- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.301
ramazan bayramınızı en içten dilekleriml kutlar saglıklı huzurlu güzel bir bayram sabahı geçirmenizi dilerim hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.
ramazan bayramınızı en içten dilekleriml kutlar saglıklı huzurlu güzel bir bayram sabahı geçirmenizi dilerim hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oyy maşallahh melek büyüttün kızıı çok tatlı allah nazardan korusunn
kızlar burda kimse kalmamış..yarın sabah 7 uçağıyla bayrama artı kız kardeşimin düğününe gidiyoruz :) valizleri toparlamam lazım :)
iyi bakın miniklere...benim miniğim babasıyla gülücükler atıyor :) hakkuuuuuu deyince katıla katıla gülüyor yaramaz :) güleç bebeğim...
8 gün sonra işallah görüşmek üzereeeeeeeee...
Herkesin yarın ki Ramazan Bayramını kutlarız.
sen ciddimisin ya ....hiçte öyle olmuyorum valla..hatta üstümden yük kalktı yarın birde annemelere gitme derdi vardı...yarın bayramlaşmak için bile arayasım yok kendimi tutamam ağlarım sanırımm:çok üzgünüm:
zeynep berranın....
zeynep berranın....
bu da ayşemeleğin bayramklığı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?