- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.741
iyi akşamlar kızlar ben geldiim
iyiyim canım sen nasılsın.uzun zaman oldu valla.biz buralardayız sen kaçaksın.bende özledim seni.çalışırken senle açardık dükkanı
teşekkür ederim canımmm
canım bana sorarsan tattır
doyumluk değil tabi ama hepsinin lezzetlerini öğrensin
ben hala çekiyorum o yüzdennnnn çok korkuyorum kızım oğlum gibi olmasın diye herşeyi tattırıcam:umursamaz:
diloş gelin napıyoo
demett, zuzuum nasılsınız çok oldu sizlerle görüşmeyeli
zuzuum kızın çok güzel maşalah
selsinciğim bence oğlun iyi gidiyor oyuda uzun çünkü. için rahatlayacaksa benim oğlanda 15 gün önce 7500 gr 65 cm di.bana zayıf geliyor. hem emeklemeye başlayınca çok kilo veriyorlar şuanki kilosu için korkma
Sorma selsincimmm yaaa tükkanı devrettim elden cıkardım artık evdeyim bi süre kaydirigubbakcemile3 İşlerim karısık benim bu aralar ama iyiyim cok sükür huzurluyum ya bence en önemlisi bu topişimi düşündükçe ne var ne yok unutuveriyorummmm :lepi:
Hoşğeldiiiiizzzzz kaydirigubbakcemile5
Bak ya beni paniğe gark ettin simcik iyimi ne yedircem hic hazırlıklı diilim bilmem de napsamki acep CADIARZU
oyy oyy çok tatlıı maşallahh kızınaa canımm
afiyet şeker bal olsun öykümee şifa niyetineee ee alışcak annesii ver gitsin yaaa heheh benimki çok şapırdanıyo ben yemek yerken dayanamıyorum gözü kalıyodur içini çekiyo arada o zmana bitiyom vallahi bende dayanamayıp veriyorum:) hatta bu akşam mercimek tanesi kadar balık verdim ağzınaa vermezdimde masaya tırmanıyo kucağımda resmen dedim yalatayımdaa sussun
ya benim oğlumda 4 ayı bitirdi.5 den gün alıyoruz.8 kilo olmuş.çokmu sizce.bana çok geliyor.doktor birşey demedi ama.ben çok şişman olmasını istemiyorum
oh ohh iyi olsunlar amannndamat beyler gayet iyi.ama bu akşam biraz huysuzluk yaptık.artık sızdı.benim güzel gelinim nasık bakem
hoşbulduk canım benim gel bi öpemm özledim seniiiŞeniz
bilememki canım ama normal yaa benim kızda tam 4. doldurdu 7.200 gram erkekler biraz daha toplu oluyo dert etme emeklemeye başlayınca eritirr:hulya:
hoş geldin canımm nasılsın opuyorumnanaktan
slm iyi geceler ay çıldırıriim bu netle ben bağlantı gidiyo tam yazıyom yok gitmiş demet geçmiş olsun eşine sanada ALLAH kolaylık versin zuzum alya kızımız ne kadar büyümüş maşallah selsin tosuncuk olmuş senin yakışıklı ama çok da değil kilosuu yürürken verir bide diş çıkarma olayı var o zaman da vericek benimkide bana zayıfladı gibi geliyo 3 ay 3 haftalığız 6600 iki günüdrde öksürük burun akıntısı var yarında devam ederse doktora gitcez daha hiç ayaklarına da basmıyo çok kafam takıldı ona bu gün arkadaştaydık oda dedi doktora sor bakalım niye daha basmıyo mafoldumben
boşver canım.bende işsizim.biliyorsun bizimde şirket kapanmıştı.bende oğlumu büyütmenin tadını çıkarıyorum.sonra gene bakıcaz birşeyler artıkın
teşekkür ederiz teyzesiiiiiii
aboooooov balık yedi heeeekaydirigubbakcemile3
afiyet olsun fındığımaaaaŞeniz
yalnız ben bişeyi vermeden önce bi google amcaya soruyorum zararı olurmu diye yoksa sürüyorum ağzına tadımlıkzemuszemus
bi kaç kere tahin pekmez sürdüm allahım ellerimi bi yakaladı yutacaktı nerdeyse cadıkaydirigubbakcemile3
canım hiç korkma anne sütüyle olan kilodan
maşallahhhhhhhhh yakışıklı damadımaaaŞeniz
oh ohh iyi olsunlar amannn
aynen bizimkide huysuzdu bu akşam yaaa bunlar anlaştılar mı yoksaaa
bende seni özledim tatlımmmmmmmŞenizhiç karşılaşamıyorduk iyi olduuuopuyorumnanaktan
canım hoşgeldinnnnnnŞeniz
seninlede karşılaşamıyoruz artık nasılsın yakışıklımız nasılll
tonton yanaklarını yerim ben onunnnnn çok tatlı resimdeee
Geçmiş olsun yakısıklıya cnm ya üzülme doktoruna danış tabe için rahatlasın her lafa da aldırma yakının dahi olsa, bence erken henüz ayak basma için :1hug:
Tabe cnm bize iş mi yokkkk opuyorumnanaktan Yaaa siz beşik kertmişsiniz valla simdiden pıtırcıkları bis evde kaldık kızımla kaydirigubbakcemile3
iyiyim şeker bir carefour yapıp geldik oğlan da gezmiş oldu.yoruldu nasıl uyuyacağını bilemedi valla şu saatler değişti ya bende yeni saate göre yatırmak istedim bayıldı yavrucak. anamlardan inerken yemek indiryordum sen elimden bi kay gitti benim yemek apartman taşlarına.kocş halen dalga geçiyor.patıcan vilvenin tadı bir başka güzelmiş falan gıcık ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?