2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

Yanlışın var canım bende kullanıyorum devam maması onlar, sadece sormamın nedeni senin bi yazına ben çok dikkat etmiştim hani asla mama kullanmam diye yazmıştın hatırlarsın bi ark da sana cicibebede hazır demişti oyüzden dikkatimi çekti yanlış anlama sadece büyük konuşmamak gerek inş. sütün düzelirde mama vermek zorunda kalmassın bebeğine

bence senin yanlışın varlmaz:, o yazıyı bir daha okumanı tavsiye ederim, asla mama kullanmam dememin imkanı yok çünkü ben adet dönemlerimde sütüm azaldığı için ve ilk 1 ay bebeğim yeterli kilo alamadığı için ara ara mama verdim, bunu da o yazımda belirttim, dikkatli okursan yanıldığını anlarsınyasakkelime

sanırım kırılmışsın amasanırım şimdi anlaştık:1hug: o kırgınlığın ne olduğunu ben çok iyi bilirim, ben mama verirken çevremden aldığım tepkileri birebir yaşadım, bunu başkasına yaşatmamın imkanı yok ki

ben hazır şeyler kullanma anlamında konuşmuştum ki bu hazır şeyleri de o yazımda açtım..

elimde şuan kullandığım ürün var, aptamil 2 devam sütü yazıyor, 6. aydan itibaren yazıyor istersen fotoğrafını çekip göndereyim

aptamil 2 devam maması da var, fakat o 4. aydan itibaren kullanılabilir, ve heryerde bulunmuyor, ben de özellikle mama değil devam sütü aldım zaten..

bak o yazımı buldum ne yazmışım, sanırım acele okudun da anlamadın

benim adet dönemim yaklaştığında sütüm belirgin şekilde azalıyor, 1 hafta adet öncesi 1 haftada adet boyu süresince 2 hafta sütümde azalma yaşıyorum, şimdi de haftaya adet olacağım için sütüm azaldı göğsüm yumuşak...
biz ek gıdaya geçtik o nedenle takmıyorum, kızıma mama kesinlikle vermiyorum onunyerine çorbalar püreler yoğurt meyve vs.. şeyler yediriyorum sütüm de ne kadar çıkarsa veriyorum, panik yapma ek gıdayı en azından havuç suyu ya da yoğurdu ver , içine de 2 -3 tane cici bebe kır al sana mama, hazır şeyleri boşver..

kızıma mama kesinlikle vermiyorum demişim, asla vermem dememişim, kii doğruydu ben ilk 1 ay hariicnde mama vermedim ara ara verdiklerim hariç tabi, ama gerçekten yanlış anlaşılacak bir cümle, yazan ben olmasaydım ben de yanlış anlardım sanırım, haklısın yani,

benim orada kastettiğim mamayı kendin yap gerek duyma ek gıdaya geçtikten sonraydı, şimdi ben yine çaresiz kaldığımda veriyorum, mesela dün aşırı iştahsızıdı yaptığım çorbaların hiçbirini yememişti, verdim,

umarım anlatabilmişimdir

Canım ben unutmam kesinlikle http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/298779-gun-gectikce-sanirim-sutum-azaliyor.html
benim adet dönemim yaklaştığında sütüm belirgin şekilde azalıyor, 1 hafta adet öncesi 1 haftada adet boyu süresince 2 hafta sütümde azalma yaşıyorum, şimdi de haftaya adet olacağım için sütüm azaldı göğsüm yumuşak...
biz ek gıdaya geçtik o nedenle takmıyorum, kızıma mama kesinlikle vermiyorum onunyerine çorbalar püreler yoğurt meyve vs.. şeyler yediriyorum sütüm de ne kadar çıkarsa veriyorum, panik yapma ek gıdayı en azından havuç suyu ya da yoğurdu ver , içine de 2 -3 tane cici bebe kır al sana mama, hazır şeyleri boşver..

