- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.701
ahh canım sormaa.. benim minik cadıyla ev taşıma telaşem vardı. çok zorlandım. evi taşıdım da henüz gidemedim kendi evime. bu hafta sonu geçicem inş. koşuşturma arasında okudum ama yazamadım hiç bişi..:bbo:
kız kardeşimler orda canımdemet oklavayı cıkarttı b köseden de neron huri çıkarsa bittik demektir..ben sustum ok..:=)
dimetim dun gece yazmıssın sonra gordum ..mısırla yazısıosun sanırım..kardeşin mi çalışıyo orda tatlım..ben mısırı hep çok merka etmişimdir..
abboooow..masallah masallah..çok düşünceli b poz vermiş..ne o zuzum sut mu vermedin de alyam bole uzuldu...onu yerim yaaa...:=)tu tu tu 41 kere..
serrayı da oglan cocuguna benzetiolardı ama bu ay kirpikleri uzadı falan daha kız gb bakıyo:=)
canım hadi hoşgeldin
çoğu bitmiş azı kalmış güle güle otur
o tatl cadını yerimmm
nasılsınız sen ve prensesin
kız kardeşimler orda canım
aslında antalyada yaşıyorlar fakat eşinin çalıitığı şirket 3 yıllığına oraya gönderdi geçici görevle
kızkardeşim de ayrıldı işten mecburen
şimdi bebişini büyütüyor iyi de oldu
valla canım gezmek için güzel bi yermiş ama yaşamak için değil
türkiyenin 10 sene gerisindelermiş
aradığı bişeyi bulamıyo
hamileyken leblebi aşerdi düşün buralardan gönderdik
bi gelmelerinde 3 uçak değiştiriyorlar
hasretiz yane anca senede bir gelebiliyor:gitme:
selam kızlar demetim geçmiş olsun canım eşine öykümüzede kocaman bir maşallah nede tatlı olmuş öyle bizimkide salatalığı çok sevdi cuk cuk emiyor birde elmayı tutuyorum ağzına onuda seviyor ama daha ek gıdaya geçmedik drumuz bakalım haftaya ne diyecek
zuzuuum nasılsın canım artık seni göremiyorusss buralarda gerçi bende pek giremiyorum tam açıyorum kız başlıyor mıkırdanmaya geçmişi okuyuncaya vakitde geçiyor bak yine başladı duydu annesinin pcde vakit geçirdiğini
kilolardan bahsediliyor çok dertliyim bu konuda birgün yemiyorum ertesi günü bozuyorum yiyorum yani nasıl başlıyacağım bilmiyorum sporuda bıraktım annem geliyordu onada zor geldi hergün gelmesi
benim kızın kolik sancıları bitti gibi ama huysuzlukları başladı uykusu gelince uyuyana kadar kıyamet koğparıyor ne yapsam susumuyor o ağlıyor ben ağlıyorum o kadar yoruldumki gaz maz değil yani resmen huysuzluk
aranızda dr browns ın bibeonunu kullanan varmı eşim dar ağızlısını almış ama deliği çok küçük olduğu için sinirleniyor gelmiyor diye acaba nasıl uç almam gerekiyor bugün baktık kipaya ama bulamadık
bugün kpada herkez kızıma baktı o kadar korktumki nazar olacak diye herkez yanımıza geldi naz sevdi artık sonra pazara götürmedik anneme bıraktık öyle gittik nazar olmasından korktuk
Dimetttt bana vuramazkiiiii kacarımmmm , yuvarlanır gözden kaybolurummmm lülülülülülü
lemm bu ne böyle güççücükkkk
benim gözler görmez ki du eccük büyütiim kızımı doya doya izlimmmopuyorumnanaktan
oyyyyyyyyyyy kurban olsun teyzesi onu yaratana maşallahhh prensesime
şapkası da pek yakışmışşşşşŞeniz
sanıyon mu ki ben yvallanamammmmmklava:
kızdırma beni üzerine düşerim görürsünnnnn:roflol::roflol:
derinim hoşgeldin canımmm
çok teşekkür ederizzzz
o mıkırdayan nazı yerim bennnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrr benim kızım bugün 3-4 kaşık püre yediiii:lepi:
şeftali elma karışık
hem buruşturdu yüzünü hemde açtı ağzını yuttukaydirigubbakcemile3
sırf özendim sizlere de ondan gittim aldım zemuszemus
öperim sizleri kızım durmuyo...iyi geceler
Teşekkür ederis demet teyzesi kızımın kafasında sac yok güneş direkt gelmesin diye taktık bisi demedi bu sefer cıgırmadı hayret bi sekilde kaydirigubbakcemile3
Göbegimle ezer rencide ederim dimetttt seni baaaa baaaa hamilelik günlerimize götürme bizi tekrar reja edicem, bu ortamda dahi kibarlıımı bozmuyorummm salon şişkosu çizgimi delikafadulden
Hala kızım napıyo bakiiimmm yirim onun salatalıgınııı bennnnnn alırım burdan çengelköy gelirim valla ısırmaya salatalıkla kandırırım hala kızımı mıncırırımmmmm :lepi:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
laelaelaelaelae
hala kızın iyi teyzesi bugün eccük huysuzdu gelen giden huzurunu bozuyo prensesiminnnkaydirigubbakcemile3
tam mıncırmalık oldu tosbam teyzesi 7 kilo yu ecck geçtik maşllah kızçelerimize tostoslarkaydirigubbakcemile3
bizde iyiyiz teyzesi aynen kucağına alacaksın önü dönük olacak yoksa kıyamet kopuyor evde gezinip durucan bende temizlik yapacağım diyorum o zaman kıyameti koparıyor tabii sonuçta o kazanıyor işi gücü bırakıyoruz az önce yine uyuıyuncaya kadr öldürdü beni nasılda debelenip duruyorİyidir cnm nossun siz nassınız analı kızlı opuyorumnanaktan artık bende giremiyorum eskisi kadar, yirim ben Nazın nazını benimki de aynını yapıyo cıldırıyo uyuyana kadar akannehir Ama direnmekten uyumıcam diye debeleniyo gezcemde gezcem kaydirigubbakcemile3
derinim hoşgeldin canımmm
çok teşekkür ederizzzz
o mıkırdayan nazı yerim bennnnnnn
hoşbulduk canımmmm sorma teyzesi adı gibi nazlı koyma dediler bana ama bne olsun nazlı olsun kızım koyacağım naz dedim meğer başıma geleceklerden haberim yokmuş neyse herşeye rağmen değer bak şimdide uyuyor nasıl özlüyorum opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrrrr benim kızım bugün 3-4 kaşık püre yediiii:lepi:
şeftali elma karışık
hem buruşturdu yüzünü hemde açtı ağzını yuttukaydirigubbakcemile3
sırf özendim sizlere de ondan gittim aldım zemuszemus
kocaman oldu teyzesi ne çabukda büyüyorlar vallahi haftaya 4 bitiyor bile işte gerçi gaz olayı bizi mahvetti ama çok şükür geçti sayılır artık:lepi:kaydirigubbakcemile2Ay derinnn komacan olmus Naz yahuu tanıyamadım resmen masallah teyzesininn kuzusuuuu kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?