- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.721
oy oyyy oyyyy yerim ben o alyayı maşallah kırkbir kere sorma zuzuuum yaaa banada bugün kızmı erkekmi diye soruyorlar morları kırmızıları giydirmişim ne soruyorsunuz yaaaaa değilmi ama
kızlar bugün belki 10 kere alıntı yapıp kapamak durumunda kaldım..
çıldırıyorum şu anda...
kaynanamlar sabah kahvaltıya çağardılar...burda eşimin halası var biraz gerizekalı bir kadın...
bize geleceklermiş kaynanamda biz onları çağıralım demiş kendisi sülük olduğu için..
geldim kaynanamlara kahvaltı ettik ipeği alıyor sarılıyor öpüyor kızıyorum yüzünü öpme nefesini soluma falan die..
kızı var 10 yaşında şu an bile arkamdan ayzdığıma bakıyor yüksek sekle okumaya çalışıyor .çıldırtıt beniii.
ipeği kaç kere uyuttum uyandırdı ..eve gidecek oluyorum ben zaten size geliyordum hadi gidelim diyor.ç..kaldım burda gitmesini bekliyorum...
resmen sırnaşık sümük sülük ay delirrdmmiiimmmm...
çocuğuı öpmeyin koklayın diyo bana öpüyorum die kızıyor sana ne be o benim kızım ...
10 yaşındaki kızına diyorum yaklaşma bak ipek hasta sana geçmesin diyorum ondan geçen herşeye razıyım diyo yanaklarını öpüyooooo
ipek hasta bu arada dün hapşırık tıskırık ökrüsük burun tıkanıklığı...sabah sağlık ocağına götürücem..
melekleriniz çok tatlı dedim ya hepsinin alıntı yaptım tektek yiyecektim ama alıntı yapamadım...
bebekler ek besinlere başlamışsınız ..valla ilk duyduğumda hayret ettim ama ipek sizden çok çok geç doğduğu için sizinkilerin başlaması normal geldi..hatta bende havuç suyu versemmi die düşünüyorum.....
3 ay bitti 4 aya girdi...artık bişeyler bende tatırayım mı kızlar...
bu arada ay aklıma gelip duruyo star dust geçmiş olsun canım ameliyat varmış acil şifa demet kocişine acil şifalar versin allah..
ay nolur es geçtiklerim olabilir ipek şimdi cadı halanın elinde bi gözüm onda.....
aman gittiler çok şükür ipeğe şimdi babannesi ıhlamur içiriyor....
ya bilgisiz cahil insan...ipeği bana ver bi gece vala bakarım sütü kaynatırım prinç maması yaparım ....bakarım ben kızımaa ayyy yerim yerim...
b.k yeeee defol git bırak kızımı..
ver halası onun klarnı acıktı diyorum ama ipek bas bas bağırıyo emmek işstemiyorum die kaydirigubbakcemile3 ay çok şükür gittiler ..bir daha arasa bile açmam telefonlarıı
karenim senin pisi pisinde çok tatlı ya resimde
kibele senin prenseste öyle maşallah hepisine ay bi ara ewet diloşun kızısılarını da gördüm ay maşallah hepsineeeeeeıı
ayy canım allah sabır vewrsin okurken ben yoruldum valla....
bi daha ne ara ne cevap ver böle insanların tlf larına...
oy oy oy maşallah yerim ben onu nasılda güzel parmak emermiş ööle...
çok güzel bir prenses allah nazarlardan saklasın
geçmiş olsun canım.acil şifalar eşine.
