Cabım ben de en geç 20si diyordum da doktor son gittiğinde 39 a kadar bekliyorum ben sezeryanda zaten sancı filan gelirse hemen alırım gece gündüz demeden sezeryana dedi yani bekliycez sanırım kafam karıştı biraz
varsa ne güzel bende kışın evlendiğim için heralde kışlık yorgan takımları var, hiç pike aklımıza gelmemiş, şimdi aliym bari bi bahaneyle dursun bakalım
sen hastane için kılıfı buldun mu nerden buldun, güzel fikirmiş
ılk doğumum kışın oldu. şubatta. bizim de kışlık güzel takımımız yoktu. çeyizciye gittik güpürlü beyaz bi takım aldık.
yastık kılıfını buluamadım daha. hafta sonu bakıcam. inşallah bulurum güzel bişey.
cnm tek tek mi alıyosun o yastık kılıflarını hani bizde alalım nerden alıcan ki.ben de azıcık şık olsun istiyorum yaa hastane odama da herkes gelicek..
ayyy ıyıkı aklıma getırdınız canım ya bende cıkarcaktım 2 takım pıke... 2 takım yeter demi?
Bi tane çeyizci var ankarada oraya bakıcam. daha almadım. anneme de söyledim o da ist. dan bakacak. ben arkadaşımda gördüm beğendim. onlar tek kılıf almışlar hastane için
2 takım yeter canım.. zaten yaz. kirlenirse yıkanır hemen. ben de 3 takım var kanaviçeden yapılma pike takımı. mor, pembe, fıstık yeşili. ben de sadece morla pempeyi çıkarıcam
tek kılıf olarak satılıyosa çok iymiş, annen bulursa bizede haber versene,
Bende bilmiorm onu ama gecelik sabahlık felan alırken aynı yerden iç çamaşırlarınıda alırım satanlar bilir die düşündmkızlar lohusalıkta nası ıc camasırı secmek gerekıyo??
şu cevahir buluşmasına gelemedim ya hala içime dert biliomusunuz
Keşke bir daha yapılsa iyice ağırlaşmadan doğumlar başlamadan..
bende morla pembeyı cıkarcam:).) ama yıne dogumdan sonra 2 gun normla nevresım takımı sereyım dıyorum... kan falan bulasmasın o pıke takımlarına... 2 gun sonrada pıke takımalrını sererım... yoksa hemen serılsın mı pıke takımı??? ufff karar veremıyom
tabi canım seve seve. şöyle fotoğraflarımız güzel çıksın di mi? ben arkadaşın fotolarını görene kadar hep spor pijama takımları bakıyordum ama kzıın foto.larını bi gördüm fikrim değişti direk. yine pemye ama güpürlü bi gecelik sabahlık takımı giymiş. öyle abartılı itici bişey değil. çok şık çok zarif olmuş. makyajını yapmış. o kadar bakımılı gözüküyordu ki. o hal insana moral verirr bence.
ilkinde acemliğime geldi diyorum ya. bunda ben de özen göstericem böyle şeylere. sonuçta 3. bebeği düşünmediğime göre başka şansım yok zaten.
tabi canım seve seve. şöyle fotoğraflarımız güzel çıksın di mi? ben arkadaşın fotolarını görene kadar hep spor pijama takımları bakıyordum ama kzıın foto.larını bi gördüm fikrim değişti direk. yine pemye ama güpürlü bi gecelik sabahlık takımı giymiş. öyle abartılı itici bişey değil. çok şık çok zarif olmuş. makyajını yapmış. o kadar bakımılı gözüküyordu ki. o hal insana moral verirr bence.
ilkinde acemliğime geldi diyorum ya. bunda ben de özen göstericem böyle şeylere. sonuçta 3. bebeği düşünmediğime göre başka şansım yok zaten.
kızlar lohusalıkta nası ıc camasırı secmek gerekıyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?