- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.761
yaptık valla birşeyler.demetimle dünür olduk biz.düğünümüze beklerik
Kıs güzel oglan yagusuklu biste gelir halay cekeris düğünde tey tey tey :teytey:
slm iyi geceler ay çıldırıriim bu netle ben bağlantı gidiyo tam yazıyom yok gitmiş demet geçmiş olsun eşine sanada ALLAH kolaylık versin zuzum alya kızımız ne kadar büyümüş maşallah selsin tosuncuk olmuş senin yakışıklı ama çok da değil kilosuu yürürken verir bide diş çıkarma olayı var o zaman da vericek benimkide bana zayıfladı gibi geliyo 3 ay 3 haftalığız 6600 iki günüdrde öksürük burun akıntısı var yarında devam ederse doktora gitcez daha hiç ayaklarına da basmıyo çok kafam takıldı ona bu gün arkadaştaydık oda dedi doktora sor bakalım niye daha basmıyo mafoldumben
gelinin uyuyo canım saat 9,30 da sızdı kaldı biraz tembel ama idare edin gariikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehe aynılar uyumlu çift olacaklar kaydirigubbakcemile5
[
teşekkür ederiz teyzesiiiiiii
aboooooov balık yedi heeeekaydirigubbakcemile3
afiyet olsun fındığımaaaaŞeniz
yalnız ben bişeyi vermeden önce bi google amcaya soruyorum zararı olurmu diye yoksa sürüyorum ağzına tadımlıkzemuszemus
bi kaç kere tahin pekmez sürdüm allahım ellerimi bi yakaladı yutacaktı nerdeyse cadıkaydirigubbakcemile3
canım hiç korkma anne sütüyle olan kilodan
maşallahhhhhhhhh yakışıklı damadımaaaŞeniz
oh ohh iyi olsunlar amannn
aynen bizimkide huysuzdu bu akşam yaaa bunlar anlaştılar mı yoksaaa
bende seni özledim tatlımmmmmmmŞenizhiç karşılaşamıyorduk iyi olduuuopuyorumnanaktan
canım hoşgeldinnnnnnŞeniz
seninlede karşılaşamıyoruz artık nasılsın yakışıklımız nasılll
tonton yanaklarını yerim ben onunnnnn çok tatlı resimdeee
sağol teyzesi büyüdük artık. oğlum üç gündür dudak bükmelere başladı öle yapınca dayanaıyorum ya..
Geçmiş olsun yakısıklıya cnm ya üzülme doktoruna danış tabe için rahatlasın her lafa da aldırma yakının dahi olsa, bence erken henüz ayak basma için :1hug:
Tabe cnm bize iş mi yokkkk opuyorumnanaktan Yaaa siz beşik kertmişsiniz valla simdiden pıtırcıkları bis evde kaldık kızımla kaydirigubbakcemile3
:)) takılıyoruz be şker islai şartlar geçerliyse eylülde izin verirse beni olan senin kızıda alır kaydirigubbakcemile3
kızlar bu marketlerde satılan o meyve püreleri filan iyimi acabaki.maşallah herkesler birşeyler tattırmaya başlamış.bizde azıcık tarhana çorbası tattırdık.kaşığa biraz sürdük şapur şupur.istiyor daha ağladı vermedik diye.zor susturduk valla.
