2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

ya..arkadaşlar bu topıgi ihmal etmiyelim burası benim için cok faydalı.......
bebeklerinizi gece beslenmesi nasıl en son saat kacta yemek yedırıyorsunuz...benım takık oldugum bu konu erdeme. en son 8-8.30 gıbı corba içiriyojurumara.sonra uyuyor gece ara ara uyanıyor actır dıye gece sutu yapıyorum içmiyor...sabah 7.30 ıle 8.30 arası degısen saatlerde kahvaltı yapıyor...bence bır yerde yanlış yapıyorum uzun sure ac kalıyor ..bunun için cok kucuk bana bilen bu konuda aydınlatsın acayım vicdanım sızlıyor o aç diye ee bende sızım kalıyorum gece 2 kere denıyorum baska guç kalmıyor bende..

benım de cıcıbebeye karsı şüphelerim var ama erdem sevdi kahvaltıda verıyorum ...içirmeyi basarabilirsem gece sutunede koyuyorum....peki onun yerine ne kullanıyorsun..neyle ikame edebilirim..

şafakçım sen çok şanslısın bence
bir süre sonra biz senin şu an oturmuş düzenini elde edebilmek için yani gece beslenmelerini ortadan kaldırabilmek için çalışacağız
aslında başlamış olmamız bile gerekirdi ama sanırm bizimkiler gün içerisinde yeterli beslenemediklerinden gece ihtiyaç duyuyor

Benım oğlum da en son 8 de yıyor corba ya da ne varsa evde ona gore. sonra uyumadan 21.00-21.30 gbı emıyor. gece de ıkı kez falan uyanıyo emzırıyorum. bıde onceden denıyodum gece emdıkten sonra dişlerı temızlensın dıye su verıyordum ıcmıyordu. ıkı gecedır baya bı ıcıyo memenın ustune. arada denemek lazım demekkı.gece cok beslenme gerekmıyo zaten. artık zaten gece oğununu bıtırmeye calıscaz. gunduz iyi yedıyse aramıyolar zaten.

saol tatlımmm

kızım su sıralar yumruta ve süte taktı kafayı..günde bir tam yumruta ve 2 su bardagı süt içiyor..ve bir kaşık pekmez yiyor..o gün hangi corbayı yaptıysam onu yiyor..meyve olarak mevsim meyvesı(portakal,elma,mandalina ,bazen muz) yıyor yıyebıldıgı kadar.eline evriyorum öyle kemırıyor..bazen portakalın suyunu sıkıp verıyorum..evd eyaptıgım kek,kurabıye türü seylerden yıyor yerse canı isterse...arada ekmek içi yiyor.akşam sütüne bir kaşık bal koyuyorum 1 haftadır..henüz 1 yaşında değil ama az kaldı..allerji yapmadı cok şükür..bizimkinin tüm yediği şimdilik bunlar..ve tabiki beni de emiyor..gunde 4-5 kez.

bugün ıspanak çorbası yaptım onu yiyecek benim cadı, bizim d egece uyanma problemi yok çok şükür
akşam 7-8 gibi çorbasını yediriyorum, 10 gibi uyuyor, gece 12 de de muhalebi yediriyorum, gece 12 dekini ben içgüdüsel olarak veriyorum, bebek acıkır belki dşye, yoksa kızımm uyanmıyor, uyurken yediriyorum. o şekilde beslenme düzenimiz

aman maşallah..benımkı uyanmasın dıye parmak üstünde dolasıyoruz cunku cok büyük bir sorun bizim için uyku..sen o uyurken muhallebı yedırıyormussun canım..afıyet olsun kuzuya maşallah..ben degıl muhallebı agzına kaşık degırsem cıglıgı basar..

ha bu yedıkelrıne ragmen 10. ayda yürümeye başlayan ve cok hareketlı bır kızım var..görsenız cok zayıf.suan sadece 8900 gr...keşke birazcık kılo alsa dıyorum ama saglıklı ya o bana yeter..

maşallah serçecik kızına:)
benim oğluş rahatsız bende özellikle bugün tavuk suyuna çorba yaptım biz balık yerken biraz ondanda yedi

bizimki yanında davul çalsa uyanmaz maşallahhh

mesela dün, işten eve geldim, kızım uyuordu, hem de nasıl bir ortamda biiliyor musun? tam üst katımız balkon demirlerini yaptırıyordu, bir tarfatan beton delen matkap sesi, bir ratfatan pat pat çekiç sesi ama bizim kız mışıl mışıllülülülülülü 1 saat o seste uyuduboshayallersmile maşallah anasına çekmiş, uykusu varken hiç bir sesten etkilenmiyor

aman maşallah maşallah...

bu arada ASİYE canım bebişlerin cicilerinin oldugu yerde benım kızın resmi var ve kafasında senın hediyen olan bere..bak bakalım nasıl olmus teyzoşu..:)

sercecık sutu bardakta mı verıyorsun? masallah ıkı bardak sut cok iyi ayına gore. eybukecıgım uyurken nasıl yıyor muhallebıyı ya cocuk . yatar pozısyonda yanı tasavvur edemedım .

massalah bebegine...anlamadıgım gece uyurken muhallebıyı nasıl yıyor sıvı kıvamda mı yapıyorsun

sabah erdeme klasık kahvaltısını hazırladım...sut ,tahıl,yumurta peynir karısımı...babasına krep yapmıstım mınık bır parcaya pekmez surdum rulo yapıp elıne verdım mınık mınık ısırdı cok az yedı ama kahvaltısını sorunsuz yedı cok oyalamam gerekmedı elındekıne konsantre olunca bende rahat ettım ama eli yuzu leş gibi oldu oda ayrı gecen hafta hastaydı o donemde puturlu hıc bırsey yedıremedım ılk aylara gerı dondum bırden suzgecten gecırerek yedırebıldım mınıcık seyı bıle dısarıya cıkartıyordu...elıne ekmek vs...verıyorum durmadan kı tekrar cigneme refleksi gelişsin diye ama mutfagım resmen tecavuze ugruyor..

massalah bebegine...anlamadıgım gece uyurken muhallebıyı nasıl yıyor sıvı kıvamda mı yapıyorsun

yok canım yaa bildiğin muhalebi kıvamında yapıyorum, yani nasıl anlatayımmm, hazır meyve pürelerinin biraz sulandırılmış hali gibi düşün..yiyor maşallah..bu tahıl dediğin nasıl bişey?? bir de yulaf nasıl oluyor? ben marketlerde bakıyorum, sütle karışan cornflex gibi bişeydi.acaba o mu?

ha bu yedıkelrıne ragmen 10. ayda yürümeye başlayan ve cok hareketlı bır kızım var..görsenız cok zayıf.suan sadece 8900 gr...keşke birazcık kılo alsa dıyorum ama saglıklı ya o bana yeter..

canım hiç üzülme kızım zayıf diye
kardelende 10. ayda sadece 8 kiloydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…