2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

ben bu gün pırasa yemeği yaptım zeytinyağlı havuçlu falan sadece havuçlarını çatalla ezdim okadar severek yediki maşallah pırasa canavarı kızım benim..

ben pırasa sevmiyorum ve eve almıyordum ama sanırım denemem lazım.

utku bugun pekmez, ekmekıcı, tereyagı,fındıklı ve ıhlamurlu karısım artı labne peynır kahvaltısını yaptı. kıvısını yarım yamalak yedı. oğlende patates, brokolı,kırmızı bıberlı,kıymalı sebze corbası ıctı.(kırmızı bıberı en son dr a gıttıgımızde onerdı.cunku meyve sevmıyo. ıcınde bol c vıtamını varmıs. corbayı cok sevıyo dedım onu koy o zaman dedı) ıkındıde bıber dolması ve yoğurt.aksam da ınek sutuyle muhallebı bıraz muzda ezdım dıbıne. tabı aralarda anne sutu.
yoğurt babymıx verıyorum ben . sızler verıyormusunuz.

DOKTOR bize babymix verebilirsin demişti ama inek sütü alerjisi olduğunu anlayınca kestik

bugün balık çorbası içti aşk böcüğüm, akşam misafirlikte de yuvalama çorbasından götürdü.. salata suyu nohut yemeğinden aşırdı daha nolsun

nicedir ses yoktu bu başlıkta iyi olmuş gündeme geldiği..hergün fenalık geçiriyorum artık..neyi neyle karıştırsam bilemiyorum valla...bugün brokoli-yer elması-havuç-kıyma-kemik suyu-pirinç içerikli çorbamsı püremsi birşey yedi 2 öğün...balkabaklı ve mandalinalı muhallebi yedi....

neden acaba üşüttümü selma?bence bir doktora danış durup dururken kusmaz yani bir bebek artık büyüdüler çünkü.
bende bu sabah kahvaltı yaparken ömer yusuf yemedi sonra acıktı bende karışım hazırlayayım dedim tabi yemedi illaki tek tek yiycek.yumurtanın sonunu kullanmıştım yani kahvaltıyı atlamış olduk bugünlük eşime söyledim gelirken alır artık.kızlar benim oğalana ben bir kaşık falan beyazındanda veriyorum artık.alerji falan olmadı. çorbayı ( yani püre diyelim aslına ona) 2 öğün veriyorum genelde akşam yatarken kaşık maması veriyorum 4 saat falan oyalıyor onu.şimdilik böyle bir düzen oturttuk. ama tarhana çorbasını yemiyor artık pek genelde hep sebze tavuk kıymalı falan çorbalar yiyor. un çorbasını falan dün yemedi.

asiye yumurtayı bütün vermeye başlayabilirsin . geçen ay başla demişti bana sağlık ocağı, ben bütün veriyorum.

benim kızımda da ara ara iştahsızlık oluyor bu hafta çok güzel yedi, kusma da 2 kez yaşadık, şiddetli şekilde kustu, ödüm patladı ağlaya ağlaya öldüm ama her kusmasının ardından hastalandı, üşüttüğü için kusuyor sanırım

kızlar bızım drumuzun onerısı ;bebgınız ogununu yedırdıkten sonra muhakkak sızınlede masayı paylaşsın dıyor mınık mınık ıstedıgı seylerden tatdırın yemek ıstıyrsa agzına verın dıyor bebgın sosyagellısmı ıcın cok onemlı ayırıntılardan bırtanesı dıyor..

az önce sebze püresi yedik..pancar-pırasa-havuç-kıyma ve domatesten oluşan...kalanını da akşama yiyecek...uyandıktan sonra balkabaklı-elmalı muhallebi yapacak annesi ona...yarın da tavuklu birşeyler yparım artık...

valla ne güzel yaa
benim oğlan bebekliğini bilmedi
ya bebek dediğin muhallebi yer değil mi
çınara bir kaşık yedirebilene aşkolsun heves heves bugün yer belki diye hazırlıyorum tadına bakması için bile ağzını açtıramıyorum

yemek olayına gelince biz artık öğlen akşam aynı anda sofraya oturuyoruz birlikte yiyoruz
bir tek kahvaltıyı yalnız yapıyor

sibel biz birlikte yyiyince ben hep aç kalıyorum, o sebbeple önce onu besliyorum sonra ben rahat rahat yememğimi yiyorum, tabi biz yerken bizm yemeklerden de aşırıyor cadıcık

bugün ıspanak çorbası yapmıpş bakıcımız sağolsun, şimdi onu yedirdim

valla belkısçım ben de aynı dertten muzdaribim
ama yine de tabağıma yemeğimi koyuyorum arada atıştırıyorum
çınar doyunca da ya oyun parkına ya da babasına postalayıp kendimi doyuruyorum
sosyal hayatı öğrenmesi açısından çok gerekliiymiş diye bunda karar kıldım

canımsın yaaa biz zaten birçok sosyal faaliyet yapıyoruz, masada birlikte yemek zor oluyor onu da yaza ertelesek nolur sanki, basket oynayıp duruyoruz, sonra alkış yapıyoruz, attı diyoruz, gezip tozuyoruz, bebek arakadaşlarıyla bir araya getirmeye çalışıyoruz, daha ne olsun dimi

bu arada

bugün şehriye çorbası içti benim cadı, yarım mantar çorbası planlıyorum...

Bu öğlen 2 adet köfte yedi Derin akşamda Borş çorbası çok az ama yarın öğlen içecek kalanını Alt katımızda oturan komşum Rus benim o yapmış hayatımda böyle güzel çorba içmedim hemen tarifini alıp bildiricem sizlerede kıpkırmızı süper di süperrr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…