2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi geceler nasılsınız görüşmeyeli inşallah bi sorun yoktur kimseciklerde
biz bu sabah kızımın aşılarını vurdurduk ama azcıkım ateş yaptı hemen calpol içirdik geçti çok şükür
sonra babannemizi yolcu ettik artık sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çünkü ilk defa yalnız kalıcam onuda zaman gösterecek galiba
akşamda eşimin arkadaşlarına iftara davetliydik işte öle bi gün geçirdim
şuanda küçük kurbağam halen ayakta uyumak bilmiyooo

Napıyosun kikoşcummmm Şeniz Ben antalyada denize sokarım kızımı ohhh ohhh derken istanbulda üşüttüm sanırım :sinifsinif: Kurbişşş büyümüşte aşılarını yaptırmıs yerim ben bunları yaaa 2 gıdım seyler kac tane aşı oluyolar işte sağlık ama bi yandan da akannehir

canım korkma üşütmekten değil bebişler bazen normalde zaten o şekilde kusarlar
ama sık sıkta koyu kıvamlı süt çıkarırlar buda fazla emdiği süttür

hoşgeldin canım napalım işte ben de 2 zilliyle uğraşıyom işte
ha bu arada antalyada serinledi sen gelene kadar iyice serinler bak ona göre

hoşgeldin canım napalım işte ben de 2 zilliyle uğraşıyom işte
ha bu arada antalyada serinledi sen gelene kadar iyice serinler bak ona göre

E belki kocakarılar gelir ben gelene dek delikafadulden Ay insallah bilascık güzel olurda ben en azından 2 şaplak atarım denizde rüyalarıma giriyo valla :1closedeyes: Bu göbekle bile girmeyi göze aldım düşün kaydirigubbakcemile3

selam gece kuşlarıııııııı
opuyorumnanaktan
ooooo zuzum da katılmış bize:lepi:ne kokuyo bacım hııı

nabersiniz kızlarrrrrr 2 gündür okuyamadım inşallah herkes iyidirrr

yahu benim cadı büyük insan gibi gündüz hiçççç uyumuyooo
bide 3 gündür iyice geç saatlere kadar kuş uykusunda uyutuyorum yerine koyar koymaz gözler faltaşı gibin açılıyoooo

Bi denem demetimmmm nonuuuma kardeşimmm kaydirigubbakcemile5 Kusuyo alya 2 gündür teyzesi kusmugu kokuyo da onu anlatıyodum :sinifsinif: Benim şişkopatımda gündüz bayılıyo gece 3 e kadar cicozzzz gibi gözler

aslında ayakta durcak halim yok bu gece çok uykum var ama zillinin sızmasını bekliyom valla yatarsam gene yat kalk yaptıracak bende iyice sızsında öle diyorum artık hem bu arada sizede uğramış oluyorum işte

hee şincik okudumm

benimkide yapıyo arada öyle bende üşüttü galiba diye endişeleniyorum açıkçası
bu arada ben kilotlu çorap bile giydirmeye başladım kızlar havalar baya baya serinledi yahu
ayy nasılda yakışıyor bi görsenizzzz,
abisi ilk gördüğünde kilotlu çoraplı halini bi güldü bi güldüüüü anammm hıyarlı baba mı oldun sen kızımmmmm dedi eşek sıpasıkaydirigubbakcemile3
bu arada hıyarlı baba kim diye sormazsınız umarımdelikafadulden

ee huy değiştiriyolar canım..benimkide düzelmeye başladı..3 saat oldu uyuyalı bu akşam feci sütüm var göğüslerim sızlıyor gidip emzireyim bari biraz..
kociş işe gitti kaynım burda film izliyo internetten de film izliycez şimdi.beter böcek belki bilirsiniz dolsun..
ben kız ıemzirip geliyorum heman...eccük rahatlıyım...

