2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

maşallah hepsine birbirinden tatlı bu sıpalar...
teşekkürler canlarım benim bugün bal küpüm 1 yaşına girdi biz çekirdek aile olarak kutladık resim koycam ama hata veriyo tekrar denicem..hepinizi öpüyorum..

Derin minnoşum yenı yaşın ılk yaşın hayırlı olsun kuzucum. nıce senelerı saglık ve mutlulukla kutla inşallah aılenle. tüm mutluluklar senın olsun...

Huriyecim İsmet Anıl ın ilk yaşını kutluyorum.Umarım ömrü boyunca sağlıklı mutlu huzurlu bır hayat geçirir...
özlemcim derinin 1 yaşı kutlu olsun... Saglıklı mutlu huzurlu nıce yaşlaraa....

ayy cıgdem oğlun cok sempatik. suratı cok şirin. bu arada babasının fotokopısı o kadar benzerlık pes.

saol canım senin oğlunda çok tatlı maş beyaz prens.sorma arada sadece ten farkı varkı var biri esmer biri beyaz galiba benden sadece beyazlığını aldı opuyorumnanaktan

derin ve ismet anıl iyiki doğdunuz.doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnn.

teşekkür ederiz teyzeleri kaanı ve nerisi kocaman öpüyoruz opuyorumnanaktan

Gamze prenses doğumgününü buradan gecikmeli kutlayabiliyorum
ömrün uzun bahtın açık olsun sevdiklerin hep yanında olsun

bugün de bir çiçek ve bir böceğimiz olmuş
Derin prenses ve İsmet Anıl prens
iyi ki doğdunuz
iyi ki bizleri burada buluşturdunuz
hayatınız boyunca doğumgünlerinizi keyifli neşeli sevgi dolu mutluluk içinde geçirmeniz dileklerimizle sizi kocaman öpüyoruz çınarla
nice mutlu yaşlara

ismet anıl nice mutlu yaşlara bebeğim, anne ve babanla bir ömür bıyu mutluluk dşlşyoruzz..

derin,ismet anıl,gamze doğum gününüz kutlu olsun canlarım.allah uzun sağlıklı ömürler versin size

Derin minnoşum yenı yaşın ılk yaşın hayırlı olsun kuzucum. nıce senelerı saglık ve mutlulukla kutla inşallah aılenle. tüm mutluluklar senın olsun...

derin ve ismet anıl iyiki doğdunuz.doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnn.

derinnnnnn...gamzeeee....ismet anıl...nice yıllaraaaa
sağlık sıhatlin bi ömür sizlerin olsun....

Derinnnn iyiki dogdunnn..annenle babanla mutlu mutlu güzel mutlu cokcokkk yıl gecır bebegım

derin,ismet anıl,gamze doğum gününüz kutlu olsun canlarım.allah uzun sağlıklı ömürler versin size

Hepinize tek tek teşekkür ederin arkadaşlar çok sağolun bu özel ve güzel günümde beni yanlız bırakmadınız .Aramızdaki mesafeler kmlerce olsada kalplerimiz gönüllerimiz bir hepimizin .Çok ÇoK ÇOK teşekkeür ederim güzel dilekleriniz için sağolun hepinize Derin'den ve benden kocaman muhaaaaa opuyorumnanaktan

Huriyecim kusura bakma lütfen Derinle uğraşırken İsmet Anıl'ın doğum gününü atlamışım sanırım .Nice nice mutlu yıllara canım .Anıllll kocaman öpüyoruz canım seni Ailenle birlikte uzun mutlu bir ömür sürmen dileğiyle .
Doğan iyiki doğdun nice mutlu yılların olsun .
Bugün aslında Tan'ın da doğum günü onunda doğum günü kutlu olsun.

derinnnnnn...gamzeeee....ismet anıl...nice yıllaraaaa
sağlık sıhatlin bi ömür sizlerin olsun....

ismet anıl kzucugu nıce yıllara. iyi ki doğdun.

ismet anıl nice mutlu yaşlara bebeğim, anne ve babanla bir ömür bıyu mutluluk dşlşyoruzz..

şibel, şemya, 2 öjlem, belkıj, aşiye teyzeleyim doğum günümü kutladığınız için çok teşekküy edeyim siji ve aykadaşlayımı öpüyoyum opuyorumnanaktan çok şağolun a.s. ben işmet anıl

özlemcim ben de derinime huzur dolu bir ömür diliyorum her şey gönlünüzce olsun

canancım buralarda yok ama belki okur iyi ki doğdun tan mutlu yıllar senin olsun
sen de iyiki doğdun doğan her gününün birbirinden güzel geçmesi dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…