2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oy oyyy oyyyy yerim ben o alyayı maşallah kırkbir kere sorma zuzuuum yaaa banada bugün kızmı erkekmi diye soruyorlar morları kırmızıları giydirmişim ne soruyorsunuz yaaaaa değilmi ama

Teşekkür ederis derin teyzesi büyüyorus iste biste kendi çapımızda Yaa benimde diyesim geliyo erkek bebek ama ben sapıklıımdan pembe giydiriyorum hayret bisi maksat kıza yengeç gibi yaklasmak yirmiyimmm ben kırk yılın zuzusu bugüne bugünnnn yakarım uleynnn bu gezegeni keserim toplarınııı :sm_cool:

kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi geceler yarın misafirlerim var bu hafta hergün misafirim var hemen hemen eşimde fbli evde sevinç çığlıkları var naz uyanmadan birazcık uyuyayım akşamki gibi yaparsa yandık sabahın 4 ünde evin içinde turluyorduk

kıss okurken bana afakanlar bastı ayy harbiden ne yapışkan ne sümüksü misafirmiş:) aman bacım uzak dur öylelerinden korkarım ben:bbo:

sağolasın canım benim aman haa açarsan tlf elini verriken kolunu kaptırırsın:)

teşekkür ederizz canımmŞeniz

sağolasın canım benimm vallahi ben diretiyorum uğraşmasam şimdiye kadar çoktan bırakmıştı şimdide zar zor bi 5 dakka emdi uyudu ama ayaklar felan tepişe tepişeee bakalım kim pes etceklmaz:

walla atletikim ama diri oldugum soylenemez hala 60 kiloyum ve bıngıl b ayva gobusum var..cok gazlandıgımda ise ayva karpuz oluyo sanki..kısacası bostan gibiyim bennaniknanik

ilahi karenn akşam akşam güldürdün benii bende sendedim canımm ayva göbek biraz yiyince karpuz böyle gidiyooo 1 kilo verdim geçen hafta öylece duruyo veremiyorum dahaaakafamçokkarıştı

Bi dene daha koyıyımmm teyzeleriii aman masallahı eksik etmeyin, tımam bitti bu kadar koycaklarımmmm zemuszemus

maşallahhhhhhhhhhhh yavru kuşumaaaa
Rabbim korusun nazarlardannnnnn

hadi yaa..mısıra 3 ucak deiştiriyolar demkki..gezmek için seviyorum bende ama bu kadar geri olduklarını bilmiodum..kardeşini özlüosundur eminim..ama insanın b kardeşinin olması cok guzel b duygu..

canım önce kahireye uçuyolar
hurghada da bizimkiler
ordan antalyaya gidiyolar
ordan ist a
sonrada buraya

çok özlüyorummmm
helede yeğenimiii
ilk ve tek yeğenim
içim eriyo kameradan bakarken ona
:gitme:

öperim sizleri kızım durmuyo...iyi geceler

iyi geceler canımmm

ben sormadımki neee
ya ben sadece tattırdım
birde kızım onu yedikten sonra daha bi iştahla emdiiiiiikaydirigubbakcemile3
memişin kıymetini mi anladı cadı bilmem kiiii:roflol:

zuzucum oğlumda ilk 6 ay su dahil hiçbirşey vermemiştim
o kadar yemek seçiyor ki
yediklerini saysam şaşarsınız
ne peynirin ne zeytinin ne sebzelerin yeşilliklerin tadını bilmeden ağzına bile sürmüyo
onunla ilgili tek derdim yemek yememesi
o yüzdennnnn kızımda herşeyi erkenden tattırıcam:umursamaz:

afiyet olsun kuzuma..bende sırf sizden özendim diye bugun herobaby nin meyve püresini aldım 3 4 kasık yedi..:=)ama tadı hiç guzel değil bence..

bende aynennnnnnnnnndelikafadulden
2 kavanoz hero baby aldım biri sebze biri meyve
birde bebelac aldım o da meyve

azar azar tattırıcam

Geçin geçin 7 kiloyu aferimmm masallah dimettimmmm semirsin hala kızım bilas daha yiycem ben onun butlarını kırmızı baslıklı öykü zehrayla, kurt zuzuuuu :icecream:

kurt zuzu heee:roflol:

:lepi:

