- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.861
kızlar akşamki iftar menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı dolma
zeytinyağlı barbunya
patlıcan kebabı
fırında patatesli tavuk
pilav
salata ve tulumba tatlısı
kıslar bişi sorucam siz her seferinde her iki göğsünüzüde emziriyomusunuz
slm zuzucumm Alya ve sen nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan bi ikimiz varız topikte :1hug:
uykuda o refleksi yapması normal benimkide yapıyor...araştırdık sebebi: gün içinde yaşadığı birşeyden etkilenmesi..mesela severken havalı sevme yada havaya kaldırma yada biraz hırpalayarak sevme gibi...
battaniyesiyle kollarını sıkı kapa...hem eli yüyüze değince zırt pırt. uyanmaz.....biizmki zaten sürekli yüz üstü yatıyor...sürekli..ne yan ne sırt üstü yatıyo.. ayağımda sallarken sırt üstü uyutup gene yatağına koyarken yüzüstü yatırıyorum...CADIARZU
canım benimki de çok nazarlanıyordu.. anne babanın da nazarı değiyormuş.. ben yastığının altına küçük kuran koydum şimdi daha rahat uyuyo..
çiceksim selam benim eymen yağızımda çok huzursuzdu uyku sorunu vardı annem giresundan dua yazdırdı sürekli onu takıyoruz maşallah şimdi daha düzenli uykusu ve huzursuzlukları nazar duası ve uyku duası yazdırmış canım
birde o kollarını açıp korkup sıçrama yağızdada vardı onun içinde bende sıkı sıkı sarıyorum ya kundak ya battaniye ya başörtüsü ne bulursam ancak o şekilde uyuyo sonra açıyorum çok bunalırsa daldıktan sonra ama alışıyo aşağıda kalmasına pek kılmıldatmıyo sende dene istersen
ooo demek öyle...yerim ben onu gözü yükseklere bakan şişkopatcığı...ben de iyiyim canım nossun..Berrak sultan şu an uyandı her an ağlayabilir....Selam ececim iyiyis cnm nolsun uyuduk emdik, simdi babamızın kucagında annemizi kesiyorus yanyan şişkopatcım nolcak kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın cnm, berrak sultan nasıl?
geçmiş olsun canım..inşallah kızın en yakın zamanda düzelir...herkese iyi akşamlar...
kızlar günlerdir araştırıyorum sonunda teşhisi koyduk...
benim kızım kolik...
öyle böyle değil çok ciddi anlamda...
sabah 6 da başlıyo öğle 12 ye kadar...
sonra 3 gibi başlıyo 5e kadar
akşam 6,30 da başlıyo gece 3 e kadar durmadan ağlıyo...
bu saatler hergün aynı... 5 veya 10 dk farkediyo...
ve sadece sallamak sakinleştiriyo....o da kısa bir süre...
aranızda böyle olan varsa lütfen bana özelden ulaşsın...
belki benim okumadığım tavsiyeleriniz vardır...
çok yoruldum artık...
kızlar akşamki iftar menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı dolma
zeytinyağlı barbunya
patlıcan kebabı
fırında patatesli tavuk
pilav
salata ve tulumba tatlısı
ellerine sağlık canımmm menü harikkaaacokacimcoook hurişle siz koşturun bu akşam huriş ne yaptı acabaaa:hulya:
hurişte döktürmüştüü onunda ellerine sağlıkk cokacimcoook
ben burdayım canımmm geçmişi okumuştum..:hulya:Hepiniz geçmişte misiniz bakiim ,Huriiiii,zuzummmm,deriin, ecetuba huuuuuuuuuuuu
Hepiniz geçmişte misiniz bakiim ,Huriiiii,zuzummmm,deriin, ecetuba huuuuuuuuuuuu
ooo demek öyle...yerim ben onu gözü yükseklere bakan şişkopatcığı...ben de iyiyim canım nossun..Berrak sultan şu an uyandı her an ağlayabilir....
geçmiş olsun canım..inşallah kızın en yakın zamanda düzelir...
Hepiniz geçmişte misiniz bakiim ,Huriiiii,zuzummmm,deriin, ecetuba huuuuuuuuuuuu
canım ahhhhhh ahhhhh allah yardımcın olsun okadar zorki kolikli bebek bizde sabah 6 gibi başlıyorduk 10 11 e kadar birde akşamüzeri 5 ten sonra yada 3 ten sonra değişiyorbaşlıyordu ağlamaya akşam 9 gibi 10 gibi artık uyuyakalıyordu tabii ben bu arada fönü çalıştır kucağında evin içinde hoplatrarak zıplatarak dolaştırbeşiğinde salla yok yokkkk bunları yaşayacağız metzil zinco nurse harveys rezene hiçbiri fayda etmedi ama şu anda epeyce rahatladık sayılır dr ne yaparsak yapalım bunlarla bebeği bi parça rahatlatıyoruz 3 ay olunca geçicek dedi bizimde 10 günümüz kaldı 3 ay olmasına ama şu andada 630da uyanıyor 11 ile 1 arası uyuyor okadar yine bütün gün uyanık ya kucakta yada beşiğinde sallanır vaziyette küçük hanım eski çığlık çığlığa ağlamaları kalmadı sayılır ama en büyük kurtarıcım emzik eğer tutyorsa ver birde istanbuldan sab getirttik onunda etkisi olabilir istersen nurse harveys ve sabı birlikte verebilirsin az önce uyudu bende işlerimi yaptım yarına kalmasın diye iş güç bile yapamıyorumherkese iyi akşamlar...
kızlar günlerdir araştırıyorum sonunda teşhisi koyduk...
benim kızım kolik...
öyle böyle değil çok ciddi anlamda...
sabah 6 da başlıyo öğle 12 ye kadar...
sonra 3 gibi başlıyo 5e kadar
akşam 6,30 da başlıyo gece 3 e kadar durmadan ağlıyo...
bu saatler hergün aynı... 5 veya 10 dk farkediyo...
ve sadece sallamak sakinleştiriyo....o da kısa bir süre...
aranızda böyle olan varsa lütfen bana özelden ulaşsın...
belki benim okumadığım tavsiyeleriniz vardır...
çok yoruldum artık...
Geçmiş olsun maibeyazcım :sinifsinif: Ama üzülme büyüdükce dahada iyi olcaktır bebişin... Derin'in bebeği Naz'da kolikti cnm eminim onun sana faydalı tavsiyeleri olcaktır, önceki mesajları oku istersen yada özelden mesaj at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?