2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

dün benim oğlumun doğum günüydü babası askerde olduğu için yoktu yanımızda iyi dilekleriniz için çok saolun
Ay canım benim allah kavuştursun bizimkide yeni geldi sayılır askerden inşallah bundan sonraki tüm özel günlerinizi birlikte kutlarsınız .İmageshack açılmıyor abload.de diye bir site var ordan oluyor

Bu da bizim doğum gününe geleceklere ve gelemeyecek olan akraba eş dost için hazırladığım ,bunu yapabilmek için kendimi yırtıp photoshopu çözdüğüm takvimimiz umarım beğenirsiniz ve uğraştığıma değmiştir .Bu hala taslak hali ama tam olarak bitmedi sayılır aylar falan uzaklaştırılacak birbirinden .Her ay da o aya ait fotoğrafları var Derinin ocak ayı hariç o ilk resmi kuzumun
[/url][/IMG]

ayyyy süper olmus özlemciğim yaa bayıldım senmi yaptın ellerine saglık....bende istiyorum yaaaaaaa bananeeeeeeeeeeeeeeee

3-5 gündür giremedim kusura bakmayın kutlamalarınızı biraz gec yapmak zorundayım....bütün dogum günü olan prenses ve prenslerimizi kutluyor ve cok öpüyorum nice mutlu senelere...saglıkla mutlulukla huzurla büyüyün...

bizde yaptık doğum günümüzü ama resim koyamıyorum nasıl yapıcağımıda bulamadım bir türlü albüme yüklemeyi denicem :)

ahmet erkin cok yakısıklı olmussun o gulen gozlerını sevsınler senın ...annesi sende cok şıksın ve cok leziz gorunen hazırlıkların olmuşş..

Berru kuzucum doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara

bıdık berruşun doğum günü kutlu olsun ömrü boyunca mutlu olsun

berru doğum günün kutlu olsun prenses....

berru cum 1 yasın kutlu olsun.
iyi yasların olsun

anaaammm berruuuşun doğum günü bugün müymüşohaoldumsmile, tatlı bebişimizin doğumgünü kutlu olsun :lepi:nice mutlu yaşlara bbeerrruucuumm, nisa yla çok çok öpüyoruuuzz seniiopuyorumnanaktan

ıyı ki dogdun berru ıyıki dogdun berruuuuuuuu.....selmacıgım,berrucugunla eşinle nice guzel yaslarınız olsun...berrucugumu op benım ıcın

İyiki doğdun Berru nice nice yıllara ailenle sevdiklerinle birlikte ...

didoma ve beruuşuma nice sağlıklı yaşlar
allah bahtlarını açık etsin

nice yıllara berru bütün güzellikler senin olsun :))
arkadaslar hepinize teker teker teşekür ediyorum.3 haftadır giremiyorum bilgisayarı garantiye yolladık gene.arkadasın pc nden giriyorum.tekrar teşekkür ediyorum hatırlayanlar içiin.
bende tüm bebeklerimizin dogum günlerini kutluyorum gec olsun temiz olsun.nice mutlu yıllaraaaa.

nice mutlu yıllara ahmet erkin, iyikidoğdun yakışıklı baby..annnesinin oğlu bu kadar benzer bir çocuk...

kıyafetine bayıldım. çok şeker olmuşşş..

aynanın ışıklandırılmasına bayıldım..çok iyi fikir,

serap ın bu kadar zayıf olmasına gıcık oldum::)):umursamaz:

Neris adın gibi güzl bir ömrün olsun ilk yaşın kutlu olsun .Sevdiklerinle ailenle birlikte nice yıllara güzel kız.
Serap çok güzel olmuş herşey harika görünüyorsunuz tüm aile Ahmet gitgide daha da benizyor sana maşallah ikinizinde gözleriniz çok güzel .Belkısa katılıyorum çok zayıfsın bende gıccık oldum :))

ahmet erkinnnn yerim kuzum o gözleri..yakışıklı prens..süper görünüyor herkesss....ama annesi bu kadar da formda olunmaz ki vallahi sinir ettin bizi:)))))

sagolun kızlar hepinize tşk ediyorum valla hamile kalmadan önce 48 kiloydum şimdi 50 kiloyum çok sükür verdim 50 kalırım inş çok sagolun canlarım benim...Allahım bütün bebişlere saglık versin hepsinin ilk yaşı hayırla gelsin inş....:1hug:

Neris doğumgünün kutlu olsun bebişim nice mutlu yıllara

serapçım süpersiniz
ahmet erkin çok yakışıklı olmuş
herşey mükemmel görünüyor
inşallah bütün yaşlarını böyle güzellikler içinde kutlarsınız

serapcıgım süpersin hatta süpersiniz...sen hazırlıklar ahmet diyecek yok...
dogum günün kutlu olsun ahmet erkincik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…