2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağol canım... dr umuz dün sab simplex verdi ama eşim eczanelerde bulamamış başka semtlerdeki eczanelere bakacak...
gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun senin de...

valla sen benim evimi görsen var ya heryer heryerde bayram temizliği yapılacak nasıl yapıcam bilmiyorum...bir de 1 yaşında oğlum var biliyosundur belki... onun da azı dişleri çıkıyo... nazın biri bin para...

sizin 10 gününüz kalmış ne güzel...inşallah geçer gerçekten...
biz de 2,5 aylığız ama düzeltilmiş yaşı 10 günlük...
ve bu sancılar 10 gündür var...
galiba düzeltilmiş yaşına göre 3 aylık olunca geçer bizim...
daha çoookkkk var

canım benim sütüm çok akıyo hatta akmıyo fışkırıyo. emerken çok huysuzlanıyo kızım nefes nefese kalıyo memeyi sürekli çıkarıyo tekrar alıyo ki bunu emmeden önce biraz göğsümü sağdığım halde yapıyo 5 dakika sonra rahatlıyo güzel emiyo. eğer 5 dakika birini emzirip diğerine geçersem aynı huzursuzluğu yine yaşıyoruz bu seferde memeyi bırakıcak diye korkuyorum valla. büyüdükçe düzene girer mi bilmiyorum? şimdilik bu şekilde devam ediyoruz.

her şey miss gibi oldu yanee ellerine sağlık canım çekti yaaa..hepsinden bir porsiyon alabilir miyimcokacimcoook

İyiyim bitanem sen nasılsın nazlı Nazcım nasıl bakiiim, kibarım narinimmm kaydirigubbakcemile3 Bu yaz gelemedik cnm ya cok rüzgarlı diye daha bi güneye gitces insallah, simdi üşütürüm cocuguuu didim, ama er yada geç gidersem bi gün Artur'a mutlaka gelcem sana :lepi:

Yaaa huri senin yüzünden canım sarma cekti iyimi :sinifsinif: Nonuuuma cekse gidip alırım napcem ben simdi, oturup saramam da ah ahhhh olsada yisemmmmm şap şup akannehir

bizde burada bulamadık tanıdık eczacımız vardıda ogetirtti bi dene belki faydası olur ben valla bu geceden yaptım işlerimi yarına birtek çamaşır yıkanacak ütü olacak eşime halıları sildirdim gerçi doğumda yıkanmıştı ama gelen giden çok oldu adamcağız 9 ay hamile iken sil şimdi niye diyor bende dikişlerim var hayatım diyorumlülülülülülü erkek kuvveti daha iyi siliyor zaten annem yakınımda olmasa yandım kafayı bozardım bu kolikle ben insan dayanamıyorda ağlamalarına susmuyorda ne yapacağını bilemiyosun çokmu çok zor artıkannem onunla ilgileniyor ben ev işi yemek başka türlü olmuyor gelmeyince annem bütün gün naz hanım kucakta yada beşik sallıycan senin bide 2 çocukaman allahım işin dahada zor neyse geçicek bu günler bugüne kadar senelerdir amma keyif çatmışım diyorum insan başına gelmeyince bilmiyor teyzemin kızı hergün eşi ile bebeğini annesine yolluyordu kızıyordum bi çocuğa bakamıyor diye haklıymış oda uyuyordu evde sinir oluyordumama ben ne olursa olsun yollamamannemde yolla diyor ama duramam

canım benim oturduğum yerde çok rahat bulunuyor sab simplex bulamazsan alıp sana yollayabilirim

her şey miss gibi oldu yanee ellerine sağlık canım çekti yaaa..hepsinden bir porsiyon alabilir miyimcokacimcoook
teşekkür ederim canım samsuna kargolasam kaç günde gelir :lepi:hihoyyytcokacimcoookalkisalkisalkis
Yaaa huri senin yüzünden canım sarma cekti iyimi :sinifsinif: Nonuuuma cekse gidip alırım napcem ben simdi, oturup saramam da ah ahhhh olsada yisemmmmm şap şup akannehir
istanbuldasın kız bir paket daha buzlukta var..hemen yollıyım yarın sana...tincereye atarsın 2 dakkada pişirirsin....bak ciddiyim haa.ben kağıthanedeyim....
iyi geceler şekerler biz misafirlerimizi yollayıp geldik
nasılsınız bakalım
bende misafirleri yolladım kendinde misafirliğe gittim geldim..
aldığım kilolardan ötürü topuklarım düzleşti ve çok acıyor.....

maibeyaz
o dediğin ilaçtan burdada var sab.bende gönderebilirim .25 lira falandı fiyatı dimi nur? bi kere sormuştum

evet canım 27 tlydi
hatta benim elimde fazladanda var

kız huri valla pek hızlısın
ben bugün ikinci kere adet oldum cuma günü spiral taktırmaya gidecem
drum adetin 3. günü gel dedi bayrama denk gelecek dye korkuyordum allahtan denk gelmedi

sağolun kızlar Allah razı olsun....
burda merkezde vardır herhalde... olmazsa haber veririm.. Allah binlerce kez razı olsun...

kaydirigubbakcemile3 Allah seni bildiği gibi yapsın emiii, saolasın cnm eksik olma afiyet bal şeker ossun İpeke de güp güp süt olsun ben bilas mok mogazlıyım da cok afedersin istiyo iste az sora gecer :kedi:

şakkıdı
kız huri valla pek hızlısın
ben bugün ikinci kere adet oldum cuma günü spiral taktırmaya gidecem
drum adetin 3. günü gel dedi bayrama denk gelecek dye korkuyordum allahtan denk gelmedi
inanırmısın ipek yokken ben zor yetiştirirdim misafirlerime yemekleri temizliği...bugün yemekleri hepsini hazırladım bide üstüne ipeği yıkadım emzirdim giyindirdim kendimde giyinip makyaj bilem yaptım...kendime inanamadım...ipek gerçekten bereket mi getirdi şans mı getir ne ....canım kızım...

sağolun kızlar Allah razı olsun....
burda merkezde vardır herhalde... olmazsa haber veririm.. Allah binlerce kez razı olsun...
senden bi isteğim olabilir mi?avatarını değiştirirmisin tabi sende istersen ...

Kızlar yaaaa Alya 2 gündür peynir kesiği şeklinde ve ekşi süt kokulu kusuyo, hemen hemen her emzirmeden sora az cok cıkıyo bişi, pazar günü dısarı cıkmıstık hava bilas rüzgarlıydı gerci sardık sarmaladık ama, bi de yine 2 sabahtır sen tekme tokat aç üstünü öylece yat ben sabah kalktıgımda gördüm örttüm ama kimbilir ne kadar zamandır öyleydi :sinifsinif: Doktoruna mail attım ama anca sabaha cevap gelir, sizce üşütmüş müdür, baska belirti de yok ateş, ishal, huysuzluk vb., napsam acep CADIARZU

valla bende öyleydim kız beniim huysuz bugün hiç durmadı evi temizledim kaç kere kızı emzirdim mama verdim ve yemekleri yaptım bide markete gittim

yaaa yalnız kaldım iyimi kimsecikler yok..:sinifsinif: .heeeeyyyyy o 2 misafir ....saklanmayın gelin bakeeemmmm...lmaz: lmaz: lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…