- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.901
tmm cnm enımkıde burda basında dıkılıyrm okulda hızlı yıyormus bıde bıtırıp bı daha ıstıyormus kahvaltısınıda okulda yapıyor bızınkı artık kahltı oğlen yemek ıkındı cayyyyy :))))meyva falan
oğlanı supurge sesınde durrken ewı supurdum ende emıyor uyuyakaldı sımdı mutfakla paspas toz alayım bsıırse uyanmadan bende wc banyıo yetısırse yıkayım bb
geçmedi canım ağrıyor hala çok ağrıyor...Herkese günaydınnn ,nasılsınız? Yeni bir haftaya daha başladık hayırlı olur inşallah.
Kızlar ben dayak yemiş gibiyim ya,sırtım,belim,kollarım acayip ağrıyor.Gece çocuğu kaldıramıyorum yerinden dünde öyleydim hiçbir iş yapamadım.Oğluşumda hiç durmadı oda yoruyo sanırım ama onun yorgunluğuna razıyım ben şu sırtım ağrımasa.Ne yapmak lazımmmm Huri de diyodu bi ara geçti mi canım ağrıların?
kızlar yaa eylül 1 ay oldu kendi yapmıyo kakasını 3. günde ben yaptırıyorum maydonoz sapını zeytinyağlıyorum öylee anca yapıyo kabızda değil niye yapmıyo bu çocuk anlamadım doktorda dediki 8 güne kadar normall 8gün çatlar be insan biz bile 1 gün çıkmıyoruz ağrıdan kıvranıyoruz ben yine 3 gün bekliyorum öyle yaptırıyorum yoksa belki 8 bekler yanii(((
hoş geldin canım geçmiş olsun bi dahiliye doktoruna görün istersen biz çok şükür iyiyiz koşturmaca gidiyo sen nasılsın oğlun nasıllopuyorumnanaktan
kızlar benim kız gece emmeye kalmıyoo yaa takii sabah 6 da kurulmuş saat gibi emmeye kalkıyoo saat 8,30 kadar uykuya devamm sonra gündüz de ara uykuları çok oluyo yarım saatlik şekerlemeler yapıyoo:ecrin_bebek:
herkese günaydın
iyi haftalar
geçmedi canım ağrıyor hala çok ağrıyor...
ben geldim kızlar ipek hasta ..ilaç yazdı doktor largopen öksürük şurubu balgam varmış çok fazla burun damlası felan verdi..şu an isismlerini ayrıntılı yazamıyorum ..haftaya salı günü aşıları olacak ama şu an keyfi yerinde yatıyor beşiğinde..
bi arkadaşım gelecek çaya hazırlık yapmam lazım .şu an ipek iyi yani gece bakalım..kaynanamda burda oturuyo ...gelirim akşama doğru kızlar...
kızım hasta ama napalım olacaktı birgün o gün bugünmüş erken başladık hastalıklara...
ben geldim kızlar ipek hasta ..ilaç yazdı doktor largopen öksürük şurubu balgam varmış çok fazla burun damlası felan verdi..şu an isismlerini ayrıntılı yazamıyorum ..haftaya salı günü aşıları olacak ama şu an keyfi yerinde yatıyor beşiğinde..
bi arkadaşım gelecek çaya hazırlık yapmam lazım .şu an ipek iyi yani gece bakalım..kaynanamda burda oturuyo ...gelirim akşama doğru kızlar...
kızım hasta ama napalım olacaktı birgün o gün bugünmüş erken başladık hastalıklara...
