- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.841
evet demetcim bizde eşimin memleketndeydik şimdi evimdeyim çok şükür saol teyzesi öyküde öyle maşallahhhhhhhh. kızlarımız çok güzel talipler bol olacak gibi.....
öptüm canım ada uyumuşken bende uyuyayım.iyi geceler.
oh ne güzel ben baya girmemiştim nete merak ettimmzuzum tatile çıktı eşiyle hatta 1-8 ekim arasında bigün bi aksilik çıkmazsa antalyaya gelecek tanışacaz bizde
yok cnm ya unuturmuyum evimizi maraştan tekirdağa taşıdık sonra ben doğum için ist geçtim eşim mecbur maraşa döndü oğluyla 26 gün sonra tanıştı mafoldumbendaha yeni yeni evimde oturuyorum esasında arada hep girdim okudum internet bulunca ama yazmak fırsat olmadı malesef senin öykücük maşalalh çook tatlı abisi nasıl alıştımı kardeşine sende yoktun tatil yaptın heralde opuyorumnanaktanhoşbuldum kuşummmmmmopuyorumnanaktan
demek seni yalnız bıraktılar heee sorarım ben onlaraaaaaklava:
ben geldim artık anacım merak etme sennnn:1hug:
hurişime ne oldu kız hasta mı yoksabenneyaptımki
narrrrrrr nerelerdeydin sen bakayim kuzuyu aldın kucuna bizi unuttunnnlmaz:
sibel hakaten senin kız civciv gibim maşallah ya sayfalarımız şenleniyor artık bebişlerin resimleriyle ne kaaa güzeel yaaa iyi geceelr bu arada (bende hep denizim uyuduğunda gidip yatayım diyom ama k.k yı ziyater etmedende gidemiyorum sabah 7.30 kalkılacak kız okula gönderilecek )kaydirigubbakcemileöptüm canım ada uyumuşken bende uyuyayım.iyi geceler.
kikoş masa başında uyudu galibaaa bencede dönüş kötü şimdi okurken düşünüyordum bende sibelde dönmüş evine yeni sende acaba onlarda dönünce benim gibi evi yeniden bi dağıtıyorlarmı yoksa bu sadece benim marifetimmi diye arada fırsat bulunca ist geç,iyoruz bi iki günde kalınıyo her döndüğümde çamaşır bir dünya yıka ütüle evi toparla öf diyorum resmen demet benimde bekliyo sepette hava yağacak burda sanırım içeri asacam :sinifsinif:tatile gitmek güzel de gelişi yorucu:umursamaz:
3. makineyi attım yıkanıyor valizlerden çıkanları atıyorum giyilen giyilmeyen herşey
yarın okula başlıyor oğlum kıyafetlerini anca bugün alabildik şimdi onları ütüleyip hazırlıycam
inşallah yağmur yağmaz yoksa nerde kuruturum bu kadar çamaşırı
yine başladım kendi kendime konuşmaya:umursamaz:
kikoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile
ütüyü yapıp geleyim bari:dilcikar:
oh ne güzel ben baya girmemiştim nete merak ettimm
yok cnm ya unuturmuyum evimizi maraştan tekirdağa taşıdık sonra ben doğum için ist geçtim eşim mecbur maraşa döndü oğluyla 26 gün sonra tanıştı mafoldumbendaha yeni yeni evimde oturuyorum esasında arada hep girdim okudum internet bulunca ama yazmak fırsat olmadı malesef senin öykücük maşalalh çook tatlı abisi nasıl alıştımı kardeşine sende yoktun tatil yaptın heralde opuyorumnanaktan
kikoş masa başında uyudu galibaaa bencede dönüş kötü şimdi okurken düşünüyordum bende sibelde dönmüş evine yeni sende acaba onlarda dönünce benim gibi evi yeniden bi dağıtıyorlarmı yoksa bu sadece benim marifetimmi diye arada fırsat bulunca ist geç,iyoruz bi iki günde kalınıyo her döndüğümde çamaşır bir dünya yıka ütüle evi toparla öf diyorum resmen demet benimde bekliyo sepette hava yağacak burda sanırım içeri asacam :sinifsinif:
ya özür dilerim forum açık kaldı eşim anca geldi heencecik bişiler hazırladım yedirdim o kızıyla oynaşıyo büyükte uyuyo bende gene burdayım iştenaber kikoşummm özledim vallaa
prenseslerim nasıl bakalım
