2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende lohusa tk krem güpürlü istiorm belki mevlüttede giyeim diorm. Gecelik takımımda mavi mi olsa pembe mi kararsızım:) tabii bakımlı olalım hep güzel olalım. Bebek içinde altın yastığı istiorm. Küçük oluo altınları ona takıolar o da hoş oluo.
Hastane zatten kapımıza süsümüzü yapıo:) inş 1 kaç gün yatarımda keyfini çıkarırım:)

Ya hastaneye süslü yastık kılığı lazım tamamen unutmuşum alıyım barii belki annem ayarlamıştır

ayy bende hep çok spor bi gecelik bakıyodum öyle antelli gipürlü çok ağır geliyordu gözüme ama şimdi öyle bi anlatmışsınızki bendemi öyle bişey baksam acaba ya..sonuçta özel bir durum bu değilmi...

Bizim hastane odayı süslemiyormuş bir firma var 300tl verirsen süslüyor hiç de veremem valla kendim süslerim

Hemen sermek daha mantıklı, mutlaka gününde gelenler olacaktır hemen..komşulardan filan. Gerçi komşularla nasılsınız bilmiyorum ama ben de sanırım ilk gün apartmandan gelenler olur.

benım saytenden var aslında ama sabahlıklı falan onları hastanede gıyemem sankı beyaz bısı olsa dırek cıkar rezıllık boyle ona gore tac ayyy heyecanlandım bende bakımlı olmak ısterım sacım basım ama o an nezaman nerde baslar sancı bılınmez her dakkada sacla basla uğrasamayız ağırlasınca bıde ben cok dusunuyorum yattığımda ne olcak nasıl olcak eksık varmı dıye uyuyamıyorum bebıste uyutmuyor sıkıntı verıyor ozaman ıyıce zombılesırım fotolarda cırkın cıkar :uhm:

Ya kaç kere doğurcaz. ben bu sefer yapıcam inşallah. saten giyemem belki terlerim ama penyelerin de çok güzel lohusa takımları var. foto.ları bi görsen resmen özendim. dedim. ben ne yapmışım ilk doğumumda önden düğmeli bi pijama . saçlarım toplu, makyaj falan yok.
bu arkadaşın oğlu oldu. giymiş mavi geceliğini mavi tonlarda hafif bi makyaj yapmış. saçlar açık. tacını da takmış. ayy nasıl güzel olmuş anlatamam.

ya doğuma giderken nasıl götürüyorlar şu hastanenin şeylerinden giydiriyorlar dimi???

sterilgecelik giydiriyorlar sancı çekerken bile. su gelmeye devam ediyor, bir yandn akanama başlıyo kendi geceliğin kirlenmesin diye doğuma kadar onlaın verdiğini giyiyosun. doğumdan dönünce hasta bakıcılar giydiryorlar seni

Bi de kızlar bulunduğunuz şehirlerde temizliğe gelen kadın fiyatları ne durumda? Uygunsa biriyle anlaşsanız haftada ya da 15 günde bir yarım gün gelse. Düzene bindirince hem kolay oluyor hem de yarım günde oldukça fazla iş yetiştirmeye başlıyorlar.

ben geldim..
kızlar ya bi şey sorucam idrar tahilili yaptırıyorsunuz mutlaka proteininiz kaç çıkıyor bakabilecek olan varsa bakabilir mi?

Bizim hastane odayı süslemiyormuş bir firma var 300tl verirsen süslüyor hiç de veremem valla kendim süslerim

Biz kendimin süsledik. beni doğum aaldılarında annem hazırlamış. 3-5 metre tül almıştık. birazını kapıya dolamış üstüne kapı süsünü asmış. tüllerden yatak etrafına ve bebeğğin yatağın ageçirmiş. bi de it's a boy yazan baolnlar almıştık onlardan asmış. oldu da bitti. yine aynısını yapıcaz. sanki para verip yaptırdıkların fazlasını mı yapıyor.

Kapı süsünüde götürürsün didem

Biz salon camlarından dışarı mavi balon uçurcaz sabit kalcak ama uçup gitmicekler. Salonda tam köşe çift cepheden görünür.
Eşimin işyeride evin tam karşısı olduğu için bizi tanımayan yok nerdeyse.
Birde evin kapısına mavi tül yapıcaz
Off acil bişi olsa hiç birini yapamayz heralde

valla ben mevlutte gecelık gıyıp dolasamam oyle gercı kımse gıy demedı ama cok komık olur herhalde hasta değilizkı gıyelım guzel pak bı kıyafet yeterlı olmazmı

cnm ben 80 veriyorum ama evimde büyük benim, yani benimki biraz pahalı gibi gelebilir

Ben de öyle bakıyordum hep, ama dedim ya foto.ları görünce çok özendim. kaç kere doğurcaz ki zaten. hayatımızın her zamnında spor giyinebiliriz. ama bu doğum özel olmalı diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…