- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.201
iyi gecelr kızlar hafsa ecetuba demetimmmm
demetim yerim ben o kızını maşallah canım yaa kokla öykü zehramızı tatiniz nasıl geçti öykümüz üzdümü sizi
bu akşam da koyayım kızımın resmini selam teyzeler..
evet canım aynı seninki gibi tekerleri her yöne dönüyor frenleri açık olmayınca dönmüyor teşekkür ederim canım tavsiyen için...alışırsın canım....ben artık öle bi kullanıyorum ki bazen kendime bile hayret ediyorum ya ben burdan nasıl geçtim diye ...
bide eğer benimki gibiyse tekerlerine dikkat et hepsi ayrı ayrı dönüyo ya hepsinin freni açık olsun daha rahat kullanırsın ...benden tavsiye....
ayy görüşsek iyi olurduvereliniortakyaa beklerim ....gerçi orası buraya baya ters ama olsun...
hoşgeldin canım...a.s.iyi gecelr kızlar hafsa ecetuba demetimmmm
demetim yerim ben o kızını maşallah canım yaa kokla öykü zehramızı tatiniz nasıl geçti öykümüz üzdümü sizi
ne güzel mutlu bir aile tablosu maşallah derincim kızın büyümüş baya....
teşekkür ederim canım...demek öyle biz de keselim o zaman kızların saçlarınıkaydirigubbakcemile3maşallah annesi kuzucuğuna..ne kadar büyümüş o öyle....
yalnız bana saçlı bebek göstermeyin kardşim valla kıskanıyorum haaa...
.
teşekkür ederim canım...demek öyle biz de keselim o zaman kızların saçlarınıkaydirigubbakcemile3
maşallajh canım kızınabu akşam da koyayım kızımın resmini selam teyzeler..
epeyce azaldı koliğimiz ama dünden beri epeyce rahatsız dün aşımızı olduk onun etkisimidir gazdanmıdır bilemiyorum artıkhoş geldin ...
nasılsınız bakalım...galiba biraz azalmış koliğiniz...geçmiş olsun...
allah bağışlasın......
ben de kıyamam zaten ama şöyle diyorlar anne saçı kesilmeli ağırlığınca altın verilmeliymiş...ama kıyamıyorum:sinifsinif:yaaa kıyamam sakın kesme...ilkokula gidene kadar en azından....sonra zaten kendi geliyomuş anne kuaföre gidelim diye..yakınlarımdan biliyorum...benim büyüğün saçını şimdiye kadar sadece bi kaç kez uclarından birer santim aldırdım o kadar..ona rağmen böle...:sinifsinif: :sinifsinif:
teşekkür ederim canımmm...maşallajh canım kızına
evettt kaçmış herhalde nett gitti...a a a....dimet kaçmış...
canım çok zevki toka takmak...kızım baya saçlı doğdu o yüzden şanslıyım..senin prensesin de çıkar inşaallah yakın zamanda saşları sen de bu zevki tadarsın...ecetuba çok sağol canım maşallah senin kızının saçlarına toka bile takmışsın bende birsürü aldım toka doğmadan önce ama maalesef saçlarımız yok inşallah çıkınca takarız
ben de kıyamam zaten ama şöyle diyorlar anne saçı kesilmeli ağırlığınca altın verilmeliymiş...ama kıyamıyorum:sinifsinif:
evettt kaçmış herhalde nett gitti...
canım çok zevki toka takmak...kızım baya saçlı doğdu o yüzden şanslıyım..senin prensesin de çıkar inşaallah yakın zamanda saşları sen de bu zevki tadarsın...
kızım bayramda anneannesindeyken...
mrb kızlar nasılsınız maşallah kuzuklara hepsi kocaman oldular. diyeceksiniz ki yahu bu kız bir geliyor bir kayboluyor.Ben doğum yaptıktan sonra bileğimdeki ağrı ile doktora gittim ve bileğimdeki kemiğe kan gitmediğini öğrendim.şuanda sağ kolum parmaklardan itibaren malesef alçıda 10 ekimde tekrar emar çekilecek tahminen daha sonrada ameliyata giricem. kızlar sakın ağır kaldırmayın aman dikkat bileklere.
