yeni yaşınız hayırlı uzun ömürlü olsun inş.kızın çok güzel maşallah tam bir prenses olmuş ayrıca ikinizde çok şıksınız :)
Allahım maşallah sana çok tatlı çıkmış hersey süper gözüküyo tebrikler annesi nice saglıklı huzurlu mutlu doğum günlerine hayatı boyunca resimdeki gibi melek olur inş...:)))
Muhammed Tuğra iyi seneler doğum günün kutlu olsun Şengülcüm ailenle sevdiklerinizle daha nice doğum günlerini kutlayın kuzucuğunun .
SÜMEYYE süper olmuş herşey nazar değmiş bence prensesine çok çok çok güzel olmuş çünkü .Bu arada annane anne ve torun inanılmaz benziyorsunuz .Artııııı elbisenizi çok beğendim ve çoraplarınızı nerden aldın kestane kebap acele cevappp .Artııııı örtüyü atınca 5 yaş gençleşmişsin .Gelininize bayıldım çok güzel allah kardeşine bağışlasın kurtlar vadisinde vardı ya tombalacı onun karısına estermiydi ona benziyor valla manken gibi ...
Sümeyyeciğim hersey harika görünüyor...sen ve berra süpersiniz valla..özlemin dediği gibi nazar değmiştir kuzuma annesi...sen en iyisi acıl sümeyye :) böyle daha cok yakısıyor sana:)
boleronuz süper olmus cıvıl cıvıl pırıl pırıl...
Canım bu arada gelemedim kusura bakma malum eşim hafta sonları calıstıgından izin alamadı malesef...cok üzüldüm...çok mahcup oldum inan...eşim bile dedi cok ayıp oldu diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?