2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

Erdemciğimin davetiyesi kendisi gibi tam delikanlıya yakışır güzellikde olmuş ellerinize sağlık annesi.. şimdiden doğumgününüzü kutlar nice nice yaşlarınıza

ne zamandır giremedim bu topiğe doğum günü geçen veya gelen tüm bebişlerin doğum günleri kutlu olsun resim bekliyoruz anneler sizden:) bu arada şafakçım erdemin doğum günü davetiyesi çok hoş olmuş...

ooooo bugün Eray Kaan ile Kardelenimizin doğumgünüymüş
yine bir çiçek ve bir böcek
kuzucuklarım yeni yaşınızı kutluyoruz çınarla
sevgi, sağlık, mutluluk dolu nice yaşlara
iyi ki doğdunuz

eray ve kardelen mutlu ve sağlıklı uzun bi ömrünüz olsun kuzular...nice yıllara...erdem in davetiyesi de çok şıkkkk...lord a yakışmış:)

tsk ederız sıbel ve aylın teyzesıı ellerınızden öperrr
kocaman öptükk sizi

eray ve kardelen iyiki doğdunuz tatlı böcükler, Ülküşümle sizleri öpüyor,nice mutlu yaşlar diliyoruz..

ozlem hurıye ve belkıscım tesekkur edıyoruz teyzelerı öpüyoruz oglusumla sizi....

Erdem iyiki doğdun yakışıklı nice nice yıllara ailenle sevidkler,nle birlikte uzunnnnn sağlıklı mutluluk dolu bir hayat olsun önünde .Şafakçım allah sünnetlerini diğer tüm cemiyet ve mürvetlerini göstersin inşallah .
Derya canımm allah Eray'a sizlere uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin iyi ki doğdu iyiki var doğum günü kutlu olsun canım öpüyoruz kocaman .

Kardelen kışın açan nadide çiçeğimiz annesinin yaramazı iyiki doğdun .Sana da çok güzel ve uzuzun bir diliyorum ailenle sevdiklerinle .Sevgi canım allah daha nice mutlu günleri göstersin inşallah .Öpüyoruz kocaman ....

ErayKaan Kardelen Neva Arda Ahmet ErkinKayra Umut Aksoy Arda
Ooo bugün baya doğum günü bebişi var Maşallah hepsine doğum günleriniz kutlu olsun kuzucuklar yüzünüzden gülümseme eksik olmasın öpüyoruz hepinzii

Eray Kaan -Kardelen Neva -Arda- Ahmet Erkin-Kayra Umut Aksoy- Arda (özlemden kopyaladım.:) kuzucuklar iyi ki doğdunuz..ne iyi ettiniz de geldiniz...1. yaşınız kutlu ve mutlu olsun...hepinizi kocaman öpüyor, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mutlu bir ömür diliyorum....

Kardelen,umutaksoy,eraykaan,ahmet erkin,arda dogumgununuz kutlu olsun guzel bebeşlerib...bende ismi kopya cekjtim aynı olmasın dıye karısık yazdım

Arda (Sevcanın:) ), Ahmet Erkin, Kayra , Umut Aksoy, Arda (Açelya'nın :)) ve aramıza yeni katılan Kutay bebiş
ay bugün erkek bebiş günüymüş hepsi böcek çiçek yok :))
doğumgününüz kutlu olsun kuzucuklar
sevgi, sağlık, mutluluk, başarı denizlerdeki kum taneleri kadar bol olsun hayatınızda dertler sıkıntılar sizlerden uzak dursun
iyi ki doğdunuz

Ardalar , Ahmet Erkin, Kayra , Umut Aksoy, Kutay bebiş anam bugün tulum çıkarmış valla şubat bebekleri rekor resmen 6 bebek .
Hepinize iyi yıllar uzun mutlu sağlıklı ömürler diliyorum sevdiklerinizle birlikte daha nice güzel mutlu anlarınız olsun paylaşılacak .

Arda, Ahmet Erkin, Kayra , Umut Aksoy, Kutay doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklar sağlıklı sıhatli nice nişe yaşlar diliyorum sevgili ailelerinizle birlikde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…