- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.881
hurişş kız nasıll olduu iyimi bugünnn bide hastaysa aşı yapılmaz canım dikkat et yapmasınlarr:ecrin_bebek:
günaydın kızlarrrr...
diloşum geçmiş olsun canım ..git tabi ihmal etme...
kızlar ipek uçtu çok hasta burnu hepten kapandı ememiyor bile ağızını çıkarıp nefes ala ala emiyor....götürücem bugün...
aşıyı sormuşsun demet perşembe günü aşı olduk ishal ,verem,zatüre fakat karma aşı menejit elinde kalmamış pazartesi önce ara eğer gelmişse gelirsin vururz dedi...
bugündekızım çok hasta bekliyorum saat 9 olsun bugün aşı gelmeyecek derlerse hastalığına götürücem şu saatte gelecek derlerse o saatte götürücem...
ah kızım ya o öksürük burun tıkanıklığı arasında gülücükte saçmayı ihmal etmiyo yavrum....
öyle miiiii bilmiyordum o zaman ben şimdi alıp götüreyim kızıııı saat 9 olsunda doktoru gelsin bi baksın ilaç versin o zamannn..bak bunu bilmiyordum saol diloşuuummmm...
hb. cnm napalım kızı okula yolcu ettm beyefendıyle saat 5e kdar basbasayız işte salonda gene aynı...
gecmiş olsun sanada nasılsın ???huriş senden nbr?
kızlar yaa eylül 1 ay oldu kendi yapmıyo kakasını 3. günde ben yaptırıyorum maydonoz sapını zeytinyağlıyorum öylee anca yapıyo kabızda değil niye yapmıyo bu çocuk anlamadım doktorda dediki 8 güne kadar normall 8gün çatlar be insan biz bile 1 gün çıkmıyoruz ağrıdan kıvranıyoruz ben yine 3 gün bekliyorum öyle yaptırıyorum yoksa belki 8 bekler yanii(((
sorma teyzesı persembe basladı o okula bı heyecanlı gorcen sansına oğretmenıde bızım apartmana tasındı yenı atama genc bır kız cok sevmiş oğretmenınıgamzecik bugün okula başladı ah o ne heycanla uçmuştur okuluna....
ohh ne iyi 5 kadar rahatsın bizimde 12,30 giriyoo 5 te çıkıyooo azda olsa rahatlıyorummkaydirigubbakcemile3
sorma teyzesı persembe basladı o okula bı heyecanlı gorcen sansına oğretmenıde bızım apartmana tasındı yenı atama genc bır kız cok sevmiş oğretmenını
sanada gecmıs lsun cnm yawrum yerım onu Allah şifa versın ınsllah hadi hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah
ewet cnm cok sessız oluyor ew oda okulunda mutklu oğleye kadar wermıstık bız onu aksama kadar ıstedı ıste oğlen uyutuyorlar orda ole işte...sanada gecmıs olsun cnm
aynen ya okula gıtcen dıyorum yatırıyorum arkaamdan bazasına vurup sesler cıkarır ya da arkadam gelır bende dun yatırmadım ne de olsa okulda uyuycak ewde uyumaz oda uyurmu bakalım bgn ılk defa okulda uyucak uyuycakmı acaba?
oğlum masallah pek uzmuyor benı sadece basında uyanıkken bende olcam ya da bırısı konusacak onunla sabahlarıda kus uykusu yapıyor ...sanırım 4aya kadar bole deam etcek suan esneyıp duruyor yanımda gamzenın yatanda turuyoruz ıkımızde burası sıcak ufo yakıyoruz odada dığer yerler buz kesıyor bırden soğudu cok usuturum dıye korkuyorum hasata masta olur bıde mazallah obur yerlerın camları actım havalasın dıye .....senınkı n alemde neler yapıyor??ya bıde benımkı durmadan tukuruk cıkarıyor 1ydır dr. cok erken baslamıs dedı ıkı gun oncede hanı araba surer gbı ses cıkarırlar ya ole yapıyordu dudaklarıyla hehehh
canım görürşüz ben azcık işleri halldeyim ben olmadan kahvaltı yemiyoo kaytarıyoo zilliilmaz:
Herkese günaydınnn ,nasılsınız? Yeni bir haftaya daha başladık hayırlı olur inşallah.
Kızlar ben dayak yemiş gibiyim ya,sırtım,belim,kollarım acayip ağrıyor.Gece çocuğu kaldıramıyorum yerinden dünde öyleydim hiçbir iş yapamadım.Oğluşumda hiç durmadı oda yoruyo sanırım ama onun yorgunluğuna razıyım ben şu sırtım ağrımasa.Ne yapmak lazımmmm Huri de diyodu bi ara geçti mi canım ağrıların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?