- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
ayy cıgdem oğlun cok sempatik. suratı cok şirin. bu arada babasının fotokopısı o kadar benzerlık pes.
Huriyecim İsmet Anıl ın ilk yaşını kutluyorum.Umarım ömrü boyunca sağlıklı mutlu huzurlu bır hayat geçirir...
özlemcim derinin 1 yaşı kutlu olsun... Saglıklı mutlu huzurlu nıce yaşlaraa....
derin ve ismet anıl iyiki doğdunuz.doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnn.
özlemciğim derinin yeni yaşını şimdiden kutlar ona sağlıklı sıhatli mutlu bi hayat diliyoruz canım..
aylin resim şölenide harika tamda prensesimize yakışır şekilde.. emeğine sağlık canım
elifçiğimin bebişi şekerler şekeri Gamzemizin doğum günü kutlu olsun:içelim:, Nice mutlu yaşlara tatlı şey..opuyorumnanaktan
fıstığımız derin bebeğimizi de unutmadım, iyi ki doğdun derincik..opuyorumnanaktan nice mutlu yaşlara..gülen yüzünüz hiç solmasın...
Derin minnoşum yenı yaşın ılk yaşın hayırlı olsun kuzucum. nıce senelerı saglık ve mutlulukla kutla inşallah aılenle. tüm mutluluklar senın olsun...
Huriyecim İsmet Anıl ın ilk yaşını kutluyorum.Umarım ömrü boyunca sağlıklı mutlu huzurlu bır hayat geçirir...
özlemcim derinin 1 yaşı kutlu olsun... Saglıklı mutlu huzurlu nıce yaşlaraa....
derin ve ismet anıl iyiki doğdunuz.doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnn.
Gamze prenses doğumgününü buradan gecikmeli kutlayabiliyorum
ömrün uzun bahtın açık olsun sevdiklerin hep yanında olsun
bugün de bir çiçek ve bir böceğimiz olmuş
Derin prenses ve İsmet Anıl prens
iyi ki doğdunuz
iyi ki bizleri burada buluşturdunuz
hayatınız boyunca doğumgünlerinizi keyifli neşeli sevgi dolu mutluluk içinde geçirmeniz dileklerimizle sizi kocaman öpüyoruz çınarla
nice mutlu yaşlara
derinnnnnn...gamzeeee....ismet anıl...nice yıllaraaaa
sağlık sıhatlin bi ömür sizlerin olsun....
Derinnnn iyiki dogdunnn..annenle babanla mutlu mutlu güzel mutlu cokcokkk yıl gecır bebegım
derin,ismet anıl,gamze doğum gününüz kutlu olsun canlarım.allah uzun sağlıklı ömürler versin size
Gamze prenses doğumgününü buradan gecikmeli kutlayabiliyorum
ömrün uzun bahtın açık olsun sevdiklerin hep yanında olsun
bugün de bir çiçek ve bir böceğimiz olmuş
Derin prenses ve İsmet Anıl prens
iyi ki doğdunuz
iyi ki bizleri burada buluşturdunuz
hayatınız boyunca doğumgünlerinizi keyifli neşeli sevgi dolu mutluluk içinde geçirmeniz dileklerimizle sizi kocaman öpüyoruz çınarla
nice mutlu yaşlara
derinnnnnn...gamzeeee....ismet anıl...nice yıllaraaaa
sağlık sıhatlin bi ömür sizlerin olsun....
ismet anıl kzucugu nıce yıllara. iyi ki doğdun.
ismet anıl nice mutlu yaşlara bebeğim, anne ve babanla bir ömür bıyu mutluluk dşlşyoruzz..
derin,ismet anıl,gamze doğum gününüz kutlu olsun canlarım.allah uzun sağlıklı ömürler versin size
Huriyecim kusura bakma lütfen Derinle uğraşırken İsmet Anıl'ın doğum gününü atlamışım sanırım .Nice nice mutlu yıllara canım .Anıllll kocaman öpüyoruz canım seni Ailenle birlikte uzun mutlu bir ömür sürmen dileğiyle .
Doğan iyiki doğdun nice mutlu yılların olsun .
Bugün aslında Tan'ın da doğum günü onunda doğum günü kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?