Bende yelek giydiriyorum 1 haftadır şakkıdı Ne kadar yakışmıştır hala kızınaaaa kimbilir topikkkk kaydirigubbakcemile3 Hele altta bez süper duruyo yaaaaa alkisalkisalkis

hoşgeldin demet sen nassın onu söle bu kuzular bizi böle şaşkoloz yapıyo zaten

hoşbulduk kuşummm
aman be anacım nasıl olayımm
gündüz kız kucağımda yapışık ikizler gibiyiz valla
hiçbi iş yapamıyorum
eşim geliyo ben koşturmaca yemeğe girişiyorum
sonra sofrayı kaldırrrr
sonra çay faslııııııııııı
sonra onları toplaaaaaaa
aralarda tabe emişip koklaşıyoruz prensesle
babasında olsada gözler hep bende
babamız kıskanıyo seni görünce hareketleniyo diyo yakında anneeeeeeeeee diye bağırırsa şaşmam diyokaydirigubbakcemile3
gece yapmaya çalışıyorum işleri napiim
aslında bu geceye de çok iş var anca bulaşık makinasını boşalttım çamaşır attım ama daha da ütü var yapılacakkk:umursamaz:
kayınvaldemler bendeydi gene geç gittilerr
bir sor bin ahh işit oldu bu benimkiiiakannehir
sen nasılsın canım kızlar nasıl

Bi denem demetimmmm nonuuuma kardeşimmm kaydirigubbakcemile5 Kusuyo alya 2 gündür teyzesi kusmugu kokuyo da onu anlatıyodum :sinifsinif: Benim şişkopatımda gündüz bayılıyo gece 3 e kadar cicozzzz gibi gözler

canımmmmmmmmm bidenemmmmmmm zuzummmmmmm
artıkın nonnuma dan tiksindim biliyomusunnnakannehirkaydirigubbakcemile3
daha da yemem sanırsammm-tatlicadiarzu-
canım öykününde oluyo arada ekşimik gibin yoğurt gibin:sinifsinif:
sanırsam üşüyorlar:gitme:
artık havalar serin dikkat etmemiz lazım
ayyyy yerim ben tombalağımııı özledim gııı yeni resmi yok muuuuopuyorumnanaktan

aslında ayakta durcak halim yok bu gece çok uykum var ama zillinin sızmasını bekliyom valla yatarsam gene yat kalk yaptıracak bende iyice sızsında öle diyorum artık hem bu arada sizede uğramış oluyorum işte

aslında bende çok yorgunum yahu ama işleri de halletmem lazım hele ütü çok birikti:umursamaz:

aman be canım bi düzene girselerdi hayırlısıyla
maşallah de kızzz nazar edecen kendiniiilmaz:
aman ne filmi izliycen bee boşver gel biz burda film çeviriyozzzzkaydirigubbakcemile3

misafirleri nettün nasıl geçti:hulya:

hoş geldiniz kıslaaarr

hoşbulduk bacım naber bakalım nasıl gidiyor 2 gündür görüşemedikkkkŞeniz

Bende yelek giydiriyorum 1 haftadır şakkıdı Ne kadar yakışmıştır hala kızınaaaa kimbilir topikkkk kaydirigubbakcemile3 Hele altta bez süper duruyo yaaaaa alkisalkisalkis

aynen valla yelek giyiyoruz bizde ama uykudan kalkınca

he canım çok yakıştı bacaklar zati boğum boğum cadının yiyorum vallaaa:lepi:

kızzzzz ne tatili bu havadaaaaaaaaa delüüüüüüüükaydirigubbakcemile3
kızımı hasta edersen sorarım ben sanaaaalmaz:

benim kociş de diyor 1 haftalığına didime gidek ramazandan sonra diye ama bende cesaret yok pek :umursamaz:

bu akşam ben hallettim ütü işini tam 2 buçuk saat sürdü ..

2.5saat miiiiiiiiakannehir
gerçi yapsam benimkide az değillllllllllll:sinifsinif:

neyse yaa kızım uyudu bende kaçarr...iii geceler kıslaaarr...

pfff iyi bari canım yat dinlen bakalım iyi uykular

biri beni de kovsunnnnnnnnnn ütü beklerrr ama canım hiç istemezzzzzzzz:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…