2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

ya bizim doğum günüde makine eşimin yeğenindeydi. video çekmiş hep, çok az fotğraf var, o telaşeden de kontrol etmek aklıma gelmedi, doğum günü bitti bir baktım 10 kadar fotoğraf var, bir tanesini gönderiyorum, diğerleri bana özel kalsın::))

bu fotoğrafta da gözlerim yarı açık çıkmış ama olsu be yaaww

ben çok çirkin çıkmışııımm, aslında çirkin bir hatun değilim amaa öyle çıkmış napiiiimm..şebelek gibiiimm

tam melek olmuş ya ülkünisa ...hep beraber nice doğum günlerini kutlayın inşallah.. çok güzel görünüyorsunuz allah bu günlerinizi daim etsin kuzucuğuna ve sizlere sağlıklı uzuuuunn bir ömür versin.

yo bence çok güzel çıkmışsın canım bu arada zayıfladığın çok belli oluyor

ayy çok şeker çıkmışsınız hiçde çirkin çıkmamışsın gayet güzel bi poz.. mutluluğunuz daim olsun canım nice doğum günlerini kutlayın ailecek. nisacıkda tam bi melek olmuş.

bak şimdi bende kopya çekicem sizden mlek kanatlardan bende almalıyım berra nisama
kıskandımmı ne :))

ahaaa bir hırkızzz dahaa vaaarr, çek tatlım çek istediğin gibi feda olsun kızımın adaşına.. ben kanatlarımı pembe ya da beyaz alacaktım ama aldığım yerde kalmamıştı, birdaha dışarı çıkamam diye almak zorunda kalmıştım, olsun pembe eteğe mavi kanatta yakıştı.

bu arada pastamız pamuk prenses ve yedi cüceler, harikaydı pastamız

olsun pempe yada mavii çok tatlı olmuş kuzucuğum. bende beyaz alayım die düşündüm.. bende bi emin önü yapıcam.
bu arada ben diş buğdayında yaptırdım şeker hamurundan pasta tadını pek beğenmemiştik.sanırım doğum günü için kramalı yaptıracağım.hem şeker hamurundan pastada fiyatda artıyor ben 25 kişilik 100 tl ye yaptırmıştım.

canım ıyı yaslara tekrar guzel bır aıle tablosu olmus pastası hersey cok guzel gözüküyor sende dahıl öptümm seni :))

aybukecıgım gayet guzel cıkmıssın ...bebegının tekrar yasını kutluyorum nice guzel yasları olsun

sümeyyecim o kanatlardan gitti gidiyor da bulabilirsiniz..tacı değneği eteği filan paket olarak satılıyor....eltimin kızına almıştık 15 tl ye...

sümeyyecim o kanatlardan gitti gidiyor da bulabilirsiniz..tacı değneği eteği filan paket olarak satılıyor....eltimin kızına almıştık 15 tl ye...

Bizde Eminönüne gittiğimizde görmüştük. Sanırım 10 TL cıvarıydı. Gercek melek kanatı gıbı beyaz kanatlar var onlar cok hosuma gıdıyor benım.

Cınar ve Ulku Nısa dogum gunlerınız kutlu olsun.
Her daim sanş sizden yana olsun. Önce sağlık sonra başarı mutluluk dolu günler sizinle olsun

Saol canım.bakayım ben bi ... ama 1 yaş süslemeleri bakıcam. aslında evde diş buğdayından kalma süslerimiz var ama yeni süsler bakmak istiyorum eminönü yapıcaz önce oraya baksam daha sağlıklı olur sanırım.

Son düzenleme:

biz alanya nın en meşhur patanecisinden verdik siparişi yani öyle dandik biir yer değildi, 25 kişilk pastayı 50 TL ya yaptırdık, hem de çok güzeldi, şeklini de herkes çok beğendi.

kanatları da ben buradan bir oyuncakçıdan almıştım... çok kaliteliymiş, hemen bozulmuyor, şeklini kaybetmedi hiç, Nisa çekiştirdi baya ama hiç yamulmadı, hatta elindeki sihirli değneği partideki çocuklar oynayıp duruyordu, akşamına yerde bir köşede buldum, o oynamaya rağmen değneğin kelebeği tüyleri falan sapasağlamdı.

bu arada güzel dileklerinizi için hepinize teşekkür ederiz kızlar

Nisa çok tatlı olmuşsun doğum gününde kanatlı prenses .Belkıs Asiye demiş verdiğin kilolar belli oluyor diye ama bana almışsın gibi geldi yazın daha zayıftın sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…