Ay canım benim allah kavuştursun bizimkide yeni geldi sayılır askerden inşallah bundan sonraki tüm özel günlerinizi birlikte kutlarsınız .İmageshack açılmıyor abload.de diye bir site var ordan oluyordün benim oğlumun doğum günüydü babası askerde olduğu için yoktu yanımızdaiyi dilekleriniz için çok saolun
ahmet erkin cok yakısıklı olmussun o gulen gozlerını sevsınler senın ...annesi sende cok şıksın ve cok leziz gorunen hazırlıkların olmuşş..
Berru kuzucum doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara
bıdık berruşun doğum günü kutlu olsun ömrü boyunca mutlu olsun
berru doğum günün kutlu olsun prenses....
berru cum 1 yasın kutlu olsun.
iyi yasların olsun
anaaammm berruuuşun doğum günü bugün müymüşohaoldumsmile, tatlı bebişimizin doğumgünü kutlu olsun :lepi:nice mutlu yaşlara bbeerrruucuumm, nisa yla çok çok öpüyoruuuzz seniiopuyorumnanaktan
ıyı ki dogdun berru ıyıki dogdun berruuuuuuuu.....selmacıgım,berrucugunla eşinle nice guzel yaslarınız olsun...berrucugumu op benım ıcın
İyiki doğdun Berru nice nice yıllara ailenle sevdiklerinle birlikte ...
didoma ve beruuşuma nice sağlıklı yaşlar
allah bahtlarını açık etsin
arkadaslar hepinize teker teker teşekür ediyorum.3 haftadır giremiyorum bilgisayarı garantiye yolladık gene.arkadasın pc nden giriyorum.tekrar teşekkür ediyorum hatırlayanlar içiin.nice yıllara berru bütün güzellikler senin olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?