2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

çok sağol canım.he bizimkide iğreniyormuş.ya diyorum insan iğrenirmi hiç bebeğinin altını almaktan.

aynen mis kokuyo miss miss diyorum ben yüzü buruşuyo...
huriiiiiiiiiii
maşallah ya tam bıdık bu ipek çok tatlı canım benim ya maşallah ona 41 kere allahım nazardan sakınsın çok tombişeşmiş annesi çok iyi bakmışsın meleyine
teşekkür ederim canım bana çekti kızızm ya ben gibi iri yarı bişiy işte.elbiselerin içinde bi sıkıldı sorma aynı ben ben küpe bile takamam.

selsin iyi günlerde sağlıkla giyin bayramlığınızı
bende bu hafta sonu alacağım kendi kendine sallanan salıncak buna da bi bakarım
karar verdin yani..senin gönderdiğin salıncağıo alacaksın..canın hangisini istediyse onu al canım ..eğer durumun müsaitse yerin müsaitse hem daha ilk çocuk bakalım diğer çocuklarında kullanır ..:kedi:zemuszemus:lepi:yerimseniben

allah eşlerimiz<i bebişlerimizi başımızdan eksik etmesin.benim hayatımın anlamları onlar..
benim de birkaçgündür dikişlerim sızlıyo
aman dikkat edin üşütmeyin kızlar hemen sızlarmış...
ben dikişlerimizi hissetmiyorum bile...sanki hiç olmamış sanki hiç dikiş atılmamış gibi..ve ben hiç muayne olmadım ya aptalım işte güya bana gel spiral takalım dediler...üfff..bayramdan sonra idicem beni dürtükleyin yaaaa :sinifsinif:

ay ne şeker bayramlıklarda alınmışşşş güle güle giyinsinler inşallah
biz gerek duymadık daha giyilmedik bisürü şey var

nurcum anlatsana nasıl bişi nekadar özelde ve nekadar sürüyo o işlem
avantajları ve dezavantajları ne tavsiye edermşisin
anlatta ona göre bizde danışalım

selam kızlar.

kikoş arada giriyorum pek yazamıyorum cnm bide bu aralar temizliğe dadandım halim harap. nasılsınız bakalım prensesin nasıl

nurcum anlatsana nasıl bişi nekadar özelde ve nekadar sürüyo o işlem
avantajları ve dezavantajları ne tavsiye edermşisin
anlatta ona göre bizde danışalım

canım 200 tl dedilerbenim özel sigortam karşıladı 30 lira verdim
10 dakika bile sürmedi işlem
drum korunma yöntemi diyince hemen spirali öneriyorum dedi bende druma çok güveniyorum tamam dedik eşim ayrıntılı sordu dra drda %100 korur diyemem ama %99 esin derim dedi

%1liği yakalarsam tükürürüm ben o şansa
valla öneririm herkese canım sonuçta 5 yıl bi rahatlık spiralle korunanlarda hiç duymadım hamile kaldım diye
birde çıkarttırınca yumurtalıklara zarar vermediği için çocuk olmama ihtimali çok düşük dedi dr

tamam drtüklemekle kalmayacam gelip ben götürecem seni dra

kızlar benim bi akrabam spiralle hamile kaldı doktoru yüzde bir ihtimal demiş şok olmuş :1shok: kısmet işte riskli bi hamilelik geçirdi şimdi kızı bir yaşında maşallah

kızlar benim bi akrabam spiralle hamile kaldı doktoru yüzde bir ihtimal demiş şok olmuş :1shok: kısmet işte riskli bi hamilelik geçirdi şimdi kızı bir yaşında maşallah

işte canım şans bu %1i tutturmak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…