Çok sağol canım yok ben yeni aldın sandım çorabı Bursada birkaç yere sordum ben yaz sezonunda geliyormuş nişan için falan bakmıştım da .Mayoral ı hiç bilmiyorum burda yok sanırım mağazası ama çok hoşmuş elbisesi güle güle kullansın canım iyi günlerdeteşekkür ederiz teyzesi... evet nazarda değmiş olabilir kuzum... ayrıca ben anneme benim kızımda bana benziyor dayısınada çok benzetiyoruz biz.. bu arada gelinimizde esmer güzeli dünya tatlısı bitanecik gelinimiz bizim. ailecek çok seviyoruz onu..berranın elbibesine gelince mayoral mağzasından teyzemiz aldı.. bolresonu sakallı iple bi arkadaşım ördü biz beceremedikde çoraplarınıda bahceşehir pazarından almıştık berra 3 aylık filandı sanırım.. babetlerinide adidastan almıştım onada çok oldu.
Çok sağol canım yok ben yeni aldın sandım çorabı Bursada birkaç yere sordum ben yaz sezonunda geliyormuş nişan için falan bakmıştım da .Mayoral ı hiç bilmiyorum burda yok sanırım mağazası ama çok hoşmuş elbisesi güle güle kullansın canım iyi günlerde
bu arada derincik güzel kuzum belki yarın aylin teyzen giremez siteye...annen bizi hep pastalarla kutladı kuzucuk..bende "derin denizlerin prensesleri" ile kutluyorum senin doğum günü....denizler kadar özgür, renkli ve huzurlu bir hayatın olsun inşallah...1. yaşın kutlu olsun....bu arada diğer derinimize de (emel in kuzusuna) armağan olsun bu görsel şölen....
Canımm .çok sağol bu kadar güzel dileklerin için inanki gözlerim doldu .İnşallah tüm bebeklerimiz hayatları dileklerimiz gibi geçer .Çok öpüyorum resimler harika bayıldım çok sağol .... Çınarında saçlarını söyle bir elimle karışıtırıp yanaklarını sıkıyorum muhaaaa ..
Sağol canım çok teşekkür ederim amin inşallah güzel için dileklerin içinde ayrıca teşekkürler .bizde çok öpüyoruzaylin tam bir şölen hayatım bunlar ben bayıldım zemuszemus
bende derinin doğum gününü şimdiden kutluyorum güzel prenses kendin kadar ömründe güzel olsun inş nice nice senelere öpüyoruz seni oğlumla a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?