2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

Yüzü tombul canım, yanaklarından dolayı kilosundan fazla gösteriyor, doktor da şaşırdı en son gittiğimizde tartınca, daha tombul görünüyor diye.Yemek yemeyince üzülüyorum, yoksa kilosu normal.Güzel dileklerin için de teşekkür ederim ayrıca.

dilekçim nice güzel yaşlara oğluşunu kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanharika görünüyorsunuz.

ee ona da bir güzel söz göndereyim,

Dünyada essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

emek çınar beyimiz de1 oldu demek, nicemutlu yıllara emek bebek, annen bize harika bir şiir göndermişti, hiç unutmuyorum...,

bu da bizden sana bebeğim,

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günlerden sensizliğin özcesiydi dün
Şimdi zaman seni gösteriyor
Uçuşuyor, sesleniyor martılar sana,
Hoş geldin dünyaya diye
Tam 1 yıl önce…

Ve 1 yıl sonrası;
İnanamıyorum!
Niye mi? Güzelliğine,
Niye mi? O güzel gözlerine,
Niye mi? Sımsıcak ellerine,
Ve niye mi? Beni bu kadar sevmene
Ve seni bu kadar sevmeme…

İyi ki doğdun bir tanem!
Sen olmasan ne yapardım?
Hep ağlardım!
Sen olmasan ne yapardım?
Sen olmasan, ben olmazdım..

kızlar hepinize ayrı ayrı çok tşekkür ediyorum
ne güzel şeymiş hatırlanmak biz tekne kazıntısıyız ama unutmadığınıza sevindim
aybüke sana güzel şiirinden ayrıca teşekkür ediyorum öpüyorum hepinizi

çok uzun zamandır bilgisayarı açamıyorum . taşınma telaşı, yerleşmesidir, birde doğumgünü telaşı derken başımı kaşıyamadım. taşınmadan önce oğlumda rahatsızlandı .kilo kaybetti süzüldü . şimdi iyi çok şükür toparladı kendini.
bütün bebişlerimizin doğum günü kutlu olsun. nice nice yıllara. bizim doğumgünümüzü kutlamak yeni evimizde nasip oldu. aile içerisinde bir kutlamaydı. annem ,abim ,karısı ve çocukları, kayınvalidemle görümcemde istanbuldan geldi. büyük görümcem çocuğu yüzünden gelemedi. bide 3 tane samimi yakınımız. o yakınların dışında herkes yatılıydı. gittiler bende 2 gündür temizlik yapıyorum.fotoğraf pek çekmedik daha çok kameraya çektik.yükleyinde gösteririm resimleri.
oğluşumun doğumgününü kutlayan herkesede teşekkürederiz

biz öyle şaşalı bi kutlama yapmadık..aslında hiç yapmıcaktık .biliyorsunuz yaşadıklarımı(
ama oğluma haksızlık olmasın ilerde 1. doğum gününün yapılmadığınıöğrenirse üzülür en azında bi kaç resim olur

resimler telefonla çekildiği için baya bi soluk çıkmış(

Son düzenleme:
Yağız Efe doğum günün kutlu olsun küçük adam
hayatından sevgi, mutluluk sağlık eksik olmasın
nice yıllara

semracım daha önce de demiştim acısıyla tatlısıyla hayat devam ediyor
çok iyi etmişsiniz bunlar geri dönüp de telafisi olmayacak şeyler
ileride bir gün oğluşun sana benim doğumgünümü kutlamadınız mı diye sorabilirdi
bu arada denizcim maviş gömleği ve papyonuyla çok şirin olmuş

Seaon acmak için istanbuldaydım bu arada dogum gununu kacırdıgım emek,yagızefe....nıce guzel yaslarınız olsun...

şubat bebeklerinin doğum günleriiii bittiiii...kısmet seneyeeee artık....2. yaşlarında delikanlılar ve ablalarla buluşmak üzere...bu arada özlemcim (derinzlm) ben mi kaçırdım yoksa siz doğum gününü daha yapmadınız mı??? hani fotolar....

aaa yarın küçük deniz in doğum günüymüşşş...mart bebeği ama bizden o da...şimdiden mutlu nice yıllara....

Semracım çok tatlı olmuş ya Deniz bayıldım saçlara tam göksel arsoy yanii altın çocuk inşallah karakteride altın gibi olur .Nice yıllara canım .

sibelcim saol desteğin için canım bizde öyle düşündük ilk doğum günüydü çünkü:::
özlem çok teşekkür ederiz hayatım:::aşkı memnunun behlülü kız benim oğlum yani herkes öyle diyoo::::))

Son düzenleme:
birsürü doğum günü kaçırdım
bütün kuzumalrın geçmiş doğumgünlerini kutluyorum
öpüyorum hepsine nice sağlıklı yaşlar

doğumgünümüzü kutlayan herkese çok teşekkürler biraz geç oldu ama kusurumuza bakmayın
net yeni geldi arızalıydı resimlerimizi eklemeye çalışıcam sürekli kullanmdığım site hata veriyor başka yerden yüklemeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…