2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyiyim canım sen nasılsın.uzun zaman oldu valla.biz buralardayız sen kaçaksın.bende özledim seni.çalışırken senle açardık dükkanı

Sorma selsincimmm yaaa tükkanı devrettim elden cıkardım artık evdeyim bi süre kaydirigubbakcemile3 İşlerim karısık benim bu aralar ama iyiyim cok sükür huzurluyum ya bence en önemlisi bu topişimi düşündükçe ne var ne yok unutuveriyorummmm :lepi:

iyi akşamlar kızlar ben geldiim

Hoşğeldiiiiizzzzz kaydirigubbakcemile5

Bak ya beni paniğe gark ettin simcik iyimi ne yedircem hic hazırlıklı diilim bilmem de napsamki acep CADIARZU

slm iyi geceler ay çıldırıriim bu netle ben bağlantı gidiyo tam yazıyom yok gitmiş demet geçmiş olsun eşine sanada ALLAH kolaylık versin zuzum alya kızımız ne kadar büyümüş maşallah selsin tosuncuk olmuş senin yakışıklı ama çok da değil kilosuu yürürken verir bide diş çıkarma olayı var o zaman da vericek benimkide bana zayıfladı gibi geliyo 3 ay 3 haftalığız 6600 iki günüdrde öksürük burun akıntısı var yarında devam ederse doktora gitcez daha hiç ayaklarına da basmıyo çok kafam takıldı ona bu gün arkadaştaydık oda dedi doktora sor bakalım niye daha basmıyo mafoldumben

Teşekkür ederissss teyzesiii :1hug:

Ohhh ohhh semirtin kıslar semirtinnnn yollayın bana but menüleri indiriyim mideye allahım but koleksiyonu yapcammmmm delikafadulden alkisalkisalkis emeklemeye baslayınca cidden baya bi kilo kaybediyolarmıs bence depolamak lazım simdiden :jeyyar:

boşver canım.bende işsizim.biliyorsun bizimde şirket kapanmıştı.bende oğlumu büyütmenin tadını çıkarıyorum.sonra gene bakıcaz birşeyler artıkın

teşekkür ederiz teyzesiiiiiii
aboooooov balık yedi heeeekaydirigubbakcemile3
afiyet olsun fındığımaaaaŞeniz
yalnız ben bişeyi vermeden önce bi google amcaya soruyorum zararı olurmu diye yoksa sürüyorum ağzına tadımlıkzemuszemus
bi kaç kere tahin pekmez sürdüm allahım ellerimi bi yakaladı yutacaktı nerdeyse cadıkaydirigubbakcemile3

ya benim oğlumda 4 ayı bitirdi.5 den gün alıyoruz.8 kilo olmuş.çokmu sizce.bana çok geliyor.doktor birşey demedi ama.ben çok şişman olmasını istemiyorum

canım hiç korkma anne sütüyle olan kilodan
maşallahhhhhhhhh yakışıklı damadımaaaŞeniz

damat beyler gayet iyi.ama bu akşam biraz huysuzluk yaptık.artık sızdı.benim güzel gelinim nasık bakem
oh ohh iyi olsunlar amannn
aynen bizimkide huysuzdu bu akşam yaaa bunlar anlaştılar mı yoksaaa

hoşbulduk canım benim gel bi öpemm özledim seniiiŞeniz

bilememki canım ama normal yaa benim kızda tam 4. doldurdu 7.200 gram erkekler biraz daha toplu oluyo dert etme emeklemeye başlayınca eritirr:hulya:

bende seni özledim tatlımmmmmmmŞenizhiç karşılaşamıyorduk iyi olduuuopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar ben geldiim

canım hoşgeldinnnnnnŞeniz
seninlede karşılaşamıyoruz artık nasılsın yakışıklımız nasılll
tonton yanaklarını yerim ben onunnnnn çok tatlı resimdeee

hoş geldin canımm nasılsın opuyorumnanaktan

iyiyim şeker bir carefour yapıp geldik oğlan da gezmiş oldu.yoruldu nasıl uyuyacağını bilemedi valla şu saatler değişti ya bende yeni saate göre yatırmak istedim bayıldı yavrucak. anamlardan inerken yemek indiryordum sen elimden bi kay gitti benim yemek apartman taşlarına.kocş halen dalga geçiyor.patıcan vilvenin tadı bir başka güzelmiş falan gıcık ne olacak

Geçmiş olsun yakısıklıya cnm ya üzülme doktoruna danış tabe için rahatlasın her lafa da aldırma yakının dahi olsa, bence erken henüz ayak basma için :1hug:

boşver canım.bende işsizim.biliyorsun bizimde şirket kapanmıştı.bende oğlumu büyütmenin tadını çıkarıyorum.sonra gene bakıcaz birşeyler artıkın

Tabe cnm bize iş mi yokkkk opuyorumnanaktan Yaaa siz beşik kertmişsiniz valla simdiden pıtırcıkları bis evde kaldık kızımla kaydirigubbakcemile3

bu google amcamızda olmasa ne yapardıkkk :roflol:bende çoğu zamana soruyomm hatta eşim diyoki bu saatte nete giren kadını ne yapmalı goole amcaya bi sor diyeedelikafadulden

Son düzenleme:
internetten bebek gelişimine bakıyorum.4 aylık bebek üst sınır erkek bebeklerde 8250 67,5 diyor boyda.işte bizimki biraz altı.böyle söylüyorum çok kilolu filan diye annemler kızıyor.nazar değdirceksin çocuğa sonra yemicek o zamandan üzüleceksin diyorlar.yürüyğnce verir diyorlar aman ne bilem ben.abuk subuk takıntılarım var işte benim.tuhafım tuhaf

bende kızdan çok çekmiştim yemek konusunda oğluma her şeyi tattırıyorum oda hayır demiyo dün elma suyu içirdim hemde bir elma cokurcokur gitti vallaaa meyve pürelerinden bende aldım elim bi gidiyo sonra ufak diye vazgeçiyorum . yavaş yavaş yoğurt mayalayım diyorum mayıs bebeklerinde okudum taze sağılmış inek sütü demiş bi anneye doktor burda buldum öle temiz taze süt alacağım yer aceba denesemmiCADIARZU

yaptık valla birşeyler.demetimle dünür olduk biz.düğünümüze beklerik

maşallahh canımm çok şeker olmuş paşan nazar değmesin kuzucuğaa

gitti yemekler hee:) boşverr az yesin kocişinn:icecream: oyy uyudu hee yerimm onu uyusunda büyüsünn paşacaıkkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…