herkese günaydınn kızlarrrzemuszemus
erkenden kaltım yarın için randevu almak için dün sağlık ocağına gittim boğazlarım biraz yanıyodu doktor muyane ederken sende dedi guatır var bi doktora görünn bana bazı şeyler sordu tabi bende bütün belirtileri saydımmlmaz: oda kendince var dedi yarın gidicem iyi bi doktora içimde kalmasın bide benim vücudumda yağlı kızartma bide aşırı yedikten sonra kaşınmalar başlıyo sanırım karaciğerimdede yağlanma var bi kere daha bu şikayetle gitmiştimm:sinifsinif: anammm ben ne defolu karı çıktımmmkaydirigubbakcemile3
öle imiş canım valla bende başkalrının yalancısıyım
forumda çatlaklarla alakalı ne varsa sayfa sayfa okudum kimine yarayan kimine yaramıyo tabikide bizde deneye deneye bulacaz işte
benim kızda salya akıtıyo ve hep elini ağzında kemiriyo ya anlamadım
Hoşbulduk diloşum ya nasıl yatacağımı şaşırdım valla işede başladım doktora hangi ara gidicem bilmiyorum
Biz iyiyiz her sabah hazırlanıp 9 da evden çıkıyoruz,otobüse biniyoruz ananeye yaklaşınca çağrı atıyoruz durağa çıkıyo oğluşumu bırakıp işe devam ediyorum aynı otobüsle :) Yakında şoförlerde tanır herhalde bizi.
Ne güzel iştee maşallah de eylüle acıkınca o durur mu sanıyosun valla yırtar ortalığı :)
Benimki en fazla 4 saat uyuyo oda gece. gündüz hiiiççç zaten dün hiç durmadı ya beni kullanıyo bu oğlan yalancı meme niyetine,yanına yatıp memeyi tıkarsam ağzına saatlerce sesi çıkmıyo paşamın ama kalkayım 5 dk.içinde uyanıyo
benimkide öleydi. bir bakıyorsun bir gün kendisi çıkmayı öğreniyor hehe ondan sonrada düzene giriyor. sıkma canını bir günde değişiyor herşey. bir yerde okumuştum kakaya çıkamama problemi 1,5-3 aylık bebeklerin %90 ınında olurmuş.bağırsak faaliyetleri düzene girmediğindenmiş. o dönemde senin yaptığın gibi uyararka kaka yaptırmanın daha uygun olduğunu söylüyorlar. kesinlikle yumuşatıcı fitil konmamamlıymış zaten sulu olan kaka iyice yumuşayıp ishal olurmuş ama yine de yapamazmış. yani yaptığın doğru şekerim :)
Hoşbulduk diloşum ya nasıl yatacağımı şaşırdım valla işede başladım doktora hangi ara gidicem bilmiyorum
Biz iyiyiz her sabah hazırlanıp 9 da evden çıkıyoruz,otobüse biniyoruz ananeye yaklaşınca çağrı atıyoruz durağa çıkıyo oğluşumu bırakıp işe devam ediyorum aynı otobüsle :) Yakında şoförlerde tanır herhalde bizi.
Ne güzel iştee maşallah de eylüle acıkınca o durur mu sanıyosun valla yırtar ortalığı :)
Benimki en fazla 4 saat uyuyo oda gece. gündüz hiiiççç zaten dün hiç durmadı ya beni kullanıyo bu oğlan yalancı meme niyetine,yanına yatıp memeyi tıkarsam ağzına saatlerce sesi çıkmıyo paşamın ama kalkayım 5 dk.içinde uyanıyo
geçmiş olsun şeker.
allah allah atmış sanki doktor. guatr boaz yanması yapmaz ki sadece yutkunurken boğazında bişi hisserdesin. hem öle olsaydı büyük ihtimalle hamilelikte yapılan testlerde ortaya çıkardı. hoş sen yine bi görün tabii atlama. ama korkacak bişi yok
heheh hoşgeldiniz aramızda salyalar daha da akacak haberin olsun dişleri kaşınmaya balyır çünkü eğer ağız kenarları salyadan çok kızarır olursa mısır nişastası sürecekmişsin iyi geliyormuş :ecrin_bebek:
uykummm varrrrrrrrr... bi nescafe içmem lazımmm kızlarr.. oğlumun resimlerini koydum kuzuların fotolarının olduğu yere :)) maşallah deyin paşama...
nereye koydun kız?
gün gün bebeklerimizin fotoları var yaa oraya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?