- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #14.981
ii akşamlarrrr....
site düzelmiş sonunda...zemuszemuszemuszemus
özlemcim , avatarındaki resim kızının resmi mi ?
çok tatlı maaşallah
Selam kıslar nasılsınız dişler kaşınmaya başlamış yağızında salyası hiç bitmiyo yakalık yetiştiremiyorum
Bende görümcemin mama sandalyesini alıcam chicco onunkide 2 kadameli uzalıp kısalıyo bacakları hoş bişi iş görür yane
Kıslarrr biri bana oğlumu takip eden ticker yapabilirmi ya çözemedim şu işi :kedi: Oğlumun doğum günü 11 Temmuz Mucizem Büyüyor yazabilirmisiniz:kedi:
Selam kıslar nasılsınız dişler kaşınmaya başlamış yağızında salyası hiç bitmiyo yakalık yetiştiremiyorum
Bende görümcemin mama sandalyesini alıcam chicco onunkide 2 kadameli uzalıp kısalıyo bacakları hoş bişi iş görür yane
Kıslarrr biri bana oğlumu takip eden ticker yapabilirmi ya çözemedim şu işi :kedi: Oğlumun doğum günü 11 Temmuz Mucizem Büyüyor yazabilirmisiniz:kedi:
bak bide bunu yaptımm...
bu sanki dha güsel oldu....kaydirigubbakcemile2
http://lb1f.lilypie.com/pQLbp2.png
ewt canım kızım saoll......
içi seni dışı beni yakar......tam 1 saattir ayağımda sallıyorum hala uyanık.....:çok üzgünüm:
Canım çok güsel ama renkler farklı olsa sarı kırmızı bize uymazzzz
bu da benim askitom..bugun 5 aylık olduk..
ewt canım kızım saoll......
Içi seni dışı beni yakar......tam 1 saattir ayağımda sallıyorum hala uyanık.....:çok üzgünüm:
al bendende okadar canım 1 saattir ayaklarımda.artık benim uykum geldi valla:)
nasıl düzeldimi kızın canım
slm güzel anneler nasılsınııızzz
bizim kabızlık sorunumuz hala devam ediyor.birde çiş miktarında azalma oldu.sizlerdende olan varmı bu durum çiş miktarında azalma.kafama takılıyor.birde artık emmek istemiyor.azıcık emiyor.bırakıyor.karnı doyuyormu doymuyormu anlamıyorum.emzdikten sonra parmaklar ağızda şapur şupur ellerini emiyor.aç diyorum herhalde.tekrar emzirmeye çalışıyorum.geriye atıyor kendini.yardım edin kızlar moralim bozuluyor
şimdi nasıl oldu prenses.. çok geçmiş olsun canımmmkuzum çok hasta:1no2: dün ateşler içinde yandı sabah öksürmeye başladı 2 de doktora gıtcez... inş. bişi çıkmaz balık gbi bakıo offfffffffffffffff....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar benim kızın dişler fena kaşınıyo..dr a danısmdaan su rahatlatıcı jellerden alsam olur mu ki..siz dr a sorarak mı aldınız?memnun musunuz?
benim dr b kitap önerdi oyuncak alımı konusunda..ne alsam diye dusunup duruyodum ayına ve yasına göre..sizinkiler nelerden hoşlanıo?
melek, karen, filiz, ozlem masallah hepsine.ozlemcim gecmis olsun ayrica.
çiçeks efe de mamayi pek yemez oldu, bakalim sonumuz ne olacak:)
ben biraz kotuyum, dun hasta oldum.
gozle sipir sipir, burun cesme, halsizlik.
cok sukur atesim yok.
yarin doktora gidicem insallah.
star canım aslında sana yani izmir grubuna bakınıyordum,bu haftasonu müsaitim demek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?