topiğin bir yakışıklısı daha gözler yeter zaten :) koca bi maşallah
teşekkürler canım
teşekkür ederim canım inşallah çabuk geçer bu günler zira gerçekten zor eşim şimdiden bu durumdan çok sıkıldı birde iyileşebilecekmi endişesi var pffff
kız bi dene daha mı geliyo aceba heeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
anammmmmmmmm hayır olsun diyelimmmmmdelikafadulden
allah olmayanlara versin canımmm artıkın benim o sayfa kapandılaelaelaelaelae
gerçi oğlum anne birde efe istiyorum diyip duruyor ama hiççç duymuyorum benkafamçokkarıştı
kız bende çok görüyorum anacım sizleri bi sen değilsin heeekaydirigubbakcemile3
dünya tatls bunlar gerçekten canım Rabbim korusun nazarlardan
kızın tam artist valla kız baksana şu pozlaraaopuyorumnanaktan
çokkkk teşekkürler cici teyzelerimizzzzopuyorumnanaktan
oyyy maşallah okullu cadımıza çok sevimli yaaaaaa yerim seniiiiiiiicokacimcoook
ya şu parmağını yiyene ne demeli getir kız ben yutacam o ballı yumruğunuuuucokacimcoook
ohhhhhh maşallah afiyet şeker ball kaymak olsunnnnnn şifa olsunnnn eylülüme inşallahhhhh:lepi:
sağol canım yaa bugün şükür ki normale döndü zar zorkafamçokkarıştı
sabaha kadar rezene içtim bisküvi yedimmmmm
canım bi ara öykü zehra da istemiyodu zorla veriyodum sende zorla sakın bırakmasın en azından sen mücadeleni yap
ayy allah yardımcın olsun diyecektim ama şükür ki gitmişlerrrr
valla yatılı misafir zor heşle de 2 çocuklaaa:umursamaz:
teşekkürler canım sorma teyzesi çok asabi bi cadı bukaydirigubbakcemile3
aynen benimki de iyileşmişti bi banyo yaptı gene tıkandı burnu:sinifsinif:
sütüm bugün normale döndü şükür canm
ahh elimde değil ne yapayım birde gelen giden çok sağolsun çok yoruldum onunda etkisi var
maşallah fıstığa kocaman olmuş yaaaa
analı kızlı da çok şekersiniz nurcum
bu arada bluzünün aynısı bende de varrrkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz canmm
teşekkürler nazlıcımm
maşallah maşallahhh çifte kavrulmuş bunlar
yalnız cadıdaki gözlere bak nasıl poz veriyor yaaa anacım bu kız kesin fotomodel olacak haa demedi demeee:lepi:Şeniz
ayyy kadına sinir oldum hurişş o ne öyle yaaa çocuk zaten hastaymış halide yoktur yavrumunnnnnnn
çok geçmiş olsun tatlım kıyamam ben ipeğime
götür canım ilaçsız geçmiyo valla gül gibi soluyolar 2 günde yaa tüm düzenleri bozuluyo senağlama
teşekkür ederiz canım ayrıcaŞeniz
valla resmen boğuldum geçmişte bugün birde pc nin uyuzluğu tuttu sinir geldiiiii:mymeka:
zemuszemus
hoşgeldin canımcımmmmmmm
dün senin peşinden pek bi koştum ama yakalayamadan gittinlmaz:
bu arada sen fb lisin heralde güldüğüne göreeeeelmaz:
yenmeyin lem bizi oğlum ağlıyo bi saattirklava:
teşekkürler canım benim valla geçicek inşallah
bu arada bana da geçiricek tabi geçerkenkafamçokkarıştılaelaelaelaelae
şükür bugün normale döndük inşallah bida olmaz öylemafoldumben
sen nasılsın canım babaannemiz nasıl Alya cım nasılŞeniz
walla atletikim ama diri oldugum soylenemez hala 60 kiloyum ve bıngıl b ayva gobusum var..cok gazlandıgımda ise ayva karpuz oluyo sanki..kısacası bostan gibiyim bennaniknanik
hadi yaa..mısıra 3 ucak deiştiriyolar demkki..gezmek için seviyorum bende ama bu kadar geri olduklarını bilmiodum..kardeşini özlüosundur eminim..ama insanın b kardeşinin olması cok guzel b duygu..