Kıslarrr kardeşim gelmişti maç izlemeye iki dakka cıkıyorum gelebilirsem 2 dakkaya burdayım yolcu edince kardeşciimiiiii onu da yirimmmm öpüyorum komacannnnn simdilik tabe opuyorumnanaktan

hade göndert gelŞeniz
bizde de kaynım vardı onu gönderdik
kocişimin sargı işini hallettim veee karşınızdayımmmmmzemuszemus

diloşummmm hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan

selsinnnnnnnnnn blueeeee narrrrrrrrrrrrrrrr cemreeeeeeeee sizlerde hoşgeldinizzzz ses verinnnnnnnnopuyorumnanaktan:hulya:

Ahanda benim küçümümmmm yirimmmm kızımı masallah diyin teyzoşları olarmı topime, erkek zannediyo gören kızımı yaaaa kaydirigubbakcemile3

oyy oyy çok tatlıı maşallahh kızınaa canımm

afiyet şeker bal olsun öykümee şifa niyetineee ee alışcak annesii ver gitsin yaaa heheh benimki çok şapırdanıyo ben yemek yerken dayanamıyorum gözü kalıyodur içini çekiyo arada o zmana bitiyom vallahi bende dayanamayıp veriyorum:) hatta bu akşam mercimek tanesi kadar balık verdim ağzınaa vermezdimde masaya tırmanıyo kucağımda resmen dedim yalatayımdaa sussun

ya benim oğlumda 4 ayı bitirdi.5 den gün alıyoruz.8 kilo olmuş.çokmu sizce.bana çok geliyor.doktor birşey demedi ama.ben çok şişman olmasını istemiyorum

iyi uykular canım inşallahh rahat bir gece geçirirsinizzzz
şimdiden kolay gelsin misafirler için de

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım iyi akşamlarrr

şükür bugünümüze dünürüm sen nasılsın yakışıklı damadım nasıllllŞeniz

Selsincimmmm nasılsın cnmmmmm özlemişimmm beaaaa kaydirigubbakcemile5

Dimetttt yaaa benim velette yemek secermi bak korktum simdi aceba denetsemmi bende bikac bisi korktum simdi :sinifsinif:

iyiyim canım sen nasılsın.uzun zaman oldu valla.biz buralardayız sen kaçaksın.bende özledim seni.çalışırken senle açardık dükkanı

Teşekkür ederis diloş teyzesiiii bitanesinnnn sennnnn a.s.

ya benim oğlumda 4 ayı bitirdi.5 den gün alıyoruz.8 kilo olmuş.çokmu sizce.bana çok geliyor.doktor birşey demedi ama.ben çok şişman olmasını istemiyorum

Oyyy oyyy topişimmm yaaa bence iyi cnm kilosu üst sınırda gibi geldi ama sonucta doktorun söylerdi bi durum olsaydııı ohhh ohhh etli butlu masallah tam dişime göreee delikafadulden Yirimmmmmmmm cokacimcoook

diloşummmm hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan

selsinnnnnnnnnn blueeeee narrrrrrrrrrrrrrrr cemreeeeeeeee sizlerde hoşgeldinizzzz ses verinnnnnnnnopuyorumnanaktan:hulya:

hoşbulduk canım benim gel bi öpemm özledim seniiiŞeniz

bilememki canım ama normal yaa benim kızda tam 4. doldurdu 7.200 gram erkekler biraz daha toplu oluyo dert etme emeklemeye başlayınca eritirr:hulya:

demetcim eşine çok çok geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canımmm

Selsincimmmm nasılsın cnmmmmm özlemişimmm beaaaa kaydirigubbakcemile5

Dimetttt yaaa benim velette yemek secermi bak korktum simdi aceba denetsemmi bende bikac bisi korktum simdi :sinifsinif:

canım bana sorarsan tattır
doyumluk değil tabi ama hepsinin lezzetlerini öğrensin
ben hala çekiyorum o yüzdennnnn çok korkuyorum kızım oğlum gibi olmasın diye herşeyi tattırıcam:umursamaz:

zuzuum kızın çok güzel maşalah

selsinciğim bence oğlun iyi gidiyor oyuda uzun çünkü. için rahatlayacaksa benim oğlanda 15 gün önce 7500 gr 65 cm di.bana zayıf geliyor. hem emeklemeye başlayınca çok kilo veriyorlar şuanki kilosu için korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…