2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

Herşey mukemmel olmadı tabii ama yine de istediğim gibiydi .Yorulduk ama değdi .Hediyelere gelirsek bireysel emeklilik ( bizim hediyemizdi ) bileziğimiz altınlarımız çok cicili giysilerimiz ve bir sürü ayakkabımız oldu :)))

derin tam prenses olmus masum mınık prenses. sen de cok şık olmussun hayatım. hazırlıkların da cok guzel gorunuyor.

özlem yakıyorsun hayatım kısa saç çok yakıştı sana bende istiyorummmmm:))))
herşey çok güzel gözüküyor pastanızda şu ana kadar olan en şık pastaydı bence çok zarif :) kızımızda çok alımlı olmuş cicisiyle ayrıca o emzikte çok tatlı bişey ya:) allah sağlıklı uzun ömürler versin derinciğime:))))

özlemcim çok hoş olmuşsunuz aile boyu
ben de emziğe bayıldım derinin de senin de saçlarınız uzamış bile

her şey çok güzel görünüyor

sevgicim kızınla birlikte cok güzelsiniz.masallah size kardelenciğimde sibelin dediği gibi kar prensesi...cok güzel olmus...nice mutlu yaslara.

özlemciğim hersey harika görünüyor..sizde öylesiniz.masallah.kuzumda cok güzel olmus bayahadır görmedim sacları uzamıs cok güzel olmus meleğim cicileriyle.kurabiyeler süper takvimler süper valla yapamam diyenden korkucan döktürmüşün valla.ellerine saglık canım.nice mutlu yaslara....

sevgicimmmm kardeleni yedim burdannnnn....herşey süper..eşin çok hamarattt..hepinize koca bir maşallahhhhhh...

özlemcim bu prenseste yakmış ortalığı mübarek..pastanız çok cici...rengi filan çok hoş olmuş...sende acayip zayıfsın yaniiii....herşey mükemmelllll

özlemciğim eşine bi kahve ısmarla o içene kadar sen eklersin kız bekliyorum resimlerinizi
Kız Sümeyye bu saatte kahve içermi hiç adam :))) Uykusu kaçar sonra benimkini kaçırır :))) Bu saatten sonra alkolsüz içecek içmez sağolsun :))

derin tam prenses olmus masum mınık prenses. sen de cok şık olmussun hayatım. hazırlıkların da cok guzel gorunuyor.
Çok sağol canım .Çok çok çok teşekkürler ..

Ay gerçektenmi sağol Asiye valla bazen çok pişman oluyorum kestirdiğime ((
Sağol canım pasta gerçekten benimde çok içime sindi .Bende çok seviyorum emziğini ama askı takılmıyor ne yazıkki .
Aminnnn canım ayrıca güzel dileklerin için .
özlemcim çok hoş olmuşsunuz aile boyu
ben de emziğe bayıldım derinin de senin de saçlarınız uzamış bile

her şey çok güzel görünüyor

Sağol canım çok teşekkürler.Saçlar uzuyor valla ama benimkiler uzadıkça bir biçimsiz olmaya başladı gibi jöleler sağolsun .Emziğimizi bende çok seviyorum .Emzikli sesizliği de tabii :))

Ay sağol hayatım .Valla çok uğraştım ilk birkaç tanesi biraz zor oldu ama eli alışınca öyle korktuğum kadar değilmiş anladım .Şimdiden bir sürü sipariş aldım :)))
Artık 2 .yaş günlerinde kurabiyeler benden

derin iyiki doğdunn...özlem harikasın canım her şey muhteşem gözüküyo...çok şıksınız ailecek...bide o masada oturun tıfıllarda çok tatlı masa başındaki kombik kıvırcık saçlı kızla sarı oğlana bayıldım çok şekerler:))

Çok sağol canım sizlerin destekleri olmasaydı bu kadar olmazdı .O yüzden ayrıca teşekkür ederim. Çok zayıf değilim be hayatım nerdeeee ama veriyorum yavaş 57 yi görüyorum artık :))

Çok sağol canım .O tombik 4 yaşında daha 10 yaş giyiyor ama bu zayıflamış hali geçenlerde hastalandı da 5 kg.verdi .İkiside görümcemin çocukları kime çektilerse çok tatlılar gerçekten .

özlemciğim herşey çok güzel olmuş canım eline emeğine sağlık.. derin kuzumuza nice nice sağlıklı yıllar diliyorum tekrar.kocaman öpüyoruz onu.

