2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ramazan bayramınızı en içten dilekleriml kutlar saglıklı huzurlu güzel bir bayram sabahı geçirmenizi dilerim hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ramazan bayramınızı en içten dilekleriml kutlar saglıklı huzurlu güzel bir bayram sabahı geçirmenizi dilerim hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saol canım sanada iyi bayramlarrrrr....damadıma iyi bak bol bol gezdir çabucak büyüsün ...hehehehehe

kızlar burda kimse kalmamış..yarın sabah 7 uçağıyla bayrama artı kız kardeşimin düğününe gidiyoruz :) valizleri toparlamam lazım :)

iyi bakın miniklere...benim miniğim babasıyla gülücükler atıyor :) hakkuuuuuu deyince katıla katıla gülüyor yaramaz :) güleç bebeğim...
8 gün sonra işallah görüşmek üzereeeeeeeee...

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

sağolun kızlar sizede iyi bayramlarra.s.
kızımın birkaç resmini ekliyeyim teyzeleri
maşallah deyin

oyy maşallahh melek büyüttün kızıı çok tatlı allah nazardan korusunn

iyi tatiller canım benim yerimede gezz biz evdeyizzz((

Herkesin yarın ki Ramazan Bayramını kutlarız.

bizde sizin kutlarız efemm...

yarın bizim babamız çalışıyor....
bizde kızızmla sabah kalkıcaz üst katta ki yaşlı tek başına olan izzet amcamızın elini öpücez..
sonra yan binada ki babannemizin dedemizin bayramını kutlayacağız...
öğlen beşiktaşta benim amcama gideceğiz...
akşam üstü benim dayıma geçeceğiz..
artık akşama babamızla haberleşiriz bakalım babamızla gezeriz biraz..
malum benim annem kendi gezmesinde memlekete gitti...
yarınki prgramımız böyleee

bizde yarın ilk babannemizee sonra teyzeme ordan kaynıma gitcezz ordan sonra büyük kaynıma geçicezz ordan sonra görümceme geçicez sanırım artık orda gece kalırızz:ecrin_bebek: benimde annem yok yanımdaaa içim burukk çok acıı inşallah kurbana burda olurlarrrrmafoldumbenmafoldumben

yarın bayramlaşmak için bile arayasım yok kendimi tutamam ağlarım sanırımm:çok üzgünüm:
sen ciddimisin ya ....hiçte öyle olmuyorum valla..hatta üstümden yük kalktı yarın birde annemelere gitme derdi vardı...

zeynep berranın....

zeynep berranın....

bu da ayşemeleğin bayramklığı....

çok güzel canım ayşemeleğin gömleiğine hasta oldum hem modeli hem rengi...seneye kızızmla öyle takım gömlek giymeyi düşünüyorum allah nasip ederse..güle güle giysinler inşallah

Meraba kıslar ve mini mini bebişleri, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, allahım size çocuklarınız ve eşlerinizle nice bayramlar, torunlarınıza şeker ve harçlık dagıtacağınız günler nasip etsin insallah kaydirigubbakcemile2

Ben bayram ve ardından yıllık izin bilmem ne derken teeeee 8 ekime kadar yokum buralarda, bilgisayarımı da götürmiiiiciiiimmm kendinize cok cok iyi bakın, akşam girebilirsem yazarım gece kuşlarına da opuyorumnanaktan Daha kızımın bavullarını hazırlıciiiimmm akannehir

huricim oh ne güzel planlar yapılmış takarsın kanguruya gezersin ipekle .baya bi harçlığı olur .cebi var mı bayramığının :)))

hafsacım bayramlıklarınız cok güzel ayse meleğin gömleği özellikle çok kokoş:))

zuzum iyi bayramlar ve tatiller güzelim .gönlünüzce gezin tozun eğleninin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…