tabi canım seve seve. şöyle fotoğraflarımız güzel çıksın di mi? ben arkadaşın fotolarını görene kadar hep spor pijama takımları bakıyordum ama kzıın foto.larını bi gördüm fikrim değişti direk. yine pemye ama güpürlü bi gecelik sabahlık takımı giymiş. öyle abartılı itici bişey değil. çok şık çok zarif olmuş. makyajını yapmış. o kadar bakımılı gözüküyordu ki. o hal insana moral verirr bence.
ilkinde acemliğime geldi diyorum ya. bunda ben de özen göstericem böyle şeylere. sonuçta 3. bebeği düşünmediğime göre başka şansım yok zaten.
bende morla pembeyı cıkarcam:).) ama yıne dogumdan sonra 2 gun normla nevresım takımı sereyım dıyorum... kan falan bulasmasın o pıke takımlarına... 2 gun sonrada pıke takımalrını sererım... yoksa hemen serılsın mı pıke takımı??? ufff karar veremıyom
ay öyle bi anlatıyosun ki içimden doğurmak geldi valla.ya benim de pembe saten geceliğim var ipek karışımı bişey gecelik sabahlık takım.onları mı giysem acaba?aman giysem ne olacak sanki dimi ama 9 kere mi doğurucaz çok abartılı değil benimki de güzelce yıkadım ütüledim astım...
ay öyle bi anlatıyosun ki içimden doğurmak geldi valla.ya benim de pembe saten geceliğim var ipek karışımı bişey gecelik sabahlık takım.onları mı giysem acaba?aman giysem ne olacak sanki dimi ama 9 kere mi doğurucaz çok abartılı değil benimki de güzelce yıkadım ütüledim astım...
Ttlım zaten saten olmuo ki ağır olsun. Çk sıradan da olmasn şık olalım:)ayy bende hep çok spor bi gecelik bakıyodum öyle antelli gipürlü çok ağır geliyordu gözüme ama şimdi öyle bi anlatmışsınızki bendemi öyle bişey baksam acaba ya..sonuçta özel bir durum bu değilmi...
kızlar mevlütte ne giyineceksiniz?o zamandamı geceliklerimizle dolanmak uygun olur ?
ya doğuma giderken nasıl götürüyorlar şu hastanenin şeylerinden giydiriyorlar dimi???
Bizim hastane odayı süslemiyormuş bir firma var 300tl verirsen süslüyor hiç de veremem valla kendim süslerim
Kapı süsünüde götürürsün didemBizim hastane odayı süslemiyormuş bir firma var 300tl verirsen süslüyor hiç de veremem valla kendim süslerim
ben geldim..
kızlar ya bi şey sorucam idrar tahilili yaptırıyorsunuz mutlaka proteininiz kaç çıkıyor bakabilecek olan varsa bakabilir mi?
Bi de kızlar bulunduğunuz şehirlerde temizliğe gelen kadın fiyatları ne durumda? Uygunsa biriyle anlaşsanız haftada ya da 15 günde bir yarım gün gelse. Düzene bindirince hem kolay oluyor hem de yarım günde oldukça fazla iş yetiştirmeye başlıyorlar.
ayy bende hep çok spor bi gecelik bakıyodum öyle antelli gipürlü çok ağır geliyordu gözüme ama şimdi öyle bi anlatmışsınızki bendemi öyle bişey baksam acaba ya..sonuçta özel bir durum bu değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?