- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.881
güzeller haber veremedim merak eden varmıdır bilemiyorum ben geçen hafta perşembe kaganımı kucagıma aldım rabbime şükür malesef sezeryen oldugu için kendimi toparlamam zor oldu ameliyat deil fakat sipinalin yan etkilerini fazlası ile yaşadım inanılmaz bi baş agrısı 3 gün ne yaptıgımı bilemeden geçtibol su ile atlattım şükür şimdi bebişime uykusuzluga alışmaya çalışıyorum dünyanın en güzel ve enzor duygusu imiş annelik
kızlar feci süt sıtması oldum...
ölüyorum sandım grip gibi eşim 1 saat başımda okudu üfledi..ben ağladım sonra biraz kalktım internetten araştırayım bakalım dedim diloş daha önce söylemişti ...
daha öncede ben böyle olmuştum ama bu kadar şiddetli değildi....
araştırdım aynen süt sıtması olmuşum...şu an sıcak su torbası koydum biraz bekliyorum yumuşasın sağacağım....
çok yalvardım grip olmayayım diye kızıma bakıp ağladım ya..nolur yarım saat daha uyanma ben ayaklanıcam diye söylendim durdum...birde akşam sütümü sağmıştım 40 ml allahtan sağmışım bu halde asla emziremem...göğüsüm kafam kadar oldu...çok fenayım çokkk bi rahatlasada sağsam...
yatak döşek yattım tir ti r titredim gözümden yaş geldi ya.....
ay gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah ağustostan temmuza kaymıştın ama bak gene ağustosa dönmüşsünopuyorumnanaktangüzeller haber veremedim merak eden varmıdır bilemiyorum ben geçen hafta perşembe kaganımı kucagıma aldım rabbime şükür malesef sezeryen oldugu için kendimi toparlamam zor oldu ameliyat deil fakat sipinalin yan etkilerini fazlası ile yaşadım inanılmaz bi baş agrısı 3 gün ne yaptıgımı bilemeden geçtibol su ile atlattım şükür şimdi bebişime uykusuzluga alışmaya çalışıyorum dünyanın en güzel ve enzor duygusu imiş annelik
kızlar rezeneyı nasıl kullanıyorsunuz kendınızde ıcıyormusunuz?mıktarı ne kadar?
güzeller haber veremedim merak eden varmıdır bilemiyorum ben geçen hafta perşembe kaganımı kucagıma aldım rabbime şükür malesef sezeryen oldugu için kendimi toparlamam zor oldu ameliyat deil fakat sipinalin yan etkilerini fazlası ile yaşadım inanılmaz bi baş agrısı 3 gün ne yaptıgımı bilemeden geçtibol su ile atlattım şükür şimdi bebişime uykusuzluga alışmaya çalışıyorum dünyanın en güzel ve enzor duygusu imiş annelik
oldu malesef...ay canım ya çok geçmiş olsun iyiki atlattın inşallah bidaha olmaz
selam kızlar çok geçmiş olsun huricim bende de olmuştu ama çabuk atlattım ben
hayırlı uğurlu olsun canım kağanınada maşallah...bekliyoruz en kısa zamanda..
oldu malesef...
kızlar gözüm kapalı yazıyorum çok kötüyüm en son 3 de herşey yoluna girmişti..saat 6 da birdaha vurdu battaniyeler falan kızızm ağlıyor beşikte n alamıyorum her yerime iğneler batıyor..eşimi kaldırmaya kıyamadım başladım ağlamaya uzuzn havadan...kendimi zorlaya zorlaya kızıma baktım emzirmeye çalıştım ama göüsüm yine taş gibi olmuş...halbuki çok sağmıştım....ağlaya ağlaya diğer göğüsümden emzirdim....kız durmuyor allahım heryerim ağrıyor saat oldu 7:30 eşimin alarmı çaldı ben salya sümür ...
derken ateşimi bi ölçtük 38.7 olmuş..beni tuttğu gibi banyoya ama kız bi taraftan bağırıyo ben bi taraftan soğuk suyun altına soktu beni hem ağlıyorum hemde yetti yeter diye bağırıyorum...ateş düşmedi ...düşmüyor....oldu 39 fıttırıcaz sirkeli sular havluları koyuyor buz gibi tenime ben bağırıyorum...zangır zangır titriyorum...
kaynanayı çağardım o kızla ilgilendi bende çırıl çıplak yattım uyudum gözümü açtım kız koynumda ateş düşmüş 37 ye....
