2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

ikramlarımızın resmini çekmedim çünki hepsi hazırdı
doğum günümüzü cumartesi akşamı yaptık ben çalıştığım için
eşim evdeydi herşey ona kaldı pastayı almak evi toparlamak
arada bunlarıda hazırlamış becerikli kocam benim :)) herkes bayıldı

Sevgicim harika valla eşine bravooo .Ama bne yanlızca Kardelenin ve kanepelrin resimlerini görebildim onlar da harika görünüyor .Kardelen huysuzluk yapamayan nadir doğum günü bebeklerinden sanıırm her resimde gülmüş ne ne güzel maşallah ona .Tüm doğum günlerinizi böyle güzellikle kutlayın inşallah ..

Bizde dün gece yaptık doğum günümüzü nihayet çok güzeldi keyifli çok yoruldum ama değdi .Herkes güzel vakit geçirdi bizde öyle .Ekelemye çalışıcam resimleri umarım olur .

oo hadi bakalım özlemcim bekliyorum fotolarınızı..
kuzucuğumuzunda tekrar doğum gününü kutlar nice nice yıllar dilerim

Tadına da görüntüsüne bayıldığımız pastamız
[/url][/IMG]
Pastanın alt kısmı
[/url][/IMG]
Süslerimiz
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
özlemciğim eşine bi kahve ısmarla o içene kadar sen eklersin kız bekliyorum resimlerinizi

bizi pastayla kandırma :) yapıştım pc nin ekranına resmen bekliyorum habire sayfa yeniliyorum resim geldimi diye ama haksızlık değilmi bu :)))):dilcikar:

valla sevgicim diğer başlığa da yazmıştım ama buraya da yazayım bayıldım kardelene
adına layık olmuş cicileriyle
karlar prensesi
gülüşün hiç eksilmesin yüzünden nice güzel yaşlara

özlem çok ayıp kızzz
var mı öyle gösterip kaçmak :))))))))

dön çabuk buraya
eh artık yarını bekleriz biz de
pasta çok hoş çok kibar olmuş

bu arada takviminiz de resimleriniz de süper görünüyorlar
ne orjinal resimlik o öyle bayıldım

sağolun kızlar diğer resimler çıkmamış akşam vakit bulursam onları tekrar eklerim

ozlemm pasta cok iştah açıcı...hani resimlerin devamı....beklıyoruz dogum gunu cocugunu gorelım annesını gorelım..

Geldim kızlar geliyor şimdi resimler :)))

Sibelcim hangi resimlik orası biraz karman çorman durumda kalmış ertesi gün çektim süslerin resimlerini onları masamızın tamamını unutmuşuz çekmeyi neyse sağlık olsun :))

Gelenlere verilmek üzere takvimlerimiz ve Sevgili Emel'ciğimin hazırlayıp gönderdiği kurabiyelerimiz .tekrar teşekkürler canım süperdiler bunca işinin gücünün arasında uğraştın harikasın muhaaa ...
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Masamız ve biz
[/url][/IMG]
Yapmasam çatlardım :))) biraz duman oldu gerçi ama balkona yakın olunca açtık kapıları çıkıverdi hemen
[/url][/IMG]
Pastamızı keserken
Uykusuzluktan mayışmış olan Doğum Günü Çocuğu :))
[/url][/IMG]
Diğer çocuklar
Kuzum için photoshopu çözdüm şeker hamurlu kurabiye de neymiş :))
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…