- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.841
sağol tatlım....boylu bir bebek...keyif adamı diyo babası...ben hele komşuya bile vermekten çekinir oldum..komşum geliyo laf da anlamıyolar şap şup öpüyolar..ne yalan söylim kimi zaman kapıyı dahi açmıyorum evde olduğum halde..tiksinir oldum delikafaduldenonlar öper öpmez ben banyoya sokuyorum bi güzel lifleyip köpüklüyorum oğlumu....el almein bebeği öpülürmü yaaa....:uhm:bak gene sinir oldum
birde oğlumun göz kontrolü başladı artık...çağırınca o tarafa yönelip glücükler atıyo..bazen evde işim olduğunda yere yastıkla destekleyip oturtuyorum pür dikkat plazmayı izliyo...yemek yutmak istiyorum..onu hareketli ekran cezbediyo sanırım....büyüyolar yaaa :)
ben oğlumun tırnaklarını önce dişimle kenarından kırıp elimle çekip kesiyorum...henüz başlamadım tırnak makasına..en rahatı dişimle kırıp çekmek oluyor...doğdu doğalı 1 kez bile eldiven takmadım
evett yaa kıyamam ona da... ama biraz da kendi menfaati için ben oğlumu çok özlüyorum diye ağlamaya başlayıncaa... bi de azıcık sinirli oluyorum diyee :)))))))
yetişiyorlar canım yetiştikleri zamanda duruyorlar :) ben senden bir hafta önce doğum yaptım. 35.hafta da doğdu.ilk iki ay hızla kilo aldı şimdi durdu.sanırım bir de diş çıkacak habire biberonla kaşıyor.
starcım oğlun ne güsel poz vermiş çok tatlı ya maşallah barekAllah paşana
hadi yaaaa , kocaman olmuş da dişi çıkıyormuş paşamızın :asigim:
canım nasılsın , bir kaç sefer tam ben geldim sen çıktın , bi trlü karşılaşamadık , umarım herşey yolundadır iş-güç-ev-bebiş-yeni hayat yeni düzen ....
ben hiç komşuya vermedim , büyük konuşmayayım ama vermem de sanki , eşim de karşı çünkü :sm_confused: ama Allahtan komşularımız anlayışlı ve hepsi de bebeğimin dünyaya gelirken yaşadığı ve yaşattığı çileleri bildiğinden midir nedir neredeyse uzaktan koklayarak seviyorlar ve kucaklarıa almaya dahi çekiniyorlar aile üyeleri desen onlar da hala öpmeye çekniyor .. bizim bebiş 2550 gr doğdu , çok küçüktü doğduğunda teyzesi opuyorumnanaktan
öpme konusunda aynı şeyler yaşamış olsak ben de senin gibi düşnürdüm sanırım , şap şup öpmek hiç hoş değil yeni doğmuş bebeği , hastalık felan geçer Allah korusun .. hem elleri yüzleri temiz mi ne malum , kaç kişi elini yıkıyo wc den sor a , o eller kapı koluna değiyo , ayaykkabı bağlıyo , para alıp veriyo v . vs... ıyyyk ben yazarke tksindim ya -tatlicadiarzu-
ay nasıl yaa , dişinle koparıyosun yani , e peki ya tırnak etine fazladan girerse sen çekerken :uhm:
olsun canım ya , yapmayabilirdi de , ne eşler var duyuyor okuyoruz .. sen anneysen o da baba , o da özlüyordur oğlunu hem de çok
Kıslar yarın sağlık ocağında verem ve pnomokok aşılarını vurulcaz bu aşıları yaptıran arkadaşlar ateş veya huzursuzluk oldumu bebeklerde
teşekkürler canım , sen bu tickerdaki resim için mi yoksa geçmiş sayfalarda kalan eklediğim ayıcıklı tulumlu resim için mi dedin :kedi:
eğer onu görmediysen ekliyim yeniden çok şirin ve komikti çünkü :))))
Kıslar yarın sağlık ocağında verem ve pnomokok aşılarını vurulcaz bu aşıları yaptıran arkadaşlar ateş veya huzursuzluk oldumu bebeklerde
valla oturttum galiba. özlüyorum oğluşumu ama alıştım artık :) sen nasılsın?
tabii ki cnm çok haklısın şaka bi yana kocamla zaten çok iyiydik..
ama oğlumdan sonra daha bi anlayışlı olduk karşılıklı.. artıkk bi oğlumuz var yaaa var mı ötesii... :))))))))
canım bizde azıcık huzursuzluk olduu.. ateşinin çıkmasına imkan vermeden calpol verdik.. çok şükür..
ne güzel oturttusan , sevindim senin adına .. o öazlem hiç bitmeyecek sanırım , ben de şimdiden düşünüyorum napıcam diye :bbo:
ben nasıl mıyım ???
pazar günü raatsızlandım gece , ptesi okuldan çağırdılar beni ve eşim izin aldı işten götürdü beni ama ne kahvaltı yapabildim ne de ağrıdan , halsizlikten kmi gördüm ne dedim hiç bilmiyorum .. eve geldim kahvaltı yapıp minoset içtim ve ateşimi ölçtüm 38,3-38,6 arası değişiyor bi ara 38,9 u bile gördüm doğru ölçtüyse cihaz ..sağdım kendimi , bi minnoset daha içip sağdığım sütü biberona koyup kardeşime verdim bebekle ve yttım 2 saat uyumuşum .. biraz terleyip kendime geldim duş alıp oğuşu emzirdim bi daha yattım eşim geene kadar sonra o ilgiledi . yemekten sonra h.sonundan beri devam eden ağrı ve ishal şikayeti yüzünden ve benim de halsizlik+ ağrılarım için hastaneye gittik , sağılmış sütü verdi yine kardeşim paşama bende bi şey çıkmadı şükür sadece reflümü ve ani gelen öksürük krizimi önleyici ilaç-prey-şurup verdi dr. , eşime antibiyotk tedavisi uygulanacakmış .. dün de kendimi iyi hissedince ev işi yaptım yoruldum çok , 9 ay hamilelik + 1,5 ay lohusa dönemi derken öledim ev işini diyordum ama dün anadım ki ben aşıyo , bayram dönüşü her hafte düzenli alıcam kadını bakalım .. uzun oldu dimi , ne çene varmış ende de sanki birinin nasılsın demesini mi bekliyomuşum ne :))))))))))))))
bu 5li karmadan ayrı bi aşı mı ?? iz de perşembe günü olucaz karmalarımızı ...
aynen canım , konuştuğumuz konular " bugün oğluşum şunu yaptı , şöyle baktı , bak bu cciyi giydik biss ..." gibi oldu :)))
hatta gün içinde çektiğim resmlerden en komik-güzel-ilginç olanını eşime mail atıyorum , iyi oluyo onun için de " doping gibi oluyor " diyor yerimseniben
Bugün gittik verem aşısı haftada bir gün geliyomuş 3-4 saatte de vurulup bitiyomuş yarın tekrar gidicez veremi koldan pnomokoku bacaktan vurcaklar nasıl olucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun eşimde bugün geldi yarın gelemicek tek olucam bende hemen fitil veririm paranox umarım ateş vs. yapmaz çoksenağlama
benimki mıkırdanıyordu nihayet uyandı , şimdi emmek isteyecek ve o yaygarayı koparmadan ben pozisyonumu alayım
gelirim yine , size keyifli sohbetler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?