- Konu Sahibi hayaletorka
-
bende almayı düşünüyorum benim kızım kaşıkla yemiyor ama eline verince ısırarak yemek sitiyorkızlar yemek konusunda bende bişi sorcam ..meyve sebze filesi..içine meyveyi soyup doğrayıp koyuyosun ver bebişin eline emerek ısırarak..fileden geçip püre gibi yiyo..biraz üstü başı batıyo kocaman bi yakalık takıyorum ben .oğlum bayılıyo..kullanan varmı merak ettim..çok ta güvenli ağzına çekirdek yada büyük parça gitme korkusu yok.
evet ben vericem süt ek gıda yedirme çabalarımda devam edicek tabiBencede sevgi haklı arkadaşlar günlerdir yavrucağa neyi nasıl yedirceğine şaşırmış durumda kolay değil hepimiz anneyiz yemedikleri zaman nasıl içimiz eriyor bende 1 buçuk yaşına kadar süt vermeyi düşünmüyorum ama benimki Allaha şükür yiyyor sevgininki bence istisnaii bir durum sevginin yerinde olsaydım benim bebeğimde her yolu deneyipte hiç bir şey yediremeyip sütü içirebildiysem süt içirmeye devam ederdim en azından sütten bari gıdasını alır diye düşünürdüm çünkü hepimiz biliyoruz bizim topikteki arkadaşlar en azından günlerdir yedirebilmek için sevgi neler denedi Valla sevgi bence sütü içiyorsa arkadaşım devam et bizimkiler en azından yiyyor ....eskiler hep bizleri sütle büyütmüş bişey olcağınıda düşünmüyorum çünkü son çare sütü içiyorsa yapılacak bişey yok bence..
bnce çorbayı sevmemiş bnm kızım sebze çorbasından ve havuçtan nefre ediyor zorladığımda o gün ve o günü müeakiben 3gün ağznı mıh gbi kapaıyor ben normal adı güzel çorbalar verince az da olsa içiyor çocuğu soğutmamak lazım.diğer ark.lar o mamalara nasıl güveniyorsunuz ben bebekken gnde 1lt inek stü içiyormuşum pasörize faalan da değil üstelik siz neyle büyüdünüz bu mamacılar ne kazanacak inek süünü kötülemezlerse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?