2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım bi 10 günlük kür vereyim sana ozaman bel bölgene streç filim sar bikaç hareket et baya bi terlesin yalnız 1 saatten fazla kalmayacak böylece sauna etkisi uygulamış oluyosun ama böbreklerinde sorun varsa sakın deneme malum su kaybı oluyo
ama bedensel incelme sağlıyor
geçmiş olsun canım inşallah verirsin kilolarıda iğleşirsin

hafsa çicek maşallah kuzucuklarınıza.allah nazarlardan korusun

Sağol teyzesi,ben çok meraklıyım fotoğrafa sürekli çekiyorum öncedende böyleydim.Şimdi iyikide çekmişim diyorum ilerde güzel hatıra oluyo insana.

hafzaa maşallahh kuzucuklarınaa çok tatlılarr allah uzun ömürler versinn nazar değmesinn

çiçekk bayıldım senin keretaya yakışıklı maşallahhh:asigim:

Sağol diloşum yakışıklım benimmm bide dudaklarını büzmese :)) ölüyorum ya öyle fotoğrafını yakalayamadım ama yakalıcam mutlaka eklerim burayada.

Hadi gözünaydın canım guatr ameliyat gerektiren bi durum çoğunlukla diye biliyorum kurtuldun sevindim inan.Karaciğere dikkat rejimi aynen uygula mutlaka başarırsın sen opuyorumnanaktan

Bende aynı durumdayım 5 kilom var işte gitmiyo sadece göbekte toplanmış rejim olayını hiç düşünmedim ama kendime güvenmiyorum o konuda

dilara canım bizede versene şu diyetten de yapalım

hafsaa naber canım nasılsın görüşemiyoruz kuzular nasılopuyorumnanaktan

geçmişe bi bakıp geliyorum

Geçen akşam oğluma uyku tulumunu giydirdim,astronot gibi oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakın fotomuza

maşallah canım oğluşuna sıcak sıcak uyusun içinde....
kardeşlik...

ayşemelek...

zeynep berra parkta...

ayşemelek kaydırakta...

hafsacım maşallah kızlarına pek talı çıkmışlar...bebek araban pierre cardin galiba benimki de aynı seninkinden ama pek memnun değilim..mesela bugün dışarı çıktım yokuşlarda arabayla beraber ben de iniiyordum,bi oyana bi buyana yamuluyor pestilim çıktıkafamçokkarıştı
teşekkürler canım verdiğin bilgiler için...

amatist çiçeks selsin eyetkiner kikoş huri dilara ecetuba
çok teşekkür edereim kızlar allah kuzularımızı bizlere bağıişlasın inşallah...kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

tatilden dönerken arabada prensesim şimarırken teyzeleriopuyorumnanaktan

dimet kızına maşallah çok şeker olmuş ayrıca çokta büyümüş...

bekliyorum çabuk gel ....zemuszemus zemuszemus zemuszemus

yaa ben çok memnunum arabamdan hatta bu büyük kızın arabasıydı buna kaldı şimdi...
hala taş gibi.... seninkinin modeli ne acaba 3 tekerli olanlardan mı..

tatilden dönerken arabada prensesim şimarırken teyzeleriopuyorumnanaktan

ayyy yerim ben onu ne tatlı olmuş öyle..çok güzel bir kız olmuş maşallah uyanınca benim için öp canımmm...Şeniz
yaa ben çok memnunum arabamdan hatta bu büyük kızın arabasıydı buna kaldı şimdi...
hala taş gibi.... seninkinin modeli ne acaba 3 tekerli olanlardan mı..
canım 4 tekerli...ilk defa çıktım arabayla belki acemliğime rast geldi Samsun'un yolları çok yokuş belki de ondan...ilk başta zorlandım sonra sanki alıştım eşimi aradım gidemiyorum diye o da geldi...biraz sürünce saki düzeldi bakalım diğer çıkmamda daha iyi olur galiba

Hafsacım sen Ankara da oturuyordun galiba..biz de cuma günü gelecez Ankaraya kızılcahamama gidecez...

alışırsın canım....ben artık öle bi kullanıyorum ki bazen kendime bile hayret ediyorum ya ben burdan nasıl geçtim diye ...

bide eğer benimki gibiyse tekerlerine dikkat et hepsi ayrı ayrı dönüyo ya hepsinin freni açık olsun daha rahat kullanırsın ...benden tavsiye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…