- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi hayaletorka
-
evet canım bunları bende biliyorum ben de açıkçası doktorların her dediğine güvenmiyorum
nedense hepsi ayrı ayrı şeyler söylüyor onlarda kendilerine hangisi doğru geliyorsa onu söylüyorlar zaten aşırı derece de kullanmıyorum
yaa kızlarr sizz çorba yaptığınızda bebekleriniz ne kadar yiyor.mesela çay bardağıyla yada bana cc olarak sölermisiniz...yoğurdu ne kadar mamayla tutuyorsunuz? meyvenin ölçüsü ne?
canım tuz olayı şöyle bebeklerin 1 yaşından önce aldıkları tuz süzülemiyor vücutta depolanıyor ve ileriki yaşlarda hipertansiyon hastası olma olasılıkları yüksek oluyor bizim doktorumuz böyle anlattı olayı ):)
yaa kızlarr sizz çorba yaptığınızda bebekleriniz ne kadar yiyor.mesela çay bardağıyla yada bana cc olarak sölermisiniz...yoğurdu ne kadar mamayla tutuyorsunuz? meyvenin ölçüsü ne?
canım ben bakıyorum çorbalar lezzetsizse şu milupanın kendi başına yediremediğim sütlü karışık sebze çorba karışımından 1 kaşık ekliyorum
bakıyorum olmamış
biraz da sütlü pirinçli ekliyorum
hem acaba yaptığım çorba yeterince besleyici oldu mu kaygısından kurtuluyorum hem de açıp da kullanamadığım paketlerden kurtuluyorumP
sütlü pirinçliyi bugün sulu yapıp biberonla verdim içti :S
tamamen kaşık düşmanı bu oğlan
Kızlar benimkininde yediği100 cc yi bulmuyordur kızlar siz 150 cc 200cc lerden bahsediyorsunuz Bende sevindirik oluyordum ayyy çok güzel yiyyo diye iştahı azmı yoksa benimkinin kızlar amaa yiyyoda cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?