Son düzenleme:
Hee bu arada yanlış anlama kırıldığımdan falan değil sadece büyük konuşmamak lazım benim bugüne kadar bütün büyük konuştuğum şeyler başıma geldi
Bu arada mama konusunda ben aptamil 2 devam maması kullandığımdan hepsini aynı sandım kusura bakma devam sütleri hep aklımda büyük bebeklere verilenler olarak kalmış

aynı şeyleri yazmışız ::))

bak yazımın devamını da oku,

niyetim mama verenleri üzmek değildi hazır şeyler derken ben mamayı da kastetmemiştim aslında, hazır püreler çorbalar vs.. ler var ya onları kastetmiştim, cicibebe de hazır evet ama bana doktor önerdi cici bebe vermek benim aklımda yokken doktor yedir deyince verdim mama verenlerin ne kadar haassas olduğunu biliyorum ki zaman zaman ben de mama vermek zorunda kaldım, bebek anne sütü ve mamadan başka bişey yieyemezse mecburen verilecek

ben orada şuan bir mecburiyetin yok mamaya kendin çorba püre yoğurt hazırla ver anlamında konuşmuştum

benim özellikle devam sütü kullanmamın sebbei de şu, mama bebeğimde kabızlık yapıyor ama devam sütünde öyle bir sıkıntı yaşamadım, o sebeple devam sütü kullanıyorum

Ben sonraki yazılarını okumamış değilim okudum hepsini ama ilk başta mama kesinlikle vermiyorum dedin sonraki yazılarında zaten tezini çürüttün çokta önemli değil herkes bebğine en iisini vermek ister anne sütü yada mama yani boşver ama uzatmayalım daha benim amacım senin bebeğine mama yada süt verdiğin deil diğer mamaya karşı çıkan anneler sadece görüyorlarki süt azaldığında annenin başka çaresi kalmıyo ve sende böyle yaptın ve geç olmadan anladın neyseki herkesin bol bol sütü olur inş. ki mamaya gerek kalmaz

kızlar selam...birkaç gündür yoktum..öncelikle hasta bebişlere acil şifalaer diliyorum...babam 9 eylül de bir akciğer operasyonu geçirdi..onun telaşı üzüntüsü derken ancak gelebildim...öncelikle şu devam sütü devam maması olayına bir açıklama yazayım..milupa kayıtlı annelere bir mail göndermişti...her 2 ürününde aynı olduğunu anlatan...sadece ürün kartoletinde değişiklik yapmışlar...içeriği de güçlendirmişler...hatta posta bile geldi...meraklanmayın ürünlerde değişme olmadı ..4 ayda başlayanlar panik yapmasın aptamil 2 ye devam edebilirler diye..ama yeni ambalajları 6 aylık devam sütü yazan...aptamil 1 de güçlendiği için artık o 6. aya kadar kullanılabiliyor...su sorunu bizim oğlanda da var..okudum bazıarkadaşlar da stres yapmış su içmiyo bebişler diye...doktorumuza sordum içine papatya-rezene-gece çayı-melisa-ıhlamur ekleyerek de verebilirsin dedi..ben de öyle yapıyorum...onu içiyor bizimkisi..günlük 150 - 200 cc civarı..yani her ek gıda öğünnüden sonra verilecek dedi doktor...her katı öğün sonrası 50 cc civarı...anne sütünün 4/3 ü su olduğu için sadece anne sütü veren arkadaşların su vermesine gerek yok..hatta mamalarda suyla hazırlanıyor..onda da çok sorun yok..ama ek gıda sonrası barsakları çalıştırmak ve hazmı kolaylaştırmak açısından sıvı verilmeli...birazdan devam ederim oğluşa bir bakayım...

