İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar 2010 2011 Ev Giyim Ve Pijama Modelleri

aaaaaaaayyyyyyy delirdim resmennn bakarkennakannehirakannehirakannehir

hepsine aşık oldumm yaa...süperlerr....pijamalara ayrı bittim,ev giyimlere ayrııı

işte evde de "şık"olunabileceğinin en güzel örneklerii....tam benim tarzım yaa...off ağlamak istiyorum,hemen bakıcam netten,ankarada nerde var acaba.....bayanssulusmile

Ankara'dan almak isteyenler

Anafartalar Çarşısı Alt Kat No:42 ULUS

:teytey::teytey::teytey:

hepsi de muhteşem hemen adresi aldım mutlaka en az 2 tanesinden edinmeliyim

arkadaşlar fiyat listesini elime geçirdim:lepi:
biraz tuzlu ama ...merak ettiğiniz modeli alıntı yapın ben katalogtan bakıp söylerim

bende aldım 2 tane pijama ev giyimi daha gelmemişti ama gözüme kestirdiğim daha var.hepsini alasım var zor seçim yaptım:)))

Canım ya .ok güzel bir paylaşım her biri birbirinden güzel aşağı yukarı fiyat aralığı nasıl?

evet bende bayıldım bunlara ama gerçekten bayağı tuzlu fiyatları el yakar sanırım
ama kalitesi çok güzel

canım pembe elbise şeklinde olan gecelik

canım pembe elbise şeklinde olan gecelik

füme takım

bu üçünün fiyatları nedir.

slm kızlar ben denizlide yaşıyorum burda tanıdığımın mağazası var bu tarz pijama falan satıyolar terlikli takım falan pamuklu güzel ürünler var ama fiyatı biraz yüksekti yaklasık 100tl falandı bilmiyorumkismile

ben polar pijama istiyorum bunların içinde polar olanı var mı? ya da başka bir marka vs fiyatıyla yazarsan sevinirim. teşekkürler

Bende merak ettim markasını tam aradıgım tarzda pijamalar yardımcı olursanız sevinirim..

bana markayı yazar mısınız?

ben senelerdir relax mode alırım.arkadaşın verdiği adres.anafartalar çarşısının alt katından.eşimle eşofmanlarımızı takım giyiniriz.evet biraz tuzlu .55 lira civarı en hesaplı pijaması.ama taş gibidir.ne rengi solar.ne diz kapak izi yapar...şiddetle tavsiye ederim...evin içinde hem rahat hem şık olursunuz benden söylemesi

canım çok teşekkürler relax mode dediğinnin web sitesine baktım ama arkadaşın eklediklerinden eser yok demek ki mağazasına bakmak lazım mahrum kaldıkk

dehşet güzeller yaaaa. bende nişanlıyım ve evlenince eşimle aynı giyinmek istiyoruz. istanbulda nerde vardır acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…