2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam dicem ama kismecikler kalmamışşşşkaydirigubbakcemile

temizlik şu dakka itibariyle bitmiştirrr:lepi:
ama vallahi bende bittimmmmmmm:gitme:

anneannesiyle teyzesi baktı prensesime annesi de işleri yaptıııı:teytey:

anammmmmmmm kuzuların resimleri eklenmişşş cicileri eklenmişşşşşş:teytey:

yerim ben bu kuzularııııııı maşallah subhanallah yaa hepsi birbirinden güzellll
bayramlıklarda harikaaa güle güle sağlıkla giysin yumurcaklaropuyorumnanaktan
bende bir takım LCW den aldım bir takım da idil baby nin aldım ammaa şincik çok yorgunum üşenirim eklemeyekaydirigubbakcemile3
bir mini etek aldım kızıma eve gelince giydirdikkk ayy nasılll yakıştıııııııı anlatamammm:asigim:
bayramda üzerindeyken çeker eklerim inşallah teyzeleri:kedi:

kikoşummmm
kuşummmmmopuyorumnanaktan

ışığın yanıyo hangi semalarda uçuyosunlmaz:

yarın yoğun bir gün olacak benim için

sabah erken kalkmam gerek
çarşıya gidicez önce
bir iki ufak tefek eksik kaldı halledeyim
kuaföre uğramam gerek
koşturarak eve dönerim
yemeklere girişirim
aşkım evde olacak kızımla ilgilenir

akşama kardeşlerim gelecek çok özledimmmm

bu arada küçük kızkardeşim ingilizce bilgisayar mühendisliğini kazanmıştı
yeterlilik sınavına girmişti ingilizce için
geçerse 1 sene atlatacaklardı
geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş az önce verdi müjdeyi acaip sevindimmmm:lepi:

ben kaçayım artık bulaşık makinesini boşaltıcam sonrada sahuru hazırlarım oğlumda tutacak yarın

iyi gecelerrrr

demetim bune hız ay okurken nefesim kesildi beyaw
bende takılı kalmışım şişte hafsayla msnd den görüşüyoduk

demetim bune hız ay okurken nefesim kesildi beyaw
bende takılı kalmışım şişte hafsayla msnd den görüşüyoduk

kızzzz bırakmışınız tek başıma yazdımda yazdım döktüm içimiiiiikaydirigubbakcemile3

söyle ona 2 gecedir yok yazıyorum onu haberi olsunnnnlmaz:

gelsinde iki muhabbet edekkaydirigubbakcemile

biz geldikte sen gene kaçtın anacım ya
bak bu gece biraz fazla takıldım ha maralim yerinde kızlarım uyuyo yoksa şimdiye çoktan yatmıştım

kayfeleri yaptım anacım haydin içek biri de misafirimize:lepi:

nabersiniz anlatın bakalım ben iyice döktüm demin içimikaydirigubbakcemile3:hulya:

kikoşum sevindim canım moralinin iyi olmasına Rabbim daim etsin kuşummmmŞeniz

ee anlat da bizde sevinekzemuszemus

ben bugün biriken ütülerimi yaptım banyodakilerde heralde yarına anca biter temizliğin t sine bile başlamadım böle işte
ha bu arada bu gece ben pikaçudan değil pikaçu benden kaçtı ama nafile hehe şansıma da kızlar erken uyudular

kızz hafsaaaa bırak oynasın çocukkkkaydirigubbakcemile3
nerelerdesin bakiim sen hıılmaz:

kikoşum yakalayamadın mı pikaçuyu heee:roflol:

valla ramazanda bitti ben yandım artıkın kaçamam da pikaçudannnakannehir

yakalamazmıyım yakaladım tabikide ay adam benden kaçar oldu yaaa
tamam besili bi ineğe döndük anladımda en nihayetinde düzelecek bunlar doğum yaptık kolay değil ama anlamıyolar işte

[/B]
bıraktım oynuyo zaten.....biz kikoşla msn deyiz....gel sende....

ya zaten gece çok konuşuyoz diye kızıyolar oku oku bitmiyo diye valla hafsayla konuştuklarımız burdan olsaydı bi 10 sayfa daha eklenirdi bakın azcıkım kıstık emi kızmayın bize hem siz gündüz biz gece napalım

kikoşum düzelecek tabi merak etme bu seferde sen kaçacaksın pikaçudankaydirigubbakcemile3

hafsacım ben msn özürlüyüm anacımkaydirigubbakcemile3 var msn ama açan yok:kedi:
hiç öyle bi alışkanlığım yok alıştıramadım kendimi bi türlü
birde tüm akrabalar ekli ilk zamanlar açıyodum ona laf yetiştir buna laf yetiştir başım dönüyodu bende bi bıraktım tam bıraktımlülülülülülü
ayda bi açıp maillerime bakıyom o kaa:1ninca:

neyse kızlar artık yorgunluktan bayılacam valla belim çok ağrıyo:gitme:
hayde size iyi muhabbetler öpüldünüz anacımmmmŞeniz

yarın gece buluşalım arefe diye kaytarmayın bayramlaşır çıkarızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah demetcim buluşalım
hade git dinlen sen çok yorulmuşsun anlaşılan
ben bi yarım satt daha dayansam yetiyo buçukta kalkaçam

öölee walla.....gecem gündüzüm döndü wallaa...

günaydın kızlar dün doktora gittik hem oğlum için hem benim için oğlumun ugs si çekildi allahtan hiç bişey çıkmadı çok korktum valla çekilrken..bende regli olduğum için bakılmadım hem alttan bakılıyormuş bu arada oğlumun kilosu 5 kg çıktı boyuda 59 cm..sütümün yaramadığını falan düşünüyordum ek gıdaya falan bşlayalımmı diye sordum ama allahtan iyimiş kilo alımıda bu ay tam bir kilo almış doktor gayet iyi dedi içim rahattaladı ve anladım ki bundan sonra süt için telaş yapmıycam..sizin bebeklerin nasıl gelişimi?*

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

teşekkür ederim suzan seninde ramazan bayramın bol şekerli geçsin neşe içinde bebişinle birlikte....

kızlar kahvaltı ediyordum kızımı tv ye bakıttırdım oto koltuğunda karşısınada bi ayna koydum yüzünü gözetliyordum aynaya bakıpta bi iç çekerek ağlaması var delirtiyo beni...aaaavvv aaaavvvv aaaaavvvvv die bi ağlaması var bu yengeçler bizi çok ağlatacak heralde....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…