2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Selam kıslar nasılsınız dişler kaşınmaya başlamış yağızında salyası hiç bitmiyo yakalık yetiştiremiyorum
Bende görümcemin mama sandalyesini alıcam chicco onunkide 2 kadameli uzalıp kısalıyo bacakları hoş bişi iş görür yane
Kıslarrr biri bana oğlumu takip eden ticker yapabilirmi ya çözemedim şu işi :kedi: Oğlumun doğum günü 11 Temmuz Mucizem Büyüyor yazabilirmisiniz:kedi:

al canım ben bıtane yaptım beğenirsen...opuyorumnanaktan
http://lb1f.lilypie.com/pQLbp2.png

bak bide bunu yaptımm...
bu sanki dha güsel oldu....kaydirigubbakcemile2
http://lb1f.lilypie.com/pQLbp2.png

ewt canım kızım saoll......
içi seni dışı beni yakar......tam 1 saattir ayağımda sallıyorum hala uyanık.....:çok üzgünüm:

hadi yaaa , Allah kolaylık versin , biz arabasında gezdiriyoruz koridorda öyle durumlarda ..

slm canım , aynı durumdayız sanırım hepimiz , ama bizimki yakalık yetiştiremeyecek kadar yoğun değil henüz ..
ben de deneyeyim bi bakalım yerimseniben

biraz geçmişe bakiim dedim ..

slm güzel anneler nasılsınııızzz

yakışıklımıza maaşallahhhh

aynı durumdayız , ama birebir ayyyyyyynı .. emmiyor yani kısa sre emiyor , sürekli ağzından çıkartıyor memeyi , bunu daha çok soldan emerken yapıyor .. çiş miktarı azaldı bizdede , zaten tata yok , günde 4 bez değiştiriyoruz sanki .. ve emdikten hemen sonra parmaklar ağzında .. bozma moralini , dişlerdendir , annem de öyle dedi , dişleri kaşındığı için öyle sürttürerek çıkartıyor olabilirmiş :sm_confused:

kuzum çok hasta:1no2: dün ateşler içinde yandı sabah öksürmeye başladı 2 de doktora gıtcez... inş. bişi çıkmaz balık gbi bakıo offfffffffffffffff....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şimdi nasıl oldu prenses.. çok geçmiş olsun canımmm

ben dr.a danışmadan aldım calgel'i , zaten göründüğümüz bir başka dr. da günde 3 kere sürmemizi önerdi, ama senin şu havuç olayını deniycem yarın yerimseniben
oyuncaklardan oyun halısının bir oyuncağını çok seviyor , hatta onun sevgilisi diyoruz kaydirigubbakcemile3 bir de toyzz shoptan aldığımız bir şıngırak var , onu çok seviyor , içinde değişik bir şey var, normal şıngıraklar gibi insanın içini çıkarmıyo
dönencesine ve puset-anakucağına bağlanabilen ses çıkaran oyuncaklarını çok seviyor
ha bir de tırtılımız var , şimdilik peşinden emekleyemesek de müziğini dinlemek ve o yürürken izlemek müthiş ilgimizi çekiyor :asigim:

geçmiş olsun canım , inşallah daha iyisindir artık a.s.

star canım aslında sana yani izmir grubuna bakınıyordum,bu haftasonu müsaitim demek için

bu konudaki yazışmaları ordan yapsak , takibi daha kolay oluyor .. herzaman burada olamıyor yada geçmişe bakıp bu konuda birimiz bi şey yazmış mı diye bakmak kolay olmuyor ya ondan yerimseniben
ben de şu site bakım olayından ötürü kimse girmemiştir dedim , hatta dün konuştuk sanırım amatistle , aa yok çarşambaydı , o zaman netleştirememiştik senden ses yok ve bir de özlem de gelebilrimiş sanırım , ona da uygun bi yer olsun diye beklemedeydik açıçası ..
haftaya h.sonu sınavda gözlem görevi vermezlerse ve sana da pazar uygunsa öyle olsun ..
zaten bana görev verilip verilmeyeceği salı günü belli olur diye tahmin ediyorum ..
bi gelişme olursa o topiğe yazarım yerimseniben

bu arada yarın buluşalım derseniz de bana uyar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…