tabi ki benimde içim acıyor o öksürürken gözleri kızardı bakıyor öyle melül melül koyun gbi yüzüme..huricim geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
çocuk bu hasta da olacak tabi vücudu azcık mikrop görsün de
geçmiş olsun ipek kıza odasını nemli tutmaya çalış ıhlamur aldıysan bence hemen ver boğazını yumuşatır öksürüğe iyi gelir inş. dr yarın antibiyotik başlamaz daha çok minikler kaynananda az sussun kendi çocukları hiçmi hasta olmamış yani demi
benimkide hep öle balon balon dikkat et hemen gıdısı pişik oluyo çünkü ağızdan diek gıdıya iniyo ee ıslakta kalınca biz olduk bayram üstü ama kremle bir günde geçti nette araştırdımda dişlerden 2 aydan itibaren başlarmış ağzı akmaya :emir_bebek:
hurişime ne oldu kız hasta mı yoksabenneyaptımki
:
ewt baya yorulduk eşim döndü oradaki görev bitti artıkın bizle ama tek başına doğum olayı fln hem sevinç hem üzüntü oldu biraz anca kameradan fln gördü oğlunu kızım alıştı şükür araları var 8 yaş benim kızda kocaman oğluşumda aynı ablası aynen seninki gibi başkaları sevince kızıyo o benim kardeşim dşiyoda başka biişey demiyo kaydirigubbakcemileoo baya bi yorulmuşsundur canım
güle güle otur yeni evinde
ee eşin hala maraşta mı aa çok zor olur öyle yaa
teşekkür ederiz teyzesi büyüyor çok şükür
senin yakışıklında çok şekerrrrrrr yesin teyzesi onuuuŞeniz
maşallah
sorma canım hiç hesapta yoktu bayramın 3. günü gece gittik dün sabaha karşı döndük
değişiklik oldu oğluma iyi geldi ama çok sıkılmıştı
alıştı ya teyzesi çok seviyor kardeşini ama kendisinden başkası dokunsun sevsin istemiyokaydirigubbakcemile3
senin kızın nasıl araları da çok yoktu bildiğim kadarıyla inşallah çok problem yaşamamışsındır
şu ütüyü halledeyim öyle geleyim içim rahat etmiyor
ütüü demeyin banabenimde yine birikti ütüm valla halletmem lazım yoksa dahada birikiyo sinir şey ya bende normal hayattada makine hiç susmuyo yaa e öle olunca ütüde bitmiyo
hadi demetcim kolay gelsin
tabi ki benimde içim acıyor o öksürürken gözleri kızardı bakıyor öyle melül melül koyun gbi yüzüme..
ıhlamuru zaten alır almaz hemen içirdim kikole de dedi ben içiriyorum die onu okudum fırladım dışarı aktara....50 cc içti 3 sat uyudu..
yok kız kaynana hiç bişey demiyor aksine çen çen konuşan kayınpederime kızıyor sen sus karışma die...
inşallah erkenden dişleri çıkmaz eğer dişler erken çıkarsa erkenden çürüyor pek hoş bi görüntü olmuyor...normalde 6-7- 9 yaşlarında dökülüp yeisi çıkan dişler 4-5 yaşlarında simsiyah oluyor erken çıkarsa...kaydirigubbakcemile3
oh afiyet olsun şifa olsun ipeğe. aman kaynana laf etse daha sorun bari o senden yana :jeyyar:inş. çıkmazlar ya zamanında çıksın dişleri hem emziriyoruz dişlerler de bunalr şimdi bizi cokacimcoookıhlamur bende alayım diyorum ama benim velet su bilem içmeyi sevmiyo sade anne sütünü kabul ediyo ne versem surat muşmula gibi oluyo hemenciik ek gıdaya geçince napacaz bakalım benim kızda hiç almamaıştı başka bişey buda öle olucak sanırım :umursamaz:
ewet canım bugün sabahtan hapşırıklar sıralandı sonra burun tıkandı sonra sanki burnu geri boğazına akıyormuş gibi miğde bulanması öğürme öksürük gözlerde kızarıklık.....
serum fizyoloji yaptım burnunu açmaya çalıştım ama yok üşütmüş yada biri hasta idi söylemedi yanaştı bilemiyorum bendende olabilir çok dikkat ettim maske ile yaklaştım ama geçmiş olabilir....
yarın yine aşımız var artık bişey verir dktor teyzemiz..
bu arada beni doğurtan doktorun adı ayşe idi...