özlemcıgım derıncıgımın dogum gunu tekrar kutlu olsun hersey cok guzel gorunuyor..sende kızında superrrr...nıce guzel dogum gunlerınız olsun sevdıklerınızle.
bu arada hakıkaten cılgınsın evın ıcınde iyi cesaret ettin mınıkte olsa havaifişek havai fişektir...ateş mateş olayı...allah korusn..ama degmiş mi dersen degmiş şekerim fotoda adı gıbı havalı duruyor

özlemcim doğum günü kutlu olsun derinin Allah sağlıklı ömürler versin

sevgicim beyaz kelebeğinin doğum gününü kutluyorum canım gülen yüzü hiç solmasın bu arada bravo eşine

özlemciğim herşey çok güzel olmuş canım eline emeğine sağlık.. derin kuzumuza nice nice sağlıklı yıllar diliyorum tekrar.kocaman öpüyoruz onu.
Çok sağol canım amin inşallah.Bizde çok öpüyoruz güzel kızını ve seni .

Çok sağol canım çok güldürdün beni .Valla bir ara bende korktum ama düğünümde olmamıştı havai fişek çok istemiştim bunlardanda yoktu o zaman galiba içimde kalmıştı .Oğlum olursa sünnetinde diyordum o da olmadı .
Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım aminnnn inşallah hepimizin güzel günleri olsun sevdiklerimizle birlikte .Öpüyorum playboy oğluşunu

özlemcim doğum günü kutlu olsun derinin Allah sağlıklı ömürler versin

sevgicim beyaz kelebeğinin doğum gününü kutluyorum canım gülen yüzü hiç solmasın bu arada bravo eşine
Çok sağol Zuhalcim aminnnnnn inşallah tüm bebişlere ve bizlere güzel uzun ömürler versin allah .

özlem herşey harika derin sen çok güzelsiniz derinin saçları uzamış gerçekten çoook tatlı olmuş
doğum günü tekrar kutlu olsun nice yaşlara
senin saçlarında çok güzel bence hiç pişman olma ayrı bir hava vermiş
ben kurabiyelere bittim çok güzeller gerçekten ellerine sağlık
bundan iyisi can sağlığı çok güzel bir doğum günü olmuş bence

kardelen ve derin bebek harikasınız, çok çok şekersiniz, maşallah size, doğumgünü çocuklarının cicilerine de bayıldım, çok yakışmış ikisine de,

özlem şu saç uzatma formülünü bir di bakiimm.. bizim kızla aynıydı keltoşlukları ama biizmki hala yerinde sayıyor..

üstelik sırma saçlı bir anne ve babaya sahipken::)))

kardelen ve derin prenseslerin ikisi de çok güzel olmuş, daha nice güzel doğumgünlerine...Özlem pastanız harika görünüyor, çok beğendim, sevgi senin de eşinin yaptığı kanepeler çok hoş görünüyor.Ayrıca Özlem kısa saç sana çok yakışmış, uzun saçlı halini de görmüştüm, o da güzeldi ama bu da ayrı bir hava vermiş.

Çok sağol canım .Seneye söz 2.yaşında yapıcam kurabiyelerden bütün kuzulara .Saçlar için valla çok iyi moral verdiniz bir ara bozdum kendimi kaynak yaptırıcam olmuyor böyle diye :))

Çok sağol canım .Valla yok ki hayatım bir formülü yazın zeytinyağı falan sürüyordum ama şimdi üşümesin diye onuda sürmüyorum anlamadım bende bana hala kısa geliyor :))

Canım benim çok sağol amin inşallah .Saçlar içinde ayrıca teşekkürler öpüyoruz kocaman

tüm bebişlerin geçmiş 1. doğum günlerini canı gönülden kutluyorum

sizler bizi unutmuşsunuz ama kendimizi hatırlatmayı bi deneyelim bakalım
hani şubat bebeişiydide martta doğmuştu ya elifimiz 5 martta kutladık ilk doğum gününü bunlarda fotolarımız

Son düzenleme:
denizcim haklısın canım şubat ayı bitince atlamışız

elif prensesin doğumgünü kutlu olsun canım
çok güzel olmuş cicileriyle tam bir küçük hanımefendi :)

elbisenize bayıldım yaa söylemeden geçemeyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…