- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.881
sağol canım... dr umuz dün sab simplex verdi ama eşim eczanelerde bulamamış başka semtlerdeki eczanelere bakacak...canım ahhhhhh ahhhhh allah yardımcın olsun okadar zorki kolikli bebek bizde sabah 6 gibi başlıyorduk 10 11 e kadar birde akşamüzeri 5 ten sonra yada 3 ten sonra değişiyorbaşlıyordu ağlamaya akşam 9 gibi 10 gibi artık uyuyakalıyordu tabii ben bu arada fönü çalıştır kucağında evin içinde hoplatrarak zıplatarak dolaştırbeşiğinde salla yok yokkkk bunları yaşayacağız metzil zinco nurse harveys rezene hiçbiri fayda etmedi ama şu anda epeyce rahatladık sayılır dr ne yaparsak yapalım bunlarla bebeği bi parça rahatlatıyoruz 3 ay olunca geçicek dedi bizimde 10 günümüz kaldı 3 ay olmasına ama şu andada 630da uyanıyor 11 ile 1 arası uyuyor okadar yine bütün gün uyanık ya kucakta yada beşiğinde sallanır vaziyette küçük hanım eski çığlık çığlığa ağlamaları kalmadı sayılır ama en büyük kurtarıcım emzik eğer tutyorsa ver birde istanbuldan sab getirttik onunda etkisi olabilir istersen nurse harveys ve sabı birlikte verebilirsin az önce uyudu bende işlerimi yaptım yarına kalmasın diye iş güç bile yapamıyorum
nasılsın zuzuuuum alyamız nasıl canım görüşemiyoruz artık ben bazen görüyorum sayfada oluyorsun ama ne mümkün naz kucağımda yazı yazamıyorum sürekli uyanık canım artura gelmedi,niz heralde bu seneopuyorumnanaktan
ben her 2 göğsümüde veriyorum...pışpışlayarak emzir meltemcim...10-15 dk emer...zaten azar azar emer çenesi küçük ve yorulduğu için...yada sütün yoğun ve çok akıyosa normal 5 dk çünkü alacağını alır zaten o süre içinde canum...
benimkide yaramaz haylaz...
her şey miss gibi oldu yanee ellerine sağlık canım çekti yaaa..hepsinden bir porsiyon alabilir miyimcokacimcoook:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
önce tarhana koydum ocağa kızı emzirirken yaktım tarhana çorbasını ...döktüm yoğurt çorbası yaptım mis gibi oldu...
arkasından fırında köfte(patates,patlıcan,kabak,domates,biber köfte..misss missss
sonra barbunya ve pilav...
mis salataaa
mis etimek tatlısı
mis sarma dolma..
misss ıspanaklı börekkk
mis oldu misss.....ellerime sağlık..şimsi kaynanalardayzı orayada misafir gelmişti onlarla sohbet ediyoruz...eşim işe gidecek bende eve gidip uyuycammm......
nasılsın zuzuuuum alyamız nasıl canım görüşemiyoruz artık ben bazen görüyorum sayfada oluyorsun ama ne mümkün naz kucağımda yazı yazamıyorum sürekli uyanık canım artura gelmedi,niz heralde bu seneopuyorumnanaktan
sağol canım... dr umuz dün sab simplex verdi ama eşim eczanelerde bulamamış başka semtlerdeki eczanelere bakacak...
gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun senin de...
valla sen benim evimi görsen var ya heryer heryerde bayram temizliği yapılacak nasıl yapıcam bilmiyorum...bir de 1 yaşında oğlum var biliyosundur belki... onun da azı dişleri çıkıyo... nazın biri bin para...
sizin 10 gününüz kalmış ne güzel...inşallah geçer gerçekten...
biz de 2,5 aylığız ama düzeltilmiş yaşı 10 günlük...
ve bu sancılar 10 gündür var...
galiba düzeltilmiş yaşına göre 3 aylık olunca geçer bizim...
daha çoookkkk var
İyiyim bitanem sen nasılsın nazlı Nazcım nasıl bakiiim, kibarım narinimmm kaydirigubbakcemile3 Bu yaz gelemedik cnm ya cok rüzgarlı diye daha bi güneye gitces insallah, simdi üşütürüm cocuguuu didim, ama er yada geç gidersem bi gün Artur'a mutlaka gelcem sana :lepi:[/QUOTiyiyiz zuzuuuum teyzesi emziği cuk cuk :ecrin_bebek:diyeiştahla çekerek biuyuyorki sorma bütün gün gözüne bakıyorum uyumuyor beni emmedi öyle iştahla evet çok rüzgarlı canım gerçi bugün yinetekneler açılıyordu gezi tekneleri ama bebeğin çok küçük üşür alyamız seneye inşallah zaten beklerim muhakkak artur 15 dakbize öptüm hepinizi şekerler bulaşık makinasını yerleştiripuyumama lazım kocacığımada halıları sildirdim adam maça bile bakamadı uyuya kalmış kaldırayım onuda Şeniz
sağol canım... dr umuz dün sab simplex verdi ama eşim eczanelerde bulamamış başka semtlerdeki eczanelere bakacak...
gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun senin de...
valla sen benim evimi görsen var ya heryer heryerde bayram temizliği yapılacak nasıl yapıcam bilmiyorum...bir de 1 yaşında oğlum var biliyosundur belki... onun da azı dişleri çıkıyo... nazın biri bin para...
sizin 10 gününüz kalmış ne güzel...inşallah geçer gerçekten...
biz de 2,5 aylığız ama düzeltilmiş yaşı 10 günlük...
ve bu sancılar 10 gündür var...
galiba düzeltilmiş yaşına göre 3 aylık olunca geçer bizim...
daha çoookkkk var
teşekkür ederim canım samsuna kargolasam kaç günde gelir :lepi:hihoyyytcokacimcoookalkisalkisalkisher şey miss gibi oldu yanee ellerine sağlık canım çekti yaaa..hepsinden bir porsiyon alabilir miyimcokacimcoook
istanbuldasın kız bir paket daha buzlukta var..hemen yollıyım yarın sana...tincereye atarsın 2 dakkada pişirirsin....bak ciddiyim haa.ben kağıthanedeyim....Yaaa huri senin yüzünden canım sarma cekti iyimi :sinifsinif: Nonuuuma cekse gidip alırım napcem ben simdi, oturup saramam da ah ahhhh olsada yisemmmmm şap şup akannehir
bende misafirleri yolladım kendinde misafirliğe gittim geldim..iyi geceler şekerler biz misafirlerimizi yollayıp geldik
nasılsınız bakalım
teşekkür ederim canım samsuna kargolasam kaç günde gelir :lepi:hihoyyytcokacimcoookalkisalkisalkis
istanbuldasın kız bir paket daha buzlukta var..hemen yollıyım yarın sana...tincereye atarsın 2 dakkada pişirirsin....bak ciddiyim haa.ben kağıthanedeyim....
bende misafirleri yolladım kendinde misafirliğe gittim geldim..
aldığım kilolardan ötürü topuklarım düzleşti ve çok acıyor.....
maibeyazo dediğin ilaçtan burdada var sab.bende gönderebilirim .25 lira falandı fiyatı dimi nur? bi kere sormuştum
teşekkür ederim canım samsuna kargolasam kaç günde gelir :lepi:hihoyyytcokacimcoookalkisalkisalkis
istanbuldasın kız bir paket daha buzlukta var..hemen yollıyım yarın sana...tincereye atarsın 2 dakkada pişirirsin....bak ciddiyim haa.ben kağıthanedeyim....
bende misafirleri yolladım kendinde misafirliğe gittim geldim..
aldığım kilolardan ötürü topuklarım düzleşti ve çok acıyor.....
maibeyazo dediğin ilaçtan burdada var sab.bende gönderebilirim .25 lira falandı fiyatı dimi nur? bi kere sormuştum
sağolun kızlar Allah razı olsun....
burda merkezde vardır herhalde... olmazsa haber veririm.. Allah binlerce kez razı olsun...
inanırmısın ipek yokken ben zor yetiştirirdim misafirlerime yemekleri temizliği...bugün yemekleri hepsini hazırladım bide üstüne ipeği yıkadım emzirdim giyindirdim kendimde giyinip makyaj bilem yaptım...kendime inanamadım...ipek gerçekten bereket mi getirdi şans mı getir ne ....canım kızım...kız huri valla pek hızlısın
ben bugün ikinci kere adet oldum cuma günü spiral taktırmaya gidecem
drum adetin 3. günü gel dedi bayrama denk gelecek dye korkuyordum allahtan denk gelmedi
senden bi isteğim olabilir mi?avatarını değiştirirmisin tabi sende istersen ...sağolun kızlar Allah razı olsun....
burda merkezde vardır herhalde... olmazsa haber veririm.. Allah binlerce kez razı olsun...
şakkıdı
inanırmısın ipek yokken ben zor yetiştirirdim misafirlerime yemekleri temizliği...bugün yemekleri hepsini hazırladım bide üstüne ipeği yıkadım emzirdim giyindirdim kendimde giyinip makyaj bilem yaptım...kendime inanamadım...ipek gerçekten bereket mi getirdi şans mı getir ne ....canım kızım...
senden bi isteğim olabilir mi?avatarını değiştirirmisin tabi sende istersen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?