zuzuum kızın çok güzel maşalah
selsinciğim bence oğlun iyi gidiyor oyuda uzun çünkü. için rahatlayacaksa benim oğlanda 15 gün önce 7500 gr 65 cm di.bana zayıf geliyor. hem emeklemeye başlayınca çok kilo veriyorlar şuanki kilosu için korkma
Sorma selsincimmm yaaa tükkanı devrettim elden cıkardım artık evdeyim bi süre kaydirigubbakcemile3 İşlerim karısık benim bu aralar ama iyiyim cok sükür huzurluyum ya bence en önemlisi bu topişimi düşündükçe ne var ne yok unutuveriyorummmm :lepi:
Hoşğeldiiiiizzzzz kaydirigubbakcemile5
Bak ya beni paniğe gark ettin simcik iyimi ne yedircem hic hazırlıklı diilim bilmem de napsamki acep CADIARZU
diloş gelin napıyoo
demett, zuzuum nasılsınız çok oldu sizlerle görüşmeyeli
slm iyi geceler ay çıldırıriim bu netle ben bağlantı gidiyo tam yazıyom yok gitmiş demet geçmiş olsun eşine sanada ALLAH kolaylık versin zuzum alya kızımız ne kadar büyümüş maşallah selsin tosuncuk olmuş senin yakışıklı ama çok da değil kilosuu yürürken verir bide diş çıkarma olayı var o zaman da vericek benimkide bana zayıfladı gibi geliyo 3 ay 3 haftalığız 6600 iki günüdrde öksürük burun akıntısı var yarında devam ederse doktora gitcez daha hiç ayaklarına da basmıyo çok kafam takıldı ona bu gün arkadaştaydık oda dedi doktora sor bakalım niye daha basmıyo mafoldumben
iyiyim şeker bir carefour yapıp geldik oğlan da gezmiş oldu.yoruldu nasıl uyuyacağını bilemedi valla şu saatler değişti ya bende yeni saate göre yatırmak istedim bayıldı yavrucak. anamlardan inerken yemek indiryordum sen elimden bi kay gitti benim yemek apartman taşlarına.kocş halen dalga geçiyor.patıcan vilvenin tadı bir başka güzelmiş falan gıcık ne olacak
Geçmiş olsun yakısıklıya cnm ya üzülme doktoruna danış tabe için rahatlasın her lafa da aldırma yakının dahi olsa, bence erken henüz ayak basma için :1hug:
Tabe cnm bize iş mi yokkkk opuyorumnanaktan Yaaa siz beşik kertmişsiniz valla simdiden pıtırcıkları bis evde kaldık kızımla kaydirigubbakcemile3
basma için erken gülüm 4.ayda kendileri kısa süreli basıyorlar merak etme.
gelinin uyuyo canım saat 9,30 da sızdı kaldı biraz tembel ama idare edin gariikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[
sağol teyzesi büyüdük artık. oğlum üç gündür dudak bükmelere başladı öle yapınca dayanaıyorum ya..
:)) takılıyoruz be şker islai şartlar geçerliyse eylülde izin verirse beni olan senin kızıda alır kaydirigubbakcemile3
yokk kabul etmez benim kızımm kızımın üstüne gül koklatmam pehhhkaydirigubbakcemile3
[
Bak sen senin çapkına yahuuu kaydirigubbakcemile3 Olmaz oyle her çiçeğe konayımmm eylülün sevkilisi olmaz: Arkadasımızın aşkııı sırnaşık şey
canım ben diğer kızımdada kavonoz pürelerinden çoğu zaman verdim korkulcak bişey olacağını sanmıyorumm küçücük bebeğin sağlığıyla oynamazlar herhaldee bu kızdada aradada olsa vericem özellikle bir yere gezmeye gittiğinde iyi ve rahat oluyo hazır nerde olursan ol aç yedir hemen ama evdeyken kendim yapıcamm çoğunlukla ben maksat alışsın zorluk çekmeyim diye yedirmeye başladımzemuszemus
Bak sen senin çapkına yahuuu kaydirigubbakcemile3 Olmaz oyle her çiçeğe konayımmm eylülün sevkilisi olmaz: Arkadasımızın aşkııı sırnaşık şey
yokk kabul etmez benim kızımm kızımın üstüne gül koklatmam pehhhkaydirigubbakcemile3
eylül ilk göz ağrısı. sultan o. harem kuruyoruz sankii . allah sizi nasıl biliryosa öle yapsın.ama bir bakarsınız bigün bir yerlerde karşılaşıp severlermiş birbrilerini bizde gerçekten dünür olurmuşsun kk dünürü kaydirigubbakcemile3
hee ben geldum da kizlarumi yikadum misler gibin ettum uyuttum ahanda gelduuummm
vuuu...buriya neolmiş boyleeee...15 kişiiii.....
uuuiiiiyyyy bi kikoşum yoktu da....
yakın tanıdık olan bir bayan da bebeğine böle ufaktan şeyler yedirmiş zamanında ama çocuk 14 yaşında şeker hastası olmuş..doktor sebebini yanlış beslenme demiş...ben anne sütü dışında sadece haftada 1,doktorun önerdiği papatya çayını 25ml veriyorum o kadar...doktora sormadan bence vermeyin birşey ilerde üzülmeyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?