- Konu Sahibi hayaletorka
-
zeytin ben bir kaç kere denedim arkadaşlar aslında ama bizim cadı pek sevmedi birde bal konusunda güvenilir bir marka olması gerekiyor ben en çok bu konuda tereddütlüyüm bebeklerimize boşu boşuna şeker yüklemesi yapmamak adına bilmiyorum bu fikrime katılan arkadaşalrım olurmu tv de çıkan çoğu dr bal konusunda çokta emin konuşmuyorlar oyüzden çünkü geçen gün bir programda dr söyledi şekerin beyinde algıladığı bir yer varmış fakat doğduğunda bebekler bu işlevini görmüyormuş biz bebeklerimizi şekerle tanıştırdığımız sürece beyindeki bu yeri bebeklerin aldığı şeker le birlikt4e bu tavanı yükseltiyormuş normalde fiziksel olarak insan vücudunun şekere hiç ihtiyacının olmadığı gibi şekerin hiç bir faydası yokmuş dr sadece hepimizin vücudunda var olan kanser hücrelerini beslemekten başka hiç bir işe yaramıyor çünkü kanser hücreleri şekeri çok sever diye anlattı bu amerikada yapılmış bir çalışma imiş kanser hücrelerine şeker aktarılmış ve hızla büyüyüp vücuda zararlı hale geldiği gözlenmiş oyüzdende bebekleri mümkün olduğu kadar geç şekerle tanıştırın anneler dedi beynin şeker tabanını yükseltmeyin beyin şekerle tanışmadığı sürece vücut istemez diye anlattı bu yüzden ben ikraya pekmez ve meyve dışında bisküvi cicibebe falan hiç vermedim kullanan arkadaşlarıma saygım var kimse alınmasın bu benim tercihim tabbiki oyüzdende o dr söylediklerini dinlediğim den beri şeker olayından endişe etmeye başladım açıkcası..
ya..arkadaşlar bu topıgi ihmal etmiyelim burası benim için cok faydalı.......
bebeklerinizi gece beslenmesi nasıl en son saat kacta yemek yedırıyorsunuz...benım takık oldugum bu konu erdeme. en son 8-8.30 gıbı corba içiriyojurumara.sonra uyuyor gece ara ara uyanıyor actır dıye gece sutu yapıyorum içmiyor...sabah 7.30 ıle 8.30 arası degısen saatlerde kahvaltı yapıyor...bence bır yerde yanlış yapıyorum uzun sure ac kalıyor ..bunun için cok kucuk bana bilen bu konuda aydınlatsın acayım vicdanım sızlıyor o aç diye ee bende sızım kalıyorum gece 2 kere denıyorum baska guç kalmıyor bende..
şafakçım sen çok şanslısın bence
bir süre sonra biz senin şu an oturmuş düzenini elde edebilmek için yani gece beslenmelerini ortadan kaldırabilmek için çalışacağız
aslında başlamış olmamız bile gerekirdi ama sanırm bizimkiler gün içerisinde yeterli beslenemediklerinden gece ihtiyaç duyuyor
Massalah sercecık kızına....ev yemeklerınden vermıyor musun..
bugün ıspanak çorbası yaptım onu yiyecek benim cadı, bizim d egece uyanma problemi yok çok şükür
akşam 7-8 gibi çorbasını yediriyorum, 10 gibi uyuyor, gece 12 de de muhalebi yediriyorum, gece 12 dekini ben içgüdüsel olarak veriyorum, bebek acıkır belki dşye, yoksa kızımm uyanmıyor, uyurken yediriyorum. o şekilde beslenme düzenimiz
aman maşallah..benımkı uyanmasın dıye parmak üstünde dolasıyoruz cunku cok büyük bir sorun bizim için uyku..sen o uyurken muhallebı yedırıyormussun canım..afıyet olsun kuzuya maşallah..ben degıl muhallebı agzına kaşık degırsem cıglıgı basar..
bizimki yanında davul çalsa uyanmaz maşallahhh
mesela dün, işten eve geldim, kızım uyuordu, hem de nasıl bir ortamda biiliyor musun? tam üst katımız balkon demirlerini yaptırıyordu, bir tarfatan beton delen matkap sesi, bir ratfatan pat pat çekiç sesi ama bizim kız mışıl mışıllülülülülülü 1 saat o seste uyuduboshayallersmile maşallah anasına çekmiş, uykusu varken hiç bir sesten etkilenmiyor
bugün ıspanak çorbası yaptım onu yiyecek benim cadı, bizim d egece uyanma problemi yok çok şükür
akşam 7-8 gibi çorbasını yediriyorum, 10 gibi uyuyor, gece 12 de de muhalebi yediriyorum, gece 12 dekini ben içgüdüsel olarak veriyorum, bebek acıkır belki dşye, yoksa kızımm uyanmıyor, uyurken yediriyorum. o şekilde beslenme düzenimiz
massalah bebegine...anlamadıgım gece uyurken muhallebıyı nasıl yıyor sıvı kıvamda mı yapıyorsun
ha bu yedıkelrıne ragmen 10. ayda yürümeye başlayan ve cok hareketlı bır kızım var..görsenız cok zayıf.suan sadece 8900 gr...keşke birazcık kılo alsa dıyorum ama saglıklı ya o bana yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?