2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

Çok sağol canım yok ben yeni aldın sandım çorabı Bursada birkaç yere sordum ben yaz sezonunda geliyormuş nişan için falan bakmıştım da .Mayoral ı hiç bilmiyorum burda yok sanırım mağazası ama çok hoşmuş elbisesi güle güle kullansın canım iyi günlerde

ben denk gelirsem alıcağım derine kızımada berranınkide uçları kaçtı artık :))
bu arada mayoral ispanyol bi marka türkiyede sadece istanbulda biyerde mağzası vardı bahceşehirde. orası kapandı.yana döne mağzalarını aradım ben sonunda buldum burda capacity AVM de açılmış..ürünleri çokgüzel netten bakabilirsiniz okadar güzel elbiseleri varki anlatamam.

bu arada derincik güzel kuzum belki yarın aylin teyzen giremez siteye...annen bizi hep pastalarla kutladı kuzucuk..bende "derin denizlerin prensesleri" ile kutluyorum senin doğum günü....denizler kadar özgür, renkli ve huzurlu bir hayatın olsun inşallah...1. yaşın kutlu olsun....bu arada diğer derinimize de (emel in kuzusuna) armağan olsun bu görsel şölen....

aylin tam bir şölen hayatım bunlar ben bayıldım zemuszemus

bende derinin doğum gününü şimdiden kutluyorum güzel prenses kendin kadar ömründe güzel olsun inş nice nice senelere öpüyoruz seni oğlumla a.s.

[/url][/IMG]

kızlar bunlarda bizim doğum günümüzden geç oldu ama ancak yükleyebildim opuyorumnanaktan
oğlum kalabalıktan hiç hoşlanmadı herzamanki gibi ve ne o ne de ben bişey anlamadık bidaha bu kadar kalabalık bir doğum günü yapmıcam anlıcak yaşa gelene kadar a.s

neden bu kadar büyük oldu acaba resim boyutuda özlemin dediği gibiydi ama aylincim düzeltebilirsen çok memnun olurum canım

Geçmiş doğum günü olan tüm bebişlerimizin ve bugün doğum günü olan Gamzeciğin doğum gününü kutluyorum oğluşumla hepinizi öpüyozz

Gamze güzel tatlı kız doğum günü kutlu olsun ailenle birlikte nice yıllara uzun sağlıklı bir ömrün olsun.
Çiğdemcim çok güzel görünüyor herşey pastanız falan harika .Canım benim kıyamam gerçekten nasılda sıkılmış dudağını büke büke kıyamam kuzuna

çiğdemcim bayıldım ben bu kutay a....ne komik ağlamak o öyle.....bu arada pembe gömleğini de sevsinler yani...nice doğum günlerini birlikte kutlarsınız inşallah canım....

amin aylincim.gözünden yaşta akmıyor öyle ağlasında naz ağlaması bu ağlamalar.birde öpücük atmasını görsen aylin teyzesi dudaklarını içe çekerek cok diyede bi ses çıkararak öpücük atıyor :)

çiğdemcim partiniz harika pstanız kurabiyeleriniz çok güzel... berra gibi senin kuzuda hiç durmamış belli .. sağlıkla sıhatle nice yaşangünleri olsun inşallah canım artık bizde büyüdüklerinde yaparız böle büyük partileri.

özlemciğim derinin yeni yaşını şimdiden kutlar ona sağlıklı sıhatli mutlu bi hayat diliyoruz canım..

aylin resim şölenide harika tamda prensesimize yakışır şekilde.. emeğine sağlık canım

saol canım sorma çok huzursuz oldu kalabalıktan.inş tatlım hepimizinkilerin iyi sağlıklı günlerini görelim.en güzel doğum günleri neşe içinde onların olsun :))

canım maşallah oğluna ben onun papyonunu yerim bir takım bukadarmı yakışırr valla ağlarken bile çok tatlı yerim ben onu tam bir küçük adam olmuş nice saglıklı mutlu doğum günlerine inş...bol bol öpücükler kutaya...

elifim burayada koy resimlerini gamzemin canım kızım doğum günün kutlu olsun her senen yüzün gibi güzel geçsin seni ve anneni çok seviyorum ve öpüyorum iyi doğdun tatlı kızım...İYİKİ DOĞDUN GAMZE

evet sümeyyecim derin kızımız gibi deniz prensesi onlarda..allah neler yaratıyor di mi ya...tam bir tablo...tam bir şahaser hepsi....

elifçiğimin bebişi şekerler şekeri Gamzemizin doğum günü kutlu olsun:içelim:, Nice mutlu yaşlara tatlı şey..opuyorumnanaktan

fıstığımız derin bebeğimizi de unutmadım, iyi ki doğdun derincik..opuyorumnanaktan nice mutlu yaşlara..gülen yüzünüz hiç solmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…