cevahir resimlerimize baktım çok duygulandım.sizleri özlediğimi hisettim.kuzucuklara ve kendinize iyi bakın.inş kuzucuklar 1 yaşına geldiğnde de bir araya gelme fırsatını bulabiliriz. hepinizi öpüyorum...
kızlar bu kka nın opiklerine bir sarmışım kisaat kaç olmuş ayyyyyy kociş öldürecek beni bu gidişle yawwww
canim merhaba. iyi dileklerin icin tesekkurler. gorusemiyoruz. bizim kiz ilk firsat verdiginde ya temizlik ya yemek ya camasir, utu. ben kizi yanima aliyorum. belini destekleryip oturtuyorum karsima. anlata anlata yapiyorum. yuzune bakip konusuyorum kendi ile iolgileniyiorum saniyor. bir muddet idare ediyor.
canim ya ben bu ayaklari yere basmayanlardan korkuyorum cunku daha yeni bayramda gordum.esimin yegeninin cocugu 1 yasinda, ayaklarini yere basamiyor.yurutec yuzunden. gerci bu hoppala. yurutec gibi olmaz degil mi?
canim yurutecte bir sorun yasamadin degil mi ayaklarini yere basamamak gibi?
eşimle ilgili bağzı şikayetlerim vardı ...
dün akşam ipek bi koltukta eşim bi koltukta sızmış uyurken bende eşime bir e-mail gönderdim...
tüm şikayetlerimi endişelerimi üzüzntülerimi yazdım ona ...sabah işe gittiğinde görmüş olması lazım ama hala cvp yazmadı bana......
bakalım....
bende aralarında çok yaş farkı olması taraftarı değilim.en yakın arkadaşım geçen ekim sonunda doğum yapmıştı.kızı şu an 11 aylık.dün aradı 1,5 aylık hamile imiş.çok şaşırdım daha doğrusu şok oldum.ben 2,5-3 yaş olsun istiyorum aralarında.bende karar veremiyorum.benim iş yerim kapanmıştı.acaba diyorum 1 yaşına kadar baksam öylemi arasam bazende diyorum 1-2 ay sonra iş bakmaya başlım diyorum.bir türlü lkarar veremedim.ama çalışmak istiyorum.daha doğrusu eski işimi istiyorum.resmen içime oturdu.şimdi yeni iş yeni ortam çok zor geliyor
kızlar ya hala adet olmayan var mı...
benim lohusalığım 50 gün sürdü sonra adet olmadım...
normal mi acaba... çok korkuyom valla... implant var aslında ama korkuyom yine de..
ay kızlar çok sıkıldım
dün abkıcı oğlana colpol vermiş ona göre sıcakmış ateşi varmış.ölçmeden ateşi olduğuna karar verip şurup vermiş.annemde söle ona vermesin dedi iki kat var aramızda inip bakmıyor. ben buradan ne olduğunu nerden bileyim.oğlumu ellere bırakıyorum güvenmek zorundayım. annem göya ilgilenecekti bir bıraktı günde iki sefer uğruyor onda da oğlan uyuyor oluyormuş sonra evne çıkyor.sonrada kadının yaptıklarından dolayı bana laf ediyor.ağladım niye ağlıyormuşum şimdi sinir oldum yaa
Geçen akşam oğluma uyku tulumunu giydirdim,astronot gibi oldu bakın fotomuza
slm kıslaarrrrr.....
walla artıkın eskisi gibi giremiyom....işlerimi bitiripte oturamıyorum otursamda geçmişi okuyup çıkıyorum...gözemi geldim ne
kızlar gene tam formundalar...delikafadulden delikafadulden .geçen gün parka götürdüm onları büyük çok mutlu oldu yazık yavrum doğumdan önce hergün giderdik....
ee birazda grip vardı malum yeni toparlanıyoruz...
bu arada tüm hasta bebişlere allah acil şifalar versin.
demetcim çok geçmiş olsun allah korumuş valla.
huri yöntemini tuttum bende hemen bi mail atayım..
ecetuba selsin çiçeks dilara yavrularınıza kocamaaaannnnn maşallah...
kikoş zayıflamaya devam...ama bişi soracam bana dr 6 aya kadar spor yapmıycan demişti...nasıl olacak bu iş.
