Dalinin alt açmalarının boyu neredyse hasta örtüsüyle aynı. onları serince bişey olmaz inşallah.
geniş kilotları sez. olmasan da kullnaırsın canım. çünkü hastanede kaldığın zamanlarda steril gazlı bezle sarılmış pamuk veriyorlar takoz gibi. anca o kilotlar kavrıyor onu. slipleri o şeyle (adına ne denir bilemedim ped herhalde) giymek mümkün değil.
ben de pempe alıcam geceliğimi. evde giymek için 1-2 tane spor şey alıcam. ama hastanede prenses gibi olmaya karar verdim. hatta eşime dün dedm doğumdan sonra kuaförden bi eleman getir bana saçlarıma fön çeksin. Arkadaşın foto.larından sonra öyle bi gaza gelmişim ki sorma
Dalinin alt açmalarının boyu neredyse hasta örtüsüyle aynı. onları serince bişey olmaz inşallah.
geniş kilotları sez. olmasan da kullnaırsın canım. çünkü hastanede kaldığın zamanlarda steril gazlı bezle sarılmış pamuk veriyorlar takoz gibi. anca o kilotlar kavrıyor onu. slipleri o şeyle (adına ne denir bilemedim ped herhalde) giymek mümkün değil.
ben de pempe alıcam geceliğimi. evde giymek için 1-2 tane spor şey alıcam. ama hastanede prenses gibi olmaya karar verdim. hatta eşime dün dedm doğumdan sonra kuaförden bi eleman getir bana saçlarıma fön çeksin. Arkadaşın foto.larından sonra öyle bi gaza gelmişim ki sorma
Didemcim ya kapı süsü aldım da kapıda çivi filan yok hastanenin nasıl tülle tutturuluyor kapıya ben orasını anlamadım
Evet sırasını şaşırmışım canmfotokolik senin dediğin ph olmalı benim dediğim protein. ya preeklamsi ye sebep olabiliyormuş içim sıkıldı
cnm belki çift taraflı bantla yapıştırıyolardır,
bu arada benim eltim amerikan hastanesinde doğum yapmıştı, o kadar süslemişlerdi ki odayı hertarafı mahvetmişlerdi, ondan sonra süslemelere sınır getirdi hastane , ay çok gülmüştüm, bide odanın önünden geçen herkes bakıyodu odaya, birkaçtanesi ne kadar abartmışlar diye söylenerek geçmişti, hala anlatır gülerler valla
sezeryan olursa bende kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama normal olursa yapcak bişey yok..şansımızda ne varsa...
ay benimde derdim saçımla, bende kuaförümü arasamda gelse diyodum eşime, oda saçmalama dedi, hiç sallamam valla telimde kayıtlı ararım gelir,
Tülü kapının üstünden doladık. 4 metre tül kullandık .nasıl anlatayım. uzuunca bi tülü kapının altından ve üstünden gelecek şekilde geçirip kapının arkasında bağladık. sonra kapı süsünün asma yerinden kalın çengelli iğne ile tüle iğneledik.
ben anneme şu sitedekileri göstermiştim. ona göre uyarladık
Fiyonk Baby Doğum Odası Süslemeleri bebek odası süslemesi kapı süsü çelenk baby shower bebek bekliyorum anne oluyorum baba oluyorum bebek mevlidi bebek şekeri doğum davetiyesi baby banner sünnet süslemesi balon süsleme yer volkanı konfeti bebek şeker
Ama ayıcıklı parlak pullu süslemeli gecelikler de çok şirin durur. Saçlarımız son günlerde fönlü durmaya özen gösteririz, sonra orda da bant ya da kurdela filan bağlarız işte. Hafifte makyaj, Çok tatlı olur.Eşimizden de çiçek yerine koca bi pufuduk ayıcık almasını isteriz..odanın havası çok tatlı olur o zaman. Çiçekler zaten gelir hemen en yakınlardan. Özellikle ilk doğumda ve yaşımız daha gençken böyle yapıp, 2. doğumda biraz daha olgunlaştığımızda ağır takılsak her ikisini de tatmış oluruz. Gerçi ben normal doğum yapacağım için hastanede kalacağımı bile sanmıyorum hiç ;( bir kaç saat yatırırlar heralde.
Benim kuaförüm aynı zamanda yakın da arkadaşım..o da diyor doğum yaptığında hazırlıksız yakalanacak olursan ben hastaneye gelir düzeltirim diyor ama ben çok çekinirim hastanede saç yaptırmaya. Kimbilir neler düşünürler hakkımda. Hele bi de allah korusun kayınvalide yanlışlıkla gelmiş olursa.
Çengelli iğne süper fikir kopmadı di mi tül
fotokolik senin dediğin ph olmalı benim dediğim protein. ya preeklamsi ye sebep olabiliyormuş içim sıkıldı
Kuzular merhaba umarım siz ve kuzularınız iyisinizdir, bende internetten bebek şekeri siparişi verdim şimdi. Sizce güzel mi?
opuyorumnanaktan
çok güelmişş, güle güle tatlı tatlı yiyin inşallah
Çok güzelmiş yaws mevlut şekerin benimki de bu hafta gelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?