şimdi başka bir hastanede kızımın doktoru oldu çok memnunum o doktordan onun adı da ayşe...sositososito
hherbikescikler gitti kikoş kızını uyutuyon heralde süle o kızına saat kaç olmuş küçük hanfendüler bu saattee uyurlar mışıl mışıl kapasın gözlerini hemen opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3desene senin kız nöbetçi bebiş bizimkiler uyurken o nöbette kaydirigubbakcemile3rezene veya ıhlamurda mı fayda etmedi . aman ağlamasında gazdan fln varsın otursun keyif yapıyo bellikinarcım tabi senin haberin yok ben bütün ramazan boyunca sahuru değil ahanda bu zillinin uyumasını bekledim durdum saat 2.30 kadar böle ayaktayız
allahtan 1 haftadır öbür kızın salıncağı vardı onu akıl ettikte rahatladım bizim öle gazmaz sorun yok çok şükür sadece keyif yapacak işte bide beöle uykusu anca bu saatte geliyo
e onun yüzündende adım çıktı gece kuşuna
ya özür dilerim forum açık kaldı eşim anca geldi heencecik bişiler hazırladım yedirdim o kızıyla oynaşıyo büyükte uyuyo bende gene burdayım işte
benim irem bayrada teyzeden şifayı kaptı ilaçlarla azcık düzeldiydi bana geçti ama malesef ilaç kullanamadığımdan ıhlamurla idare ediyom işte inşallah elifnazıma geçmez
senin tatil nasıl geçti canım inşallah gittiğinize değmiştir
benimde yine birikti ütüm valla halletmem lazım yoksa dahada birikiyo sinir şey ya bende normal hayattada makine hiç susmuyo yaa e öle olunca ütüde bitmiyo
hadi demetcim kolay gelsin
tabi ki benimde içim acıyor o öksürürken gözleri kızardı bakıyor öyle melül melül koyun gbi yüzüme..
ıhlamuru zaten alır almaz hemen içirdim kikole de dedi ben içiriyorum die onu okudum fırladım dışarı aktara....50 cc içti 3 sat uyudu..
yok kız kaynana hiç bişey demiyor aksine çen çen konuşan kayınpederime kızıyor sen sus karışma die...
inşallah erkenden dişleri çıkmaz eğer dişler erken çıkarsa erkenden çürüyor pek hoş bi görüntü olmuyor...normalde 6-7- 9 yaşlarında dökülüp yeisi çıkan dişler 4-5 yaşlarında simsiyah oluyor erken çıkarsa...kaydirigubbakcemile3
ewet canım bugün sabahtan hapşırıklar sıralandı sonra burun tıkandı sonra sanki burnu geri boğazına akıyormuş gibi miğde bulanması öğürme öksürük gözlerde kızarıklık.....
serum fizyoloji yaptım burnunu açmaya çalıştım ama yok üşütmüş yada biri hasta idi söylemedi yanaştı bilemiyorum bendende olabilir çok dikkat ettim maske ile yaklaştım ama geçmiş olabilir....
yarın yine aşımız var artık bişey verir dktor teyzemiz..
bu arada beni doğurtan doktorun adı ayşe idi...
şimdi başka bir hastanede kızımın doktoru oldu çok memnunum o doktordan onun adı da ayşe...sositososito
ewt baya yorulduk eşim döndü oradaki görev bitti artıkın bizle ama tek başına doğum olayı fln hem sevinç hem üzüntü oldu biraz anca kameradan fln gördü oğlunu kızım alıştı şükür araları var 8 yaş benim kızda kocaman oğluşumda aynı ablası aynen seninki gibi başkaları sevince kızıyo o benim kardeşim dşiyoda başka biişey demiyo kaydirigubbakcemile
bende şimdi salıncakta küçük zillimi uyutmaya çalışıyom o uyursa bende azcık ütü yapacam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?