2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

gözun aydın canım allah analı babalı buyutsun ınsallah :1hug:a.s.

ay canım ya çok geçmiş olsun iyiki atlattın inşallah bidaha olmaz

ay gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah ağustostan temmuza kaymıştın ama bak gene ağustosa dönmüşsünopuyorumnanaktan

selam kızlar çok geçmiş olsun huricim bende de olmuştu ama çabuk atlattım ben

morlavanta gözün aydın canım sende katıldın demek aramıza bi kaç haftaya düzene girer gece uykularınız maşallah benim kız alıştırdı düzenli uykuya beni büyümüş gibi hissediyorum şimdi kendimi :) darısı başına inşallah

kızlar rezeneyı nasıl kullanıyorsunuz kendınızde ıcıyormusunuz?mıktarı ne kadar?

ben kendim aktardan alıyorum buğday gibi böyle 2 su bardağı suyu kaynatıyorum kaynayınca içine 2 tatlı kaşığı rezeneyi atıyorum 1 dakika daha fokurduyo sonra kapatıyorum demliyorum 10 dakika sonra süzüp kendim içiyorum hee tabi bu yaptığımı öylen bide akşam içiyorum yani ikiye bölüyorumyerimseniben

hayırlı uğurlu olsun canım kağanınada maşallah...bekliyoruz en kısa zamanda..

ay canım ya çok geçmiş olsun iyiki atlattın inşallah bidaha olmaz
oldu malesef...

selam kızlar çok geçmiş olsun huricim bende de olmuştu ama çabuk atlattım ben

kızlar gözüm kapalı yazıyorum çok kötüyüm en son 3 de herşey yoluna girmişti..saat 6 da birdaha vurdu battaniyeler falan kızızm ağlıyor beşikte n alamıyorum her yerime iğneler batıyor..eşimi kaldırmaya kıyamadım başladım ağlamaya uzuzn havadan...kendimi zorlaya zorlaya kızıma baktım emzirmeye çalıştım ama göüsüm yine taş gibi olmuş...halbuki çok sağmıştım....ağlaya ağlaya diğer göğüsümden emzirdim....kız durmuyor allahım heryerim ağrıyor saat oldu 7:30 eşimin alarmı çaldı ben salya sümür ...
derken ateşimi bi ölçtük 38.7 olmuş..beni tuttğu gibi banyoya ama kız bi taraftan bağırıyo ben bi taraftan soğuk suyun altına soktu beni hem ağlıyorum hemde yetti yeter diye bağırıyorum...ateş düşmedi ...düşmüyor....oldu 39 fıttırıcaz sirkeli sular havluları koyuyor buz gibi tenime ben bağırıyorum...zangır zangır titriyorum...
kaynanayı çağardım o kızla ilgilendi bende çırıl çıplak yattım uyudum gözümü açtım kız koynumda ateş düşmüş 37 ye....
şimdi iyiyim gece boyu sağdığım sütleri içirdim kızıma sabahta sağdım ....koca biberon doldu...
şu anki durumum vücüdüm sopa yemiş gibi..bütün kemiklerim acıyor....göğüsüm hala şiş....şimdi biraz daha sağıcam...
kaynana gitti eşim evde işe gitmedi ....ben kalkar kızlar hiç bi yerim tutmuyo....

canım geçmiş olsun baya hırpaladı bu sıtma seni dinlen arada sağ göğsünü :teselli:

huricim ya buyuk gecmıs olsun koru kolla kendını bıraz

dılaracım saol cnm bebeğe vermıyosun dımı sankı bı kac arkadastan 3cay kasığı bebeğe verıyorum dıye duymus gıbıyım ?

huricim ya buyuk gecmıs olsun koru kolla kendını bıraz

dılaracım saol cnm bebeğe vermıyosun dımı sankı bı kac arkadastan 3cay kasığı bebeğe verıyorum dıye duymus gıbıyım ?

canımm bebeğe verende var ama ben vermiyorum kendim içiyorum hem yediğim şeylerin gazınıda alıyo gaz oluşumunu engelliyo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

cnm çok geçmiş olsun sıkı giyinmeye bak sıcak tut kendini

diloşcum cok saol eşime sıparıs ettım acı elma yagınıda sıkıstırdımaraya oda demesınmı aktara solesem gaz gıderıcı ne onerırsınız hepsınden verın hihihihihi ii dedım bende bakalım neler gelcek ewe

benim büyük kızda rahatsız dün acildeydik akşam 5 ten sonra sabhtan beri hep çıkarttı öyleden sonra karın ağrısı ateşte başlayınca soluğu acilde aldık idrar yollarını üşütmüş antibiyotik verdi fitil felan bugün daha iyi:sinifsinif:

HURİ çok geçmiş olsun dikkat et kendine sürekli ılık duş al iyi gelir..
dilara çok geçmiş olsun zor valla..:gitme:

HURİ çok geçmiş olsun dikkat et kendine sürekli ılık duş al iyi gelir..
dilara çok geçmiş olsun zor valla..:gitme:

sağol canım küçük bebek olmasa daha kolay olurdu koşturmak bebeği bırakcam kimse yok bıraksam heemn gelemicemi biliyom emen bi bebek saatte bir istiyoo 2 çocukla acile gittim ama helak oldum eşimide aradım işten doğru geldi o gelene kadar ikiside canıma okudu biri karnım ağrıyo der yerlere yatar kıvranır biri uyumak ister emmek ister ayy rezillikti benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…