2009 şubat prens ve prenseslerinin doğum günü kutlamaları ve fotoları

yok canım yaa, verdim daha da eriyorum, her kıyafetim bol geliyor, hamile kalmadan önceki giydiğim pantolanlarımda bol geliyor, ama işin ilginci ben vermek için bişey yapmıyorum, kendiliğimden eriyip gidiyorum, 15 gün önce gördüğüm bir arkadaşla bir araya geldik dün, belkıs geçen gördüğümden daha da zayıfısın dedi, acaba neden eriyorum korkmaya başladım ben yaaa,

üzerimde pelerin şal vardı omuzlarım da geniş, ondan öyle görmüşsündür belki, popo kımına doğru bak bakiimmmkaydirigubbakcemile3 yan belim ve göbeğim neredeyse sıfırlandı yahuuyerimseniben

Son düzenleme:
sümeyye teyzesi melek teyzesi ve özlem teyzesi güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz
darısı başınıza

belkıs çok tatlı olmuş nisa prenses
prensesler gibi güzel bir hayatı olsun inş.

ayy saol canım bizde bi atlatsaydık. demin kızımla dans ettim kendi kendime diyorum doğum günündede yaparım kızımla dans.. bi müzik bulayım.. ayy ne heycanlıyım yaff

Çınar ve Ülkü Nisa ya mutlu yıllar . İyiki doğmuşlar anne ve babalarını mutlu etmişler. Allah bahtlarını açık etsin.

NıSA minik prenses çok güzel olmuşsun canım benim,tekrar kutlu mutlu olsun yeni ve ilk yaşın

ben netim olmadığı için bayadır giremiyodum sitede unutulmuşuzz :1no2:

cilem_ 33 28.01.2009 çilem mersin iremnaz

Deniz bebiş sana da erkenden iyi ki doğdun diyorum
hayatın boyunca sevdiklerinde, sağlıklı mutlu başarılı olursun inşallah
mutlu yıllar
özlemcim ilk doğumgününüz kutlu olsun canım
nicelerine sevdiklerinizle birlikte inşallah

aaaaaaaa bizim adaşımızın doğum günü müymüş..........nice yıllaraDENİZ iyiki doğdun ilk yaşın hayırlı mutlu bir geleceğin habercisi olur inşallah....

evlatlarınızn birinci yaşı kutlu olsun.bizde 2010 şubat anneleri olarak melegimizi bekliyoruz.kısmetse tarihimi aldımacele etmezse benim kız 5 şubatta doguma girecegim.bi baktım varmıki geçen yıl bu tarihte dogan diye ama üç kişi var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…