- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.901
iyi geceler nasılsınız görüşmeyeli inşallah bi sorun yoktur kimseciklerde
biz bu sabah kızımın aşılarını vurdurduk ama azcıkım ateş yaptı hemen calpol içirdik geçti çok şükür
sonra babannemizi yolcu ettik artık sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim çünkü ilk defa yalnız kalıcam onuda zaman gösterecek galiba
akşamda eşimin arkadaşlarına iftara davetliydik işte öle bi gün geçirdim
şuanda küçük kurbağam halen ayakta uyumak bilmiyooo
Kızlar yaaaa Alya 2 gündür peynir kesiği şeklinde ve ekşi süt kokulu kusuyo, hemen hemen her emzirmeden sora az cok cıkıyo bişi, pazar günü dısarı cıkmıstık hava bilas rüzgarlıydı gerci sardık sarmaladık ama, bi de yine 2 sabahtır sen tekme tokat aç üstünü öylece yat ben sabah kalktıgımda gördüm örttüm ama kimbilir ne kadar zamandır öyleydi :sinifsinif: Doktoruna mail attım ama anca sabaha cevap gelir, sizce üşütmüş müdür, baska belirti de yok ateş, ishal, huysuzluk vb., napsam acep CADIARZU
Napıyosun kikoşcummmm Şeniz Ben antalyada denize sokarım kızımı ohhh ohhh derken istanbulda üşüttüm sanırım :sinifsinif: Kurbişşş büyümüşte aşılarını yaptırmıs yerim ben bunları yaaa 2 gıdım seyler kac tane aşı oluyolar işte sağlık ama bi yandan da akannehir
canım korkma üşütmekten değil bebişler bazen normalde zaten o şekilde kusarlar
ama sık sıkta koyu kıvamlı süt çıkarırlar buda fazla emdiği süttür
hoşgeldin canım napalım işte ben de 2 zilliyle uğraşıyom işte
ha bu arada antalyada serinledi sen gelene kadar iyice serinler bak ona göre
selam gece kuşlarıııııııı
opuyorumnanaktan
ooooo zuzum da katılmış bize:lepi:ne kokuyo bacım hııı
nabersiniz kızlarrrrrr 2 gündür okuyamadım inşallah herkes iyidirrr
yahu benim cadı büyük insan gibi gündüz hiçççç uyumuyooo
bide 3 gündür iyice geç saatlere kadar kuş uykusunda uyutuyorum yerine koyar koymaz gözler faltaşı gibin açılıyoooo
selam gece kuşlarıııııııı
opuyorumnanaktan
ooooo zuzum da katılmış bize:lepi:ne kokuyo bacım hııı
nabersiniz kızlarrrrrr 2 gündür okuyamadım inşallah herkes iyidirrr
yahu benim cadı büyük insan gibi gündüz hiçççç uyumuyooo
bide 3 gündür iyice geç saatlere kadar kuş uykusunda uyutuyorum yerine koyar koymaz gözler faltaşı gibin açılıyoooo
hee şincik okudumm
benimkide yapıyo arada öyle bende üşüttü galiba diye endişeleniyorum açıkçası
bu arada ben kilotlu çorap bile giydirmeye başladım kızlar havalar baya baya serinledi yahu
ayy nasılda yakışıyor bi görsenizzzz,
abisi ilk gördüğünde kilotlu çoraplı halini bi güldü bi güldüüüü anammm hıyarlı baba mı oldun sen kızımmmmm dedi eşek sıpasıkaydirigubbakcemile3
bu arada hıyarlı baba kim diye sormazsınız umarımdelikafadulden
hoşgeldin demet sen nassın onu söle bu kuzular bizi böle şaşkoloz yapıyo zaten
Bi denem demetimmmm nonuuuma kardeşimmm kaydirigubbakcemile5 Kusuyo alya 2 gündür teyzesi kusmugu kokuyo da onu anlatıyodum :sinifsinif: Benim şişkopatımda gündüz bayılıyo gece 3 e kadar cicozzzz gibi gözler
aslında ayakta durcak halim yok bu gece çok uykum var ama zillinin sızmasını bekliyom valla yatarsam gene yat kalk yaptıracak bende iyice sızsında öle diyorum artık hem bu arada sizede uğramış oluyorum işte
ee huy değiştiriyolar canım..benimkide düzelmeye başladı..3 saat oldu uyuyalı bu akşam feci sütüm var göğüslerim sızlıyor gidip emzireyim bari biraz..
kociş işe gitti kaynım burda film izliyo internetten de film izliycez şimdi.beter böcek belki bilirsiniz dolsun..
ben kız ıemzirip geliyorum heman...eccük rahatlıyım...
hoş geldiniz kıslaaarr
Bende yelek giydiriyorum 1 haftadır şakkıdı Ne kadar yakışmıştır hala kızınaaaa kimbilir topikkkk kaydirigubbakcemile3 Hele altta bez süper duruyo yaaaaa alkisalkisalkis
bu akşam ben hallettim ütü işini tam 2 buçuk saat sürdü ..
neyse yaa kızım uyudu bende kaçarr...iii geceler kıslaaarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?