2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aynı canım ya bende evde bağrışmayla 1 saat dikiyo başında öylee yiyoruz ama okulda yiyoo evden bişeyler istiyolardı daha yemek çıkmadığı için mesela cuma günü tost meyve suyu bir elma istemişlerdi kendi tostunu yemiş arkadaşı canı istemiyomuş yemek sen al kızın elinden onuda yeee nasıl utandımm öğretmeni dedi baya iştahlı yedi kendiki yetmedi arkdaşınınkinide yedi dedi bi tuhaff oldumm:kedi:

kızlar benim kız gece emmeye kalmıyoo yaa takii sabah 6 da kurulmuş saat gibi emmeye kalkıyoo saat 8,30 kadar uykuya devamm sonra gündüz de ara uykuları çok oluyo yarım saatlik şekerlemeler yapıyoo:ecrin_bebek:

geçmedi canım ağrıyor hala çok ağrıyor...

ben geldim kızlar ipek hasta ..ilaç yazdı doktor largopen öksürük şurubu balgam varmış çok fazla burun damlası felan verdi..şu an isismlerini ayrıntılı yazamıyorum ..haftaya salı günü aşıları olacak ama şu an keyfi yerinde yatıyor beşiğinde..
bi arkadaşım gelecek çaya hazırlık yapmam lazım .şu an ipek iyi yani gece bakalım..kaynanamda burda oturuyo ...gelirim akşama doğru kızlar...

kızım hasta ama napalım olacaktı birgün o gün bugünmüş erken başladık hastalıklara...

benimkide öleydi. bir bakıyorsun bir gün kendisi çıkmayı öğreniyor hehe ondan sonrada düzene giriyor. sıkma canını bir günde değişiyor herşey. bir yerde okumuştum kakaya çıkamama problemi 1,5-3 aylık bebeklerin %90 ınında olurmuş.bağırsak faaliyetleri düzene girmediğindenmiş. o dönemde senin yaptığın gibi uyararka kaka yaptırmanın daha uygun olduğunu söylüyorlar. kesinlikle yumuşatıcı fitil konmamamlıymış zaten sulu olan kaka iyice yumuşayıp ishal olurmuş ama yine de yapamazmış. yani yaptığın doğru şekerim :)

hoş geldin canım geçmiş olsun bi dahiliye doktoruna görün istersen biz çok şükür iyiyiz koşturmaca gidiyo sen nasılsın oğlun nasıllopuyorumnanaktan

Hoşbulduk diloşum ya nasıl yatacağımı şaşırdım valla işede başladım doktora hangi ara gidicem bilmiyorum
Biz iyiyiz her sabah hazırlanıp 9 da evden çıkıyoruz,otobüse biniyoruz ananeye yaklaşınca çağrı atıyoruz durağa çıkıyo oğluşumu bırakıp işe devam ediyorum aynı otobüsle :) Yakında şoförlerde tanır herhalde bizi.

kızlar benim kız gece emmeye kalmıyoo yaa takii sabah 6 da kurulmuş saat gibi emmeye kalkıyoo saat 8,30 kadar uykuya devamm sonra gündüz de ara uykuları çok oluyo yarım saatlik şekerlemeler yapıyoo:ecrin_bebek:

Ne güzel iştee maşallah de eylüle acıkınca o durur mu sanıyosun valla yırtar ortalığı :)
Benimki en fazla 4 saat uyuyo oda gece. gündüz hiiiççç zaten dün hiç durmadı ya beni kullanıyo bu oğlan yalancı meme niyetine,yanına yatıp memeyi tıkarsam ağzına saatlerce sesi çıkmıyo paşamın ama kalkayım 5 dk.içinde uyanıyo

herkese günaydın
iyi haftalar

Günaydın canım hoşgeldin,nasılsın kuzun nasıl opuyorumnanaktan

Geçmiş olsunn kış geliyo hastalıklar hepimizde başlayacak sanırım

geçmiş olsun şeker.

allah allah atmış sanki doktor. guatr boaz yanması yapmaz ki sadece yutkunurken boğazında bişi hisserdesin. hem öle olsaydı büyük ihtimalle hamilelikte yapılan testlerde ortaya çıkardı. hoş sen yine bi görün tabii atlama. ama korkacak bişi yok

heheh hoşgeldiniz aramızda salyalar daha da akacak haberin olsun dişleri kaşınmaya balyır çünkü eğer ağız kenarları salyadan çok kızarır olursa mısır nişastası sürecekmişsin iyi geliyormuş :ecrin_bebek:

bir an uzuyor zaten uykuları şaşırıyorsun. benimkide acıkmadan şuanda 5-6 saat uyuyor ama gece uykusuna en geç 10 da giriyor saat 1 de azıcık mama emiyor uyurken sonra 6ya kadar uyuyr bişi istemiyor

geçmiş olsun canım inşalalh ilaçları iyi gelir ipeğimeee:teselli:

inşallah canım dört gözle bekliyorum düzelceği günü her bezini aldığımda inşallah yapmıştır diye bekliyorum ama nerdee hiç bu kadar kaka bekliceğimi sanmıyodummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah atlatırsın canımm ayy bayada zor işin kendini hazırla çocuğu hazılra yolda anneye ver ayy düşünmesi bilee yordu allah sabır kolaylık versin canımmŞeniz

benimki uykucu canım uykuyu çok seviyoo hoş ben hamileyken kesintisiz uyku bilmiyodumda bu kız kime çekti böyleee tembeel tavuk uyanınca deli gibi saldırıyo açlıktan yavrum benimmm:asigim:

vallahi bilmiyorum tatlım inşallahh bişey yoktur yarın sabah 8,30 da randevum bir sürü tahlil yaptırcam 5 tüp kan alınır sanırımmkafamçokkarıştı

uykummm varrrrrrrrr... bi nescafe içmem lazımmm kızlarr.. oğlumun resimlerini koydum kuzuların fotolarının olduğu yere :)) maşallah deyin paşama...

geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce iyileşir ipeğin. benim kızında burnu tıkanıktı boğazında da gıcık vardı. doktora götürdüm. ilaç vermedi. en ufak bişey de ilaç kullanma hastaneye de getirme burası mikrop dolu hasta olmayan çocuğu hasta edersin ateş, emmede isteksizlik, hırıltı, halsizlik belirtileri olmadan çocuk hasta değildir dedi. biraz kendimi kötü hissettim ama doğru söylüyo doktor. ilk çocuk olduğu için en ufak bişey de kucaklayıp götürüyorum. elimde değil ne yapayım hasta olcak diye ödüm kopuyor. ıhlamur, rezene, papatya çayı ver bi de burnunu temiz tut dedi. bu kışı hayırlısıyla çok fazla sorun yaşamadan atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…