2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hurişş kız nasıll olduu iyimi bugünnn bide hastaysa aşı yapılmaz canım dikkat et yapmasınlarr:ecrin_bebek:

öyle miiiii bilmiyordum o zaman ben şimdi alıp götüreyim kızıııı saat 9 olsunda doktoru gelsin bi baksın ilaç versin o zamannn..bak bunu bilmiyordum saol diloşuuummmm...

hb. cnm napalım kızı okula yolcu ettm beyefendıyle saat 5e kdar basbasayız işte salonda gene aynı...
gecmiş olsun sanada nasılsın ???huriş senden nbr?

sağol canım geçmiş olsun canımyaa üzüldüm şimdii demek ipekcik çok hastaaa:çok üzgünüm: inşallahh lerlemez canım geçen gün benim kızda çok öksürüyodu sağlık oacağına götürdüm katarın soğuk algınlığı için şurup yazdı bi çay kaşığı sabah akşam ver demişti eve geldimm anam şuruptan vereyim dedim verdimde anam feryat figan yıkıyo ortalığı gözler yaş dolu meğer şurup okadar acıymışki genzini yaktı yavrumunnn(( bende evde yine diğer kızdan kalan aferin şurubu vardı soğuk algınlığı için ilk önce kendim tadına baktım busefer öyle içirdim ağlamadıı şükür 2 kere verdim hemen hafifledi bi dahada vermedim ama baya öksürüyodu yoksa kolay kolay ilaç verme taraftarı değilimm:umursamaz:

öyle miiiii bilmiyordum o zaman ben şimdi alıp götüreyim kızıııı saat 9 olsunda doktoru gelsin bi baksın ilaç versin o zamannn..bak bunu bilmiyordum saol diloşuuummmm...

canım sen yine doktora muayne ettir dersin yine aşı olabilirmi diye aşımız vardı dee doktor sana bişey der elbet çünkü geçen ay eylülde öksürük burun akıntısı vardı 3 gün sonra gel dediler aşı içinnşutarafagitti

kızlar yaa eylül 1 ay oldu kendi yapmıyo kakasını 3. günde ben yaptırıyorum maydonoz sapını zeytinyağlıyorum öylee anca yapıyo kabızda değil niye yapmıyo bu çocuk anlamadım doktorda dediki 8 güne kadar normall 8gün çatlar be insan biz bile 1 gün çıkmıyoruz ağrıdan kıvranıyoruz ben yine 3 gün bekliyorum öyle yaptırıyorum yoksa belki 8 bekler yanii(((

sanada geçmiş olsun canım ya halbuki sen öyle sık yapmıyordun o işi alıştımı dersin .....8 gün çok fazla yaa....ama bi formülü olmalı gerçi 1-2- aya kadar bazı yiyecekleri tattırmaya başlayınca yapar belki kendiliğinden ama ...

ben kızımı emzireyim kızlar çıkıcam aşılarda gelmiş doktoruzmuzda gelmiş kızımı kendimi hazırlıyım çıkıcam ....haber ederim sizede..
öpüyorum nanaktan hepiciğinizi...

gamzecik bugün okula başladı ah o ne heycanla uçmuştur okuluna....
sorma teyzesı persembe basladı o okula bı heyecanlı gorcen sansına oğretmenıde bızım apartmana tasındı yenı atama genc bır kız cok sevmiş oğretmenını
sanada gecmıs lsun cnm yawrum yerım onu Allah şifa versın ınsllah hadi hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah

ohh ne iyi 5 kadar rahatsın bizimde 12,30 giriyoo 5 te çıkıyooo azda olsa rahatlıyorummkaydirigubbakcemile3

ewet cnm cok sessız oluyor ew oda okulunda mutklu oğleye kadar wermıstık bız onu aksama kadar ıstedı ıste oğlen uyutuyorlar orda ole işte...sanada gecmıs olsun cnm

