2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

doğum günün kutlu olsun efe paşam....
herşey çok güzel gözüküyo hülyacım ..oğluşunun sünnetini askerliğini damatlığınıda gör sağlıkla canım...
ayrıca o horozdan bizimde vaaaaarrr:)))))))))

Hülyacım herşey çok güzel görünüyo...Efe ile mutlu yıllar sizin olsun....

ben geldim kızlar....fotolar az sonra..yalnız bizim makine ile pek çekilmedi..teyzemiz profesyonel makine getirdi..hep o çekti resimleri..onları da ancak salı ekleyebileceğim...şimdilik bunlarla yetinin olmaz mı:)))

emelciğimin yaptığı çok şık kurabiyeler...kendisine onca işinin arasında oğluşuma ve bize vakit ayırdığı için çoooookkk teşekkür ederiz...

hülyacım aylincim her şey çok güzel görünüyor Allah mutluluğunuzu daim etsin nice özel günleri hep birlikte geçirmeniz dileğiyle...

aylin herşey çok güzel sağlıkla nice yaşlara inşallah çınarı öp bizim için

sağolun kızlar daha iyisi sizlerin olsun inşallah....onların daha bişi anladıkları yok da biz kendimizi eğlendirdik işte...seneye daha başka olur tabi...

hulyacıgım .aylincıgım emeklerınıze saglık ellerınız dert gormesın ...allahım bebeklerınızle nıce guzel nasıp etsın....
aylın cınarla ılk pozun ınanılmaz duygulu neden anlamdım ama bogazım dugum dugum oldu duygulandım..belkıde koklayarak opmen fotoya cok guzel yansımız söze hacet yok dedırtmiş.

Emelin inceligine ben de deginmeden gecemiycem. Erdemim içinde davetıye tasarlıyor bana kalsa hiç beceremem..

aylin yerim bu tombul kuşumu ben ya çok tatlı olmuş çınarcık.herşeyde dört dörtlük olmuş bu arada.cicileri oğluşuna çok yakışmış ayrıca sende çok şıksın hayatım....

çoooooookkkk teşekkür ederizzzz hepinize ayrı ayrı....aslında bi tek pastamız tam içime sinmedi..ama resimden görüp bu kadar yapmışlar yine de şükür..yalnız içi nefisti krokanlı...bana 2 şey ders oldu...biri evde bu işe kalkışmamak..ikinciside hangi pastanede yaptıracaksan pastayı oranın modellerinden seçmek....

hediyelerimizden bahsetmedim..bolca kıyafet...künye...emeklilik poliçesi 1 yılı ödenmiş...oyuncaklar...cumhuriyet altınları vs. vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…