2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

antalyadan son dakika haberler flaş flaş

yağmur yağmışşşşş yollar ıslah havadaki kokuyu sormayın zaten öldüm bittim ohhhhhhh

kesinlikle çok fenalar...hep bi kendine güvensizlik oluştu çocukta..sürekli herkese sevilip sevilmediğini sorup duruyo...benden aferin almaya bayılıyoo..bende bol bol veriyorum..inanırmısın daha berrayı yüksek sesle sevebilmiş değiliz...ödümüz kopuyo severken duyacak diye...gecelerimiz zaten malum 4 kişi bi yatakta yatıyoruz....her emzirmemde o da uyanıyo ve omuzuma yatıp uyuyo...kaydirigubbakcemile5mafoldumben:gitme::sinifsinif:
ve işin kötüsü benim burda çocuğu iki dakikalığına bile gönderebileceğim kimsem yok.....işim çok zooooooorrrrrrrr:sinifsinif::Saruboceq:

yağmur yağmışşşşş yollar ıslah havadaki kokuyu sormayın zaten öldüm bittim ohhhhhhh

ayyy ne güzel benim yerimede kokla ..... ankarada da hava nasıl bilmem ama benim evim oldukça serin....dikmende oturuyom evimde vadiye bakıyo...burası felaket rüzgarlı....ağustos bitecek daha geceleri balkonda üşümeden oturabilmiş değiliz...

kızlar beni vazgeçirdiniz arada 5 yaş iyi ama dimi :kedi:

huri benımkıloerrde 5,5yas var cok sevıyor asırı dusuyor ustune sımdı ewde yok 2gundr teyzeleryle tatıle gıttı ama yokluğu cok belli cok yardımı oluyormus bana
bende kıskanıpta içine atması ndn korkuyorm bazen soluyor kıskndgnı oğluşu juyutunca onada yapıyorz aynısını ıstıyo bzn sallıyoz sut verıyoz falan gelen hedıylr aarada problm oluyor

aynen canım benimde burda kimsem yok komşumda yok sayılır çünkü pek sıkı fıkı komşuluk yok burda
bizim yatak odasını bi gör allahım beşikte bebek beşiğin yanında yerde kızım benim yatak ucumda yerde eşim bende koca yatakta yatıyom
eşim korkuyo bana bişe olur diye ah canım benim ama artık gel dicem yatağa yazık canı çıktı yerde valla
öbür kız içinde odasına yatak almalıyım ama zannedersem gidipte yatmaz oyüzden 1 sene daha beraber yatacaz

bizimkide gelen kıyafetleri giyiyyodelikafadulden

bu arada kızlar mayıs anneleri 40ları çıkınca buluşmuşlar bebişlerle fotolarıda var çok şekerler siz nezaman buluşacaksınız aslında soğuklar gelmeden buluşsanız iyi olacak ama önümüzde malum ramazan

aaa aaaaa aaaaaaaa :1shok: kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güselllllll , buraya da yağsa şöyle missssssssss gibiiiii opuyorumnanaktan

canım albümümde tuananın 3 resmi var bakabilirsin oradan
ı ıh , göremedim .. sanırım şu arkadaş listesi olayı :1closedeyes:

valla gözüm korktu iyice yaaaaalaelaelaelaelaeyasakkelime

inşallah canım bana uyar şakkıdı

kızlar feci süt sıtması oldum...
ölüyorum sandım grip gibi eşim 1 saat başımda okudu üfledi..ben ağladım sonra biraz kalktım internetten araştırayım bakalım dedim diloş daha önce söylemişti ...
daha öncede ben böyle olmuştum ama bu kadar şiddetli değildi....
araştırdım aynen süt sıtması olmuşum...şu an sıcak su torbası koydum biraz bekliyorum yumuşasın sağacağım....
çok yalvardım grip olmayayım diye kızıma bakıp ağladım ya..nolur yarım saat daha uyanma ben ayaklanıcam diye söylendim durdum...birde akşam sütümü sağmıştım 40 ml allahtan sağmışım bu halde asla emziremem...göğüsüm kafam kadar oldu...çok fenayım çokkk bi rahatlasada sağsam...
yatak döşek yattım tir ti r titredim gözümden yaş geldi ya.....

ay çok geçmiş olsun.sıcak bir duş al çok iyi geliyor pompan varsa birde bastıra bastıra sağ.caın yanacak ama başka çaren yok. demekki ufaklık boşaltamıyor memeyi onu emzirdikten sonra kendin sağki boşalsın tamamen yoksa hep yaşarsın bu sorunu şekerim.

oh beh dünya varmış....kaydirigubbakcemile2
göğüslerim uzadı aşağı doğru artık bi tur dolanır boynuma ,kışın atkı niyetine sararım kaydirigubbakcemile3

sıcak su torbasını beklettim göğüslerimde torba soğudu, pompayla bi başladık sağmaya tam 140 ml....oha çüşşş

rahatladım ...sağarken dua ettim kızım nolur uyanma diye...bir yandan elim ayağım tutmuyo...sağma işlemi bitince kızı kaldırdım göğüsümü dayadım ağızına ohh bi içti bi içti...akşam sağdığım sütüde dayadımmm onuda içti ...ikimizde sucuk gibi ter attık..üst baş değiştirdik...şu an kuş gibiyim....
pardon uçan filkaydirigubbakcemile3
bu göğüsler artık asla eski formuna dönmez....

hurişş alemsin kızz çok matraksınn delüüü seniisırnaşık şey ben sana dedim göğüslerinde süt bırakmaa çok fena oluyo üşüme geldinmi ister 3 yorgan örtün üst üste fayda etmiyoo:bbo:

güzeller haber veremedim merak eden varmıdır bilemiyorum ben geçen hafta perşembe kaganımı kucagıma aldım rabbime şükür malesef sezeryen oldugu için kendimi toparlamam zor oldu ameliyat deil fakat sipinalin yan etkilerini fazlası ile yaşadım inanılmaz bi baş agrısı 3 gün ne yaptıgımı bilemeden geçtibol su ile atlattım şükür şimdi bebişime uykusuzluga alışmaya çalışıyorum dünyanın en güzel ve enzor duygusu imiş annelik

canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsünna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…