2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım hadi hoşgeldin
çoğu bitmiş azı kalmış güle güle otur
o tatl cadını yerimmm
nasılsınız sen ve prensesin

kız kardeşimler orda canım
aslında antalyada yaşıyorlar fakat eşinin çalıitığı şirket 3 yıllığına oraya gönderdi geçici görevle
kızkardeşim de ayrıldı işten mecburen
şimdi bebişini büyütüyor iyi de oldu

valla canım gezmek için güzel bi yermiş ama yaşamak için değil
türkiyenin 10 sene gerisindelermiş
aradığı bişeyi bulamıyo
hamileyken leblebi aşerdi düşün buralardan gönderdik
bi gelmelerinde 3 uçak değiştiriyorlar
hasretiz yane anca senede bir gelebiliyor:gitme:

Teşekkür ederissss,poz yapıyo ya teyzesi süt için cevirmedigi dolap yok veletinnnn kaydirigubbakcemile3 Biste yemiyorusta yemiş gibi yapıyorus :lepi: Bizimde kirpikleri felan uzadı pembede giyiyo ama yok yinede sorma ihtiyacı hissediyolar sacı yok ya pıtırcıgımın :kedi:

selam kızlar demetim geçmiş olsun canım eşine öykümüzede kocaman bir maşallah nede tatlı olmuş öyle bizimkide salatalığı çok sevdi cuk cuk emiyor birde elmayı tutuyorum ağzına onuda seviyor ama daha ek gıdaya geçmedik drumuz bakalım haftaya ne diyecek
zuzuuum nasılsın canım artık seni göremiyorusss buralarda gerçi bende pek giremiyorum tam açıyorum kız başlıyor mıkırdanmaya geçmişi okuyuncaya vakitde geçiyor bak yine başladı duydu annesinin pcde vakit geçirdiğini
kilolardan bahsediliyor çok dertliyim bu konuda birgün yemiyorum ertesi günü bozuyorum yiyorum yani nasıl başlıyacağım bilmiyorum sporuda bıraktım annem geliyordu onada zor geldi hergün gelmesi
benim kızın kolik sancıları bitti gibi ama huysuzlukları başladı uykusu gelince uyuyana kadar kıyamet koğparıyor ne yapsam susumuyor o ağlıyor ben ağlıyorum o kadar yoruldumki gaz maz değil yani resmen huysuzluk
aranızda dr browns ın bibeonunu kullanan varmı eşim dar ağızlısını almış ama deliği çok küçük olduğu için sinirleniyor gelmiyor diye acaba nasıl uç almam gerekiyor bugün baktık kipaya ama bulamadık
bugün kpada herkez kızıma baktı o kadar korktumki nazar olacak diye herkez yanımıza geldi naz sevdi artık sonra pazara götürmedik anneme bıraktık öyle gittik nazar olmasından korktuk

hadi yaa..mısıra 3 ucak deiştiriyolar demkki..gezmek için seviyorum bende ama bu kadar geri olduklarını bilmiodum..kardeşini özlüosundur eminim..ama insanın b kardeşinin olması cok guzel b duygu..

İyidir cnm nossun siz nassınız analı kızlı opuyorumnanaktan artık bende giremiyorum eskisi kadar, yirim ben Nazın nazını benimki de aynını yapıyo cıldırıyo uyuyana kadar akannehir Ama direnmekten uyumıcam diye debeleniyo gezcemde gezcem kaydirigubbakcemile3

Ahanda benim küçümümmmm yirimmmm kızımı masallah diyin teyzoşları olarmı topime, erkek zannediyo gören kızımı yaaaa kaydirigubbakcemile3

lemm bu ne böyle güççücükkkk
benim gözler görmez ki du eccük büyütiim kızımı doya doya izlimmmopuyorumnanaktan

oyyyyyyyyyyy kurban olsun teyzesi onu yaratana maşallahhh prensesime
şapkası da pek yakışmışşşşşŞeniz

