2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet demetcim bizde eşimin memleketndeydik şimdi evimdeyim çok şükür saol teyzesi öyküde öyle maşallahhhhhhhh. kızlarımız çok güzel talipler bol olacak gibi.....

öptüm canım ada uyumuşken bende uyuyayım.iyi geceler.

sorma canım eşim şimdiden dertlenmeye başladı kızıma kimse bakmasın diyoda başka bişey demiyo kıskanç baba nolcekkaydirigubbakcemile3

bende öpüyorum canım iyi geceler

zuzum tatile çıktı eşiyle hatta 1-8 ekim arasında bigün bi aksilik çıkmazsa antalyaya gelecek tanışacaz bizde
oh ne güzel ben baya girmemiştim nete merak ettimm
yok cnm ya unuturmuyum evimizi maraştan tekirdağa taşıdık sonra ben doğum için ist geçtim eşim mecbur maraşa döndü oğluyla 26 gün sonra tanıştı mafoldumbendaha yeni yeni evimde oturuyorum esasında arada hep girdim okudum internet bulunca ama yazmak fırsat olmadı malesef senin öykücük maşalalh çook tatlı abisi nasıl alıştımı kardeşine sende yoktun tatil yaptın heralde opuyorumnanaktan

tatile gitmek güzel de gelişi yorucu:umursamaz:
3. makineyi attım yıkanıyor valizlerden çıkanları atıyorum giyilen giyilmeyen herşey
yarın okula başlıyor oğlum kıyafetlerini anca bugün alabildik şimdi onları ütüleyip hazırlıycam
inşallah yağmur yağmaz yoksa nerde kuruturum bu kadar çamaşırı

yine başladım kendi kendime konuşmaya:umursamaz:

kikoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile

ütüyü yapıp geleyim bari:dilcikar:

öptüm canım ada uyumuşken bende uyuyayım.iyi geceler.
sibel hakaten senin kız civciv gibim maşallah ya sayfalarımız şenleniyor artık bebişlerin resimleriyle ne kaaa güzeel yaaa iyi geceelr bu arada (bende hep denizim uyuduğunda gidip yatayım diyom ama k.k yı ziyater etmedende gidemiyorum sabah 7.30 kalkılacak kız okula gönderilecek )kaydirigubbakcemile

kikoş masa başında uyudu galibaaa bencede dönüş kötü şimdi okurken düşünüyordum bende sibelde dönmüş evine yeni sende acaba onlarda dönünce benim gibi evi yeniden bi dağıtıyorlarmı yoksa bu sadece benim marifetimmi diye arada fırsat bulunca ist geç,iyoruz bi iki günde kalınıyo her döndüğümde çamaşır bir dünya yıka ütüle evi toparla öf diyorum resmen demet benimde bekliyo sepette hava yağacak burda sanırım içeri asacam :sinifsinif:

oo baya bi yorulmuşsundur canım
güle güle otur yeni evinde
ee eşin hala maraşta mı aa çok zor olur öyle yaa

teşekkür ederiz teyzesi büyüyor çok şükür
senin yakışıklında çok şekerrrrrrr yesin teyzesi onuuuŞeniz
maşallah

sorma canım hiç hesapta yoktu bayramın 3. günü gece gittik dün sabaha karşı döndük
değişiklik oldu oğluma iyi geldi ama çok sıkılmıştı

alıştı ya teyzesi çok seviyor kardeşini ama kendisinden başkası dokunsun sevsin istemiyokaydirigubbakcemile3
senin kızın nasıl araları da çok yoktu bildiğim kadarıyla inşallah çok problem yaşamamışsındır

şu ütüyü halledeyim öyle geleyim içim rahat etmiyor

aynen bende sinir oluyorum canım hele 2 çocuk olunca zaten dünya eşya oluyo

buradada hava naneliiiiiiiiiiii bilmem napıcammm

naber kikoşummm özledim vallaa

prenseslerim nasıl bakalım

ya özür dilerim forum açık kaldı eşim anca geldi heencecik bişiler hazırladım yedirdim o kızıyla oynaşıyo büyükte uyuyo bende gene burdayım işte
benim irem bayrada teyzeden şifayı kaptı ilaçlarla azcık düzeldiydi bana geçti ama malesef ilaç kullanamadığımdan ıhlamurla idare ediyom işte inşallah elifnazıma geçmez
senin tatil nasıl geçti canım inşallah gittiğinize değmiştir

benimde yine birikti ütüm valla halletmem lazım yoksa dahada birikiyo sinir şey ya bende normal hayattada makine hiç susmuyo yaa e öle olunca ütüde bitmiyo
hadi demetcim kolay gelsin

huricim geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
çocuk bu hasta da olacak tabi vücudu azcık mikrop görsün de
tabi ki benimde içim acıyor o öksürürken gözleri kızardı bakıyor öyle melül melül koyun gbi yüzüme..

