2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım doktorlar anne karnında nekadar dururlarsa kardır dıye dusunuyorlar sancın tutarsa mecbur alıcak yanı sende simdi normal yapcakmıs gıbı beklıycen masalını gun vermıycek hayırlısıyla gelsınlerde beklerız:CüvCüv:

İlk doğumum kışın oldu. şubatta. bizim de kışlık güzel takımımız yoktu. çeyizciye gittik güpürlü beyaz bi takım aldık.

yastık kılıfını buluamadım daha. hafta sonu bakıcam. inşallah bulurum güzel bişey.

serdemcim en geç 1 hafta diolar zaten.
Uff benm doğum hala belirsiz yaa dr normal dio ben korkuorm sezeryen istiorm kızıo
Ama her şekilde çok erken gelmediği sürece mevlüt bayram sonuna kalıo çünkü doğum 22 ağustos dio

ayyy ıyıkı aklıma getırdınız canım ya bende cıkarcaktım 2 takım pıke... 2 takım yeter demi?

cnm tek tek mi alıyosun o yastık kılıflarını hani bizde alalım nerden alıcan ki.ben de azıcık şık olsun istiyorum yaa hastane odama da herkes gelicek..

Bi tane çeyizci var ankarada oraya bakıcam. daha almadım. anneme de söyledim o da ist. dan bakacak. ben arkadaşımda gördüm beğendim. onlar tek kılıf almışlar hastane için

sorma cıgdemcım sıparıs verdım gecen netten gelbak dedım emzık bıberon emzık askısı daha bı suru sey aldım ben anlamam alişte dıyorrrr dedımkı senınle bırlıkte beğenmek istıyorum en azından fıkır ver yanı sınır oldum bıde awiwodan canta beğendım 100 yada 100 kusurdu onu cok ıstıyorum ozellığı nekı sımdı bunun dığerlerınden dıyooo daha cok aklımı karıstırıyooor en ıyısımı kendı basıma alıom gelınce gıdıp bakıyooo

ayyy ıyıkı aklıma getırdınız canım ya bende cıkarcaktım 2 takım pıke... 2 takım yeter demi?

2 takım yeter canım.. zaten yaz. kirlenirse yıkanır hemen. ben de 3 takım var kanaviçeden yapılma pike takımı. mor, pembe, fıstık yeşili. ben de sadece morla pempeyi çıkarıcam

Bi tane çeyizci var ankarada oraya bakıcam. daha almadım. anneme de söyledim o da ist. dan bakacak. ben arkadaşımda gördüm beğendim. onlar tek kılıf almışlar hastane için

tek kılıf olarak satılıyosa çok iymiş, annen bulursa bizede haber versene,

2 takım yeter canım.. zaten yaz. kirlenirse yıkanır hemen. ben de 3 takım var kanaviçeden yapılma pike takımı. mor, pembe, fıstık yeşili. ben de sadece morla pempeyi çıkarıcam

bende morla pembeyı cıkarcam:).) ama yıne dogumdan sonra 2 gun normla nevresım takımı sereyım dıyorum... kan falan bulasmasın o pıke takımlarına... 2 gun sonrada pıke takımalrını sererım... yoksa hemen serılsın mı pıke takımı??? ufff karar veremıyom

bıde temızlık ıçın mutfak dolaplarını falan kendım hala sılebılıyorum ayrı oturma odam olmadığı içöin vıtrın içleride sureklı sılınıyor herhalde cam kapı falan yapamam bıde karnımdan kuvetı ovamıyorum guzel uzun kalmam lazım ozaman da kımyasalı soluyorum dıye pek yapamıyorum her banyoda artık kayınvalıdemın ağzını yoklarım yapmazsa kadın tutarım oğluna acısın para benden cıkmıycak esım calısıo butun gun

tek kılıf olarak satılıyosa çok iymiş, annen bulursa bizede haber versene,

tabi canım seve seve. şöyle fotoğraflarımız güzel çıksın di mi? ben arkadaşın fotolarını görene kadar hep spor pijama takımları bakıyordum ama kzıın foto.larını bi gördüm fikrim değişti direk. yine pemye ama güpürlü bi gecelik sabahlık takımı giymiş. öyle abartılı itici bişey değil. çok şık çok zarif olmuş. makyajını yapmış. o kadar bakımılı gözüküyordu ki. o hal insana moral verirr bence.
ilkinde acemliğime geldi diyorum ya. bunda ben de özen göstericem böyle şeylere. sonuçta 3. bebeği düşünmediğime göre başka şansım yok zaten.

şu cevahir buluşmasına gelemedim ya hala içime dert biliomusunuz
Keşke bir daha yapılsa iyice ağırlaşmadan doğumlar başlamadan..

yaa bende cok ıstedım ama kaybolurdum istanbulu oyle cok bılmıyorum esımle gıdıyoruz ama bundan sonrada benı gondermez herhalde annemle gıdıp babamıda gormek ıstıyorum uzun yol dıyo 3 saat suruyor bısı olur dıyooo yapsanızda ben gelemem gondermıyor:gitme:

Ben hadstaneden hasta örtüsü istemiştim. hani şu can bebenin alt açmalrı varya onun biraz daha büyüyğü. markette de satılıyor gerçi. altıma gelecek kısma onu sermiştim. hiç kirlenmedi. şimdi de aynısını yapıcam. ilk günler gelen çok oluyor. o zaman da şık olsun istiyorum

ay öyle bi anlatıyosun ki içimden doğurmak geldi valla.ya benim de pembe saten geceliğim var ipek karışımı bişey gecelik sabahlık takım.onları mı giysem acaba?aman giysem ne olacak sanki dimi ama 9 kere mi doğurucaz çok abartılı değil benimki de güzelce yıkadım ütüledim astım...

bende spor bakıyorum ablam gupurlulerı gosterıyor banada onlar cok klasık kadınsı gfelıyor ayyy bende oylemı baksam acaba bıde renk olarak ne renk dusunuyorsunuz

bende güpürlü gecelik takımı bakıyorum zaten , biraz pahalı olur tahminimce ama hastane fotoları güzel çıksın dimiii

kızlar lohusalıkta nası ıc camasırı secmek gerekıyo??

Hani eskinden annelerimi pazardan alırdı böyle göbek deliği hizasına kadar. onlardan almak lazım. ya da tek kullnımlık lohusa kilotları var. onlarda büyük ve geniş onlardan alınabilir. ben penye koca anne kilodu almıştım çok iyi oldu. sez. olduğu için uzun süre slip tarzı giyemedim dikişimi çok acıttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…