- Konu Sahibi hayaletorka
-
kızlar kahvaltı mamasına neler koyuyorsunuz
ben mamanın içine 1 cicibebe yumurta sarısı, pekmez. peynir, ceviz veya fındık içi, koyuyorum başka eklelem gerekeln bişiler varmı acaba
canım cicibebe yerine 1 dilim ekmek içi koy...haftada 2-3 gün beyaz yerine kepek ekmeği de koyabilirsin...ya da tam buğday, çavdar...
ben mamanın içine 1 cicibebe yumurta sarısı, pekmez. peynir, ceviz veya fındık içi, koyuyorum başka eklelem gerekeln bişiler varmı acaba
aslında aylin ben seni takip ettiğim kadarıyla değişik şeyler hazırlıyosun şöyle 1 günün her öğünün yazsan zahmet olmassa bizim içinde fikir olur :) ben bazen neyi hangi öğün vereceğimi şaşırıyorum ayrıntılı yazarsan memnun olurum.
arkadaşlar ben kahvaltıda bir yumurta (beyazıyla beraber çünkü allerji yapmıyor), bir kutu labne peyniri(pınar bebekler için 8li paket) iki kaşık pekmezin içerisinde karıştırılış ceviz içi ve çavdar ekmeği veriyorum. yanında portakal yada mandalina suyu içiyor. mamayı ilk kalktığında ve yatarken ayrı veriyorum. bütün bu saydıklarımı birbirine karıştırmadan kaşık kaşık veriyorum. yazdıklarınızı okuyunca acaba yanlış mı yapıyorum dedim. sanırım mamanın içinde püre kıvamına getirmek için karıştırıyorsunuz değil mi?
bir de yeşil mercimeği nasıl yaptığınızı yazar mısınız? şimdiye kadar iki kez verdim ikisinde de hazımsızlık yaptı sanki. :1no2:
aslında karıştırmadan yemesi daha iyi..kahvaltı etmeyi öğreniyor işte...ama ben mamanın içine karıştırarak veriyorum...tek tek yemiyor...yeşil mercimeği önden haşlayıp suyunu döküyorum..sonra kıyma soğa havuç ve şehriye ile pişiriyorum ama biraz gaz yaptığı doğru..arkasından rezene çayı verilebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?