ben geldim..
kızlar ya bi şey sorucam idrar tahilili yaptırıyorsunuz mutlaka proteininiz kaç çıkıyor bakabilecek olan varsa bakabilir mi?
ya doğuma giderken nasıl götürüyorlar şu hastanenin şeylerinden giydiriyorlar dimi???
Ben hadstaneden hasta örtüsü istemiştim. hani şu can bebenin alt açmalrı varya onun biraz daha büyüyğü. markette de satılıyor gerçi. altıma gelecek kısma onu sermiştim. hiç kirlenmedi. şimdi de aynısını yapıcam. ilk günler gelen çok oluyor. o zaman da şık olsun istiyorum
Hani eskinden annelerimi pazardan alırdı böyle göbek deliği hizasına kadar. onlardan almak lazım. ya da tek kullnımlık lohusa kilotları var. onlarda büyük ve geniş onlardan alınabilir. ben penye koca anne kilodu almıştım çok iyi oldu. sez. olduğu için uzun süre slip tarzı giyemedim dikişimi çok acıttı.
Hemen sermek daha mantıklı, mutlaka gününde gelenler olacaktır hemen..komşulardan filan. Gerçi komşularla nasılsınız bilmiyorum ama ben de sanırım ilk gün apartmandan gelenler olur.
Ya kaç kere doğurcaz. ben bu sefer yapıcam inşallah. saten giyemem belki terlerim ama penyelerin de çok güzel lohusa takımları var. foto.ları bi görsen resmen özendim. dedim. ben ne yapmışım ilk doğumumda önden düğmeli bi pijama . saçlarım toplu, makyaj falan yok.
bu arkadaşın oğlu oldu. giymiş mavi geceliğini mavi tonlarda hafif bi makyaj yapmış. saçlar açık. tacını da takmış. ayy nasıl güzel olmuş anlatamam.
ayy bu sorun benim içimi şişirdi yaaa...k.validemler olmaz gecelik giyilir güzel bi gecelik diyor ben istemiyorum ama ne giymek gerekirki onu da bilmiyorum...
off benim 1 çıkıyor negatif olması lazım bugün yine gidicez bakalım dra
Canm goş geldinben geldim..
kızlar ya bi şey sorucam idrar tahilili yaptırıyorsunuz mutlaka proteininiz kaç çıkıyor bakabilecek olan varsa bakabilir mi?
benım saytenden var aslında ama sabahlıklı falan onları hastanede gıyemem sankı beyaz bısı olsa dırek cıkar rezıllık boyle ona gore tac ayyy heyecanlandım bende bakımlı olmak ısterım sacım basım ama o an nezaman nerde baslar sancı bılınmez her dakkada sacla basla uğrasamayız ağırlasınca bıde ben cok dusunuyorum yattığımda ne olcak nasıl olcak eksık varmı dıye uyuyamıyorum bebıste uyutmuyor sıkıntı verıyor ozaman ıyıce zombılesırım fotolarda cırkın cıkar :uhm:
Didemcim ya kapı süsü aldım da kapıda çivi filan yok hastanenin nasıl tülle tutturuluyor kapıya ben orasını anlamadım
Ben de öyle bakıyordum hep, ama dedim ya foto.ları görünce çok özendim. kaç kere doğurcaz ki zaten. hayatımızın her zamnında spor giyinebiliriz. ama bu doğum özel olmalı diye düşündüm.
tatlım mantıklı ya soyledıgın olmazsa bende benım kıza dalının alt acmalarından almıstım olamzsa ondan alır acarım bıtane olmaz mı??
ben normal ıstıyorum dogumu ama yınede olmazsa lohusalıkta alcagım kılotları yınede buyuk alayım olmazsa belımı falan guzelce kavrasın acılmasın demı... sagol canım:)
evet canım haklısın ılk gun serıcem altınada dalının alt acmasını serıcem ıyı fıkır:)
ayyy ne kadar guzell... bende ozendım şimdi ben gecelık aldım kısa kollu ama sabahlıgını almadım zaten sıcakalrda dogum yapcaz hele burların sıcagı berbat.. gecelıgımı pembe aldım kırmızı lohusa tacımı aldım pembe corap alırım guzelce hafıf bıde makyaj yaparım.. ole karsılarım gelenlerı bende:)
bizim allahtan hastanenin kuaförü gelicek saç makyaj yapıcaklar bişiler hiç yoktan iyidir.bi fön çektiririm valla süper olur...
Sıasını şaşırmışım ben yaa özür çokCanm goş geldin
5 ile 8.5 arasında olması gerekirken benm değerm 6 çıkmış
canım sıkıldı ya pek iyi bi şey değil sanırım bu protein olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?