ıhlamuru zaten alır almaz hemen içirdim kikole de dedi ben içiriyorum die onu okudum fırladım dışarı aktara....50 cc içti 3 sat uyudu..
yok kız kaynana hiç bişey demiyor aksine çen çen konuşan kayınpederime kızıyor sen sus karışma die...
inşallah erkenden dişleri çıkmaz eğer dişler erken çıkarsa erkenden çürüyor pek hoş bi görüntü olmuyor...normalde 6-7- 9 yaşlarında dökülüp yeisi çıkan dişler 4-5 yaşlarında simsiyah oluyor erken çıkarsa
...
kaydirigubbakcemile3

hurişime ne oldu kız hasta mı yoksabenneyaptımki
:

ewet canım bugün sabahtan hapşırıklar sıralandı sonra burun tıkandı sonra sanki burnu geri boğazına akıyormuş gibi miğde bulanması öğürme öksürük gözlerde kızarıklık.....
serum fizyoloji yaptım burnunu açmaya çalıştım ama yok üşütmüş yada biri hasta idi söylemedi yanaştı bilemiyorum bendende olabilir çok dikkat ettim maske ile yaklaştım ama geçmiş olabilir....
yarın yine aşımız var artık bişey verir dktor teyzemiz..

bu arada beni doğurtan doktorun adı ayşe idi...
şimdi başka bir hastanede kızımın doktoru oldu çok memnunum o doktordan onun adı da ayşe...sositososito

aa zeynilde gelmiş yanlış hatırlamıyosam temmuz annelerinin sona kalanlarındandın dimi
eğer öyleysn bayadır yoktun inşallah iyisinizdir

ewt baya yorulduk eşim döndü oradaki görev bitti artıkın bizle ama tek başına doğum olayı fln hem sevinç hem üzüntü oldu biraz anca kameradan fln gördü oğlunu kızım alıştı şükür araları var 8 yaş benim kızda kocaman oğluşumda aynı ablası aynen seninki gibi başkaları sevince kızıyo o benim kardeşim dşiyoda başka biişey demiyo kaydirigubbakcemile

benimde yine birikti ütüm valla halletmem lazım yoksa dahada birikiyo sinir şey ya bende normal hayattada makine hiç susmuyo yaa e öle olunca ütüde bitmiyo
ütüü demeyin bana

hherbikescikler gitti kikoş kızını uyutuyon heralde süle o kızına saat kaç olmuş küçük hanfendüler bu saattee uyurlar mışıl mışıl kapasın gözlerini hemen opuyorumnanaktan

hherbikescikler gitti kikoş kızını uyutuyon heralde süle o kızına saat kaç olmuş küçük hanfendüler bu saattee uyurlar mışıl mışıl kapasın gözlerini hemen opuyorumnanaktan

narcım tabi senin haberin yok ben bütün ramazan boyunca sahuru değil ahanda bu zillinin uyumasını bekledim durdum saat 2.30 kadar böle ayaktayız
allahtan 1 haftadır öbür kızın salıncağı vardı onu akıl ettikte rahatladım bizim öle gazmaz sorun yok çok şükür sadece keyif yapacak işte bide beöle uykusu anca bu saatte geliyo
e onun yüzündende adım çıktı gece kuşuna

kaydirigubbakcemile3desene senin kız nöbetçi bebiş bizimkiler uyurken o nöbette kaydirigubbakcemile3rezene veya ıhlamurda mı fayda etmedi . aman ağlamasında gazdan fln varsın otursun keyif yapıyo belliki

oyy kıyamam sizeee çok geçmiş olsun canımmm
inşallah geçmez fıstığıma
valla çok gönülsüz gittim öyküyü hasta ederim diye korkuyordum ama çok güzel geçti
eltimler ev kiralamışlardı 2 gün sürekli aradılar gelin diye bizde kıramadık gittik
kızım beni hiç üzmedi teyzesi maşallah yolculuğuda sevdi tatili de
ama tabiki onu denize sokmadım yaz gibi değildi hava
ben de 1 kere girdim zaten korktum üşütürüm de kızıma geçer diye
oğlum çok eğlendi
bol bol gezdik çok iyi geldi bu değişiklik hepimize

aynen canım hergün çalışıyo normalde de makine ama hele tatil dönüşü tam bir facia:umursamaz:

kıyamam ben ipeğime yaaaaaaa
canım benim inşallah biran önce geçer kesin düşüncesiz birisi severken geçmiştir
acil şifalar ipeğimeŞeniz
sen aşılarını yaptırmamışmıydın bu hangi aşı

çok zor gerçekten eminim çok üzülmüşsündür
ama artık geçmiş gitmiş canım allah birdaha ayırmasın
seninde bayağı ara varmış canım aslında daha iyi oluyor öyle inan işe bile yarıyorlar çok yardımı oluyor oğluşumun bana

bende şimdi salıncakta küçük zillimi uyutmaya çalışıyom o uyursa bende azcık ütü yapacam valla

sanada kolay gelsin canım

koncam beni bekliyo sen gelmeden yatmıycam diyo kızlarrr korkuyorummmm kötü şeyler mi düşünüyo neeeeeeeeeedelikafadulden:1ninca:

haydin hepinizi öptüm sabah erken kalkıcaz mecbur okul başladı paçayı kurtarabilecekmiyim bakalımmlülülülülülü

aaaaa dimett gelmiş....

kikoşta burda sanırsam ütüye gitmediyse....

alooo....

hhhuuuu huuuuuuuuu.....

hoşgeldin dimeeetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…