:icecream:kızlar bir kahvaltı menüsü daha 2 adet kuru kayısı bir cezvede kuşbaşı doğranıp pişirilir.1 çay kaşığı tereyağında 1 çorba kaşığı mısır unu hafifçe pembeleşesiye kavuralım.(gaz yapmaması için)kayısılı suyu mısır ununa döküp hızlı hızlı karıştırın.!= dak pişirin.Muhallebi gibi olmalı çok katı olmamalı çok katı olursa su ilave edin.Biraz soğuyunca tel süzgeçten yada blendırdan geçirip 1 tatlı kaşığı tahin ve 1 tatlı kaşığı pekmez ekletip bebeğinize afiyetle yedirin.cokacimcoookcokacimcoook

bugün yediklerimiz sabah 6 da 180 cc biberon/aptamil ar - sabah 9/ 90 cc mamaya 1 tatlı kaşığı labne/1 bebek ekmeği/yarım yumurta sarısı/1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi - öğlen 12.00 civarı - ülkerin 7 sebzeli püresi / 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilaveli - 3 civarı 1 armut/1 şeftali/3 bebe bisküvisinden püre / birazdan uyanır normalde yoğurt ama yoğurdumuz yok bugün o yüzden muhallebi / gece de 180 cc biberon maması

bugün sadece 2 kayısı ve armut yedi sabahtan beri mama içiyor
buarada kızlar devam sütü ve devam maması aynı şeyler
milupa paketlerini değiştirmiş önceden aptamil 2 4. aydan itibaren
devam maması yazıyordu şimdi 6. aydan itibaren devam sütü yazmışlar
piyasada şu anda iki üründe mevcut marketler stokları tüketiyor ama
bir yandan diğer ürünüde satıyorlar karışıklık ondan kaynaklanıyor
haberiniz ola

ben bebelac 2 kullanıyorum ondada devam sütü yazıyor
milupada değiştirmiş aptamil 1 dede bebek sütü yazıyor
sitesinden bakabilirsiniz

ortada bir tez yok ki kıız:roflol::roflol:

neysee yaa takmayın bunları bu kadar sıkıldım bu konudan yaa-tatlicadiarzu-, 3. kez açıkladım 4. yü kaldıramıycammafoldumben

kız yoksa stok eritme olayından mı 40 ytl satılan mamayı 900 gr lık aptamil mamayı bizim market 30 ytl ye düşürdü.benim herüfte 2 tane kapmış ucuz görünce.ne yapsın garip mama ya gidiyor bütün paralarkaydirigubbakcemile3

sengözlerimebaksanabAma son kullanma tarihleri geçmediği sürece isminin değişmesinde bir sakınca yok bence arkadaşlarhihoyyyt bilmem siz ne dersiniz:lepi:.Bilemiyorum tabiiki içeriğindede değişiklik yapmış olabilirlermi acaba
Yani ha bebe sütü ha maması aynı şey ise içeriği bence isminin değişmiş olması pek farketmez..kaydirigubbakcemile5

dün annemdeydi annem patetes havuç kabak maydonoz ve doamates koyup çorba yaptı sonra onuda beendirden geçirdi.soarda tuz koyup içirdi her ne kadar anne tuz koyma zararlı desemde one öle yal gibi çorbamı içer çoçuk diyip afiyetle içirdi benmikide bayıla bayıla yedi sonuçta eski toprak en kadar yapma desende ben sizi böel büyüüüm dedi.hele geçen yengem salçalı yemekten oğluma suyunu vermeye kalktı alışsın dedi.ben hep öel yaptım dedi eeee bakıyorumda çoçukları gayet sağlılık hasta bile olamzlar bizmi çok pimpirikliyiz bu eyni nesil anlamadım onlarmı çok rahatlar valal bilemedim

ilk et günümüzdü bugün..başarılı geçti...kabak-patates-domates buharda pişti..kıyma alttaki suda haşlandı..sebzeleri tel süzgeçten geçirdim...kıymaları taneli olarak ekledim..blendırdan geçirmedim...afiyetle yedi...inşallah değişmez huyu da devam ederiz böyle..

aynen öyle canım benim eve yakın markettede indirimde 36 ya indirmişler bencede iyi yapmış eşin indirimden faydalanmak gerek sürekli kullanılan bişey çünki üstelik milupa pahalı bir mama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…