2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

:kedi::kedi::kedi:öyküye kardeş hemide aynı tarihlerde gelebiliiiiiir sırnaşık şey

küçük zillinin ütüsü bitti şimdi büyüğünkü ve benimkiler var ama zcık onlarıda yapacam eşiminkileri yarına bıraktım ona bu kafayla yapamam malum onunkiler ince iş

hadi demetim iyi geceler sanada inşallah narın dediği gibim olmaz ayyyyyyyy allah korusun

hafsaım hoşgeldin şekerim hayırdır hangisi ayakta bu sefer
senin ayşe melek nasıl oldu halen devammı kusmalar

hoşbulduk canım....

bu gece ikiside ayakta...küçük zaten 3 gündür hiç uyumuyo...
nedeni yeni anşaişıldı grip oldu galiba...

bu arada melekte bende gripliyiz...

saolsun babamız getirdi eve gribi...

bende şimdi ıhlamur koyacam ..

walla hepimiz bi yandan hapşırıyoruz...

sen nasıl oldun atlattın mı biraz...

ah canımmmm cümleten hepinizede geçmiş olsunnnn
ben sabahtan beri ıhlamur içe içe bi hal oldum valla bide limonata yapıyom bi o bio derken bu gece sanki biraz daha iyiyim dün gece ölüyodum resmen yaaa
şimdide harıl harıl ütü yapıyom ya azcıkta terliyom oda atar inşallah

geçmiş olsun canım sanada....

çok zor yaa bebeğin gözleri kıpkırmız oldu resmen...

oh şükür bizim ütüler bitti bi eşiminkiler kaldı onları yarın hallederim azcık bişi zaten 5 pantolon 5 gömlek

hafsacım küçüğede içir ıhlamur ama sade ıhlamur içir emi yani bazen biz kendimizinkine elma nane limon felan koyarızya ona koymadan ver belki dokunur
ben 2 kere verdim allahtan şuanda bişesi yok ama sanki olacak gibi ara ara öksürüyo hayırlısı artık

hafsa kikoeyim iyi gecelerrr .artıkın uyumak lazım

iyi geceler canım yarın görüşürüz inşallah
benim için az tabi çünkü eşim bölge sorumlusu hergün kumaş giyinmek zorunda hafta sonu bile e öle oluncada banada bi yığın ütü birikiyo 2 de kızın kıyafetleri benimkileri saymıyom zaten

tamam canım...

şimdi koydum demleniyo...

birazdan içer uyuruz hep birlikte....

walla yazmaya bile takatim yok...

nesse bari ben kaçayım iyice gözlerim yaşardı...

hadi iyi geceler kızlar bende ütülediklerimi katlayıp yerleştirip yatacam bu arada büyük uyandı küçük uyudu oldumu şimdiiiii neyse hadi allah rahatlık versin hastalarada bol bol şifa versin inşallahhhhh

herkese günaydınn kızlarrrzemuszemus

erkenden kaltım yarın için randevu almak için dün sağlık ocağına gittim boğazlarım biraz yanıyodu doktor muyane ederken sende dedi guatır var bi doktora görünn bana bazı şeyler sordu tabi bende bütün belirtileri saydımmlmaz: oda kendince var dedi yarın gidicem iyi bi doktora içimde kalmasın bide benim vücudumda yağlı kızartma bide aşırı yedikten sonra kaşınmalar başlıyo sanırım karaciğerimdede yağlanma var bi kere daha bu şikayetle gitmiştimm:sinifsinif: anammm ben ne defolu karı çıktımmmkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrr...

diloşum geçmiş olsun canım ..git tabi ihmal etme...

kızlar ipek uçtu çok hasta burnu hepten kapandı ememiyor bile ağızını çıkarıp nefes ala ala emiyor....götürücem bugün...
aşıyı sormuşsun demet perşembe günü aşı olduk ishal ,verem,zatüre fakat karma aşı menejit elinde kalmamış pazartesi önce ara eğer gelmişse gelirsin vururz dedi...
bugündekızım çok hasta bekliyorum saat 9 olsun bugün aşı gelmeyecek derlerse hastalığına götürücem şu saatte gelecek derlerse o saatte götürücem...

ah kızım ya o öksürük burun tıkanıklığı arasında gülücükte saçmayı ihmal etmiyo yavrum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…