- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.261
hayırlı uğurlu olsun tatlım...bende bayram sonrası gidicem işte...kızlar ben bugün spiralimi taktırdım:lepi:
demekki neymiş verem aşısı yaptırmaya gitmeden önce banyo yaptırmalı ki 3 günle halledelim..dün verem aşısı olduk.3 gün banyo yapamıcakmışız
nur aldıkların harika canım düşün ki cevahir lcw yi bugün alt üst ettim bulabildiğim bir bu elbise..çok güzel mini etekler vardı ama onlara daha zaman var..senin aldıkların ne güzelmiş hiç birini göremedim ben bugün...birde bizim kızlara göre şimdi beden olarak 6M yazmışlar öyle mi..ben anlamadım o ney oluyor 6M 12M 18M aylıkmı oluyor yani..benim aldığım elbise aslında 1Y yazıyordu üstünde...amann sinir oldum bak şimdi ....bende çeşit bu kadar bebeklere pek bişey yok sanıyordum meğersem neler neler varmış..güle güle giysin tatlişkomuz canım...bu kadar teyzeleri
tamam drtüklemekle kalmayacam gelip ben götürecem seni dra
nur aldıkların harika canım düşün ki cevahir lcw yi bugün alt üst ettim bulabildiğim bir bu elbise..çok güzel mini etekler vardı ama onlara daha zaman var..senin aldıkların ne güzelmiş hiç birini göremedim ben bugün...birde bizim kızlara göre şimdi beden olarak 6M yazmışlar öyle mi..ben anlamadım o ney oluyor 6M 12M 18M aylıkmı oluyor yani..benim aldığım elbise aslında 1Y yazıyordu üstünde...amann sinir oldum bak şimdi ....bende çeşit bu kadar bebeklere pek bişey yok sanıyordum meğersem neler neler varmış..güle güle giysin tatlişkomuz canım...
ben korkumdan değil bu hafta eşim gececiydi gündüz bütün gün uyudu uyandığında ise sağlık ocağı kapanıyor.kaynanama bırakmam yok yani kesin netleştirdim kız biraz daha toplamadan bırakamam bakamıyo çok hırpalıyor çocuğu akannehir bayram sonrası eşime bırakıp kaçarım artık...bi şekilde..yada gidip para bayılıp özelde taktırıcam sormam lazım ssk kaça takılıyor die.banada türkiye hastanesi 300 dedi..sağlık ocağı ücretsiz.:sinifsinif:
işte ipeğimin son hali...
cevahirde dolaştık kayınvalidemide aldım cesaret edemedim tek başıma..kendime hiç bişey alamadım çünkü bakamadım kayınvalidem nerde deniycen ya üstüne olmazsa ..falan dedi bende kalabalıktı zaten almadım bişey..park brawoya uğradım ordan bi bluz aldım yallah..zaten canım hiç bişey istemedi ..park b. da kız bi pantalon getirdi 44 beden olmadı....
ah ah 38 olan ben 44 ün içine giremedim...kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2
İşte benim erkeğimmmmmmm
kızlar maşallah valla hayranım size gece nasıl oturabiliyosunuz ben resmen mest olup düşüyorum.
benim eşim maşallah güzel alıyo şimdi laf edemem :lepi:çok sağol canım.he bizimkide iğreniyormuş.ya diyorum insan iğrenirmi hiç bebeğinin altını almaktan.
ooo koyun resimleri koyunda nasıl damat seçilirki bu kadar yakışıklı arasından,çok tatlılar yaaaa
İşte benim erkeğimmmmmmm
gözün aydın canım umarım çok acımamıştırkızlar ben bugün spiralimi taktırdım:lepi:
maşallah hepsi birbirinden güzel ve ilaydaya çooook yakışacak
nurcum çıkmadıysan kaç beden aldın canım kıyafetleri merak ettimde
ceren iyi,salıncakta sızdı canım,ilayda ne güzel çıkmış ya pembiş pembiş canım benim öpüyorum çok onu,kıyafetler valla çok güzel tam mevsimi hepsinin,çok ta iyi bulmuşsun bedeni ben baktım baktım yoktu hiç lcw de,güle güle giysin
ceren iyi,salıncakta sızdı canım,ilayda ne güzel çıkmış ya pembiş pembiş canım benim öpüyorum çok onu,kıyafetler valla çok güzel tam mevsimi hepsinin,çok ta iyi bulmuşsun bedeni ben baktım baktım yoktu hiç lcw de,güle güle giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?