2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benimki iyice kelleşti.keltoş oğlum diye seviyorum onu.önce yanlar açıldı sonra arkalar ve önler gitti.şimdi çok az bişi kaldı

geçmiş olsun kızın bitmiş sen başlamışsın zaten bi başladımı aksilikler böle devam eder allah daha büyük dert vermesin canım aman dikkat etde tekrar kızına geçmesin
e bu da benim kızım..

çok tatlı olmuş maşallah senin serranında saçları çıkmaya başlamış aynı benim elifinde öle başının önünde başladılar

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
heyt be deniz bey hoşgeldiniz nerlerdeydinizzz
canım ya allah kolaylık versin inşallah bi yol yöntem bulursun allah yardımcınız olsun

maşallah ne güzelde uyurmuşşşş ya nurcum bu böle biberonunu kendimi tutuyo yoksa resim için ölesinemi tutturdunuz aman maşallah nazar değmesinnnn

benimki iyice kelleşti.keltoş oğlum diye seviyorum onu.önce yanlar açıldı sonra arkalar ve önler gitti.şimdi çok az bişi kaldı

evet ya yenileri gelsede soyle toka taksam kızıma:=)

saol kikoşcum..evet dikkat etmek lazım ..eve girdi mi çıkmıo ya..babasının da gozleri kasınmaya baslamıs cok yaygınmıs haberiniz olsun...

serra içinde tesekkur ederiz tiyzesi..ellerinizden oper..opuyorumnanaktan

e bu da benim kızım..

allah nazarlardan korusun çokta şeker bu kız yaa büyümüşş kuzumm maşallahhh:asigim:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

çok tatlı olmuşş yerim bu paşayıı
maşallahh kucucuklaraaa

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biraz düzgün yerdirde ne yapcann artık katlancak belkidee:teselli:

oyy yesinlerr keyfee bakk tatlım benim maşallahh

diloşum tesekkur ederiz..buyuk kadın lafıdır ama omru olan buyuyo iştekaydirigubbakcemile3 demek geldi içimden..

nurcum tesekkurler tatlım..hayırlı olsun ataman ..senin durumunada uzuldum ama iyi taraflarını gormeye calıs yoksa daha zor b duruma donusur senin için canım..ucretsiz izin mantıklı dediğin gibi.

slm kızlar.
bilgisayar arızası yüzünden uzun zamandır giremiyorum.sizler ve bebişler iyidir inşallah.
mutlaka konusu geçmiştir ama geçmiş çok uzun.ishal için rota virüsü yani aşı yaptıran yaptırmayan
varmı?
ben kararsız kaldım.acil cevappp

canım bende cok tereddute kalıp arastırdım b cok dr un tavsiesi var..bende yaptırdım sonunda..5 yasına kadar bebekler o mikropla muhakkak karsılasıolarmıs ve ciddi b ishal hastalıgı gecirmeden atlatabiliolarmış..bence yaptırmakta fayda var sakıncası da yok..

teşekkürler cnm .

iki doz sanırım.114 dedi eczanedeki arkadaşım bize.bu tek dozu sanırım tekrar 114 verip 2. doz mu yapılacak bide.yoksa 1 kutudamı 2 doz ????

iki doz sanırım.114 dedi eczanedeki arkadaşım bize.bu tek dozu sanırım tekrar 114 verip 2. doz mu yapılacak bide.yoksa 1 kutudamı 2 doz ????

hayır canım 4 doz oluyo ve hepsinin fiyatı ayrı ayrı....bizim dr önermedi ishalde çocuklar için çok gerekli bişeydir dedi...benim büyük kızımın zamanında yoktu zaten bu na da yaptırmıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…