2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben hiç komşuya vermedim , büyük konuşmayayım ama vermem de sanki , eşim de karşı çünkü :sm_confused: ama Allahtan komşularımız anlayışlı ve hepsi de bebeğimin dünyaya gelirken yaşadığı ve yaşattığı çileleri bildiğinden midir nedir neredeyse uzaktan koklayarak seviyorlar ve kucaklarıa almaya dahi çekiniyorlar aile üyeleri desen onlar da hala öpmeye çekniyor .. bizim bebiş 2550 gr doğdu , çok küçüktü doğduğunda teyzesi opuyorumnanaktan
öpme konusunda aynı şeyler yaşamış olsak ben de senin gibi düşnürdüm sanırım , şap şup öpmek hiç hoş değil yeni doğmuş bebeği , hastalık felan geçer Allah korusun .. hem elleri yüzleri temiz mi ne malum , kaç kişi elini yıkıyo wc den sor a , o eller kapı koluna değiyo , ayaykkabı bağlıyo , para alıp veriyo v . vs... ıyyyk ben yazarke tksindim ya -tatlicadiarzu-

ay nasıl yaa , dişinle koparıyosun yani , e peki ya tırnak etine fazladan girerse sen çekerken :uhm:

evett yaa kıyamam ona da... ama biraz da kendi menfaati için ben oğlumu çok özlüyorum diye ağlamaya başlayıncaa... bi de azıcık sinirli oluyorum diyee :)))))))

olsun canım ya , yapmayabilirdi de , ne eşler var duyuyor okuyoruz .. sen anneysen o da baba , o da özlüyordur oğlunu hem de çok

maşallah oğluna cnm...
diş mii? ilk diiş ne zaman çıkar kii? CADIARZU

starcım oğlun ne güsel poz vermiş çok tatlı ya maşallah barekAllah paşana

teşekkürler canım , sen bu tickerdaki resim için mi yoksa geçmiş sayfalarda kalan eklediğim ayıcıklı tulumlu resim için mi dedin :kedi:
eğer onu görmediysen ekliyim yeniden çok şirin ve komikti çünkü :))))

valla oturttum galiba. özlüyorum oğluşumu ama alıştım artık :) sen nasılsın?

Kıslar yarın sağlık ocağında verem ve pnomokok aşılarını vurulcaz bu aşıları yaptıran arkadaşlar ateş veya huzursuzluk oldumu bebeklerde

tabii ki cnm çok haklısın şaka bi yana kocamla zaten çok iyiydik..
ama oğlumdan sonra daha bi anlayışlı olduk karşılıklı.. artıkk bi oğlumuz var yaaa var mı ötesii... :))))))))

Kıslar yarın sağlık ocağında verem ve pnomokok aşılarını vurulcaz bu aşıları yaptıran arkadaşlar ateş veya huzursuzluk oldumu bebeklerde

canım bizde azıcık huzursuzluk olduu.. ateşinin çıkmasına imkan vermeden calpol verdik.. çok şükür..

Canım ben ticker için dedim diğer resmi görmedim eklersen bakayım emimin onda da çok şirindir alkisalkisalkis

valla oturttum galiba. özlüyorum oğluşumu ama alıştım artık :) sen nasılsın?

ne güzel oturttusan , sevindim senin adına .. o öazlem hiç bitmeyecek sanırım , ben de şimdiden düşünüyorum napıcam diye :bbo:
ben nasıl mıyım ???
pazar günü raatsızlandım gece , ptesi okuldan çağırdılar beni ve eşim izin aldı işten götürdü beni ama ne kahvaltı yapabildim ne de ağrıdan , halsizlikten kmi gördüm ne dedim hiç bilmiyorum .. eve geldim kahvaltı yapıp minoset içtim ve ateşimi ölçtüm 38,3-38,6 arası değişiyor bi ara 38,9 u bile gördüm doğru ölçtüyse cihaz ..sağdım kendimi , bi minnoset daha içip sağdığım sütü biberona koyup kardeşime verdim bebekle ve yttım 2 saat uyumuşum .. biraz terleyip kendime geldim duş alıp oğuşu emzirdim bi daha yattım eşim geene kadar sonra o ilgiledi . yemekten sonra h.sonundan beri devam eden ağrı ve ishal şikayeti yüzünden ve benim de halsizlik+ ağrılarım için hastaneye gittik , sağılmış sütü verdi yine kardeşim paşama bende bi şey çıkmadı şükür sadece reflümü ve ani gelen öksürük krizimi önleyici ilaç-prey-şurup verdi dr. , eşime antibiyotk tedavisi uygulanacakmış .. dün de kendimi iyi hissedince ev işi yaptım yoruldum çok , 9 ay hamilelik + 1,5 ay lohusa dönemi derken öledim ev işini diyordum ama dün anadım ki ben aşıyo , bayram dönüşü her hafte düzenli alıcam kadını bakalım .. uzun oldu dimi , ne çene varmış ende de sanki birinin nasılsın demesini mi bekliyomuşum ne :))))))))))))))

