Kız Sümeyye bu saatte kahve içermi hiç adam :))) Uykusu kaçar sonra benimkini kaçırır :))) Bu saatten sonra alkolsüz içecek içmez sağolsun :))özlemciğim eşine bi kahve ısmarla o içene kadar sen eklersin kız bekliyorum resimlerinizi
Çok sağol canım .Çok çok çok teşekkürler ..derin tam prenses olmus masum mınık prenses. sen de cok şık olmussun hayatım. hazırlıkların da cok guzel gorunuyor.
özlem yakıyorsun hayatım kısa saç çok yakıştı sana bende istiyorummmmm:))))
herşey çok güzel gözüküyor pastanızda şu ana kadar olan en şık pastaydı bence çok zarif :) kızımızda çok alımlı olmuş cicisiyle ayrıca o emzikte çok tatlı bişey ya:) allah sağlıklı uzun ömürler versin derinciğime:))))
özlemcim çok hoş olmuşsunuz aile boyu
ben de emziğe bayıldım derinin de senin de saçlarınız uzamış bile
her şey çok güzel görünüyor
sevgicim kızınla birlikte cok güzelsiniz.masallah size kardelenciğimde sibelin dediği gibi kar prensesi...cok güzel olmus...nice mutlu yaslara.
özlemciğim hersey harika görünüyor..sizde öylesiniz.masallah.kuzumda cok güzel olmus bayahadır görmedim sacları uzamıs cok güzel olmus meleğim cicileriyle.kurabiyeler süper takvimler süper valla yapamam diyenden korkucan döktürmüşün valla.ellerine saglık canım.nice mutlu yaslara....
Çok sağol canım sizlerin destekleri olmasaydı bu kadar olmazdı .O yüzden ayrıca teşekkür ederim. Çok zayıf değilim be hayatım nerdeeee ama veriyorum yavaş 57 yi görüyorum artık :))sevgicimmmm kardeleni yedim burdannnnn....herşey süper..eşin çok hamarattt..hepinize koca bir maşallahhhhhh...
özlemcim bu prenseste yakmış ortalığı mübarek..pastanız çok cici...rengi filan çok hoş olmuş...sende acayip zayıfsın yaniiii....herşey mükemmelllll
Çok sağol canım .O tombik 4 yaşında daha 10 yaş giyiyor ama bu zayıflamış hali geçenlerde hastalandı da 5 kg.verdi .İkiside görümcemin çocukları kime çektilerse çok tatlılar gerçekten .derin iyiki doğdunn...özlem harikasın canım her şey muhteşem gözüküyo...çok şıksınız ailecek...bide o masada oturun tıfıllarda çok tatlı masa başındaki kombik kıvırcık saçlı kızla sarı oğlana bayıldım çok şekerler:))
Çok sağol canım amin inşallah.Bizde çok öpüyoruz güzel kızını ve seni .özlemciğim herşey çok güzel olmuş canım eline emeğine sağlık.. derin kuzumuza nice nice sağlıklı yıllar diliyorum tekrar.kocaman öpüyoruz onu.
özlemcıgım derıncıgımın dogum gunu tekrar kutlu olsun hersey cok guzel gorunuyor..sende kızında superrrr...nıce guzel dogum gunlerınız olsun sevdıklerınızle.
bu arada hakıkaten cılgınsın evın ıcınde iyi cesaret ettin mınıkte olsa havaifişek havai fişektir...ateş mateş olayı...allah korusn..ama degmiş mi dersen degmiş şekerim fotoda adı gıbı havalı duruyor
Çok sağol Zuhalcim aminnnnnn inşallah tüm bebişlere ve bizlere güzel uzun ömürler versin allah .özlemcim doğum günü kutlu olsun derinin Allah sağlıklı ömürler versin
sevgicim beyaz kelebeğinin doğum gününü kutluyorum canım gülen yüzü hiç solmasın bu arada bravo eşine
Çok sağol canım .Seneye söz 2.yaşında yapıcam kurabiyelerden bütün kuzulara .Saçlar için valla çok iyi moral verdiniz bir ara bozdum kendimi kaynak yaptırıcam olmuyor böyle diye :))özlem herşey harika derin sen çok güzelsiniz derinin saçları uzamış gerçekten çoook tatlı olmuş
doğum günü tekrar kutlu olsun nice yaşlara
senin saçlarında çok güzel bence hiç pişman olma ayrı bir hava vermiş
ben kurabiyelere bittim çok güzeller gerçekten ellerine sağlık
bundan iyisi can sağlığı çok güzel bir doğum günü olmuş bence
Çok sağol canım .Valla yok ki hayatım bir formülü yazın zeytinyağı falan sürüyordum ama şimdi üşümesin diye onuda sürmüyorum anlamadım bende bana hala kısa geliyor :))kardelen ve derin bebek harikasınız, çok çok şekersiniz, maşallah size, doğumgünü çocuklarının cicilerine de bayıldım, çok yakışmış ikisine de,
özlem şu saç uzatma formülünü bir di bakiimm.. bizim kızla aynıydı keltoşlukları ama biizmki hala yerinde sayıyor..
üstelik sırma saçlı bir anne ve babaya sahipken::)))
Canım benim çok sağol amin inşallah .Saçlar içinde ayrıca teşekkürler öpüyoruz kocamankardelen ve derin prenseslerin ikisi de çok güzel olmuş, daha nice güzel doğumgünlerine...Özlem pastanız harika görünüyor, çok beğendim, sevgi senin de eşinin yaptığı kanepeler çok hoş görünüyor.Ayrıca Özlem kısa saç sana çok yakışmış, uzun saçlı halini de görmüştüm, o da güzeldi ama bu da ayrı bir hava vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?