2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar bu marketlerde satılan o meyve püreleri filan iyimi acabaki.maşallah herkesler birşeyler tattırmaya başlamış.bizde azıcık tarhana çorbası tattırdık.kaşığa biraz sürdük şapur şupur.istiyor daha ağladı vermedik diye.zor susturduk valla.

basma için erken gülüm 4.ayda kendileri kısa süreli basıyorlar merak etme.

yakın tanıdık olan bir bayan da bebeğine böle ufaktan şeyler yedirmiş zamanında ama çocuk 14 yaşında şeker hastası olmuş..doktor sebebini yanlış beslenme demiş...ben anne sütü dışında sadece haftada 1,doktorun önerdiği papatya çayını 25ml veriyorum o kadar...doktora sormadan bence vermeyin birşey ilerde üzülmeyin diye

canım ben diğer kızımdada kavonoz pürelerinden çoğu zaman verdim korkulcak bişey olacağını sanmıyorumm küçücük bebeğin sağlığıyla oynamazlar herhaldee bu kızdada aradada olsa vericem özellikle bir yere gezmeye gittiğinde iyi ve rahat oluyo hazır nerde olursan ol aç yedir hemen ama evdeyken kendim yapıcamm çoğunlukla ben maksat alışsın zorluk çekmeyim diye yedirmeye başladımzemuszemus

nesquik maşalalh adaşımıza çok yakışıklı oğlan olcek bebeklerimnizin hepsi çok tatlı oldular . hepsine kocaman MAŞALLAH

maşallahhhh maşallahhhh kuzuyaaaaa

gülüm panik yapılacak bişey yokkkk
ondan bundan tattır
mesela üzüm yerken ben azıcık yalatıyorum
ama o yutmak istiyorrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün de o küçük kavanozlardaki pürelerden aldım
3-4 kaşık yedi valla hem buruşturdu yüzünü hem de ağzını açtı:lepi:
yani sadece tatımlık aman haaaalmaz:

diloş gelin napıyoo

demett, zuzuum nasılsınız çok oldu sizlerle görüşmeyeli

ugraşıyoruz işte canım ne olsun bugünümüzü aratmasın Rabbim
sen nasılsın yakışıklı nasıllŞeniz

canım hoşgeldin
teşekkür ederim
ya basmaması benim de hoşuma gitmedi bence de göster doktora tatlım

maşallah yakışıklıya boncuk gözlü seniiiii

acaba yemeği kendi annesi yapsaydı da dalga geçermiydi kilmaz:
gitti canım yemekk
canınız sağolsun tatlım bende yaptım bi kere onu o kadar getirdim kapıyı açmaya çalışırken yerlere serildi lahana sarmalarııııı:umursamaz:

sorma canım biz yakında nişanı takıcaz:lepi:
Alya evde kalmaz sen hiçç merak etmeeee deee sen saklıyon kızı anacım şöyle eccük boy gösterinnn:roflol::teytey:

bende hep düşünüyordum iyimidir d,ye.herhalde oynamazlar sonuçta mamada veriliyor.oda hazır sonuçta.rahat olur tabi dışarı çıkarken almak.bizde yedirelim bakalım bizim oğluşa.gerçi doktor birşey vermedi ama anne sütü dışında.

nar canım doktora götürmekte fayda var ama çoğu bebek bunu tembellik yapıyo basmıyo bazen benim kızda basmak istemiyo sen içini ferah tutyerimseniben

hee ben geldum da kizlarumi yikadum misler gibin ettum uyuttum ahanda gelduuummm

vuuu...buriya neolmiş boyleeee...15 kişiiii.....

uuuiiiiyyyy bi kikoşum yoktu da....

Kıss demet boy gösteriyim dimi zemuszemus Bana yaklaşıyo kısım valla yetişmesine 1 metre kaldı kaydirigubbakcemile3

canım genetik olarak yapıda anne babada varsa bişeyler çocuktada çıkması normal ama sanmıyorum bu yiceklerden olsun v.s ne bileyim bizi analarımız nasıl büyütmüşlerr sankii ben bile 10 gün anca anne sütü almışım annemde beni çok zor büyütmüşş her türlü besini daha 2 aylıkken tatmaya başlamışımm ben 5 aylıkken annem diyo hatta bi resmim var kızlar bulursam koyucam size inanamazsınız çok güzel sarma yiyorum evet yanlış duymadınızdolmaları götürüyomuşum özellikle kara lahana yemeğine bayılıyomuşum 7 aylıkken 2 tabak birden yermişim o derece oburmuşum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…