- Konu Sahibi hayaletorka
-
hayır özlem ya, milupa aptamil 2 6. aydan sonra veriliyor, devam sütü yazıyor üzerinde, ben anne sütüne destek olarak veriyorum, sütüm epey azaldı artırmaya uğraşıyorum ama henüz başaramadım zaten çalışınca kesileceği kesin de yine ağustosu çıkarmak istiyorum
Yanlışın var canım bende kullanıyorum devam maması onlar, sadece sormamın nedeni senin bi yazına ben çok dikkat etmiştim hani asla mama kullanmam diye yazmıştın hatırlarsın bi ark da sana cicibebede hazır demişti oyüzden dikkatimi çekti yanlış anlama sadece büyük konuşmamak gerek inş. sütün düzelirde mama vermek zorunda kalmassın bebeğine
bence senin yanlışın varlmaz:, o yazıyı bir daha okumanı tavsiye ederim, asla mama kullanmam dememin imkanı yok çünkü ben adet dönemlerimde sütüm azaldığı için ve ilk 1 ay bebeğim yeterli kilo alamadığı için ara ara mama verdim, bunu da o yazımda belirttim, dikkatli okursan yanıldığını anlarsınyasakkelime
sanırım kırılmışsın amasanırım şimdi anlaştık:1hug: o kırgınlığın ne olduğunu ben çok iyi bilirim, ben mama verirken çevremden aldığım tepkileri birebir yaşadım, bunu başkasına yaşatmamın imkanı yok ki
ben hazır şeyler kullanma anlamında konuşmuştum ki bu hazır şeyleri de o yazımda açtım..
elimde şuan kullandığım ürün var, aptamil 2 devam sütü yazıyor, 6. aydan itibaren yazıyor istersen fotoğrafını çekip göndereyim
aptamil 2 devam maması da var, fakat o 4. aydan itibaren kullanılabilir, ve heryerde bulunmuyor, ben de özellikle mama değil devam sütü aldım zaten..
aynı şeyleri yazmışız ::))
bak yazımın devamını da oku,
niyetim mama verenleri üzmek değildi hazır şeyler derken ben mamayı da kastetmemiştim aslında, hazır püreler çorbalar vs.. ler var ya onları kastetmiştim, cicibebe de hazır evet ama bana doktor önerdi cici bebe vermek benim aklımda yokken doktor yedir deyince verdim mama verenlerin ne kadar haassas olduğunu biliyorum ki zaman zaman ben de mama vermek zorunda kaldım, bebek anne sütü ve mamadan başka bişey yieyemezse mecburen verilecek
ben orada şuan bir mecburiyetin yok mamaya kendin çorba püre yoğurt hazırla ver anlamında konuşmuştum
Ben sonraki yazılarını okumamış değilim okudum hepsini ama ilk başta mama kesinlikle vermiyorum dedin sonraki yazılarında zaten tezini çürüttün çokta önemli değil herkes bebğine en iisini vermek ister anne sütü yada mama yani boşver ama uzatmayalım daha benim amacım senin bebeğine mama yada süt verdiğin deil diğer mamaya karşı çıkan anneler sadece görüyorlarki süt azaldığında annenin başka çaresi kalmıyo ve sende böyle yaptın ve geç olmadan anladın neyseki herkesin bol bol sütü olur inş. ki mamaya gerek kalmaz
kız yoksa stok eritme olayından mı 40 ytl satılan mamayı 900 gr lık aptamil mamayı bizim market 30 ytl ye düşürdü.benim herüfte 2 tane kapmış ucuz görünce.ne yapsın garip mama ya gidiyor bütün paralarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?