2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

deniz bebek nice saglıklı yaslara...
emelciğim lısteyı yenılemedın. bzımkıler eklı degıl lısteye.

bende kutluyorum akvaryummmm u ve bebişini..gerçi kendisi yok herhalde uzun zamandır....

dogum gunun kutlu olsun deniz bebekk...

doğum günün kutlu oldun deniz..

ıykı dogdun ıyı yaslara denız bebışş.

deniz iyi ki doğdun mutlu sağlıklı bir yıl geçirirsin inşallah

aaaaaaaa bizim adaşımızın doğum günü müymüş..........nice yıllaraDENİZ iyiki doğdun ilk yaşın hayırlı mutlu bir geleceğin habercisi olur inşallah....

iyiki dogdun deniz kuzucukkk...

deniz bebek nice saglıklı yaslara...
emelciğim lısteyı yenılemedın. bzımkıler eklı degıl lısteye.

canlarımm hepinize çok teşekkür ediyoruz deniz ve ben.hatırlanmak ve sevilmek çok güzel.hepimizin bebişlerine nice nice güzel yaşlar.büyümelerini izlemek çok güzel.güzel dilekleriniz için çok sağolun.hepinizi kocaman öpüyoruzz ve sizi seviyoruzz..Şeniz

Deniz ve Neva Elif doğum gününüz kutlu olsun Allah sizi annenize ve babanıza bağışlasın.

dılek83 canım
neva elıf ıyı yaslara nıce mutlu yaşların olsun...

neva elif doğum günün kutlu olsun birtanem allah nice uzun ömürler versin ailenle beraber.

deniz vee neva eliff doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklarım.nice nice yaşlarınız olsun inşallah.

faceten kutladık ama buradan da eksik kalmasın
deniz ve neva elif hayatınız boyunca yüzünüzden gülcüklerin eksik olmadığı sağlıklı mutlu ve sevdiklerinizle birlikte olacağınız nice mutlu yaşlara
doğum günleriniz kutlu olsun

nevacığımın doğum günü kutlu olsun.ailesi ile birlikte saglıklı mutlu nive güzel yaşlara.öpüyoruz derin ve ben...

Kutlayamadığım bütün bebişlerin doğum günleri kutlu mutlu olsun hepinizi öpüyorum

Ömer yusuf mutlu yıllar sana kuzummmmm....hayatın boyunca hep mutlu ol....hep saglıklı ol....vatana mıllete aılene hayırlı bır evlat ol....ıyıkı dogdun Ömercık.....

iyi ki doğdun ömer yusuf
anneciğin babacığın ve tüm sevdiklerinle sağlıkla niice yaşlara

ömercikkkkkkkkkkkk iyi ki doğdun..iyi ki varsın...mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaa...asişim nice mutlu günlerini görmen dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…