sağol tatlımm öylen uyutmaları iyi vallahi bizim kız gündüz hiç uyumaz akşam 10
30 yatar sabah 9 da kalkar sanırım uykusunu alıyooakannehir

aynen ya okula gıtcen dıyorum yatırıyorum arkaamdan bazasına vurup sesler cıkarır ya da arkadam gelır bende dun yatırmadım ne de olsa okulda uyuycak ewde uyumaz oda uyurmu bakalım bgn ılk defa okulda uyucak uyuycakmı acaba?
oğlum masallah pek uzmuyor benı sadece basında uyanıkken bende olcam ya da bırısı konusacak onunla sabahlarıda kus uykusu yapıyor ...sanırım 4aya kadar bole deam etcek suan esneyıp duruyor yanımda gamzenın yatanda turuyoruz ıkımızde burası sıcak ufo yakıyoruz odada dığer yerler buz kesıyor bırden soğudu cok usuturum dıye korkuyorum hasata masta olur bıde mazallah obur yerlerın camları actım havalasın dıye .....senınkı n alemde neler yapıyor??ya bıde benımkı durmadan tukuruk cıkarıyor 1ydır dr. cok erken baslamıs dedı ıkı gun oncede hanı araba surer gbı ses cıkarırlar ya ole yapıyordu dudaklarıyla hehehh

canım hava okadar soğudumu ordaa burda evde kısa kollu durabiliyoruz ama eylüle çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu pijama ve arada yeleğini giydiriyorum benim kızda çoktan başladı tükürük işinee ağzında biriktiriyo görsenn ben konuştukca aguluyoo ağzındaki balonlar büyüdükçe büyüyo onunda hoşuna gidiyo nasılda kikirdiyoookaydirigubbakcemile3 odada kimseyi göremesin çığlık atmaya başlıyoo bağırıyo güya birimizi görsün eller ayakalr kıpır kıpır alın beni diyoo:) şimdi ablasıyla yatakda konuşuyolarr oda dinliyoo sanki büyümüşteekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zıp zıp aldık bız gecen gun oğlusuma bakalım 3.aımız bıtsın bındırcez baklım gamze cok gzl zıplıyordu o cok yaramazdı ıc basedemıyordum 3.ayında bındırmıstım yawrumu ....((

bende 6aylıkken yürütece koymuştum kızı oda çok fenaydıı yaramazın tekiydi ama bu kızım maşallahhh çok uslu belkide gerek görmeyip koymam bileee:ecrin_bebek:

Herkese günaydınnn ,nasılsınız? Yeni bir haftaya daha başladık hayırlı olur inşallah.
Kızlar ben dayak yemiş gibiyim ya,sırtım,belim,kollarım acayip ağrıyor.Gece çocuğu kaldıramıyorum yerinden dünde öyleydim hiçbir iş yapamadım .Oğluşumda hiç durmadı oda yoruyo sanırım ama onun yorgunluğuna razıyım ben şu sırtım ağrımasa.Ne yapmak lazımmmm Huri de diyodu bi ara geçti mi canım ağrıların?

canım görürşüz ben azcık işleri halldeyim ben olmadan kahvaltı yemiyoo kaytarıyoo zilliilmaz:

tmm cnm enımkıde burda basında dıkılıyrm okulda hızlı yıyormus bıde bıtırıp bı daha ıstıyormus kahvaltısınıda okulda yapıyor bızınkı artık kahltı oğlen yemek ıkındı cayyyyy :))))meyva falan
oğlanı supurge sesınde durrken ewı supurdum ende emıyor uyuyakaldı sımdı mutfakla paspas toz alayım bsıırse uyanmadan bende wc banyıo yetısırse yıkayım bb

hoş geldin canım geçmiş olsun bi dahiliye doktoruna görün istersen biz çok şükür iyiyiz koşturmaca gidiyo sen nasılsın oğlun nasıllopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…