şimdi iyiyim gece boyu sağdığım sütleri içirdim kızıma sabahta sağdım ....koca biberon doldu...
şu anki durumum vücüdüm sopa yemiş gibi..bütün kemiklerim acıyor....göğüsüm hala şiş....şimdi biraz daha sağıcam...
kaynana gitti eşim evde işe gitmedi ....ben kalkar kızlar hiç bi yerim tutmuyo....
huricim ya buyuk gecmıs olsun koru kolla kendını bıraz
dılaracım saol cnm bebeğe vermıyosun dımı sankı bı kac arkadastan 3cay kasığı bebeğe verıyorum dıye duymus gıbıyım ?
hayırlı uğurlu olsun canım kağanınada maşallah...bekliyoruz en kısa zamanda..
oldu malesef...
kızlar gözüm kapalı yazıyorum çok kötüyüm en son 3 de herşey yoluna girmişti..saat 6 da birdaha vurdu battaniyeler falan kızızm ağlıyor beşikte n alamıyorum her yerime iğneler batıyor..eşimi kaldırmaya kıyamadım başladım ağlamaya uzuzn havadan...kendimi zorlaya zorlaya kızıma baktım emzirmeye çalıştım ama göüsüm yine taş gibi olmuş...halbuki çok sağmıştım....ağlaya ağlaya diğer göğüsümden emzirdim....kız durmuyor allahım heryerim ağrıyor saat oldu 7:30 eşimin alarmı çaldı ben salya sümür ...
derken ateşimi bi ölçtük 38.7 olmuş..beni tuttğu gibi banyoya ama kız bi taraftan bağırıyo ben bi taraftan soğuk suyun altına soktu beni hem ağlıyorum hemde yetti yeter diye bağırıyorum...ateş düşmedi ...düşmüyor....oldu 39 fıttırıcaz sirkeli sular havluları koyuyor buz gibi tenime ben bağırıyorum...zangır zangır titriyorum...
kaynanayı çağardım o kızla ilgilendi bende çırıl çıplak yattım uyudum gözümü açtım kız koynumda ateş düşmüş 37 ye....
şimdi iyiyim gece boyu sağdığım sütleri içirdim kızıma sabahta sağdım ....koca biberon doldu...
şu anki durumum vücüdüm sopa yemiş gibi..bütün kemiklerim acıyor....göğüsüm hala şiş....şimdi biraz daha sağıcam...
kaynana gitti eşim evde işe gitmedi ....ben kalkar kızlar hiç bi yerim tutmuyo....
diloşcum cok saol eşime sıparıs ettım acı elma yagınıda sıkıstırdımaraya oda demesınmı aktara solesem gaz gıderıcı ne onerırsınız hepsınden verın hihihihihi ii dedım bende bakalım neler gelcek ewe
benim büyük kızda rahatsız dün acildeydik akşam 5 ten sonra sabhtan beri hep çıkarttı öyleden sonra karın ağrısı ateşte başlayınca soluğu acilde aldık idrar yollarını üşütmüşantibiyotik verdi fitil felan bugün daha iyi:sinifsinif:
HURİ çok geçmiş olsun dikkat et kendine sürekli ılık duş al iyi gelir..
dilara çok geçmiş olsun zor valla..:gitme:
aktarcı güzel bi kakalar artık herşeyi eşineee fırsat geçmişkenn:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?