- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.861
:kedi::kedi::kedi:öyküye kardeş hemide aynı tarihlerde gelebiliiiiiir sırnaşık şeyoyy kıyamam sizeee çok geçmiş olsun canımmm
inşallah geçmez fıstığıma
valla çok gönülsüz gittim öyküyü hasta ederim diye korkuyordum ama çok güzel geçti
eltimler ev kiralamışlardı 2 gün sürekli aradılar gelin diye bizde kıramadık gittik
kızım beni hiç üzmedi teyzesi maşallah yolculuğuda sevdi tatili de
ama tabiki onu denize sokmadım yaz gibi değildi hava
ben de 1 kere girdim zaten korktum üşütürüm de kızıma geçer diye
oğlum çok eğlendi
bol bol gezdik çok iyi geldi bu değişiklik hepimize
aynen canım hergün çalışıyo normalde de makine ama hele tatil dönüşü tam bir facia:umursamaz:
kıyamam ben ipeğime yaaaaaaa
canım benim inşallah biran önce geçer kesin düşüncesiz birisi severken geçmiştir
acil şifalar ipeğimeŞeniz
sen aşılarını yaptırmamışmıydın bu hangi aşı
çok zor gerçekten eminim çok üzülmüşsündür
ama artık geçmiş gitmiş canım allah birdaha ayırmasın
seninde bayağı ara varmış canım aslında daha iyi oluyor öyle inan işe bile yarıyorlar çok yardımı oluyor oğluşumun bana
sanada kolay gelsin canım
koncam beni bekliyo sen gelmeden yatmıycam diyo kızlarrr korkuyorummmm kötü şeyler mi düşünüyo neeeeeeeeeedelikafadulden:1ninca:
haydin hepinizi öptüm sabah erken kalkıcaz mecbur okul başladı paçayı kurtarabilecekmiyim bakalımmlülülülülülü
küçük zillinin ütüsü bitti şimdi büyüğünkü ve benimkiler var ama zcık onlarıda yapacam eşiminkileri yarına bıraktım ona bu kafayla yapamam malum onunkiler ince iş
hadi demetim iyi geceler sanada inşallah narın dediği gibim olmaz ayyyyyyyy allah korusun
hafsaım hoşgeldin şekerim hayırdır hangisi ayakta bu sefer
senin ayşe melek nasıl oldu halen devammı kusmalar
ah canımmmm cümleten hepinizede geçmiş olsunnnn
ben sabahtan beri ıhlamur içe içe bi hal oldum valla bide limonata yapıyom bi o bio derken bu gece sanki biraz daha iyiyim dün gece ölüyodum resmen yaaa
şimdide harıl harıl ütü yapıyom ya azcıkta terliyom oda atar inşallah
of azmı 10 parça :bbo:oh şükür bizim ütüler bitti bi eşiminkiler kaldı onları yarın hallederim azcık bişi zaten 5 pantolon 5 gömlek
hafsa kikoeyim iyi gecelerrr .artıkın uyumak lazım
hafsacım küçüğede içir ıhlamur ama sade ıhlamur içir emi yani bazen biz kendimizinkine elma nane limon felan koyarızya ona koymadan ver belki dokunur
ben 2 kere verdim allahtan şuanda bişesi yok ama sanki olacak gibi ara ara öksürüyo hayırlısı artık
hafsa kikoeyim iyi gecelerrr .artıkın uyumak lazım
selam kızlar kısa bir tatilden sonra yine buradayımopuyorumnanaktan
inşallah herkes iyidirŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?