2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya huri anlatmışsın ama ben şu her sayfanın başındaki beyaz meleğin yazısının mantığını anlayamadım be canım

ya şimdi konuyu beyaz melek açtıya ...
konuyu acan bu konunun açılma sebebi konunun açıldığında ki içerik....için her sayfaya koymuşlar ki...böyle uzuzn sayfalarda 1. sayfaya dönüpte konuyu okuma zor olmasın die.
mesela bi derdim var çare bölümünde kadın derdini anlatmış..bende oraya tıkladım birileri yorum yapmışlar ama neye yorum yapmışlar hayyddiii dön en başa oku bakalım kadının derdi neymiş...
olacağına her sayfada yazıyor kadının derdinin ne olduğu 1. sayfaya dönmeye gerek kalmıyor....

huricim ben nerdeyse 5 yıldır kola içmiyodum ilk hamileliğimde tiskinmiştim sonradanda geri başlamamıştım
evede alınmaz genelde eşim yesdigün mandalina bende yedigün portakal içeriz
ama kaynanam burdayken eşim almıştı o seviyo diye ay bi canım çekti kız kaynanamdan çok ben içtim sonra bide misafir getirmişti kolayı ay onada dayanamadım onuda içtim baya baya
ama korkmadım çünkü bebeğim zaten öle böle gazlılardan değil maşallah kendi gazını kolayca kendi çıkarıyo bizim tek sorun kakasını 3-5 günde anca yapıyo
yani ben halen yedigüne arada devam ediyom sende kolanı içebilirsin canım ama abartmamamak kaydıyla

kızlar ben demin aktardan yosun sabunu aldım selilütlere birebirmiş
birde çatlaklar için kantoron yağı aldım bide ona başlıcam banyo sonrası sürecem
zaten madecassol aynscele devam ediyorum
bi denemediğim kahve limon kaldı onuda rada bi yerlere sokuşturacam artıkım
peki siz bişilere başladınızmı
bugünde hasta halimle yapabildiğim kadar spor yaptım biraz başıma ağrı çıktı ama azmetmek lazım

hamılelıgımın son haftasına kadar hıc catlagım yoktu.takı doguma 3 gun kalaya kadar.delikafadulden
dogumdan sonra dahada belırgınlestı tabıkı.:çok üzgünüm:
benım oglandan hıcbırseye fırsat kalmıyor maalesef.
fırsat buldukca madecassol suruyorum sadece.
kantoron yagı ıyı gelıyormuymus canım?

tabiki bu akşam 1 bardak içtim oh kandım kolaya...

kızlar benim kız 3 gündür aşırı tükürükleniyor.neden oluyotrdu..he pağızı baloncuk baloncuk tükürük kaydirigubbakcemile3:hulya:

kızlar bu arada ipek hasta oldu....
nezle oldu burnu kapandı öksürüyor...
valla ilk hastalığını oldu yarın dr .soracağız...
burda kaynana kayıpeder var ipekte hasta artık siz düşünün durumumu.....
öksürüye gıızzııımmm nettin gızııımm hasta etmişsin gızzııımmmm

öle imiş canım valla bende başkalrının yalancısıyım
forumda çatlaklarla alakalı ne varsa sayfa sayfa okudum kimine yarayan kimine yaramıyo tabikide bizde deneye deneye bulacaz işte

kızlar benim kız 3 gündür aşırı tükürükleniyor.neden oluyotrdu..he pağızı baloncuk baloncuk tükürük kaydirigubbakcemile3:hulya:

benim kızda salya akıtıyo ve hep elini ağzında kemiriyo ya anlamadım

huricim geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
çocuk bu hasta da olacak tabi vücudu azcık mikrop görsün de

geçmiş olsun ipek kıza odasını nemli tutmaya çalış ıhlamur aldıysan bence hemen ver boğazını yumuşatır öksürüğe iyi gelir inş. dr yarın antibiyotik başlamaz daha çok minikler kaynananda az sussun kendi çocukları hiçmi hasta olmamış yani demi

bende kolaya gazoza her türlü gazlı içeceğe hasretim kociş kesinlikle içirmiyor gaz yaparmışşmışşşarada bir iki yudum kaçak :jeyyar:ama soğuk değğilse benimkide hep öle balon balon dikkat et hemen gıdısı pişik oluyo çünkü ağızdan diek gıdıya iniyo ee ıslakta kalınca biz olduk bayram üstü ama kremle bir günde geçti nette araştırdımda dişlerden 2 aydan itibaren başlarmış ağzı akmaya

zuzum tatile çıktı eşiyle hatta 1-8 ekim arasında bigün bi aksilik çıkmazsa antalyaya gelecek tanışacaz bizde

hoş geldin demetimmm ühü ühü valla hepsinden şikayetçiyim kimse gece gelmedi
mafoldumben

hoşbuldum kuşummmmmmopuyorumnanaktan

demek seni yalnız bıraktılar heee sorarım ben onlaraaaaa klava:
ben geldim artık anacım merak etme sennnn:1hug:

hurişime ne oldu kız hasta mı yoksabenneyaptımki

narrrrrrr nerelerdeydin sen bakayim kuzuyu aldın kucuna bizi unuttunnnlmaz:

evet demetcim bizde eşimin memleketndeydik şimdi evimdeyim çok şükür saol teyzesi öyküde öyle maşallahhhhhhhh. kızlarımız çok güzel talipler bol olacak gibi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…