2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bak buda çok iyi fikir..hastaneye doğumdan sonra kuaförün gelmesi..aklınla bin yaşa walla süpper fikirrdelikafadulden

ay benimde derdim saçımla, bende kuaförümü arasamda gelse diyodum eşime, oda saçmalama dedi, hiç sallamam valla telimde kayıtlı ararım gelir,

Didemcim ya kapı süsü aldım da kapıda çivi filan yok hastanenin nasıl tülle tutturuluyor kapıya ben orasını anlamadım

Tülü kapının üstünden doladık. 4 metre tül kullandık .nasıl anlatayım. uzuunca bi tülü kapının altından ve üstünden gelecek şekilde geçirip kapının arkasında bağladık. sonra kapı süsünün asma yerinden kalın çengelli iğne ile tüle iğneledik.

ben anneme şu sitedekileri göstermiştim. ona göre uyarladık
Fiyonk Baby Doğum Odası Süslemeleri bebek odası süslemesi kapı süsü çelenk baby shower bebek bekliyorum anne oluyorum baba oluyorum bebek mevlidi bebek şekeri doğum davetiyesi baby banner sünnet süslemesi balon süsleme yer volkanı konfeti bebek şeker

Çok da abartmamak lazım bence de. Benim kapı süsüm kibar zaten beyazlı pembeli direkt pespembe bile değil beyaz 1 tülle kapıya tutturalım diyorum. Yatağın 2 başına da pembeli beyazlı balonlardan koyduk mu yeter bence bir tül de bebişin beşiğine koyarız oldu da bitti.

sezeryan olursa bende kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama normal olursa yapcak bişey yok..şansımızda ne varsa...

Canım benim sezeryan son dk bir sorun çıkmazsa fön çektirip manikür filan yaptırırım herhalde gerçi annem o sıcakta ameliyat filan derken fön filan kalmaz diyor bakıcaz artık gerçi ben loğusa tacı aldım onla güzel olur herhalde makyaj da yaparım tamam işte...

Kuzular merhaba umarım siz ve kuzularınız iyisinizdir, bende internetten bebek şekeri siparişi verdim şimdi. Sizce güzel mi?

opuyorumnanaktan

ay benimde derdim saçımla, bende kuaförümü arasamda gelse diyodum eşime, oda saçmalama dedi, hiç sallamam valla telimde kayıtlı ararım gelir,

Benim kuaförüm aynı zamanda yakın da arkadaşım..o da diyor doğum yaptığında hazırlıksız yakalanacak olursan ben hastaneye gelir düzeltirim diyor ama ben çok çekinirim hastanede saç yaptırmaya. Kimbilir neler düşünürler hakkımda. Hele bi de allah korusun kayınvalide yanlışlıkla gelmiş olursa.

Çengelli iğne süper fikir kopmadı di mi tül

bu benim 2. doğumum başka şansım yok yani bilmiyorumkismile

benim amacım o güne dönüp baktığımda içime sindiği gibi hatırlamak. ilk doğumum apar topar oldu. bi de acemlik. 12 saat sancı, sonra sez. derken dağılmışım ben. şimdi foto.larıma bakmaktan keyif almıyorum. bu sefer onu yaşamak istemiyorum. senin dediğin gibi de olabilir tabi. dedim ya önemli olan o güne bakınca mutlu hissetmek kendini. içinde bişeyler kalmasın.

amaaan ne düşünürlerse düşünsünler çokda tınnn...hele kaynana wız geliir tırıs gider:roflol::roflol::roflol:

fotokolik senin dediğin ph olmalı benim dediğim protein. ya preeklamsi ye sebep olabiliyormuş içim sıkıldı

Evet ama telaş yapma, doktorunu arayıp ilk olarak telefonda bilgi almayı dene bi, Hem 1 miş çok yüksek olmasa gerek. Aşırı bi mide bulantın ve tansiyon yükselme sorunun yoksa çok korkma. Çünkü bulantı kusma ve tansiyon yükselmesi preeklamsi'nin en belirgin etkenleri.

Kızlar merhabalar..yazılarınızı okudum biraz..ama iyice kafam karıştı benim şimdi..şu gecelik, yatak,mevlüt muhabbeti yanii.benim burda hiç akrabam tanıdığım olmadığı için doğum sonrası sadece eşimin tarafı gelir diye pek te umursamıyodum bu tür konuları.ama sizler böyle yazınca kafam karışmaya başladı..off..
Didoba cım o doğum yapan arkadaşının güpürlü dediğin gecelik sabahlığı saten mi yoksa kumaş ama yaka kol gibi kısımlarımı gösterişli bişey yani güpürlü filan..Yastık kılıfları aslında iyi fikir onları bende yapayım o zaman.sırf fotolarda iyi görünelim maksat.Bide şimdi benim oğlum olcak ya ne renk gecelik-sabahlık almam lazım..bir tane doğum sonrası için pijama takımı almıştım emzirmeli filan.o mor renk.ama onu penye aldım ben.gerçi doğumdan sonra genelde gecelik tercih ediliyo deniyo ama..offf banada bi yardım eli uzatın..bide ben öle özel bi pike takımı filan almadım doğum sonrası için.diyorum yaa kendi tarafımdan kimse olmayacağı için açıkçası pek özenmedim hiç bu konulara..didoba cım bi de yatağa sermek için altına bişey almışsın ya, onu yatak çarşafının üstüne mi yoksa altına mı serdin..

off akşam olsada mesai bitse eve gidip yatsam..geçen haftasonu çok dinlenemediğim için okadar yorgunumki bu hafta sonunu 4 gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…