2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

teşekkür ederiz kızlar çok saolun.
evet aylin maşallah annem çok dinç doğum günü için çarşaf böreği yaptı kadıncağız.

yeni yaşınız hayırlı uzun ömürlü olsun inş.kızın çok güzel maşallah tam bir prenses olmuş ayrıca ikinizde çok şıksınız :)

ay allahım kanatlı melek yerim ben seni 41 kere maşallah sana. annesi sende pek havalı olmuşsun ya saçlar falan yapılmış makyajda süper olmuş.herşeye çok özenilmiş maşallah canım.allah daha nice güzel doğum günleri nasip etsin hep beraber size.

harika görünüyorsunuzopuyorumnanaktan berracım doğum günün kutlu olsun tatlı bebek. Nice mutlu yıllara ailenle sağlıkla yaşa ...

Muhammed Tuğra iyi seneler doğum günün kutlu olsun Şengülcüm ailenle sevdiklerinizle daha nice doğum günlerini kutlayın kuzucuğunun .
SÜMEYYE süper olmuş herşey nazar değmiş bence prensesine çok çok çok güzel olmuş çünkü .Bu arada annane anne ve torun inanılmaz benziyorsunuz .Artııııı elbisenizi çok beğendim ve çoraplarınızı nerden aldın kestane kebap acele cevappp .Artııııı örtüyü atınca 5 yaş gençleşmişsin .Gelininize bayıldım çok güzel allah kardeşine bağışlasın kurtlar vadisinde vardı ya tombalacı onun karısına estermiydi ona benziyor valla manken gibi ...

sümeyye cok hos goruntuler ve berra cok şirine olmuş.nıce senelere saglıkla. ben de aylın ve özlem gıbı yengeye bayıldım. ne hoş hatun o öyle. melez gıbı bı havası var .

teşekkür ederiz teyzesi... evet nazarda değmiş olabilir kuzum... ayrıca ben anneme benim kızımda bana benziyor dayısınada çok benzetiyoruz biz.. bu arada gelinimizde esmer güzeli dünya tatlısı bitanecik gelinimiz bizim. ailecek çok seviyoruz onu..berranın elbibesine gelince mayoral mağzasından teyzemiz aldı.. bolresonu sakallı iple bi arkadaşım ördü biz beceremedikde çoraplarınıda bahceşehir pazarından almıştık berra 3 aylık filandı sanırım.. babetlerinide adidastan almıştım onada çok oldu.

Sümeyyeciğim hersey harika görünüyor...sen ve berra süpersiniz valla..özlemin dediği gibi nazar değmiştir kuzuma annesi...sen en iyisi acıl sümeyye :) böyle daha cok yakısıyor sana:)
boleronuz süper olmus cıvıl cıvıl pırıl pırıl...
Canım bu arada gelemedim kusura bakma malum eşim hafta sonları calıstıgından izin alamadı malesef...cok üzüldüm...çok mahcup oldum inan...eşim bile dedi cok ayıp oldu diye...

herkese merhaba doğum günü geçen bebeklerin doğum günlerini kutluyorum mutlu ve sağlıklı yıllar diliyoruz bende oğlumun 6 şubatta doğum gününü yaptım herşey çok güzeldi emir hasta olmasına rağmen ama fotoğraf makinasının kartı bozuldu ve tüm fotolar gitti çok üzüldüm sadece kamera görüntüleri kaldı

dilekçim özledik canım ya
yoksun uzun zamandır
üzülme canım ya
bazı programlar var videoların içinden fotoğraf almaya yarayan araştırabilirsen belki o şekilde birkaç foto elde edebilirsin
yeni yaşı kutlu olsun emirin nicelerine inşallah

bu arada hakikaten sümeyye
ben de aynı şeyi düşündüm emel ve özlem ile
başın açık halinle çok daha hoş ve genç görünüyorsun

bugün doğum günü olan bebiş yok mu? hangi sayfaya bakıcaz ya tam olarak..bu son sayfayada ekleseniz son listeyi nasıl makbule geçer...

saol canım teşekkür ederiz. gelemesenizde kalbinizin bizimle olduğunu biliyorum canım üzülme.. bu arada açık halimle daha genç göründüğümü söylüyorsunuz bunun için ayrıca teşekkür ederim.. böle özel günlerde biraz süsleniyoruz işte :)
normalde türbanlıyım. biliyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…