- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.241
işte ipeğimin son hali...
yerim ben seni yerimsüpper bir kız bu ya öperim onu ben opuyorumnanaktan
kızlar ben bugün spiralimi taktırdım:lepi:
gözün aydın canım.acıdı mı
çok sağol canım.he bizimkide iğreniyormuş.ya diyorum insan iğrenirmi hiç bebeğinin altını almaktan.
teşekkür ederim canım bana çekti kızızm ya ben gibi iri yarı bişiy işte.elbiselerin içinde bi sıkıldı sorma aynı ben ben küpe bile takamam.huriiiiiiiiiii
maşallah ya tam bıdık bu ipek çok tatlı canım benim ya maşallah ona 41 kere allahım nazardan sakınsın çok tombişeşmiş annesi çok iyi bakmışsın meleyine
karar verdin yani..senin gönderdiğin salıncağıo alacaksın..canın hangisini istediyse onu al canım ..eğer durumun müsaitse yerin müsaitse hem daha ilk çocuk bakalım diğer çocuklarında kullanır ..:kedi:zemuszemus:lepi:yerimsenibenselsin iyi günlerde sağlıkla giyin bayramlığınızı
bende bu hafta sonu alacağım kendi kendine sallanan salıncak buna da bi bakarım
allah eşlerimiz<i bebişlerimizi başımızdan eksik etmesin.benim hayatımın anlamları onlar..benim eşim allah razı olsun evdeyken hep o bakıyor sen bütün gün yoruluyosun diye
hele haftasonları bana komple tatil beşiğin tarafında eşim yatıyor ben diyer tarafta mışıl mışıl uyuyorum arada emziriyorum sadece
sabahları da çok erken kalkınca sen uyu deyip öyküyü alıp çıkıyo diyer odalara
altını da değiştiriyo uyutuyoda en büğük yardımcım sağolsun
aman dikkat edin üşütmeyin kızlar hemen sızlarmış...benim de birkaçgündür dikişlerim sızlıyo
güle güle giysin canım ilayda.kotu çok güzelmiş
nurcum anlatsana nasıl bişi nekadar özelde ve nekadar sürüyo o işlem
avantajları ve dezavantajları ne tavsiye edermşisin
anlatta ona göre bizde danışalım
aman dikkat edin üşütmeyin kızlar hemen sızlarmış...
ben dikişlerimizi hissetmiyorum bile...sanki hiç olmamış sanki hiç dikiş atılmamış gibi..ve ben hiç muayne olmadım ya aptalım işte güya bana gel spiral takalım dediler...üfff..bayramdan sonra idicem beni dürtükleyin yaaaa :sinifsinif:
kızlar benim bi akrabam spiralle hamile kaldı doktoru yüzde bir ihtimal demiş şok olmuş :1shok: kısmet işte riskli bi hamilelik geçirdi şimdi kızı bir yaşında maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?