Hülyacım,Aylincim Allah çocuklarınızla nice güzel,huzurlu,sağlıklı yıllar ,yaşlar geçirmenizi nasip etsin..ellerinize sağlık kutlamalarınız çok güzel olmuş...
aylin ben beyendim pastanızı canım evde yapmama konusuna gelince bence ev ortamı daha samimi şuan çok küçükler kreş ana okulu zamanında dışarda kutlamak daha güzel bence o zaman kendi istekleri doğrultusunda onlar zaten bizi yönlendirecekler. ama şu noktada haklısın çok zahmetli oluyor evde onca kişinin arkasını toplamak beni çok yormuştu.
asişim saydım 35 kişi filan varmış...çoluk çombalak.....gürültü patırtı...öncesinde temizlik sonrasında temizlik...beyaz sayılır halılarım..üstü komple kısır olmuş...herkes çocuğunun peşinde dolaşan anne değilki..sinir oldum yani....ama ilk yaşı ben illaki evde kutlamak istiyordum..ama 2. ye kısmetse dışarı..ama parti evi,ama cafe...hangisi ekonomik olursa artık...
hülya, esencen ve aylinciğim kutlamalarınız harika olmuş.. kuzucuklarıda burdan kocaman öpüyorum nice nice senelere doğumgünleri partileri olsun inşalah.
aylinciğim canım dün bizimde berranın kuzeninin doğum günüydü gelemedik canım çok isterdim bu mutlu gününüzde yanınızda olmayı ama kısmet olmadı inş başka kutlamalarına artık..biz sizin yanınızda değildik ama inanın kalbimiz sizlerleydi.. bugün kaç evde kutlama var heycan var diye sizleri düşündük. kızımla ben sizleri tekrar tekrar öpüyor ve doğumgünüzü kutluyoruz.a.s.
özlemcim canım herşey çok güzel görünüyor..oğluşuna bayılıyorum biliyorsun..onun ayakkabılarını ısırıcam...mutlu ve upuzun bir ömrü olsun inşallah canımmm
sümeyyecim evet aklım sendeydi canım..sen beni aradın cepten ama ben dönemedim sana..biliyorsun oğlan hastaydı..6. hastalık olmuş...hastanelere taşınıp durduk..doğum günü telaşı..bir de nikah var çarşambaya...nikahtan sonra "bali" ye gidip dinlenmek istiyorummmmmm.......
özlem yani yaşı hayırlı uğurlu olsun Utku nun, herşey çok güzel görünüyor, sen de kurtuldun telaşeden hadi bakalım.. perdedeki utku yazısına bayıldım.tabii kolbastyı da es geçemeyeceğim.. poposunu poposunu yiyeceğim..
Kızlar alıntı yapmayı beceremedim doğum günümüzü kutlayan tüm anneleri ve bebişlerini kocaman öpüyoruz resimlere baktım harika görünüyor ben de birazdan eklerim resimlerimizi
Bu arada doğum günlerini kutlayamadığım bebişlerimiz oldu Tuğra, Duru, Efe, Emir, Ali Tuna Kayra, ırem doğum günleriniz kutlu olsun canlarım nice yaşlara