canım arkadaşlarım hepinize KOCAMAN teşekkür ederim ayrı ayrı, alıntı yaparsam çok uzun sürecek diye hep bi ağızdan yazayım dedim kusura bakmayın.iltifatlar iiçin ayriyetten muccckkssss
aylincim baya emek harcadın çok güzel olmuş herşey canım ellerine sağlık.
esencim olsun canım sağlıklı sıhatli girsinde yeni yaşına delikanlı,pasta bahane nasılsa.fotolar çok şık olmuş ellerine sağlık.
Eymenin anası özlem:) süpersiniz canım,tekrar kutlu olsun yaşınız ellerine sağlık değmiş bak o kadar uğraşmana,herşey düşünülmüş.
Utku yakışıklısı nasılda yeni yaşına yakışır şekilde büyümüş ve çook yakışıklı olmuş özlemcim.ben şeker hamuru tadı kötü oluyor falan diye kremayla yapın demiştim ama kenarlarındaki şeritler yine hamurla yapıldı ama onunda lezzeti çok güzeldi.zaten sipariş verirken söylemişlerdi badem ezmesiyle yapıyoruz normal satılan şeker hamurlarıyla değil diye ama yinede cesaret edememiştim.keşke bende kaplatsaymışım çok daha şık duruyormuş.
ayrıca İirem Ali Tuna,Kayra ve Ecrin sizlerinde yeni yaşları kutlu olsun kuzucuklar..unuttuklarım varsa kusura bakmayın canlarım emii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?