2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

aayy kızlarr, fırsat bulupda bır turlu yazamadımm
ekledıgınız dogum gunu fotolarına baktımm
hersey gusell olmuss aylın özlemm hülya cım
ıyı yasları olsun ogluslarınızın...

Oyyyy oyyyy çok güzel olmuş hepsi harikasınız .
Hülyacım çöktüm falan diyorsunda harika görünüyorsun hele beline takıldı gözümde inceceik yaaa offffff o küçük oRka şapkalı Efeeeye hel bittim bittimmm canım benim ben kızımdan önce aşık oldum sana .

Aylin çok güzel olmuş herşey pavyon falan dedim ama hiç öyle abrtı durmuyor gerçi oyuncaklarla dolunca ev joker mağazası gibi olmuş .Pastanızı bende çok beğendim gösterdiğine gibi olmuş aslında .
Tadı falan nasıldı peki .Birde kısır bende düşünüyordum arkadaşım aman ha dedi heryer batıyor sende teyid ettiğine göre kısır çıktı menüden bizimde .
Bende baliye gitmek istiyorum yada maldivlere falan ahhhhh tatil ahhhh uzanmışım kumlara yaniii ...

Özlem çok hoş çok şık olmuşsun kırmızlarla yakıyorsun yanii canım herşey çok güzel görünüyor.Masum prensimizde öyle çok cici olmuş .

Esen canım face te görmüştüm resimleri buraya eklemende çok iyi olmuş harikasınız hazırladığın fonlarda süper olmuş .Bu arada atamanız için ayrıca tebrikler ıstanbullu annelere bir yenisi katılıyor yanii hayırlısı olsun canım .

Allah hepinize hepimize daha nice kutlamalar göstersin böyle janjanlı .Bende çok hevesleniyorum fotolar geldikçe ayyyy bir an önce yapsak bizde ....

Son düzenleme:
Misafirlerimize hazırladığımız hatıra cicilerimiz

Bebelere şekerli balonlar

Çook zorlandığım ama alnımın akıyla içinden çıktığım 1 nolu kurabiyelerimiz:)

Oğluşum misafirleri beklerken çok sıkıldı:))

Mamalarımız

Gündüzki pastamızı üflerken

Akşamki pastamızı üflerken

KUZUM HERKESİ SELAMLARRR KOCAMAN ÖPERRRzemuszemus

Maaşallah şubat kuzularına.. yaşlarına da girmeye başladılar. çok tatlılar Allah uzun sağlıklı ömürler versin her günleri neşeyle huzurla geçsin.

İyiki doğdunuz dünya tatlıları.

Ben senin kuzunu öpmem ısırırım Özlem yaaaa bu çocuk doğduğundan beri gülmüyor kahkaha atıyor resmen .
Herşey harika olmuş masanız süsleriniz cicileriniz Bu arada Eymencim çok şık bayıldım valla gömleğine .Allahım nice kutlamalar nasip etsin hep böyle içtenlikle güldüğünüz ...

yaa bu kk kadınları ozellıkle subat annelerı dıyorum ben :) ne kadar becerıklıler yaa
Ellerınden masaallah hersey gelıyor purehat özlem her sey harıka olmus canımm.
hazırladıgnız kartlardan tut pastası balonlar 1 yas kurabıyesı harıkkaa
oglusunun kıyafetı harıkaa very very gutt canımm
sanslı bebıslerr...
ALLAH saglık mutluluk uzun omurler versın canımm ıyı yasları olsun.

hersey gercektn cok gusel.hafta sonu kacırdıgım bebeklerımızın dogum gununu kutluyorum.ıyıkı dogdunuz ufaklıklar.mınıcıksınız ama kocaman bır aıle yaratmaya yettınız.allah uzun uzun omur nasıp etsın hepınızee..........

anammm benim eymenime bakkk...nası da kilo almış..nası da gözlerinin içi gülüyo..bize geldiğinde pek bi süzgündü kuzum...aynı baba surat...özlemcim herşey muhteşem..sende öyle..elbisen süper...kurabiyeler harika...maşallahhhhhhhhhhhh

hülyacım özlemme katılıyorum efe senin mi cidden diye soracak bilmeyenler :)
çok güzel olmuşsunuz sönük geçecek falan demiştin ama hiç de öyle görünmüyor sizin renginiz yeter
nice mutlu yaşlara

aylincim o kadar uğraştığına oradan oraya koşturduğuna değmiş canım herşey harika görünüyor
hiç şimdi öyle pastaya falan çamur atma o da güzel görünüyor bak benden söylemesi :))
nicelerini hep böyle tatlı heyecanlarla kutlarsınız inşallah

utkumuzun annesi özlem sizin partinizde çok şık ve güzel olmuş sessiz sedasız çok güzel hazırlıklar yapmışsın kırmızılar süper yakışmış
bu arada belkısın yazdığını görünce ben de dikkat ettim hakikaten yazınız ayrı bir güzel olmuş
kuzucum güler yüzüyle nice doğumgünlerini böyle güzel güzel kutlasın inşallah

esencim ben de özlem gibi face'de görmüştüm resimlerini ama buraya da koyduğun iyi olmuş bu tombiş yanaklı prensimizi yine görmüş olduk fotoğraf olayı her ne kadar talihsizlik de olsa anneciği hemen çaresine bakmış süslerle )
mutlu yaşlara sevgiyle, sağlıkla inşallah