bide bu aralar misafirlerim gelmeye devam..hep çaya alıyodum artık yemeğe almaya karar verdim daha kolay n oluyo...
nesse du bi kızların fotolarını yükiyim...
kardeşlik...
ayşemelek...
zeynep berra parkta...
ayşemelek kaydırakta...
hafsacım kızlarına maşallah çok şekerler resmen birbirlerinin kopyaları bunlarr
bu arda zaten bende karın hareketi yapamıyorum denedim olmadı ama kollar bek bacaklar çalışmıcak diye bi kaide yok bence önemli olan karnımızı yormamamız
oyüzden ben diloşun gösterdiği tae-bo var günde 15 dk kendimi yormadan yapmaya başladım bütün vücudu çalıştırıyo karın için tabiki daha erken
spordan sonra duştada yosun sabunuyla yıkanıyorum selilütler için çıkıncada bi güzel yaplanıyorum akşamda yatarken çatlaklar için kremleniyorum inşllah bi işe yarar
ama dehşet tatlı istiyorum yaaaa
he;inizin kuzularina masallah. ben de temizlik yapiyirdum. emme molasi vrdik.
ayy kızlarr bi yürüdümki bugün tam 4 saat bebek arabasıda elimdee ohh çarşı pazar gezdim tozdum gelirken okuldan kızıda aldımm şimdi yemek işine koyulcamm
selam kızlar nasılsınız ben kilomla ilgili kafayı yemek üzereyim.pazar rejime başladım bu rejim değil tabi emzirdiğim için genede yiyorum işte ekmek yemiyim tatlı yemiyim falan dedim.pazar sabah çıktım tartıya 79.8,pzrtesi çıktım 79.2,salı çıktım 78.6,iyi dimi?
salı günü biraz ucu kaçtı çarşamba yani bu sabah çıktım,kaç dersiniz 79.9 hadeeeeee
ya diyorum,bana rejim yapmak yaramıyo,ben bi panik oluyom rejime girince ters tepiyo kilo vercem derken alıyom kimse beni anlamıyo,düğüne kaldı 10 gün ben o pantolona giremiycem galiba
kızlar bu arada guatram yok ama karaciğerim fena yağlanmış doktor rejim diyoo başka bişey demiyoo gidişatt çok kötüympazartesi bi liste verdi rejime başlıyorumm bol sebzeli bi listee ekmek günde toplam 3 dilim izin varrakannehir makarna pilav haftada birer kere oda 3 4 kaşıkk en fazlaabana 3 ay içinde 10 kilo vereceksin dedi bakalım başaracakmıyımmakannehir
hoşbuldum tatlım...geçmişe göz at ama fazla dalma eccük muhabbet edelim...
amatist çiçeks selsin eyetkiner kikoş huri dilara ecetuba
çok teşekkür edereim kızlar allah kuzularımızı bizlere bağıişlasın inşallah...
dimet kızına maşallah çok şeker olmuş ayrıca çokta büyümüş...
bekliyorum çabuk gel ..
ayyy yerim ben onu ne tatlı olmuş öyle..çok güzel bir kız olmuş maşallah uyanınca benim için öp canımmm...[/COLmafoldumbenOR]
canım 4 tekerli...ilk defa çıktım arabayla belki acemliğime rast geldi Samsun'un yolları çok yokuş belki de ondan...ilk başta zorlandım sonra sanki alıştım eşimi aradım gidemiyorum diye o da geldi...biraz sürünce saki düzeldi bakalım diğer çıkmamda daha iyi olur galiba
amin canım... biz o zaman zarardayız baya saçı varkaydirigubbakcemile3verelim fazlasıyla kızım için..ewet canım orası öyle..sende kesmeden ver.. benim kızların ikisininde saçını kessem 1 gram bile etmezdi....ben kesmeden fazlasıyla verdim ihh ya.... allahım kabul etsin inşallah...
bebeklerimizin her hali tatlı melek onlaropuyorumnanaktanevet canım çok şanslısın gerçi ben bu halinide çok seviyorum nasıl olsa saçları birgün çıkacak o zamanda bandanalrını tokalarını takarızkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?