öperim sizleri kızım durmuyo...iyi geceler
Benim doktorum höykürüyo yahuuu ek bisiler yedirsemmi diyince tat duygusunu geliştirme zaten 1-2 ayı kaldı dedi, anne sütüm dısında su bile verme diye psikolojik baskı yapıyo bende cok özeniyorum ama sıkıcam dişimi gücümün yettigi yere kadar akannehir
afiyet olsun kuzuma..bende sırf sizden özendim diye bugun herobaby nin meyve püresini aldım 3 4 kasık yedi..:=)ama tadı hiç guzel değil bence..
Geçin geçin 7 kiloyu aferimmm masallah dimettimmmm semirsin hala kızım bilas daha yiycem ben onun butlarını kırmızı baslıklı öykü zehrayla, kurt zuzuuuu :icecream:
bizde iyiyiz teyzesi aynen kucağına alacaksın önü dönük olacak yoksa kıyamet kopuyor evde gezinip durucan bende temizlik yapacağım diyorum o zaman kıyameti koparıyor tabii sonuçta o kazanıyor işi gücü bırakıyoruz az önce yine uyuıyuncaya kadr öldürdü beni nasılda debelenip duruyor
valla bende bugün kipada baktım durdum alsammı almasammı diye düşündüm yinede almayayım şimdi sizlerden cesaret aldım yarın misafirler gidince kipadayımhihoyyyt:ecrin_bebek:
Kıslarrr kardeşim gelmişti maç izlemeye iki dakka cıkıyorum gelebilirsem 2 dakkaya burdayım yolcu edince kardeşciimiiiii onu da yirimmmm öpüyorum komacannnnn simdilik tabe opuyorumnanaktan
derinim hoşgeldin canımmm
çok teşekkür ederizzzz
o mıkırdayan nazı yerim bennnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrr benim kızım bugün 3-4 kaşık püre yediiii:lepi:
şeftali elma karışık
hem buruşturdu yüzünü hemde açtı ağzını yuttukaydirigubbakcemile3
sırf özendim sizlere de ondan gittim aldım zemuszemus
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi geceler yarın misafirlerim var bu hafta hergün misafirim var hemen hemen eşimde fbli evde sevinç çığlıkları var naz uyanmadan birazcık uyuyayım akşamki gibi yaparsa yandık sabahın 4 ünde evin içinde turluyorduk
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım iyi akşamlarrr
şükür bugünümüze dünürüm sen nasılsın yakışıklı damadım nasıllllŞeniz
Selsincimmmm nasılsın cnmmmmm özlemişimmm beaaaa kaydirigubbakcemile5
Dimetttt yaaa benim velette yemek secermi bak korktum simdi aceba denetsemmi bende bikac bisi korktum simdi :sinifsinif:
oyy oyy çok tatlıı maşallahh kızınaa canımm
afiyet şeker bal olsun öykümee şifa niyetineee ee alışcak annesii ver gitsin yaaa heheh benimki çok şapırdanıyo ben yemek yerken dayanamıyorum gözü kalıyodur içini çekiyo arada o zmana bitiyom vallahi bende dayanamayıp veriyorum:) hatta bu akşam mercimek tanesi kadar balık verdim ağzınaa vermezdimde masaya tırmanıyo kucağımda resmen dedim yalatayımdaa sussun
ya benim oğlumda 4 ayı bitirdi.5 den gün alıyoruz.8 kilo olmuş.çokmu sizce.bana çok geliyor.doktor birşey demedi ama.ben çok şişman olmasını istemiyorum
diloşummmm hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
selsinnnnnnnnnn blueeeee narrrrrrrrrrrrrrrr cemreeeeeeeee sizlerde hoşgeldinizzzz ses verinnnnnnnnopuyorumnanaktan:hulya:
ya benim oğlumda 4 ayı bitirdi.5 den gün alıyoruz.8 kilo olmuş.çokmu sizce.bana çok geliyor.doktor birşey demedi ama.ben çok şişman olmasını istemiyorum
demetcim eşine çok çok geçmiş olsun canım
Selsincimmmm nasılsın cnmmmmm özlemişimmm beaaaa kaydirigubbakcemile5
Dimetttt yaaa benim velette yemek secermi bak korktum simdi aceba denetsemmi bende bikac bisi korktum simdi :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?