2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya doğuma giderken nasıl götürüyorlar şu hastanenin şeylerinden giydiriyorlar dimi???

Evet onların verdiğini giyiyormuşsun..geçenlerde bi akşam rahatsızlaşmıştım, hastaneye gittim, nst çekilecekti ve ilk defa doğumhaneye girdim, baktım 2 kadın vardı doğum için bekleyen ve üzerlerinde hastane geceliklerinden vardı. ( Ayrıca ultrason için doğum odasına aldılar ve gözüme korku kapanı gibi göründü oda, allah yardımcımız olsun.)

tatlım mantıklı ya soyledıgın olmazsa bende benım kıza dalının alt acmalarından almıstım olamzsa ondan alır acarım bıtane olmaz mı??

ben normal ıstıyorum dogumu ama yınede olmazsa lohusalıkta alcagım kılotları yınede buyuk alayım olmazsa belımı falan guzelce kavrasın acılmasın demı... sagol canım:)

Hemen sermek daha mantıklı, mutlaka gününde gelenler olacaktır hemen..komşulardan filan. Gerçi komşularla nasılsınız bilmiyorum ama ben de sanırım ilk gün apartmandan gelenler olur.

evet canım haklısın ılk gun serıcem altınada dalının alt acmasını serıcem ıyı fıkır:)

ayyy ne kadar guzell... bende ozendım şimdi ben gecelık aldım kısa kollu ama sabahlıgını almadım zaten sıcakalrda dogum yapcaz hele burların sıcagı berbat.. gecelıgımı pembe aldım kırmızı lohusa tacımı aldım pembe corap alırım guzelce hafıf bıde makyaj yaparım.. ole karsılarım gelenlerı bende:)

ayy bu sorun benim içimi şişirdi yaaa...k.validemler olmaz gecelik giyilir güzel bi gecelik diyor ben istemiyorum ama ne giymek gerekirki onu da bilmiyorum...

Ben gecelik giymedim. ama biz 40'ı çıktıktan sonra yaptık. artık işin lohusalığı falan kalmamıştı. ama erken yapsaydım da giymezdim herhalde.

Didemcim ya kapı süsü aldım da kapıda çivi filan yok hastanenin nasıl tülle tutturuluyor kapıya ben orasını anlamadım

bizim allahtan hastanenin kuaförü gelicek saç makyaj yapıcaklar bişiler hiç yoktan iyidir.bi fön çektiririm valla süper olur...

Didemcim ya kapı süsü aldım da kapıda çivi filan yok hastanenin nasıl tülle tutturuluyor kapıya ben orasını anlamadım

cnm belki çift taraflı bantla yapıştırıyolardır,

bu arada benim eltim amerikan hastanesinde doğum yapmıştı, o kadar süslemişlerdi ki odayı hertarafı mahvetmişlerdi, ondan sonra süslemelere sınır getirdi hastane , ay çok gülmüştüm, bide odanın önünden geçen herkes bakıyodu odaya, birkaçtanesi ne kadar abartmışlar diye söylenerek geçmişti, hala anlatır gülerler valla

Ben de öyle bakıyordum hep, ama dedim ya foto.ları görünce çok özendim. kaç kere doğurcaz ki zaten. hayatımızın her zamnında spor giyinebiliriz. ama bu doğum özel olmalı diye düşündüm.

Ama ayıcıklı parlak pullu süslemeli gecelikler de çok şirin durur. Saçlarımız son günlerde fönlü durmaya özen gösteririz, sonra orda da bant ya da kurdela filan bağlarız işte. Hafifte makyaj, Çok tatlı olur.Eşimizden de çiçek yerine koca bi pufuduk ayıcık almasını isteriz..odanın havası çok tatlı olur o zaman. Çiçekler zaten gelir hemen en yakınlardan. Özellikle ilk doğumda ve yaşımız daha gençken böyle yapıp, 2. doğumda biraz daha olgunlaştığımızda ağır takılsak her ikisini de tatmış oluruz. Gerçi ben normal doğum yapacağım için hastanede kalacağımı bile sanmıyorum hiç ;( bir kaç saat yatırırlar heralde.

Dalinin alt açmalarının boyu neredyse hasta örtüsüyle aynı. onları serince bişey olmaz inşallah.

geniş kilotları sez. olmasan da kullnaırsın canım. çünkü hastanede kaldığın zamanlarda steril gazlı bezle sarılmış pamuk veriyorlar takoz gibi. anca o kilotlar kavrıyor onu. slipleri o şeyle (adına ne denir bilemedim ped herhalde) giymek mümkün değil.

ben de pempe alıcam geceliğimi. evde giymek için 1-2 tane spor şey alıcam. ama hastanede prenses gibi olmaya karar verdim. hatta eşime dün dedm doğumdan sonra kuaförden bi eleman getir bana saçlarıma fön çeksin. Arkadaşın foto.larından sonra öyle bi gaza gelmişim ki sorma

fotokolik senin dediğin ph olmalı benim dediğim protein. ya preeklamsi ye sebep olabiliyormuş içim sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…