor olduğuynu tahmin etmeye çalışıyorım ama sevgiside bir okadar büyük ve güzeldir eminim bir taşla 3 kuş süpeeerrr alkisalkisalkisalkisalkisalkistekrar allah bağışlasın canım aramıza hoş geldin.:lepi:
Bu arada sevgicim azda olsa yemesine sevindim kaydirigubbakcemilebelkide sorun dişleriyle alakalıydı dediğn gibi dişler patlayınca eski hali,ne döner inşallah canım ikrada 10 gündür öldürdü beni gece uykuları bozuldu huysuzluk falan falan 2 gündür biraz sakinledi gibi çünkü pirinç tanesinin ucu gibi dişler hafiften gözükmeye başladı rahatladı yavrucak seninkininde iştahı yerine gelir canım bu kadarda kendine stres etme artık düzelir emin ol.
Yelizcim şimdi sana geldim hayatım hepsini okudum çağtrını duydum sen daha çınara ek gıdaya geçeli 15 gün oldunmu hayatım fazlada acele etme pürtüklüyü günde 1 öğün mkaşığın arkasıyla ezerek başla diğerlerini aynı ver 2-3 gün sonra 2 öğün pürtüklü ver bence ben öyle dendim ve alıştı hafifi öksürüyorspek dikkate alma ama öğürüyorsa ben 3*4 gün sonra tekrar dene derim ben ilk olarak kahvaltıda 1 dilim cicibebe ekmeğini devam sütüyle ıslatıp blendırdan geçiriyordum daha sonra 3-4 gün yarım dilim kaşığın arkasıyla ezerek verdim içinde az olduğu için zorlanmadı sonra2-3 gün sonra 1 dilim ekmeğe çıkardım birazda böyle devam ettim daha sonra sana tarif ettiğim şehriye çorbasını geçirmeden verdim yedi ertesi günü semizotu yemeği yaptım onuda yedi şimdi artık bütün çorbaları öyle veriyorum cuma günü balık çorbası yaptım ikraye çok bayıla bayıla yemedi ama zorlamadım yarım kase yedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar denemeyi düşünüyorum belki o zaman 1 öğünlük yer işte bendede bu gelişmeler olduhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?