2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ben bugün spiralimi taktırdım:lepi:
hayırlı uğurlu olsun tatlım...bende bayram sonrası gidicem işte...

dün verem aşısı olduk.3 gün banyo yapamıcakmışız
demekki neymiş verem aşısı yaptırmaya gitmeden önce banyo yaptırmalı ki 3 günle halledelim..

bu kadar teyzeleri
nur aldıkların harika canım düşün ki cevahir lcw yi bugün alt üst ettim bulabildiğim bir bu elbise..çok güzel mini etekler vardı ama onlara daha zaman var..senin aldıkların ne güzelmiş hiç birini göremedim ben bugün...birde bizim kızlara göre şimdi beden olarak 6M yazmışlar öyle mi..ben anlamadım o ney oluyor 6M 12M 18M aylıkmı oluyor yani..benim aldığım elbise aslında 1Y yazıyordu üstünde...amann sinir oldum bak şimdi ....bende çeşit bu kadar bebeklere pek bişey yok sanıyordum meğersem neler neler varmış..güle güle giysin tatlişkomuz canım...

tamam drtüklemekle kalmayacam gelip ben götürecem seni dra

ben korkumdan değil bu hafta eşim gececiydi gündüz bütün gün uyudu uyandığında ise sağlık ocağı kapanıyor.kaynanama bırakmam yok yani kesin netleştirdim kız biraz daha toplamadan bırakamam bakamıyo çok hırpalıyor çocuğu akannehir bayram sonrası eşime bırakıp kaçarım artık...bi şekilde..yada gidip para bayılıp özelde taktırıcam sormam lazım ssk kaça takılıyor die.banada türkiye hastanesi 300 dedi..sağlık ocağı ücretsiz.:sinifsinif:

nurcum sende tutturmada yüzde kaydirigubbakcemile2 biri .
ya canım sana ne sorucam alakasız ama şu tercih işini bana anlatırmısın nasıl yapıcaz ikinci alımlar başlmış galiba geçen seneki puanımla başvurucam alım çok olucakmış.

canım bende 212 istanbul diye bi alışveriş merkezi açıldı ordan aldım
aslında ben direk satış mağazalarına idiyordum wenice ve kanzın ama sel mahvetmişresmen oralardan alamadımcanım ssk ödemiyor özelden benim özel sigorta arşıladı 200 demişlerdi normalide

kızlar bugün çok yoruldum ben kalkacağım son 3 saattirde pc başında oturuyorum..ben kaçar ama yatmıyorum biraz koltukta uzanıp dinelenceğim..uyuya kalmazsam gelirim.öpülüdünüzzz

buda benim yakışıklı oğlum teyzeleri.

yerim senin yakışıklı oğlunu maşallahh tam ısırmalıkkk:asigim:

ben bu ipeği ne yapsam acabaa kollarıdanmı bacaklarındanmı nanaklarındamı popişindenmi yesemm tam çıtırlık olmuşşş maşallahhhhhhhhhhhhhcokacimcoook

İşte benim erkeğimmmmmmm

oyy oyy yerim bu erkekkii çok tatlı olmuşş maşallahh allahım her geçen gün ne güzel oluyo bunlarrr:asigim:

buda benim oğlumun bayramlıkları

güle gülee giysin kuzucukkk sağlıklaaa:1hug:

teyzeleri papatyamın yeni cicişleri

nurr çok güzel hepsi yaklışırrr ilaydamaaa nasılda tatlı olur şimdii hee bu arada hırkanızdan kızımdada var 1 hafta oldu aldım bendee çok şıkkk takım giyerlerr artıkk:lepi::1hug:

kızlar maşallah valla hayranım size gece nasıl oturabiliyosunuz ben resmen mest olup düşüyorum.

vallahii 1 hafta öncesine kadar gece oturması bendede vardıda bu hafta yorgunluktan pilim bittiii ama gecede güzel muhabbet oluyoooyerimseniben

çok sağol canım.he bizimkide iğreniyormuş.ya diyorum insan iğrenirmi hiç bebeğinin altını almaktan.
benim eşim maşallah güzel alıyo şimdi laf edemem :lepi:
buda benim yakışıklı oğlum teyzeleri.

yav bu ne yakışıklılık valla bak seçiyorum damadıııııı

İşte benim erkeğimmmmmmm
ooo koyun resimleri koyunda nasıl damat seçilirki bu kadar yakışıklı arasından,çok tatlılar yaaaa
kızlar ben bugün spiralimi taktırdım:lepi:
gözün aydın canım umarım çok acımamıştır
teyzeleri papatyamın yeni cicişleri

maşallah hepsi birbirinden güzel ve ilaydaya çooook yakışacak

ceren iyi,salıncakta sızdı canım,ilayda ne güzel çıkmış ya pembiş pembiş canım benim öpüyorum çok onu,kıyafetler valla çok güzel tam mevsimi hepsinin,çok ta iyi bulmuşsun bedeni ben baktım baktım yoktu hiç lcw de,güle güle giysin

teşekür ederim canım valla denk geldi
muhtemelen yeni sezondu

ewet saçmalamışlar 6M 12M 18M falan yazıyordu etiketinde valla o kadarda kalabalıktı ki eleman bulup sormak ölüm göz kararı aldım bende zaten fazla ürün yoktu birde kocaman mağazanın taaaa en sonuna atmışlar kız çocuk..pişman oldum bayram geçsin bakalım kurbana mecidiyeköydekine bakarım....
ay nuur kız buluştuğumuz günü hatırladım....mecidiyeköyde simit salonunda oturmuştuk...limonata almıştık....ne gündü güzeldi...cevahire yürüdük deli gibi gezdik....
yalnız ne var biliyormusun ...şimdi o karınla nasıl gezmişiz ya birimizden birine bişey olsaydı diyorum ...heralde biz hamileyken aman dikkat et aman bişey olur düşersin kayarsın diyenlere sinir oluyordum ama şu an o hamiş halimi düşününce ve hamile birini görünce o lafları bana söyleyenlere hak veriyorum sanki yaa...
ama cevahirde 5 hamiş bayan hemde hepsinin karnı aynı büyüklükte heheheçok güzeldi yaaaaa:lepi:

kızlar ben artık çıkıyorum
herbirinizi tek tek öpüyor ,yavrularınızı tek tek kokluyor ve şimdiden bayramınızı kutluyorum
yola çıkacaklara iyi yolculuklar,sağ salim bayram dönüşü yüne buluşmak dileğiyle

eeeeeeeeeee bukadarmı nerdesinizzz
valla bu gece çok pozitiftim üstelik şansıma kızda bugün erken yatmıştı ben sadece ölesine muhabbete gelmiştim normalde kızın uyumasını beklerken takılırdım
demekki bundan sonra öle gelmek gerek
neyse hadin ben biraz takılıp gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…