Dimetttt bana vuramazkiiiii kacarımmmm , yuvarlanır gözden kaybolurummmm lülülülülülü

sanıyon mu ki ben yvallanamammmmmklava:
kızdırma beni üzerine düşerim görürsünnnnn:roflol::roflol:

Teşekkür ederis demet teyzesi kızımın kafasında sac yok güneş direkt gelmesin diye taktık bisi demedi bu sefer cıgırmadı hayret bi sekilde kaydirigubbakcemile3

Göbegimle ezer rencide ederim dimetttt seni baaaa baaaa hamilelik günlerimize götürme bizi tekrar reja edicem, bu ortamda dahi kibarlıımı bozmuyorummm salon şişkosu çizgimi delikafadulden

Hala kızım napıyo bakiiimmm yirim onun salatalıgınııı bennnnnn alırım burdan çengelköy gelirim valla ısırmaya salatalıkla kandırırım hala kızımı mıncırırımmmmm :lepi:

derinim hoşgeldin canımmm
çok teşekkür ederizzzz

o mıkırdayan nazı yerim bennnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrr benim kızım bugün 3-4 kaşık püre yediiii:lepi:
şeftali elma karışık
hem buruşturdu yüzünü hemde açtı ağzını yuttukaydirigubbakcemile3
sırf özendim sizlere de ondan gittim aldım zemuszemus

Benim doktorum höykürüyo yahuuu ek bisiler yedirsemmi diyince tat duygusunu geliştirme zaten 1-2 ayı kaldı dedi, anne sütüm dısında su bile verme diye psikolojik baskı yapıyo bende cok özeniyorum ama sıkıcam dişimi gücümün yettigi yere kadar akannehir

afiyet olsun kuzuma..bende sırf sizden özendim diye bugun herobaby nin meyve püresini aldım 3 4 kasık yedi..:=)ama tadı hiç guzel değil bence..

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
laelaelaelaelae

hala kızın iyi teyzesi bugün eccük huysuzdu gelen giden huzurunu bozuyo prensesiminnnkaydirigubbakcemile3
tam mıncırmalık oldu tosbam teyzesi 7 kilo yu ecck geçtik maşllah kızçelerimize tostoslarkaydirigubbakcemile3

Geçin geçin 7 kiloyu aferimmm masallah dimettimmmm semirsin hala kızım bilas daha yiycem ben onun butlarını kırmızı baslıklı öykü zehrayla, kurt zuzuuuu :icecream:

bizde iyiyiz teyzesi aynen kucağına alacaksın önü dönük olacak yoksa kıyamet kopuyor evde gezinip durucan bende temizlik yapacağım diyorum o zaman kıyameti koparıyor tabii sonuçta o kazanıyor işi gücü bırakıyoruz az önce yine uyuıyuncaya kadr öldürdü beni nasılda debelenip duruyor

valla bende bugün kipada baktım durdum alsammı almasammı diye düşündüm yinede almayayım şimdi sizlerden cesaret aldım yarın misafirler gidince kipadayımhihoyyyt:ecrin_bebek:

Kıslarrr kardeşim gelmişti maç izlemeye iki dakka cıkıyorum gelebilirsem 2 dakkaya burdayım yolcu edince kardeşciimiiiii onu da yirimmmm öpüyorum komacannnnn simdilik tabe opuyorumnanaktan

oy oyyy oyyyy yerim ben o alyayı maşallah kırkbir kere sorma zuzuuum yaaa banada bugün kızmı erkekmi diye soruyorlar morları kırmızıları giydirmişim ne soruyorsunuz yaaaaa değilmi ama

Ay derinnn komacan olmus Naz yahuu tanıyamadım resmen masallah teyzesininn kuzusuuuu kaydirigubbakcemile2
kocaman oldu teyzesi ne çabukda büyüyorlar vallahi haftaya 4 bitiyor bile işte gerçi gaz olayı bizi mahvetti ama çok şükür geçti sayılır artık:lepi:kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…