bu 5li karmadan ayrı bi aşı mı ?? iz de perşembe günü olucaz karmalarımızı ...
tabii ki cnm çok haklısın şaka bi yana kocamla zaten çok iyiydik..
ama oğlumdan sonra daha bi anlayışlı olduk karşılıklı.. artıkk bi oğlumuz var yaaa var mı ötesii... :))))))))

aynen canım , konuştuğumuz konular " bugün oğluşum şunu yaptı , şöyle baktı , bak bu cciyi giydik biss ..." gibi oldu :)))
hatta gün içinde çektiğim resmlerden en komik-güzel-ilginç olanını eşime mail atıyorum , iyi oluyo onun için de " doping gibi oluyor " diyor yerimseniben

canım bizde azıcık huzursuzluk olduu.. ateşinin çıkmasına imkan vermeden calpol verdik.. çok şükür..

Bugün gittik verem aşısı haftada bir gün geliyomuş 3-4 saatte de vurulup bitiyomuş yarın tekrar gidicez veremi koldan pnomokoku bacaktan vurcaklar nasıl olucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun eşimde bugün geldi yarın gelemicek tek olucam bende hemen fitil veririm paranox umarım ateş vs. yapmaz çoksenağlama

benimki mıkırdanıyordu nihayet uyandı , şimdi emmek isteyecek ve o yaygarayı koparmadan ben pozisyonumu alayım
gelirim yine , size keyifli sohbetler ...

starcım karmayı ve rotavirüsünü ctesi vurulduk verem ve pnomokok ayrı aşılar bunlarıda yarın vurulcaz kısmetse karma ateş yapabilir demişlerdi ama bize yapmadı maşallah biraz huzursuzdu bacağı acıyodu sanırım yarım paranox verdik sorun olmadı neyseki
starcım geçmiş olsun bu arada bende gece emzirirken sırtım felan açık kalıyo sanırım çok ağrıyo sonrada dikkat etmemiz lazım artık hastalık bile lüks oldu biz annelere

starcım çok tatlı ya tam ısırmalık olmuş maşallah kuzuna
bu üzerindeki kış içinmi benimde bu tarz bişiy almam lazım sanırım altıda korunaklı mantıklı geldi

stoşum geçmiş olsun güzelim paşamız ne güzel olmuş o tulumlaa benim kuzumda hafif öksürük burun tıkanıklıgı hapşırık vardı dr götürdük şükür bişi çıkmadı nerde üşütüyoruz bu veletleri die sordum dr fazla yaklaşmayın öpmeyin dedi nasıl nayanılırki çok üzüldüm ya her hapşırına öksürüne eşimde düzeldi çok şükür bi senden geldi geçmiş olsun dilegi canım saolasın

aynen yaa.. onun resimlerini çekmek çok güzell oluyo bende maille ablama yolluyorum özlesin de gelsin diye.. anneme anlatsın da gelsin diye.. ama onun resimlerine bakmak uyurken izlemek en büyük zevkim.. her hali muhteşem.. işte mucize bu yarabbim diyorumm...

inşallah cnm yapmaz... kıyamam onun bacaklarına kollarına ekim 20 sinde aşımız var bizimde... bakalım napcaz..sağlıkları için o kadarcık olcak napalım

benimki mıkırdanıyordu nihayet uyandı , şimdi emmek isteyecek ve o yaygarayı koparmadan ben pozisyonumu alayım
gelirim yine , size keyifli sohbetler ...

aman aman hemen doyur paşanı cnm.. ohh ne güsell yaa ben de bebeğimi koklamak istiyorummmm ...
bu arada resimde çok tatlı çıkmış yaa maşallahhhh

kızlar akşamki iftar menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı dolma
zeytinyağlı barbunya
patlıcan kebabı
fırında patatesli tavuk
pilav
salata ve tulumba tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…