- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.321
oy kıyamam ben sana çok üzüldüm yaaa.benim kardeimde yeni evli 3aylık oda ilk atamalarda her yeri işaretledi ama olmadı üzülmüştü.bizde vardır bi hayır bekle dedik ikinci 15.000 alımda tüm izmir açıldı şimdi burnunun dibindeki okula düştü.biz ona uzak olmaz dedik sen neyapacaksın şimdi. koca bir sene kimle kalacaksın tanımadığın yer ay dert yaptım şimdi. gitmezsen bir daha görevde alamazsın.çok zor bi karar ama geleceğin için gitmek zorundasın galiba. raporda alamazsın hay allah yaa.
canım benim çok sağol ya derdimi paylaştığın için ücretsiz izin kullanmaya çalışıcam zamanı gelincede bi çaresine bakıp gidicez. kardeşinin atamasıda hayırlı olsun.
hosgeldin tatlım nasılsın gorusmeyeli..bebek peşinde hayat nasıl gidiyor bakalım?
tesekkurler yorumun için..tosbaaam hep bole orjinal pozlar mı verio yoksa basında mı bekliosun poz versin die:=)masallah yakısıklıma ..nasıl da buyudulaer kuzular hızla deil mi?
serramın sacları zaten ole cok değildi simdide dokuluo hep yastıkta sizdede var mı bu durum kızlar..
geçmiş olsun kızın bitmiş sen başlamışsın zaten bi başladımı aksilikler böle devam eder allah daha büyük dert vermesin canım aman dikkat etde tekrar kızına geçmesinya benim serranın capaklanması ve kızarıklıgı gecti şükür.dun goz dr undaydık..ama bu sefer benim sag goz iptal..arı sokmus gibi şiş ve kızarık surekli sulanıo kızımdan gecmiş..neyse o iilşti ya..bende atlatırım inş.2 damla verdi onları kullanıorum..
çok tatlı olmuş maşallah senin serranında saçları çıkmaya başlamış aynı benim elifinde öle başının önünde başladılar
heyt be deniz bey hoşgeldiniz nerlerdeydinizzz
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
canım ya allah kolaylık versin inşallah bi yol yöntem bulursun allah yardımcınız olsunselam kızlar nasılsınız.
ne zamandır yazamıyorum özledim sizleri tayinim çıktı hataya kara kara düşünüyorum nasıl olcak diye kim bakıcak kızıma benimle gelicek birini arıyorum yani anlıycanız çok yoğun kafam. bi gidip bakıcaz köymüş nasıl bi yer diye hayırlısı olsun artık. bu arada hataylı biri varmı aranızda belki biraz bilgi verir bana
nurcum ya senin puanın 60 değilmi
eşimin halasının gelini açıköğretimden 2 ıllık bitirmiş okulöncesini 48le karamanın bi kasabasına atanmış
oy kıyamam ben sana çok üzüldüm yaaa.benim kardeimde yeni evli 3aylık oda ilk atamalarda her yeri işaretledi ama olmadı üzülmüştü.bizde vardır bi hayır bekle dedik ikinci 15.000 alımda tüm izmir açıldı şimdi burnunun dibindeki okula düştü.biz ona uzak olmaz dedik sen neyapacaksın şimdi. koca bir sene kimle kalacaksın tanımadığın yer ay dert yaptım şimdi. gitmezsen bir daha görevde alamazsın.çok zor bi karar ama geleceğin için gitmek zorundasın galiba. raporda alamazsın hay allah yaa.
canım benim çok sağol ya derdimi paylaştığın için ücretsiz izin kullanmaya çalışıcam zamanı gelincede bi çaresine bakıp gidicez. kardeşinin atamasıda hayırlı olsun.
siyasi bi tanıdık falan yok mu? bu işleri onlar hallediyorlar da.keşke benim olsa senin işini halletmeye çalışırdım.off ya? çok izin alabilicek misin ki?
siyasi bi tanıdık falan yok mu? bu işleri onlar hallediyorlar da.keşke benim olsa senin işini halletmeye çalışırdım.off ya? çok izin alabilicek misin ki?
bi kaç tanıdık vardı onları devreye soktuk ama olmadı. büyük bi torpil bulmak lazım oda yok . ücretsiz izin 6 ay düşünüyorum eğer verirlerse yeni göreve başlayacağım verip vermiyceklerinden şüpeliyim.
benimki iyice kelleşti.keltoş oğlum diye seviyorum onu.önce yanlar açıldı sonra arkalar ve önler gitti.şimdi çok az bişi kaldı
geçmiş olsun kızın bitmiş sen başlamışsın zaten bi başladımı aksilikler böle devam eder allah daha büyük dert vermesin canım aman dikkat etde tekrar kızına geçmesin
çok tatlı olmuş maşallah senin serranında saçları çıkmaya başlamış aynı benim elifinde öle başının önünde başladılar
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar nasılsınız.
ne zamandır yazamıyorum özledim sizleri tayinim çıktı hataya kara kara düşünüyorum nasıl olcak diye kim bakıcak kızıma benimle gelicek birini arıyorum yani anlıycanız çok yoğun kafam. bi gidip bakıcaz köymüş nasıl bi yer diye hayırlısı olsun artık. bu arada hataylı biri varmı aranızda belki biraz bilgi verir bana
slm kızlar.
bilgisayar arızası yüzünden uzun zamandır giremiyorum.sizler ve bebişler iyidir inşallah.
mutlaka konusu geçmiştir ama geçmiş çok uzun.ishal için rota virüsü yani aşı yaptıran yaptırmayan
varmı?
ben kararsız kaldım.acil cevappp
diloşum tesekkur ederiz..buyuk kadın lafıdır ama omru olan buyuyo iştekaydirigubbakcemile3 demek geldi içimden..
nurcum tesekkurler tatlım..hayırlı olsun ataman ..senin durumunada uzuldum ama iyi taraflarını gormeye calıs yoksa daha zor b duruma donusur senin için canım..ucretsiz izin mantıklı dediğin gibi.
iki doz sanırım.114 dedi eczanedeki arkadaşım bize.bu tek dozu sanırım tekrar 114 verip 2. doz mu yapılacak bide.yoksa 1 kutudamı 2 doz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?