özlemcim çok renkli çok güzel olmuş partiniz sizin de
eymenin böyle içten gülüşünü 2 nizden de aldığı resimlerden belli aile boyu çok güzel gülüyorsunuz allah hiç bozmasın gülümsemnizi
papyonunu sevsinler senin eymen paşa iyi ki doğdun

Emir ve Ali Tuna sizlerin doğumgünlerini gecikmeli olarak kutluyorum

Kayra ve Ecrin irem sizinkilere yetiştim ancak :)

hayatınız boyunca her yaşınız bir öncekinden daha güzel olsun
sevgi, sağlık mutluluk hep sizinle olsun nice mutlu yaşlara

Bütün teyzelerimize kocaman öpücüklerimizi yolluyoz çok teşekkürler dilekleriniz için sizleri çok seviyos....

Özlemcim Eymen ile nice mutlu yıllar diliyorum gerçekten çok güzel görünüyo...

Utkumuzun kutlamasıda çok güzel nice yıllara..yaşlara inşallah...

Emir,Ali Tuna,Kayra ve Ecrin ırem sizlerinde yaşları kutlu,yarınları mutlu,huzurlu olsun inşallah...

Ben pasta olayında da bir talihsizlik yaşadım benim pastamda Hülyanın pastasındandı ama ne yazıkki pembe yapıp getirdiler üstelik geç getirmişlerdi yeni şube açılışları varmış bende eve getirdiklerinde almadım benim mavi olacaktı dedim yetiştirmemiz imkansız deyip sadece süslerini değiştirdiler..yani resimlerde görüldüğü gibi pembe am olsun bu gölge düşürmedi yinede sağlıkla geçmiş olması yeter...

teyzoslarıımızaa cokk tesekkür edıyoruzz. daha guzellerı sizlerın olsun saglık ve mutlulukla, darısı basınızaa. hepınızı sevıyoruz vee muccukkksss yapıyoruzz.

allahım bütün kuzular süper hangi birini yazayım hepnizin emeğine sağlık
kızlar oğluşlarınızla süpersiniz valla allah nice nice yaşlara erişmeyi nasib etsin
hepsinin bahtı açık şansları bol olsun

Ali tuna ,Kayra ,İrem hepinize nice nice yıllar diliyorum iyi ki doğdunuz ...Uzuuunnn uzunnn ömürleriniz olsun ailenizle birlikte nice kutlamalara ...

canım arkadaşlarım hepinize KOCAMAN teşekkür ederim ayrı ayrı, alıntı yaparsam çok uzun sürecek diye hep bi ağızdan yazayım dedim kusura bakmayın.iltifatlar iiçin ayriyetten muccckkssss

aylincim baya emek harcadın çok güzel olmuş herşey canım ellerine sağlık.
esencim olsun canım sağlıklı sıhatli girsinde yeni yaşına delikanlı,pasta bahane nasılsa.fotolar çok şık olmuş ellerine sağlık.

Eymenin anası özlem:) süpersiniz canım,tekrar kutlu olsun yaşınız ellerine sağlık değmiş bak o kadar uğraşmana,herşey düşünülmüş.

Utku yakışıklısı nasılda yeni yaşına yakışır şekilde büyümüş ve çook yakışıklı olmuş özlemcim.ben şeker hamuru tadı kötü oluyor falan diye kremayla yapın demiştim ama kenarlarındaki şeritler yine hamurla yapıldı ama onunda lezzeti çok güzeldi.zaten sipariş verirken söylemişlerdi badem ezmesiyle yapıyoruz normal satılan şeker hamurlarıyla değil diye ama yinede cesaret edememiştim.keşke bende kaplatsaymışım çok daha şık duruyormuş.

ayrıca ıirem Ali Tuna,Kayra ve Ecrin sizlerinde yeni yaşları kutlu olsun kuzucuklar..unuttuklarım varsa kusura bakmayın canlarım emii:)

Bu arada doĞum gÜnÜnÜ evde kutlayanlara sorularım var bırazdan yazıcam sorular bÖlÜmÜne lÜtfen cevap verın mersııııı

canım bende kremalı ıstedım ama seker hamurlu geldı. neyse yendı ama adamlar ıyı bı fırcayı hakettıler aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…