2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hafzaa maşallahh kuzucuklarınaa çok tatlılarr allah uzun ömürler versinn nazar değmesinn

çiçekk bayıldım senin keretaya yakışıklı maşallahhh:asigim:

ayy kızlarr bi yürüdümki bugün tam 4 saat bebek arabasıda elimdee ohh çarşı pazar gezdim tozdum gelirken okuldan kızıda aldımm şimdi yemek işine koyulcamm:dance:

ayy kızlarr bi yürüdümki bugün tam 4 saat bebek arabasıda elimdee ohh çarşı pazar gezdim tozdum gelirken okuldan kızıda aldımm şimdi yemek işine koyulcamm:dance:

ohh çok iyi yapmışsın cnm..
ne güzell yaa bende cuma günü izinliyim.. hava güzell olursa ben de gezcemm oğlumla ama acayip paniğim hastalancak korkusuyla

prine ne güzel mekik çekebiliyosa klmaz bişi
amaben çekemedim yani 2 tane yarım mekik çektim hemen acıdı kaslarım baya hamlamış bide sinir oldum ayaklarımı sırt aşağı yatıpta kaldıramadım ya oda çok güzel alt karın hareketidir sürekli yapardım offfff inşallah düzelcekte bende yine yapabileceğim yaaaa
ben şimdilik tae-bo yapıyom böylece tüm kaslarım aynı anda çalışıp kendine gelecek daha sonra bölgesel sporlar yapıcam

walla ben de acayip kilo verdim ama cnm hiç bişey yemek istemiyo....
doğumda 15 kilo almıştım en son ..
şimdi 17 kilo vermişim :)))) süperr yaa:)))
çalışmak iyi geldi herhalde

selam kızlar nasılsınız ben kilomla ilgili kafayı yemek üzereyim.pazar rejime başladım bu rejim değil tabi emzirdiğim için genede yiyorum işte ekmek yemiyim tatlı yemiyim falan dedim.pazar sabah çıktım tartıya 79.8,pzrtesi çıktım 79.2,salı çıktım 78.6,iyi dimi?
salı günü biraz ucu kaçtı çarşamba yani bu sabah çıktım,kaç dersiniz 79.9 hadeeeeee :1shok:
ya diyorum,bana rejim yapmak yaramıyo,ben bi panik oluyom rejime girince ters tepiyo kilo vercem derken alıyom kimse beni anlamıyo,düğüne kaldı 10 gün ben o pantolona giremiycem galiba mafoldumben

ne güzell yaa bende cuma günü izinliyim.. hava güzell olursa ben de gezcemm oğlumla ama acayip paniğim hastalancak korkusuyla

korkmaa canım sar sarmala yüzü açıkta kalsınn bişeycik olmaz etrafına bakınır durur bi cafeye girdim orda iki dakka besledim kuzuyu sonra yola devam gezmeye yürüye yürüye evime geldikk allahtan benim kız seviyo dışarsını çok hoşuna gidiyo arabada gezmekksositososito

üzmee kendini canım verirsin bol su tüket benden tasiye sabah kahvaltını kral gibi yap öylee bir dilim ekmek ye sebzeye odaklan akşamda beyaz et yee tavuk yada balık yanında bol salataa verirsinn azcıkta bedensel bi iki hareket yap spor gibi iş tamam inşallahhh hee sana tavsiyem sakın akşam 7 den sonra bişey yemee bol su iç bi tane elma ye sonra yatmadan mekik çek kaç tane çekebilirsen suyunu iç yattzemuszemus

kızlar bu arada guatram yok ama karaciğerim fena yağlanmış doktor rejim diyoo başka bişey demiyoo gidişatt çok kötüymüşşmafoldumben pazartesi bi liste verdi rejime başlıyorumm bol sebzeli bi listee ekmek günde toplam 3 dilim izin varrakannehir makarna pilav haftada birer kere oda 3 4 kaşıkk en fazlaa:gitme:bana 3 ay içinde 10 kilo vereceksin dedi bakalım başaracakmıyımmakannehir

evett yaa dışarısını çok seviyo benim oğlum da nasıl bakınıyo hiç sesi çıkmıyoo:)))

onlarla her yer güzell:))))

canım geçmiş olsun.. başaracaksn inanıyorum ben sana :))) hatta sen listeyi ver bende uyayım bakalım kaç kilo vercez :)))

evlendigimde ve hamile kaldigimda 50 idim.
64le doguma girdim.
dogumdan sonra eve geldigimde 58.
40imda 55.5 ama dusmedi daha sonra.
ishal oldum soylemesi ayip 1 kg daha gitti. simdi 54.5.

daha 4.5 kg var. hepsi gobekte
yayilsa belli olmayacak. ama bir noktada toplanmis

ben sana demiştim dimi dünür sende guatr yok diye. rejim zor iş yaa ama uygularsan verirsin.karaciğerin için aslında bol enginar yiyebilsen yada hapını içebilsen çabuk toparlanır.

vay be 54.5 kg ahh bn gençken o kilodaydım kaydirigubbakcemile3

walla ben de acayip kilo verdim ama cnm hiç bişey yemek istemiyo....
doğumda 15 kilo almıştım en son ..
şimdi 17 kilo vermişim :)))) süperr yaa:)))
çalışmak iyi geldi herhalde

süper ya .daha niye vermek istiyorsun vermişsin ya her şeyi

bende cumartesi çıkardım. bostanlıda deniz kenarına çıktık esiyordu bende rüzgarlığını giydirdim.hiç bişi olmadı çokta mutluydu.fotomuzu görmedin mi albümde gülücük atıyordu herkese. çıkar korkma yani

kıskandım..

bende sulu gözlüyüm bugün.

hamilelik öncesi kiloma döndüm de ben tedavi sırasında da kilo aldım malumm hep hormon iğneleri yedik... onun için vermem şart...

ben çıkartıyorum arada cuma ya izinliyim dr a götürücem bakalım kaç kilo olmuşuz?...
ben de sulugözlüyüm yaa ama oğlumu görünce herşey tozpembe:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…